Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne sakıncası olacak iyi bile gelir bize...a.s.

yiyelim gidene kadar kallisim şişkonun ölümü sarmadan olsun boşver :roflol:

abiyelerime bakıyodum dolaptan çıkardım, sarma sarmaya eşofmanla gelicek halim yok heralde :1closedeyes:
:roflol::roflol:
Hahahahaaa:roflol::roflol: bende parti organizasyon şirketine haber verdim arkadaşlarım dolma partisine gelecek gelip evi düzenleyin gerekeni yapn dedim:roflol:

Kalliste bende geliyorum..
Amaninn ne şanslıyım:teytey:

Ciddi yoruldum canzicim birde havalar hiç düzelmedi burada kendime gelemedim sanırım..

İstediğin kadar ye bizde yiyoruz zaten demi bijokaydirigubbakcemile3 ben gidip 5 kilo daha alayım yücel öğlen ayırtmıştım derim:roflol:

evet yiyin istediğiniz kadar untumayın yiye yiye çatlamayı planlıyoruz :roflol:

canlarım ben kaçıyorum gidip yüceli görmem gerek:roflol::roflol:

kızıma yarın için köpük bardak getirmesini söylemişler.. ne kadar her köşe başında büyük marketinglerimiz olsada ben o köşeye çok uzağım kaydirigubbakcemile3.. akşama buradayım allahın izniyle...

heheheheheh. yerim ben seni yerimmmmmmmmm.. allah büyük dünya kücük. karsilasmamamiz icin hic bir sebep yok. benim gönlüm seninle güzelim..:sm_cool:
:lepi: yarın akşam tam 20.00 da bende ol sositososito bak tam bahar parkı tabelasından sapıcan :roflol::roflol: geceye dek sarıp delikafadulden zabaha dek zeytinyağlı dolma zehirlenmesinden gidene dek yices :roflol:
allam yaaaa uzun bir is gününden sonra ilac gibi geliyorsunuz canlarim benim..Şeniz..:roflol::roflol::roflol:

reyhanablacım hoşgeldin sefa getirdin
tatlı dilli ablacım bugünü de yedik valla,
benimde şok diyette ilk günüm, çok komik oldu, bugün iyice dilime doladım, ne derlerse şok diyetteyim şoktayım diyorum acayip eğlenceli geçiyor

xtabucum canım inşallah iyisindir moralin nasıl, hep ferah tut içini, pozitif düşün hep iyişeyler olucak diye düşün güzel olucak canım

hosbuldum sportiecigim sagol birtanem.. kendine telkin yapiyorsun yani devamli.hihoyyyt. allah kolaylik versin tatlim.. 3 günmüydü bu diyet? cabucak gecer. zenanimda yalniz birakmadi seni sagolsun. bak ücte biri gecti bile ..delikafadulden

valla geçti nerdeyse,

zenancımla birlikte şoktayız:1shok:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

akşam da yürüyüş planım var, hem zaman geçer hemde spor yapmış olurum, bu pazar yine trekking var, yine dere tepe düz yürüycem bakalım

bende az önce geldim...yiğenimin okulunda çocuk şenlikleri yapılıyormuş kızımı oraya götürdüm...baya yoruldum...hastane yollarındaki tek boş günümü kızımın eğlenmesi için kullandım...malum yarın tekrar başlıcak...onun için değişik bir ortam olsun istedim...eğlendirdim biraz geldim...gerçi yavrucağım bacağından pek bir hareket yapamıor...olsun değişik bir hava almış oldu...ihtiyacı olduğundan emindim...

inşallah ablacım...su an Allah'tan tek dileğim bişi çıkmaması...valla abla çok zor dayandı ama bnm kızım zenanın dediği gibi çok güçlü bir kız...Allah daim etsin...
sana da büyük geçmiş olsun canım...hiç aklımın ucundan geçmeyenler geldi başıma...ewt hayatım inanılmaz zordu hemde...hayatımın yani kızımın sağlığının başka seylerden çok daha değerli olduğunun sınavını verdim....insanoğlu işte hayatta ne zmn ne ile karşılaşacağını bilmiyor...başına gelmeden haberdar olamıyor...bnm gibi çok kişi vardı orda ama dikkatimi çeken rahat olmaları...o an anladım ki herkes anne olmayı başaramıyor ...herkes anne olamıyor...20 dk ömrümden 20 senemi çaldı...kapıda bekledim...orda diğer anneler sohbet etti ben ağladım bana aciz gibi salak gibi baktılar...ama bana göre asıl acizler onlardı... asıl değerlerinin farkında değillerdi...tüm iyi dileklerin için tşk ederim
canım allaha şükürler olsun ki birinc zor olan kısmı atlattın inşallah sonuçarda temiz çıkar ve kızın en kısa zamanda sağlığına kavuşur canım
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım...yarın alıcam sonuçları sizede bildiricem...
tabum zor birgun gecirmissin canim bide guzel sonuc aldinizmi bitti say allah cocuklarimiza saglik selamet versin insallah cocugun sagligina kavussunda bir iki gun yazmayiver yediklerini ben kac gundur yazmiyorum baksana
ewt canım benim çok zor bir gündü hala etkisindeyim...kendime gelemedim...gözümün önüne gelio ağlamaklı oluyorum...inşallah canım bende öle diliyorum güzel sonuçlar alırım...yediklerim doğru düzgün değil...örnek teşkil etmiyor bende yazma gereği duymadım...inşallah bu kötü günleri atlatıcam ve aynen dvm edicem...
ayyy canım sanada büyük geçmişler olsun...hepimizde kendimize göre büyük yada küçük dertler var...Allah dermansız dert vermesin hiçbirimize hiç bir kuluna...tüm hastalara acil şifalar versin yarabbim...Allah kimseyi hastanelere düşürmesin...2 haftada mahvolduk...2 seneyi düşünemiyorum...inşallah sonucu iyi olur ama asla unutmayacağıma eminim...kızımın emarını bile saklamayı düşünüyorum...gördükçe sağlık değerleri sağlığın bu hayatta ne kdr önemli olduğunu hatırlıcam...

sağolun arkadaşlarım...tüm iyi dilekleriniz ve desteğiniz için sizlere minnettarım...Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun....Allah'ım sizi sevdiklerinizden ayırmasın...:Saruboceq:

Kalliste ablacım kendini böle salma lütfen...sağlığına dikkat et....erkekler hep böle...zenanın dediklerine katılıyorum...aynen....

inşallah seninde sıkıntıların biter en kısa zmnda feraha ve rahata kavuşursun...mutlu ve huzurlu bir hayat senin olsun...

Allah sizi davul etsin emii :roflolkuldan gelince oyalanmadan şu eteği bitirim artık dedim kazan gibi kaynatmışınız yine bensizz :mymeka:

sen işlerin hafiflediğine eminmisin hahahaa:roflol: daha kontrol etmemiz gereken 2.335.673 adet konu var onları babammı yapacak :roflol: hafta sonunuda geçiririz bak söliyim sana ben demedi deme.

..

offf iii tamam illaki sayımı vermen lazım insanı moralman yıktın allahım yaa hayret bişii kendimi kandrıp mutlu oluyodum :mymeka:

mehalim yoruldunuz artik bide havalar isindi isiniz zor canim ogrencilerde sizlerde iyice yoruldunuz allah yardimciniz olsun tum calisanlarin yardimcisi olsun
ahh be zenanım sorma çocuklarda bende koptuk dağıldık hoş onlar senin başından beri toplananmışlardı yaasırnaşık şey verem olacam verem bu bebeler yüzünden ayyy birini telef etmezsem bilinki ben çatlamışımdır kaydirigubbakcemile3

Hadi tıss inşaşaalh artıkın bizide gör anacım zengin olacan haahihoyyyt ee kocayıda şutladınmı ben gelip alım barii seni yar etmem kimselere Şeniz

kızlar sllmmm ben mezun oluyorummm kaydirigubbakcemile3
müjde vereyim dediydim
resimlerimi görkmek istiyen varsa albümümdee

amanin bak helede mezun oluyomuş eferim tıss sana tatlı cadı alkisalkisalkis

Gel bacum gel ne demek başımızla beraber Bizim takım gönlüde genişti yeride :roflol:a.s.

abiyelerime bakıyodum dolaptan çıkardım, sarma sarmaya eşofmanla gelicek halim yok heralde :1closedeyes:
:roflol::roflol:

Tabi tabii sen çıkar abiyeleri ama bak altına topuklu üstüne başınada takıp takıştırmazsan hatrım kalır ona göree :roflol: anam bizim takımda hepimiz bir alemimiz Hatuna bak sarma sarmaya eşofmanla gidemezmiş yerim seniiia.s.

heheheheheh. yerim ben seni yerimmmmmmmmm.. allah büyük dünya kücük. karsilasmamamiz icin hic bir sebep yok. benim gönlüm seninle güzelim..:sm_cool:

:

Evet annem yarının ne getireceğini kimse bilmez demii ama ne süper olur demi:1hug:

xtabucum canım inşallah iyisindir moralin nasıl, hep ferah tut içini, pozitif düşün hep iyişeyler olucak diye düşün güzel olucak canım
ayy cnm bnm...morlim hala bozuk olaylara...ama sonuçla ilgili hep pozitif düşünmeye çalışsamda bazı ihtimaller var doktorun dediği onlar da aklımdan geçiyor...kendimi kötüyede hazırlıyorum ama tek temennim sadece tedavi ile hallolması...eğer ameliyat denirse bittiğim an olucak....ankara yolları gözüküceksenağlama

inşallah canım desteğin için çok sağol....a.s.

Tabucum böyle konuşma bittiğim an felan deme bak yakışmıyor canım yaa. bebeğimiz güçşü ve bunuda atlatacak allah beterinden saklasın . bak sen yoktun aylar önce canla başla kan bağışı için çalışılan bir bebeğimiz vardı kallis ilgileniyordu adı beyza lösemiydi yavrum allahım esirgesin benim oğlanla yaşıttı. okadar çabalandıki ama yavrumuzu kaybettik ve kahrolmuştu. hali hazırda yine kan bağışı için çırpındığımız doner bulunupta sırf parasızlık yüzünden tedavisi yapılamadığı mizginimiz vardı( yanlış hatırlamıyorum umarım) yaa onları düşünelim ve şükredelim .
evet canım benim bebeklerimiz hasta olunca hafif olsun ağır olsun canımızdan can gidiyor ama ne olur sen güçlü ol ameliyatta deseler allahın izniyle sen başındasın ve hallolur gider hepsi bir hikaye olur. ve bebeğimiz sapasağlam ayağa kalkar allahın izniyle . yeterki sen güçlü kuvvetli ol canım kardeşim benim

haklısın mehalim...bazı dertler varki bizim ki onların yanında dert bile sayılmıyor...Allah kötüsünden beterinden saklasın...ama öle anlar geliyor ki kuvvet kalmıyor bedenimde...herşeyin üstüste gelmesi yıprattı beni...Allah dağına göre kar veriyor...başa gelen çekiliyor...tabiki onunda altından kalkıcam ama ben benden gidicem...yorgunum çok yorgun...Allah yardımcımız olsun...

tabucum canım allah kolaylık versin ama mehaliminde dediği gibi kendini bırakma hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor. ben sende kendimi görüyorum yaşadıklarımız o kadar yakın şeylerki aynı olayları tekrar yaşıyorum bunları okurken .bunları anlatmamın sebebi yanlız değilsin tek değilsin .allah nelere kadir küçük kızımada karnımdayken down sendromu(mongol) dediler kesin sakat doğar aldır bu çocuğu dedi doktorun biri ben yılmadım gitmediğim doktor kalmadı en sonunda bir doktor o zamanlar aminyosentez bilmediğimiz bir olaydı ben yaparım dedi ve sonuç olumlu geldi şimdi o kadar akıllı ve zeki bir kızki eğer pes edip çocuğu aldırsaydım şimdi bebişim olmuycaktı yani bende çok zor günler yaşadım ama artık rahata çıktım allahım korusun bu günüme binlerce şükür sende atlatacaksın canım bunların hepsi geçecek yeterki sen güçlü dur .dualarım seninle seni çok öpüyorum.:Saruboceq:

kızlar sizi biraz hareketlendiriyim havuz sezonunu açtım az önce geldim yarım saat yüzdüm geçen yıl arkadaşlarım zorla girdirirlerdi havuza tek başıma inemezdim kilolarımdan utandığım için 3-5 kilo verdim ya kendimi manken oldum sandım hiç kimsedn ısrar beklemeden salına salına gittim havuzuda biraz çalkaladım geldim .oh be balık gibi kadın sözü bana bu gün çok uydu .balığın cinsinide size bırakıyorum arkadaşlar...kaydirigubbakcemile3

mersacım hakkatten aynı yaşadıklarımız nerdeyse...bnm de kızımı dış gebelik diye karnımdan alıyorlardı bende çok doktor gezdm...eğer inanıp aldırsaydım bu güzel kız olmıcaktı şimdi...senağlama

<<<<Haklısın canım allah gücünü kuvvetini sabrını arttırsın ne diyimki. sadece sözlerimizle yanındayız .

sportiecim al bak sana ne buldum konuları tararken .http://www.kadinlarkulubu.com/sagli...lenmesi-icin-saglikli-beslenme-onerileri.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…