Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Alindim cokluk bizdik sanirim maksadimiz karisiklik değil takiminizi toplamakti hani ugramafiginiz takiminizi siz devam edebilecek hale getirmekti. Yanlis yaptiysak affola ne diyelim

tatlım eriğim balım sen bu konuyu yanlış anlamışsın şu an listemiz 11 kişi görünüyor yeni eleman takıma çağırmayalım mı çağırmayalım mı diye arkadaşlara sormuştum ona cevap yazmış siz fazlalık olurmusunuz bizi bu hale siz getirdiniz aşkolsun eriğim yaaa

Alindim cokluk bizdik sanirim maksadimiz karisiklik değil takiminizi toplamakti hani ugramafiginiz takiminizi siz devam edebilecek hale getirmekti. Yanlis yaptiysak affola ne diyelim

Aaaa hayır yanlış anladın erikciğim benim yeni insanlar aramayalımm bir hafta önce sıkıntıdan patladım tam başka takıma transfer olucaktım eski arkadaşlar geldi yeni kaptan falan süper oldu sen niye alındın canım.ama doğru değilmi.

Aynen ya yeni arkadaş çağırmayalım demeye çalıştım böyşe sıkı fıkı olalım tamamen iyi niyetliyim

İki hafta diye yazıyordu ya maydanozda deneyin ben iki günde bir kilo vermiştim ama sütümü kestti bırakmak zorunda kaldım

durumdacım tarifte 1 lahanaya 6 soğandı ben 1/2 lahanaya 3 soğan yaptım bol soğan yani... 2 hafta kesintisiz sürdürebileceğimi sanmıyorum çünkü eşim pazar kahvaltısında ona eşlik etmem koşulu ile kabul etti çorba diyetimi. çünkü evlendiğimizden beri birarada olabildiğimiz en özel öğünümüz olduğu için önem veriyoruz.. ben pazara kadar devam sonra pazartesi tekrar başlayabilirim... pazarda yağsız omlet, peynir 1/2 sokak simidi falan, eşlik etmeliyim eşime

Pardon kizlar uff cok yogun ve sacma birgun ondan olsa gerek bide cok cebeniz dusmus okumadim gecmisi hep boyle dysuk ceneli olun emi opuldunuz

Ben de gıda teknikeriyim gerçi başka iş yapıyorum ama mesleğimi severim sorularınıza da her zaman açığım psikoloji konusunda yardımcı olabilirim dinlemeyi severim her konuda soru sorabilirsiniz bildiğim ölçüde yardım ederim her zaman
bu arada durumda arkadaşım senin profil adın ne o sitede özelden yazar mısın? kızlar siz de özelden söylerseniz ben ekleyim sizi yeni öğreniyorum gerçi siteyi ama olsun hemen adapte olurum diye düşünüyorum

[/B
Ya evde olsam kesin şu an 90lara çıkardım çünkü bi zaman sonra insan salıyor kendini şimdi işe gelirken sabahtan beslenmemi hazırlıyorum ne kadar geç kalsam da mutlaka peyniri akşamdan suya koyarım tuzu gitsin diye, sabah tost makinesine ekmek arası yapıp koyarım o pişerken giyinirim çıkarken peçeteye ve folyoya sarar çantama atarım - son 1 ayda pratik olmayı öğrendim madem bu yola baş koydum o zaman 5 dk olsun zaman ayırmam lazım - hiç olmadı simit alıyorum peyniri de kaba koyuyorum yarımşar simitle peynir sabah öğle tamam
annem de yeni başladı işte kendince düşünüp tak etti demek - ya çevre de çok önemli
motive ederiz biz seni merak etme valla seni okudukça geçen yılki halimi görüyorum o yüzden seni kendime yakın gördüm canım

Teşekkür ederim.inşsllah hep beraber daha güzel daha iyi olacak

ben de kaçtım kızlar bugün home ofisim :) ev işlerimi halledeyim yazışırız yine gün içinde. kolaylıklar dilerim herkese :)

Funda, canım sormuştun o yıldızı nasıl fark ettin diye (beğen tuşu yani) bir topik okuyordum bir sonraki sayfaya geçtiğimde beğen butonu gitmişti ama solda da bi yıldız belirdi yani sitedeydim o an öyle farkettim

Niye geçen yıl, özelliği ne? Yoksa aramızda bir yaş var diye mi geçen yıl.

Bu sabah birazcık abarttım ama yürüyüş yapıp telafi ediceem

:18:

Nasıl bir dikkat var sende. Ben burnumun dibinde olup biteni fark etmem.

Niye geçen yıl, özelliği ne? Yoksa aramızda bir yaş var diye mi geçen yıl.
:18:

Nasıl bir dikkat var sende. Ben burnumun dibinde olup biteni fark etmem.

Kız o sırada biri topikte sormuş da ben de hemen aramaya başladım bi de anlık göz yanılsaması gibi zannediyor insan bazen ondan daha da dikkat çekiyor ya kkya resmen bağımlıyım sanırım ondan
Geçen yıl derken geçen yıl ailemleydim şimdi yalnız yaşıyorum ve bambaşka bir şehirdeyim o yüzden - yoksa şu an ailemle olsam aynı senin gibiyim derdim

kızlar ben diyet arkadaşım sitesine dün üye olmuştum aynı bu fittingo gibi ama sizin söylediğiniz sitenin formatı daha şirin ve canlı

avukatım valla aklıma bişiy gelmedi ama gelirse hemen sana danışırım:):) birde yaşam koçusun on elde on marifet off off :):)

İki hafta diye yazıyordu ya maydanozda deneyin ben iki günde bir kilo vermiştim ama sütümü kestti bırakmak zorunda kaldım

yok yok çok cazip gelmeye başladı bana bu çorba...

valla helal sana ya.. azimin dibisin :):):)

Benim bir kazan çorbam var içmek isteyen buyursun:)

yakında olaydık ne iyi olurdu gelirdim elimde tasımla sana :):) huu komşu bi tabak lahana çorban var mı diye :):)

opsss noluyo öleee ne çokluğu senmi çokluksun duymayayım !!!!
giderken beni sen döndürdün iyide döndürdün :):)

Bana biraz protein az almışsın gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…