- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.661
Kız o sırada biri topikte sormuş da ben de hemen aramaya başladım bi de anlık göz yanılsaması gibi zannediyor insan bazen ondan daha da dikkat çekiyorya kkya resmen bağımlıyım sanırım ondan
Geçen yıl derken geçen yıl ailemleydim şimdi yalnız yaşıyorum ve bambaşka bir şehirdeyim o yüzden - yoksa şu an ailemle olsam aynı senin gibiyim derdim
Bana biraz protein az almışsın gibi geldi
canım egeden marmaraya geldim şehri söylemesem daha iyi - benim kkda takıldığımı bilen çok kişi var etrafımda da deşifre olmayımHangi şehirdesin şimdi?
ben sadece yeşil çay içiyorum karışım çay içmiyorumArkadaşlar kilo vermek için ekstra yaptığınız bişeler var mı?mesela ben 7 otlu çay içiyorum
Ve eğer bölgesel sorununuz varsa akşammmm proteinnn almayınnnnn.! Oda zayıflatacak sizi bugüne kadar önce ekmeği kestim aburcubur sonra diyete başladım sağlıklı b.r diyete.sonra iyice az yemeye başladım maydanoz kürü yaptım.form çay içiyorum şimdi lahana çorbası kızlar 6.5 ay 25 kilo sırada isveç var iki haftayı bşarılı atlatırsammm
Arkadaşlar kilo vermek için ekstra yaptığınız bişeler var mı?mesela ben 7 otlu çay içiyorum
Ben de lahana çorbası içiyorum kilo vermek için.
Yeşil çay içiyordum önceden, çok faydasını görüyordum. Belki ben de tekrar başlamalıyım, tavsiye ederim.
Kilo vermenin en gerçek formülü de yediğinden fazlasını yakmak olduğu için spora da başladım.
bende deniycem yarın lahana çorbasını .daha önceden bilmiyodum b çayı ama bugün arkadaşlara sordum hepsi biliyo bi ben bilmiyomuşumtadı nasıl içiliyomu rahat.
Arkadaşlar kilo vermek için ekstra yaptığınız bişeler var mı?mesela ben 7 otlu çay içiyorum
kızlar şu anki liste durumumuz aşağıdaki gibi bir süre alım yapmadan kendimiz devam edelim diyorum
şimdilik eğer fire veren olmazsa 11 kişiyiz zaten takımlar normalde 12 kişiden oluşuyor diğer takımların onayı alınarak 15 e kadar çıkıyor ne dersiniz bu konu ile ilgili artık yeni alım yapmayalım ve kendimizi başarılı olmaya adapte edelim
344. hafta
kadis 76,4
purmelal 76
nserin 75,5
durumda 65,3
toplight 74,3
Funda08 79,1
luci221177 87
esmer59 63,5
elakerem 83
Gamze_M
Lily86 81,4
gamze cim sen de gelirgelmez kaç kilo olduğunu yaz bakalım
daha önce 5. takımda bir uygulamamız vardı yakın kilolar arasında takım içi yarışma yapmak gibi bu hafta kim daha fazla kilo verecek tarzında bu şekilde bi uygulamaya ne dersiniz?:26::26::26:
doğrudur canım- benim zaten az proteinli beslenmem gerekiyor gerçi bazen işin ucu kaçabiliyor ayrı mevzu da...sonuç olarak proteini az alıyorum çünkü 15 yıldır öyle besleniyorum (dr tavsiyesi )
Bi rahatsızlık var ozaman geçmiş olsun
Herkese Merhabalarrrr, işten geldim az sonra spora gidicem (14:00 gibi) sporda 1,5 saat kalıcam 15:30 gibi dönerim saat 16:30 gibi de okula gidicem2 tane sınavım var bu gün ve artık 1 sınavımız kalıyor. Şahnurum sınavım güzel geçti 100 aldım
Kiloma gelince; bugün itibarıyla 69.8 kilom :26: ama pişmanmıyım, tabiki değilim.Diyet yapmak benim için eğlenceli bir durum aldığında hiç pişman olmuyorum. Her şeyden yedim, içtim, gezdim, eğlendimşimdi diyet zamanı Bu arada hedefim 64 Şahnur'um
tatlım hadi gözün aydın iyi 100 almışsın inş bugün ki sınavlarında iyi gecer
kız ben seni burda 59-60 larda göndermemişmiydim yaww neyse listeye ekliyorum kolay gelsin sporda da akşama yediklerini yazarsın artık canım
canım egeden marmaraya geldim şehri söylemesem daha iyi - benim kkda takıldığımı bilen çok kişi var etrafımda da deşifre olmayım
Ben lahanayla duramadım kızlar.
1,5 porsiyonluk bir kahvaltı yaptım az önce.
Umarım bütün gün idare eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?