- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.141
ben neden böyle hasta gibi olduğumu anladım:roflol::roflol: buraya geldiğim anda bunun haricinde en az 5 sayfa daha açık oluyor. diyet ilaçlarını her gün kontrol ediyoruz ya yani her mesajı.. ve her gün okuya okuya o yan etkiler bende başladı :roflol: lida kalp çarıntısı yapıyor fx15 halsizlik uykusuzluk meksika biberi elde kolda uyuşma :roflol::roflol: ay ciddi bak şimdi yine bir taraftan onlara bakıyorum ve tüm ilaçların etkisi bende var ayy ilaç zehirlenmesi oldum :roflol:
cedricim aman ne sevindim artık özlemimiş bizi aşmıştı canım haydi güle güle otur huzurun sağlığın eksik olmasın yuvanda...çok şey anlat bize herşeyi anlat bol bol yaz evini kendini nasıl neler yaptığınıı vs...kızlar nıhayet dondum benkaydirigubbakcemile2.bugun ıtıbarıyle ınt baglandı
aaa ben hem şarkı söyler hem de oynardım,gerek yok şimdi bir de ona para verme şekerim
:roflol: :roflol:
anam biri geliyo diğeri gidecek bir tam olamadık hep yarım hep yarım...hoşgeldin cedric... hayırlı olsun yeni evin..
ben de hayırlısıyla taşınıyorum yakında...
sen ye K bar ye .. gidecek diş bijo gibi haberin yoık:roflol::roflol:sevdiğim diğer bir ürün...
Tahıl gevreği barı: Kellogg’s K-Bar
COLOR]
:roflol::roflol: hemde tankini heee:roflol:
bende geliyim dolma partisine ipli beyaz bikinimide giyerim:roflol: biriside abiye kıyafetle gelecekti oturur sararız hep berabersırnaşık şey
hoşgelmişŞeniz:lepi:annamde gelmiş geçmişi okuyo kesin hoşgeldin annem ..
çikolatam hoşgeldin canım
Allah sizi ne etmesin mersa zenan :roflol: demekki neymiş her tombulun bir kaydırak maceresa varmış( bedne dahil) hahaha
çikolatam hoşgeldin canım
cikolatam baska ev bakacaktiniz ne oldu güzelim?
canımın içi sen assolistsinde ondan şettim... para verme diyosunda yerimseniben senle nasıl anlaşçaz.. yağlarımı aldır yetermi diyorsun yoksa:roflol:
anam biri geliyo diğeri gidecek bir tam olamadık hep yarım hep yarım...
sen ye K bar ye .. gidecek diş bijo gibi haberin yoık:roflol::roflol:
:
cedric hoşgeldin canım. merak etmeye başlamıştık artık seni. yerleşmişsindir kafan rahattır artık oh süper. darısı çikolatamın başına.kızlar nıhayet dondum benkaydirigubbakcemile2.bugun ıtıbarıyle ınt baglandı
k-bar mıııı artık markette önünden bile geçmiyorum :roflol::roflol:sen ye K bar ye .. gidecek diş bijo gibi haberin yoık:roflol::roflol
Erken yat erken kalk felsefesi bizim takım için en uygun sloganŞenizannnaaa burada da kimsecikin kalmamış.. saat daha 11:28 yahuu..
sabah 1 saat yürüyüş, slim çayları, yeşil çay vsvs. 1 litre su :bbo: dışardaydım bütün gün su çok içemedim malesef. ve bütün hafta hatta 10 gündür falan hiç kaçamak yapmamama rağmen hala tartıda pek fark yok yaaaaaaa :çok üzgünüm: regl şişkinliğiniz ne zaman iniyor bayanlar :uhm: benim 2 günüm kaldı bitmesine hala şiş miyim ki acaba, yoksa bu kadar sıkmaya kilo mu veremedim :çok üzgünüm: ağlarım senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?