- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.101
Ne sakıncası olacak iyi bile gelir bize...a.s.Selam çıtırlar helal hepinize ben çikolotasız bir yaşam düşünemiyorum ve düşünün kilolarıkaydirigubbakcemile3Bijioux hemşom olur kendileri o yüzden sizleri arada sırada okuyorum arada sohbete katılmamda umarım sakıncası yoktur..
Hahahahaaa:roflol::roflol: bende parti organizasyon şirketine haber verdim arkadaşlarım dolma partisine gelecek gelip evi düzenleyin gerekeni yapn dedim:roflol:
yiyelim gidene kadar kallisim şişkonun ölümü sarmadan olsun boşver :roflol:
abiyelerime bakıyodum dolaptan çıkardım, sarma sarmaya eşofmanla gelicek halim yok heralde :1closedeyes:
:roflol::roflol:
Amaninn ne şanslıyım:teytey:Kalliste bende geliyorum..
canım dinlen çok yoruluyorsun bu havalarda insanı yoruyor yaprak sarmaya yardım eederim ama bir sarar bir yerim delikafadulden ben çiğ yemesinide çok severim valla :roflol::roflol: korkarım sonunda tencerede hiç sarma kalmıyacak canım hepimiz gelirsek çocuğa vermeye kalmaz valla delikafaduldendelikafadulden
heheheheheh. yerim ben seni yerimmmmmmmmm.. allah büyük dünya kücük. karsilasmamamiz icin hic bir sebep yok. benim gönlüm seninle güzelim..:sm_cool:Canım takımın güzelleri bugun msjlarınızın hepsini okudum ancak neense içimen bir türlü yazmak gelmedi.sanırım avatarım rütbem vede ruh halim açıklaycı olacaktır..
Sadece anneme bişi demek istiyorum ahh annecim kitahyaa nerde nevşehir nerde ama olsun sen nevşehir yol üstüymüş gibi davran yanlışlıkla yolunu şaşırıp gel ben seni baş tacı edeyim olmaz mı yerimseniben
Yarın görüşürüz canlarım emii.
allam yaaaa uzun bir is gününden sonra ilac gibi geliyorsunuz canlarim benim..Şeniz..:roflol::roflol::roflol::lepi: yarın akşam tam 20.00 da bende ol sositososito bak tam bahar parkı tabelasından sapıcan :roflol::roflol: geceye dek sarıp delikafadulden zabaha dek zeytinyağlı dolma zehirlenmesinden gidene dek yices :roflol:
kalliscim,
tabu hayatim.. kötü bir gün gecirdiniz. insallah yarin güzel haberler alip sikintilari arkanizda birakacaksiniz.. allah hayirlisini versin canim. simart bebisini bugün. aklinda kötü bir ani kalmasin. bu günü sadece aci olarak hatirlamasin.:1rolleyes:
inşallah ablacım...su an Allah'tan tek dileğim bişi çıkmaması...valla abla çok zor dayandı ama bnm kızım zenanın dediği gibi çok güçlü bir kız...Allah daim etsin...xtabucum çok üzülüyorum durumunuza şekerim ama geçecek inşallah kısa bir tadaviyle bir şey çıkmadan atlatacaksınız allahın izniyle.. yavrumm okurken içim tuhaf oldu nasıl dayandı diye... geçmiş oldun inşallah canım bir daha yaşamazsınız bu tür şeyler..
arkadaşlar ben kendimi hiç iyi hissettmiyorum yani ne bileyim bu hafta hep böyleydim zaten neşesiz keyifsiz bıkkın mutsuz.. bugünde kalbim çarpmaya başladı böyle huzursuz bir vucutttayım nasıl anlatsam...
sana da büyük geçmiş olsun canım...hiç aklımın ucundan geçmeyenler geldi başıma...ewt hayatım inanılmaz zordu hemde...hayatımın yani kızımın sağlığının başka seylerden çok daha değerli olduğunun sınavını verdim....insanoğlu işte hayatta ne zmn ne ile karşılaşacağını bilmiyor...başına gelmeden haberdar olamıyor...bnm gibi çok kişi vardı orda ama dikkatimi çeken rahat olmaları...o an anladım ki herkes anne olmayı başaramıyor ...herkes anne olamıyor...20 dk ömrümden 20 senemi çaldı...kapıda bekledim...orda diğer anneler sohbet etti ben ağladım bana aciz gibi salak gibi baktılar...ama bana göre asıl acizler onlardı... asıl değerlerinin farkında değillerdi...tüm iyi dileklerin için tşk ederimah yavrum benimm,yazııık yaa... biz 5 saat aç kalınca gözümüz döner,kendimizi kaybederiz... vah çocuğum vah..tabu çok üzüldüm be canım ya,ama başka türlü de öğrenilmiyor işte...
ben aynı şeyleri annemde yaşadım,onu o bayıltmaları,ayılmasının zorluğu..ne ağladım ne üzüldüm..sen minicik yavrunu o halde gördün,çok zordur ! Allah sonunu hayırlara güzelliklere çıkarsın inş bitanem :teselli:
inşallah canım...yarın alıcam sonuçları sizede bildiricem...canım allaha şükürler olsun ki birinc zor olan kısmı atlattın inşallah sonuçarda temiz çıkar ve kızın en kısa zamanda sağlığına kavuşur canım
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ewt canım benim çok zor bir gündü hala etkisindeyim...kendime gelemedim...gözümün önüne gelio ağlamaklı oluyorum...inşallah canım bende öle diliyorum güzel sonuçlar alırım...yediklerim doğru düzgün değil...örnek teşkil etmiyor bende yazma gereği duymadım...inşallah bu kötü günleri atlatıcam ve aynen dvm edicem...tabum zor birgun gecirmissin canim bide guzel sonuc aldinizmi bitti say allah cocuklarimiza saglik selamet versin insallah cocugun sagligina kavussunda bir iki gun yazmayiver yediklerini ben kac gundur yazmiyorum baksana
ayyy canım sanada büyük geçmişler olsun...hepimizde kendimize göre büyük yada küçük dertler var...Allah dermansız dert vermesin hiçbirimize hiç bir kuluna...tüm hastalara acil şifalar versin yarabbim...Allah kimseyi hastanelere düşürmesin...2 haftada mahvolduk...2 seneyi düşünemiyorum...inşallah sonucu iyi olur ama asla unutmayacağıma eminim...kızımın emarını bile saklamayı düşünüyorum...gördükçe sağlık değerleri sağlığın bu hayatta ne kdr önemli olduğunu hatırlıcam...canım ya anlattıkların çok zor şeyler büyük kızım bebekken epilepsi nöbetleri geçiriyordu 2 senemiz hep hastanelerde geçti yoğun bakımlarda çok zor. evlat deyince akan sular duruyor senin duygularını yaşadığın korkuları çok iyi anlıyorum ama inşallah sonucu iyi olur bu çektiklerinizi unutursunuz seni ve bebeğini çok öpüyorum.
.
sen işlerin hafiflediğine eminmisin hahahaa:roflol: daha kontrol etmemiz gereken 2.335.673 adet konu var onları babammı yapacak :roflol: hafta sonunuda geçiririz bak söliyim sana ben demedi deme.
..
ahh be zenanım sorma çocuklarda bende koptuk dağıldık hoş onlar senin başından beri toplananmışlardı yaasırnaşık şey verem olacam verem bu bebeler yüzünden ayyy birini telef etmezsem bilinki ben çatlamışımdır kaydirigubbakcemile3mehalim yoruldunuz artik bide havalar isindi isiniz zor canim ogrencilerde sizlerde iyice yoruldunuz allah yardimciniz olsun tum calisanlarin yardimcisi olsun
yarın için birisi anlaşalım bitirelim şu işi demiş uzunca zamandır konuşuyorlardı.. o olursa benimde tüm sıkıntılarım hallolacak inşallah.. ha-aaa maddi sıkıntılar... gerisi yine benim sorunumsenağlama amann pırttt para olsun kocayıda boşarım tamam olur tüm sıkıntılardan kurtulurum:roflol::roflol::roflol::roflol: ay allahım bu kadar satıcıyım yaa... nolur dualarınızı eksik etmeyin yani ablam diyorumda sorun benimde sorunumdu bitecek inşallah..
kızlar sllmmm ben mezun oluyorummm kaydirigubbakcemile3
müjde vereyim dediydim
resimlerimi görkmek istiyen varsa albümümdee
Selam çıtırlar helal hepinize ben çikolotasız bir yaşam düşünemiyorum ve düşünün kilolarıkaydirigubbakcemile3Bijioux hemşom olur kendileri o yüzden sizleri arada sırada okuyorum arada sohbete katılmamda umarım sakıncası yoktur..
abiyelerime bakıyodum dolaptan çıkardım, sarma sarmaya eşofmanla gelicek halim yok heralde :1closedeyes:
:roflol::roflol:
heheheheheh. yerim ben seni yerimmmmmmmmm.. allah büyük dünya kücük. karsilasmamamiz icin hic bir sebep yok. benim gönlüm seninle güzelim..:sm_cool:
:
ayy cnm bnm...morlim hala bozuk olaylara...ama sonuçla ilgili hep pozitif düşünmeye çalışsamda bazı ihtimaller var doktorun dediği onlar da aklımdan geçiyor...kendimi kötüyede hazırlıyorum ama tek temennim sadece tedavi ile hallolması...eğer ameliyat denirse bittiğim an olucak....ankara yolları gözüküceksenağlamaxtabucum canım inşallah iyisindir moralin nasıl, hep ferah tut içini, pozitif düşün hep iyişeyler olucak diye düşün güzel olucak canım
ayy cnm bnm...morlim hala bozuk olaylara...ama sonuçla ilgili hep pozitif düşünmeye çalışsamda bazı ihtimaller var doktorun dediği onlar da aklımdan geçiyor...kendimi kötüyede hazırlıyorum ama tek temennim sadece tedavi ile hallolması...eğer ameliyat denirse bittiğim an olucak....ankara yolları gözüküceksenağlama
inşallah canım desteğin için çok sağol....a.s.
haklısın mehalim...bazı dertler varki bizim ki onların yanında dert bile sayılmıyor...Allah kötüsünden beterinden saklasın...ama öle anlar geliyor ki kuvvet kalmıyor bedenimde...herşeyin üstüste gelmesi yıprattı beni...Allah dağına göre kar veriyor...başa gelen çekiliyor...tabiki onunda altından kalkıcam ama ben benden gidicem...yorgunum çok yorgun...Allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?