- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.161
bu arada dün yazmayı unutmuşum. sıkıntılarının bir an önce geçmesini diliyorum kallisim. hayırlısıyla herşey gönlünce olur inşallah bu seferr
<<<<Haklısın canım allah gücünü kuvvetini sabrını arttırsın ne diyimki. sadece sözlerimizle yanındayız .
sportiecim al bak sana ne buldum konuları tararken .http://www.kadinlarkulubu.com/sagli...lenmesi-icin-saglikli-beslenme-onerileri.html
günaydın bijoux cum nasılsın
günaydın canım iyiyim kahvaltımı yaptım az önce, sen nasılsın? ne var bakayım bugün şok şok şok :1shok: diyetinde :roflol:
canım ya :roflol::roflol::roflol: valla yücel seni hiç bırakmıyacak bu gidişle adamın elinde yaprak bırakmıcaksın çünkiİstediğin kadar ye bizde yiyoruz zaten demi bijokaydirigubbakcemile3 ben gidip 5 kilo daha alayım yücel öğlen ayırtmıştım derim:roflol:
canım inanamıyorum yaa, ben de aynısını yapıyorum zavallı portakala :roflol: elimden kurtulamıyor,yediğim yetmiyormuş gibi bir de zavallıyı doğruyorum sırnaşık şey
oyyyy oyyyy dansöz falan :dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:yok be güselim yarın akşama sarıyoruz ben dolma partisi için dansöz filan ayarlamaya gitmiştim :roflol::roflol: Tanyelinin işi varmış Zibel Gökçe gelirim senin hatrın için dedi:roflol::roflol:
canım yaa demekki ilaçlar yan etki yaptı okumaktan etkileniyorsan demekki kullansan tam hastanelik olursun canım :roflol::roflol::roflol:ben neden böyle hasta gibi olduğumu anladım:roflol::roflol: buraya geldiğim anda bunun haricinde en az 5 sayfa daha açık oluyor. diyet ilaçlarını her gün kontrol ediyoruz ya yani her mesajı.. ve her gün okuya okuya o yan etkiler bende başladı :roflol: lida kalp çarıntısı yapıyor fx15 halsizlik uykusuzluk meksika biberi elde kolda uyuşma :roflol::roflol: ay ciddi bak şimdi yine bir taraftan onlara bakıyorum ve tüm ilaçların etkisi bende var ayy ilaç zehirlenmesi oldum :roflol:
hoşgeldin canım yeni evinde güle düle otur sağlıklı huzurlu şekilde inşallah :Saruboceq:kızlar nıhayet dondum benkaydirigubbakcemile2.bugun ıtıbarıyle ınt baglandı
ayyy canım ya dün ben ilk defa aldım ve yedim bayııldım insanın çikolata isteğini karşılıyor çok sevdim canım çok çuklata tarzı şeyler isterse tercih edebileceğim bir ürünsevdiğim diğer bir ürün...
Tahıl gevreği barı: Kellogg’s K-Bar
Yeni bir ürün olan K-bar marketlerde yerini aldı. Yürütülen etkin reklam kampanyası sayesinde tüketicisiyle buluşan K-bar zayıflama diyeti yapanların gözdesi olmaya aday bir ürün gibi gözüküyor. Ülker Kellogg’s K-barın içinde kuru meyveler ve tam taneli tahıllar bulunuyor. Hem hafif hem de lezzetli ara öğün seçeneği olarak tüketilebilecek olan K-barlar, içerdiği lif sayesinde daha uzun süre tokluk hissini sağlıyor.
Kellogg’s K-Bar kaç kaloridir?
1 pakette 90 kalori bulunuyor.
Beslenme programımda nasıl kullanmalıyım?
1 paket K-bar 1 dilim ekmek ve ½ meyve değişimi olara kabul edilebilir.
Yani diyetisyen kontrolünde zayıflama programı uygulayan kişiler, diyet listelerinden 1 dilim ekmek ve ½ meyve eksilterek 1 adet K-bar tüketebilirler.
K-bar çeşitleri nelerdir?
· Vişneli
· Kayısılı -Şeftalili
olmak üzere iki farklı lezzette Tük damak tadına uygun olarak tüketiciye sunuluyor.
Dünyanın önde gelen tahıl gevreği markalarından Kellogg's ve Ülker'in oluşturdukları yeni kategori ile bu pazarda önemli bir yer alacakları tahmin ediliyor.
K-Bar tüketirken miktara dikkat !
Obezitenin tedavisinde en temel hedef beslenme ve yaşam tarzı değişikliğinin kalıcı olarak gerçekleşmesidir.
Zayıflama programları , bireylere kısa sürelerde de olsa bir çok besinden uzak durmayı gerektiriyor. Bu bağlamda; K-bar ve benzeri diyet ürünleri diyet sırasında değişik tat ve lezzetteki bir çok ürünü tüketmeye imkan veriyor. Böylece zayıflamak için uygulanan program, monotonluktan uzaklaşmış oluyor. Fakat tüketirken, aslında her yiyecekte olduğu gibi miktara dikkat edilmelidir.
çukulatacım dünkü raporum
sabah domates marul ve beyaz peynirli kepekli ekmek sandaviç
1 bardak form çayı
öğle tavuklu salata
ayran
1 dilim kepekli ekmek
ara 1 elma
4 malta eriği
1 soda
ara 1 k bar çikolatalı
akşam 4 kaşık bugur pilavı
2 kaşık yoğurt
salata
1 dilim kepekli ekmek
gece 1 sade aktıvya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?