Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hangi şehirdesin şimdi?

Benim bölgesel problemim var. Akşam protein almamayı biraz açarmısın? Bir de tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin.ben emzirirken aldım.

Ben de lahana çorbası içiyorum kilo vermek için.

Yeşil çay içiyordum önceden, çok faydasını görüyordum. Belki ben de tekrar başlamalıyım, tavsiye ederim.
Kilo vermenin en gerçek formülü de yediğinden fazlasını yakmak olduğu için spora da başladım.

bende deniycem yarın lahana çorbasını .daha önceden bilmiyodum b çayı ama bugün arkadaşlara sordum hepsi biliyo bi ben bilmiyomuşum tadı nasıl içiliyomu rahat.

bende deniycem yarın lahana çorbasını .daha önceden bilmiyodum b çayı ama bugün arkadaşlara sordum hepsi biliyo bi ben bilmiyomuşum tadı nasıl içiliyomu rahat.

Ben seviyordum tadını... Hatta düzenli içerken siyah çaydan daha çok seviyorum. Marketlerde satılıyor küçük tenekelerde, onlardan demliyordum.

Herkese Merhabalarrrr, işten geldim az sonra spora gidicem (14:00 gibi) sporda 1,5 saat kalıcam 15:30 gibi dönerim saat 16:30 gibi de okula gidicem 2 tane sınavım var bu gün ve artık 1 sınavımız kalıyor. Şahnurum sınavım güzel geçti 100 aldım

Kiloma gelince; bugün itibarıyla 69.8 kilom :26: ama pişmanmıyım, tabiki değilim.Diyet yapmak benim için eğlenceli bir durum aldığında hiç pişman olmuyorum. Her şeyden yedim, içtim, gezdim, eğlendim şimdi diyet zamanı Bu arada hedefim 64 Şahnur'um

tatlım hadi gözün aydın iyi 100 almışsın inş bugün ki sınavlarında iyi gecer
kız ben seni burda 59-60 larda göndermemişmiydim yaww neyse listeye ekliyorum kolay gelsin sporda da akşama yediklerini yazarsın artık canım

hahahahahah aynenn canım, ama olsun zararın neresinden dönersen kardır yazarım tabiki de

Arkadaşlar kilo vermek için ekstra yaptığınız bişeler var mı?mesela ben 7 otlu çay içiyorum

bende ev yapımı çay içiyorum sabahları..
kafama göre takılıyorum mısır püskülü avakoda yaprağı tarçın meta falan fişman koyuyorum 10-15 dk demlendikten sonra süzüp termosla yanımda getiriyorum, yarım litre falan sabah çay niyetine onu içiyorum arada da elma krom çayım var..

canım egeden marmaraya geldim şehri söylemesem daha iyi - benim kkda takıldığımı bilen çok kişi var etrafımda da deşifre olmayım

aa bende marmara.. fahri hemşire sayılırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…