Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen ceryanda kalmışsın canım o sayfalar karşılıklımıydı birini ikisini kapatıver..:roflol:

hosbuldum mehalim sagol canim.. dur bir öpeyim kocaman. Şeniz
yatacaktim bir bakayim dedim iyikide bakmisim. neler yaptiniz bakalim?
cedricinde net isi hallolmus cok sükür. canim benim hosgeldinnnn..Şeniz
kallisim bende geliyorum sarmaya valla hic dayanamam. yücelden iki kiloda benim icin al. ablam dünden ismarladi dersin .lülülülülülü

kızlar nıhayet dondum benkaydirigubbakcemile2.bugun ıtıbarıyle ınt baglandı
cedricim aman ne sevindim artık özlemimiş bizi aşmıştı canım haydi güle güle otur huzurun sağlığın eksik olmasın yuvanda...çok şey anlat bize herşeyi anlat bol bol yaz evini kendini nasıl neler yaptığınıı vs...

aaa ben hem şarkı söyler hem de oynardım,gerek yok şimdi bir de ona para verme şekerim
:roflol: :roflol:

canımın içi sen assolistsinde ondan şettim... para verme diyosunda yerimseniben senle nasıl anlaşçaz.. yağlarımı aldır yetermi diyorsun yoksa:roflol:
hoşgeldin cedric... hayırlı olsun yeni evin..
ben de hayırlısıyla taşınıyorum yakında...
anam biri geliyo diğeri gidecek bir tam olamadık hep yarım hep yarım...

sevdiğim diğer bir ürün...

Tahıl gevreği barı: Kellogg’s K-Bar

COLOR]
sen ye K bar ye .. gidecek diş bijo gibi haberin yoık:roflol::roflol:

bende geliyim dolma partisine ipli beyaz bikinimide giyerim:roflol: biriside abiye kıyafetle gelecekti oturur sararız hep berabersırnaşık şey
:roflol::roflol: hemde tankini heee:roflol:

annamde gelmiş geçmişi okuyo kesin hoşgeldin annem ..

çikolatam hoşgeldin canım
hoşgelmişŞeniz:lepi:

Allah sizi ne etmesin mersa zenan :roflol: demekki neymiş her tombulun bir kaydırak maceresa varmış( bedne dahil) hahaha

mehalim bide tombulum şişkoyum otur oturduğun yerde yok kim ne yapıyosa benimde yapmam lazım ya önce bir bak bakalım o kaydırağa sığacanmı hadi sığdın diyelim senin (yani benim) suya düşüşünle 50 kiloluk çıtırların düşüşü bir olacakmı onlar suyu şöyle hafiften bir sallarken sen bütün havuzun suyunu kenarda güneşlenenlerin üstüne boşaltacanmı .allahtan bizim havuzda kaydırak yok.bu iki sene önce bizzat benim tarafımdan yaşanan bir tatil anısından alıntıdır kızlar...:hooray::roflol:

canım bide benim için bulduğun yazıyada çok teşekkür ederim.

neyse güzellerim ben hepinizi öpüyorum vede yatmaya gidiyorum yorgunum valla sabahcilik bitirdi beni yaaaa. ama büroya baslayinca gec gidecegim ise iki saat :)) memur gibi yani. iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

Rica ederim mersacım.

annecim hadi ii geceler allah huzur rahatlık versin rüyanda bizi gör inşallah:)) hep beraber sarma saralım hahahaha

çikolatam hoşgeldin canım

geç kaldım mehalim, iyigeceleer diliyorum ben de sana..

cikolatam baska ev bakacaktiniz ne oldu güzelim?

reyhan ablam ev işi tamam aslında ama, eşimle tartışma nedenimiz ,evde internet bağlantısının olmayışı...site yeni,henüz alt yapısı tamamlanmamış.siteye ev telefonu ve internet 3 ay sonra gelecek -tatlicadiarzu- ben buna bile razıyım yani,internetle doğmadık sonuçta.tek sıkıntım sizlerle sık görüşememek olur.ama alırım laplupumu gider otururm carrefourdaki cafelerden birine,yine girerim ben (carrefour yakın bana).. evler ya çok güzel ve pahalı, ya da ucuz ve kötü..eşim de çok mükemmeliyetçi.hem lüx istiyor hem ucuz ama yok işte...interneti eksik olsun aman!

assolist sizin için dansöz de olur anacım. ayrıca bu yağ aldırma rüşveti de hoşuma gitti...
bazen hayal ediyorum,vücudumun bir yerinden delik açsam,içine bir pipet soksam,ucuna da bir vakum...bööööyle yağlarım luuuuuuup aksa... 36 beden filan olsam... gerçeküstü değil mi.. :1rolleyes:
k-bar ı çok seviyorum kallisim,canım tatlı çektiğinde valla iştahımı kesiyor.ama çok sık yemiyorum merak etme. Şeniz

kızlar nıhayet dondum benkaydirigubbakcemile2.bugun ıtıbarıyle ınt baglandı
cedric hoşgeldin canım. merak etmeye başlamıştık artık seni. yerleşmişsindir kafan rahattır artık oh süper. darısı çikolatamın başına.
sen ye K bar ye .. gidecek diş bijo gibi haberin yoık:roflol::roflol
k-bar mıııı artık markette önünden bile geçmiyorum :roflol::roflol:

herkese günaydınlarr a.s.
sabah sabah boş yere dikilen bijoux takımında -tatlicadiarzu- burada hava çok güzele benziyor inşallah soğumaz yaaaa. valla dün soğuktu balkonda oturamadım :bbo:

dünü raporunu vereyim hemen:
sabah: 1 dilim kepek ekmek, salatalık, peynir, zeytin, yumurta
ara: 2 ceviz içi, 8 kuru üzüm
öğlen: tonbalıklı salata, ayran
ara: yok
akşam: 2 dilim diyet irmik tatlımdan (eşime de verdim akşam, tatlı sevmez ama aşkım süper olmuş falan dedi durdu, anlamadı diyet olduğunu :roflol: )
sabah 1 saat yürüyüş, slim çayları, yeşil çay vsvs. 1 litre su :bbo: dışardaydım bütün gün su çok içemedim malesef. ve bütün hafta hatta 10 gündür falan hiç kaçamak yapmamama rağmen hala tartıda pek fark yok yaaaaaaa :çok üzgünüm: regl şişkinliğiniz ne zaman iniyor bayanlar :uhm: benim 2 günüm kaldı bitmesine hala şiş miyim ki acaba, yoksa bu kadar sıkmaya kilo mu veremedim :çok üzgünüm: ağlarım senağlama

annnaaa burada da kimsecikin kalmamış.. saat daha 11:28 yahuu..
Erken yat erken kalk felsefesi bizim takım için en uygun sloganŞeniz

Ya bende anlamadım bijom valla geceleri nasıl soğuk arada kaloriferi yakıyorum donuyoruz hazran geldi daha bahçeye çıkıp keyif yapamadık..

bence sendeki şişliktir bak gör puff diye birden ineceksin..
En sonda günaydın:çok üzgünüm: unuttum hemen yazayım diye..

günaydın kallisim,
evet en güzeli erken yatıp erken kalkmak. şikayet ediyorum bakma ama en güzeli erkencilik. geç kalkınca gün hemen bitmiş gibi geliyor bana.
şişkinliktir diyosun haa umarım öyledir :1rolleyes:
orası da soğuk mu ya, valla akşam tv izlerken hala yünlü battaniye alıyoruz üzerimize hakatten haziran geldi haala yorgan döşeğiz yaa püf
bu arada dün yazmayı unutmuşum. sıkıntılarının bir an önce geçmesini diliyorum kallisim. hayırlısıyla herşey gönlünce olur inşallah bu seferr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…