- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.621
Ya ne olmuş bu siteye böyle ya...
Mesajı düzenleyemiyorum, yazılanları beğenemiyorum, özel mesaj kutusu alıntılanma mesajlarıyla dolu... Dakika başı mesaj kutumu temizler oldum. Çaresini bulabilen varsa yazabilir mi kızlar? Ben bulamadım hiçbir yerde...
Mesaj saymayı unutmuşum, düzenleyemediğim için de baştan başlayacağım artık...
Berbat hale getirdiler her şeyi...
-unutur muyuz hiççç hoşgeldin :)
-lahana çorbasına başladık bakalım,deneyeyim yazacağım buradan zaten sürekli nserincim paylaşırım deneyimlerimi
- canım yaa hiç kaçamaksız sürdürüyorum şimdilik 1 saat yürüyüşümü de yaptım geldim bakalım cuma neyle karşılaşacağız... benim için önemli olan cuma grubumuzun birinci olması inşallah :)
Şans dileyin kızlar, çorbamı ocağa koydum, umarım olur.
Aranızda hala bekar olan bir tek ben varım herhalde...O yüzden yemek yapmayı bilmiyorum. Toplasan 10 yemek biliyorumdur ya da bilmiyorumdur, üstelik bunlara makarna, pilav, kek falan da dahil.
Malzemelerin oranını azıcık değiştirdim, göreceğiz artık. Yatmadan önce bir tabak içip yarın sabaha değişen bir şey olmuş mu bir bakarım.
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
Ara
1 elma
Öğlen
2 tabak çorba
Akşam
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
Daha da sonra
20 tane kadar tuzsuz fıstık
1/3 dilim kadar pasta (piyasadakilerden çok daha hafifti, bahane değil ama...)
Akşamları film kopuyor bende ya... Bütün gün çok güzel gidiyor. Sonra araya bir makarna giriyor, bugünkü gibi saçma sapan şeyler giriyor. Off! Dolabı her açtığımda önümde duruyordu. 2 gün dayandım, 3. gün biraz yedim, dayanamadım.
Haa, yarım saat de spor yapmıştım bugün, artık ne işe yarayacaksa...
Umarım lahana tok tutuyordur, içinde hiçbir şey yok neredeyse, kalorisi bayağı bir düşüktür. Yarın akşam yine krize girersem tabak tabak lahana çorbası yerim artık.
Ay keşke öyle bir şansım olsa. Ev benim değil ki...Kafama göre kaldıramıyorum, bizimkiler alıyor hepsini. Çöpe atacak olsam demezler mi "Nasıl yaparsın, istemiyorsan sen yemezsin." diye... Zaten ne zaman daha ciddi bir rejime girsem annem gider bir şeyler alır. Koca bir paket ekler ve çikolata almış gelmiş bugün de... Dokunmadım tabi... Ama bizden tatlılar, bisküviler eksik olmaz ve maalesef annemin borusu ötüyor. Komple irademle başbaşayım işte... Ama sizin aranızdayken mutlaka düzelir. Bu takımda olmasaydım, bugün neler yerdim bilemiyorum...
canım lahana süper tok tutuyor bugün 2 kase içtim ve şu saatte bile deli gibi tokum... normalde bu saatlerde kıvranırdım açlıktan :) mutluyum, mutluu :) yeşil çayımı içtim dinlenmeye geçeceğim artık az sonra
Çorbayı yaptım. Tadı hakkında kötü yorumlar yapanların derdi neymiş merak ettim çünkü çorbanın bir tadı yok.Hiç bir tadı yok, koyu kıvamlı bir su gibi... Maydanoz koymadım ama, unutmuşum. Bir de dayanamadım 2 tatlı kaşığı tuz attım. Bir bardağa alayım da okurken içeyim bari...
Beni şu anki durumumdan kurtarırsa gerçekten faydalı demektir.
1 aydır iyi-kötü rejim yapıyorum, anca 1 kg vermiştim. Onun da yarısını 3 gün midem yandı diye geri aldım.
Kırmızı biberi fazla kaçırmışım, acıyı da hiç yiyemem. Umarım karşılığında değer.
kızlarrr günaydınlar herkese :) sabah sirkeli karışımımı ve suyumu içtim 1 saat sonra çorbamı içeceğim. dünden beri çok hafif hissediyorum kendimi, müthiş bir his... buralardayım, uyanıp gelmenizi bekliyorummm :)
Bende başladım lahana çorbasına iki hafta dewam hergün bir temel gruptanda yemem gerekiyor bugun meyve yarın sebze gibi.işe yarıycakmı yaaaa düşünsenize cumaya üçer kilo vermişiz:) kelebeklet gibiyiz
canım nserin söylemişti fittingo diye bi site var kalori hesaplıyorsun biz ordan yazpıyoruz hatta orda birbirimize arkadaş olup neler yediğimizi görebiliyoruz bi bak istersen siteye
Ya ne olmuş bu siteye böyle ya...
Mesajı düzenleyemiyorum, yazılanları beğenemiyorum, özel mesaj kutusu alıntılanma mesajlarıyla dolu... Dakika başı mesaj kutumu temizler oldum. Çaresini bulabilen varsa yazabilir mi kızlar? Ben bulamadım hiçbir yerde...
Mesaj saymayı unutmuşum, düzenleyemediğim için de baştan başlayacağım artık...
Berbat hale getirdiler her şeyi...
Takım içi yarış aslında güzel ama ben uygulamaya katılabilir miyim bi an düşündüm de söz veremem yani ya becemezsem düşüncesi var ama fikir iyi
Listeye gelince ben de dün dediğim gibi 3 gün okudum takip ettim ve az kişi olmanız aslında katılma isteğine neden olmuştu çok kalabalık olunca karışıklık da çok oluyor, takip etmek de zorlaşıyorBence de 11 kişi yeterli tabii yeniyim sizin kadar bilmiyorum kuralları ama en az 12 kişi demişsin ee ha 11 ha 12 dimi ama
bencede yeterli kızlar :):) benim gibi hafızası balık olan bir hatun bu kadar kullanıcı nasıl tutacak aklında diye şimdiden düşünmeye başladım :):) (bana da yaranılmıyo ha az olunca az diyorum çok olunca dert yanıyom))
dün sormuştum ama yazım arada kaynamış sanırım şimdi aldım cevabımıbakayım caım o siteye de... ben de dün diyet arkadaşım diye bir siteye üye oldum daha önce kalori sepetini kullanıyordum ama formatı değişmiş yeni halini beğenmedim bu son üye olduğum diyet arkadaşım sitesi de güzel geldi - yediklerimi gramajlarıyla hesaplayabiliyorum
Ne kadardır üyesiniz o siteye? Yediklerinizi gün gün kaydediyor anladığım kadarıyla... Kilo vermenizle yedikleriniz arasındaki ilişkiyi açık açık görebiliyor musunuz?
lahana güzellerrriiii :):) heyecanla sizi izliyorum son 2 gün dayanın kızlar lahanaya :):)
kız sabahtan akşam ne olcak cuma görcez değdimi değmedimi.. bide basın acıyı içine hem iştah kapatıcı hem kilo verdirici :):)
sakın morelini bozma ara ara krizler gelecek tabi insanız biz ömür boyu otla yaşanmaz ki :):) (hep kaçamak yapıyorum ya ben kendime yandaşçı arıyorum sanırım :):) )
en zoru senin işin gözünün önünde ama yiyemiyon yesen dert yemesen ayrı
ayyy ne güzel şeyler duyuyorum yaaa... kıskandım valla olmayacak böyle hafta sonu yapayım ben şu çorbadan :):)
ya evet tat problemi var ben yapmıştım bi ara ama öyle tatsız olmasın dedim nasıl olsa sadece çrba içeceğim bir avuç kırmızı mercimek yarım patates hatta 1 havuç bile koydum ooo tadı on numara oldu :):) onlarda çok kalorili ürünler değil sadece çorba yediğinizi düşünürsek o kadar işkenceye gerek yok :):)
acı çok iyi gelir aynen devam et :):)
anca gelebildim günaydınlar... :):)
valla verin kızlar sizden çok ben istiyorum.. çünkü benim bu hafta kendimden umudum yok.. sabah saati kurmayı unutmuşum ondan yanıma bişiy hazırlayamadım, sabah yarım paket çubuk kraker ve 1 yeşil elma yedimolmayacak böyle yaaa napçam ben yaa
evet kızlar sizide bekleriz biz arkadaş olduk bile çoktan :):)
Kızlar bence biz biririmize yeteriz paylsşımmızda güzel nerde çokluk orda karışıklık böyle daha güzel az olsun öz olsun
aynı diyet canım, internetten araştırıp bulduk dün başladık...bugün 2.günüm çorba ve sebze..salatalık yiyorum :)
günaydın esmercim, susuz olmaz ama bol su içmeye zorla kendini yarım litre çok az en az 1,5 litre özellikle diyette içmen gerekiyor diye biliyorumkilo vermek bi yana sağlığın için...
oo yaşam koçuysan çok iyi yaaa sana çok iş düşer şimdi :)Diyet dışındada bişiylerden bahseeebilirz. Mesela ben avukatım sormak istediğiniz bişiy olursa sorun dekorason moda konusundada bilgiliym ayrıca çok iyi bir yaşam koçu olurdu benden :) işte sorunlarımıza çözümde bulalım
İki hafta diye yazıyordu ya maydanozda deneyin ben iki günde bir kilo vermiştim ama sütümü kestti bırakmak zorunda kaldım
lahana güzellerrriiii :):) heyecanla sizi izliyorum son 2 gün dayanın kızlar lahanaya :):)
kız sabahtan akşam ne olcak cuma görcez değdimi değmedimi.. bide basın acıyı içine hem iştah kapatıcı hem kilo verdirici :):)
sakın morelini bozma ara ara krizler gelecek tabi insanız biz ömür boyu otla yaşanmaz ki :):) (hep kaçamak yapıyorum ya ben kendime yandaşçı arıyorum sanırım :):) )
acı çok iyi gelir aynen devam et :):)
valla verin kızlar sizden çok ben istiyorum.. çünkü benim bu hafta kendimden umudum yok.. sabah saati kurmayı unutmuşum ondan yanıma bişiy hazırlayamadım, sabah yarım paket çubuk kraker ve 1 yeşil elma yedimolmayacak böyle yaaa napçam ben yaa
canım beğen tuşu yok artık ama sol alt köşede yıldız ikonuna tıklayarak beğenini belirtebiliyorsun - mesaj kutusuna gelenleri de ben hangi mesajım alıntılanmış gördükten sonra siliyorum takip etmekte zorlanmıyorum ama kontrol panelinde bununla ilgili bir ayarlama vardı kazen yazmış dün okumuştum
bu arada diğer yazını alıntılamadım ama şu var ki ekmeği kısmak çare olmuyor her zaman ya da aşırı protein eklemek... Dukan mesela bana göre değil yüksek proteinli beslenmemem lazım açıkçası bence dengeli beslenmeyi öğrenmek en doğru yöntem çünkü bugün yanlış yaptın diyelim sonraki zamanlarda nasıl telafi edeceğini bilirsin ama sırf kilo vermek uğruna kendini kısıtlar istediğin kiloya gelince de eski düzene dönersen zayıflamış olmanın bir manası kalmıyor.
Örneği annemden vereyim o şu an benden 5kg daha zayıf çünkü 3 aydır düzenli beslendiğini bir diyet listesi bulduğunu (sanırım diyetisyen listesi çünkü çok dengeli bir menü)ve her ne olursa olsun o listedeki düzene uymaya çalıştığını söyledi aslında o başladıktan sonra ben daha da motive oldum 2 yıl önce bu kadar farkında olsaydı ikimiz de dal gibi olurduk da artık eskiye bakıp pişman olmak yerine önüme bakıyorum
öyle canım ama sanki midem bulanıyo içincede :)
İştah kapatmıyor acı, hayata küstürüyor.
Valla hiç beni yandaş olarak arama, ipin ucunu bir kaçırırsam berbat olur, her gün bir şey yerim sonra.Siz de beni takımdan atarsınız.
Ya ama umudum yok demekle olmaz ki...Saati hadi bir gün unuttun, diğer günler ne yapıyorsun? Omadı sabah sabah çok üşeniyorsan akşamdan hazırla kahvaltını, buzdolabına koy.
Nasıl keşfettin o yıldızı?Ben hiç dikkat etmemiştim.
Alıntıların çaresine bakabildim. Yine de sana da, Şahnaz'a da teşekkür ediyorum.
Ay benim annem beni deli ediyor. Bir ara müthiş bir göbek yapmıştı, her yeri ince kadının, bir tek göbeği var. O ara sözde beraber dikkat ediyorduk. Sonra kılını kıpırdatmadan durduğu yerden verdi o göbeği... Şimdi de neredeyse her gün bir sürü cısss alıp yiyor, hem de akşam vakti ama hiçbir şey olmuyor, 50 yaşında kadın üstelik...Ben de ona çekseymişim iyi olurmuş. Hiç beraber rejim yapabileceğim birileri olmadı. Ben de dize sığınıyorum o yüzden.
Ama seninki de ayrı bir motivasyon, annen rejimle kilo verdikçe sen de daha fazla gaza gelirsin. Geçmiş geçmişte kaldı artık. Kilolu yılları sayınca insanın morali bozuluyor, o yüzden önümüze bakmak lazım.
Ve eğer bölgesel sorununuz varsa akşammmm proteinnn almayınnnnn.! Oda zayıflatacak sizi bugüne kadar önce ekmeği kestim aburcubur sonra diyete başladım sağlıklı b.r diyete.sonra iyice az yemeye başladım maydanoz kürü yaptım.form çay içiyorum şimdi lahana çorbası kızlar 6.5 ay 25 kilo sırada isveç var iki haftayı bşarılı atlatırsammm
Canım cok cok su icmemiz lazım.yagların ayrısması icin su kullanıyor vucut
Ve tabi onları vucuttan atmak icin de.zorla kendini.yada suyun icine meyve dilimleri koy.ben yazın blr cilek atardım.simdi de istedigin bir meyveyi ikiye bolup atabilirsin hafif bi aroması olur.
Kızlar çorbada bol soğanda olucak
yaa sen emziriyorsun yaa isveç ağır kaçmaz mı bi de lahana çorbası çok gaz yapmaz mı bebeğe?
Kızlar bence biz biririmize yeteriz paylsşımmızda güzel nerde çokluk orda karışıklık böyle daha güzel az olsun öz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?