- 8 Ocak 2014
- 443
- 90
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.641
Menünde dikkatimi çeken şeyler:
1- öğleni elma ve çubuk krakerle geçirmişsin aslında bunlar bir ara öğünü bile geçirebilirmiş sanki öğlen yemeğini atlamış gibi olmuşsun
2 - ara öğün yok
bir de ufak bir ricada bulunacaktım affınıza sığınarak, lütfen w yerine v harfini kullansak? Çünkü hem dil konusunda biraz hassasımdır hem de okumakta zorlandım açıkçası...
herkes kendi listesini kullanmıyomu? benim listem böyle canım ara öğünler var tabi ama evimde bi dünya işim vardı bukadarını anca yapabildim :)
2.olarak bende W harfini kulanmam fazla ama telden girip yazmıştım. telefonla w yapıyorum el alışkanlığı...
listemde bugün ara öğünler var. yoğurt badem vs. akşam yazarım.
Alindim cokluk bizdik sanirim maksadimiz karisiklik değil takiminizi toplamakti hani ugramafiginiz takiminizi siz devam edebilecek hale getirmekti. Yanlis yaptiysak affola ne diyelim
Alindim cokluk bizdik sanirim maksadimiz karisiklik değil takiminizi toplamakti hani ugramafiginiz takiminizi siz devam edebilecek hale getirmekti. Yanlis yaptiysak affola ne diyelim
tatlım eriğim balım sen bu konuyu yanlış anlamışsın şu an listemiz 11 kişi görünüyor yeni eleman takıma çağırmayalım mı çağırmayalım mı diye arkadaşlara sormuştum ona cevap yazmış siz fazlalık olurmusunuz bizi bu hale siz getirdiniz aşkolsun eriğim yaaa
İki hafta diye yazıyordu ya maydanozda deneyin ben iki günde bir kilo vermiştim ama sütümü kestti bırakmak zorunda kaldım
tatlım eriğim balım sen bu konuyu yanlış anlamışsın şu an listemiz 11 kişi görünüyor yeni eleman takıma çağırmayalım mı çağırmayalım mı diye arkadaşlara sormuştum ona cevap yazmış siz fazlalık olurmusunuz bizi bu hale siz getirdiniz aşkolsun eriğim yaaa
Aaaa hayır yanlış anladın erikciğim benim yeni insanlar aramayalımm bir hafta önce sıkıntıdan patladım tam başka takıma transfer olucaktım eski arkadaşlar geldi yeni kaptan falan süper oldu sen niye alındın canım.ama doğru değilmi.
Ben de gıda teknikeriyim gerçi başka iş yapıyorum ama mesleğimi severim sorularınıza da her zaman açığımDiyet dışındada bişiylerden bahseeebilirz. Mesela ben avukatım sormak istediğiniz bişiy olursa sorun dekorason moda konusundada bilgiliym ayrıca çok iyi bir yaşam koçu olurdu benden :) işte sorunlarımıza çözümde bulalım
İştah kapatmıyor acı, hayata küstürüyor.
Valla hiç beni yandaş olarak arama, ipin ucunu bir kaçırırsam berbat olur, her gün bir şey yerim sonra.Siz de beni takımdan atarsınız.
Ya ama umudum yok demekle olmaz ki...Saati hadi bir gün unuttun, diğer günler ne yapıyorsun? Omadı sabah sabah çok üşeniyorsan akşamdan hazırla kahvaltını, buzdolabına koy.
Nasıl keşfettin o yıldızı?Ben hiç dikkat etmemiştim.
Alıntıların çaresine bakabildim. Yine de sana da, Şahnaz'a da teşekkür ediyorum.
Ay benim annem beni deli ediyor. Bir ara müthiş bir göbek yapmıştı, her yeri ince kadının, bir tek göbeği var. O ara sözde beraber dikkat ediyorduk. Sonra kılını kıpırdatmadan durduğu yerden verdi o göbeği... Şimdi de neredeyse her gün bir sürü cısss alıp yiyor, hem de akşam vakti ama hiçbir şey olmuyor, 50 yaşında kadın üstelik...Ben de ona çekseymişim iyi olurmuş. Hiç beraber rejim yapabileceğim birileri olmadı. Ben de dize sığınıyorum o yüzden.
Ama seninki de ayrı bir motivasyon, annen rejimle kilo verdikçe sen de daha fazla gaza gelirsin. Geçmiş geçmişte kaldı artık. Kilolu yılları sayınca insanın morali bozuluyor, o yüzden önümüze bakmak lazım.
lahana güzellerrriiii :):) heyecanla sizi izliyorum son 2 gün dayanın kızlar lahanaya :):)
Ben de gıda teknikeriyim gerçi başka iş yapıyorum ama mesleğimi severim sorularınıza da her zaman açığımpsikoloji konusunda yardımcı olabilirim dinlemeyi severim her konuda soru sorabilirsiniz bildiğim ölçüde yardım ederim her zaman
bu arada durumda arkadaşım senin profil adın ne o sitede özelden yazar mısın? kızlar siz de özelden söylerseniz ben ekleyim sizi yeni öğreniyorum gerçi siteyi ama olsun hemen adapte olurum diye düşünüyorum
[/B
Ya evde olsam kesin şu an 90lara çıkardım çünkü bi zaman sonra insan salıyor kendini şimdi işe gelirken sabahtan beslenmemi hazırlıyorumne kadar geç kalsam da mutlaka peyniri akşamdan suya koyarım tuzu gitsin diye, sabah tost makinesine ekmek arası yapıp koyarım o pişerken giyinirim çıkarken peçeteye ve folyoya sarar çantama atarım - son 1 ayda pratik olmayı öğrendim madem bu yola baş koydum o zaman 5 dk olsun zaman ayırmam lazım - hiç olmadı simit alıyorum peyniri de kaba koyuyorum yarımşar simitle peynir sabah öğle tamam
annem de yeni başladı işte kendince düşünüp tak etti demek - ya çevre de çok önemli
motive ederiz biz seni merak etmevalla seni okudukça geçen yılki halimi görüyorum o yüzden seni kendime yakın gördüm canım
Ya evde olsam kesin şu an 90lara çıkardım çünkü bi zaman sonra insan salıyor kendini şimdi işe gelirken sabahtan beslenmemi hazırlıyorumne kadar geç kalsam da mutlaka peyniri akşamdan suya koyarım tuzu gitsin diye, sabah tost makinesine ekmek arası yapıp koyarım o pişerken giyinirim çıkarken peçeteye ve folyoya sarar çantama atarım - son 1 ayda pratik olmayı öğrendim madem bu yola baş koydum o zaman 5 dk olsun zaman ayırmam lazım - hiç olmadı simit alıyorum peyniri de kaba koyuyorum yarımşar simitle peynir sabah öğle tamam
annem de yeni başladı işte kendince düşünüp tak etti demek - ya çevre de çok önemli
motive ederiz biz seni merak etmevalla seni okudukça geçen yılki halimi görüyorum o yüzden seni kendime yakın gördüm canım
Bu sabah birazcık abarttım ama yürüyüş yapıp telafi ediceem
Funda, canım sormuştun o yıldızı nasıl fark ettin diye (beğen tuşu yani) bir topik okuyordum bir sonraki sayfaya geçtiğimde beğen butonu gitmişti ama solda da bi yıldız belirdi yani sitedeydim o an öyle farkettim
Niye geçen yıl, özelliği ne?Yoksa aramızda bir yaş var diye mi geçen yıl.
:18:
Nasıl bir dikkat var sende.Ben burnumun dibinde olup biteni fark etmem.
Diyet dışındada bişiylerden bahseeebilirz. Mesela ben avukatım sormak istediğiniz bişiy olursa sorun dekorason moda konusundada bilgiliym ayrıca çok iyi bir yaşam koçu olurdu benden :) işte sorunlarımıza çözümde bulalım
İki hafta diye yazıyordu ya maydanozda deneyin ben iki günde bir kilo vermiştim ama sütümü kestti bırakmak zorunda kaldım
Ve eğer bölgesel sorununuz varsa akşammmm proteinnn almayınnnnn.! Oda zayıflatacak sizi bugüne kadar önce ekmeği kestim aburcubur sonra diyete başladım sağlıklı b.r diyete.sonra iyice az yemeye başladım maydanoz kürü yaptım.form çay içiyorum şimdi lahana çorbası kızlar 6.5 ay 25 kilo sırada isveç var iki haftayı bşarılı atlatırsammm
Benim bir kazan çorbam var içmek isteyen buyursun:)
Menünde dikkatimi çeken şeyler:
1- öğleni elma ve çubuk krakerle geçirmişsin aslında bunlar bir ara öğünü bile geçirebilirmiş sanki öğlen yemeğini atlamış gibi olmuşsun
2 - ara öğün yok
bir de ufak bir ricada bulunacaktım affınıza sığınarak, lütfen w yerine v harfini kullansak? Çünkü hem dil konusunda biraz hassasımdır hem de okumakta zorlandım açıkçası...
herkes kendi listesini kullanmıyomu? benim listem böyle canım ara öğünler var tabi ama evimde bi dünya işim vardı bukadarını anca yapabildim :)
2.olarak bende W harfini kulanmam fazla ama telden girip yazmıştım. telefonla w yapıyorum el alışkanlığı...
listemde bugün ara öğünler var. yoğurt badem vs. akşam yazarım.
arkadaşım tabi, herkes kendi listesini kullanıyo ama biz boşuna menü paylaşmıyoruz bir diğeri eksiğimizi görsün söylesin diye.. yoksa oo ye börekleri yaz buraya bizde alkış verelim yok öle.. gerekiyorsa kızılarcak.. trip atılacak haberin olsun :):)
Kızlar, niye kilo sayacı koymuyorsunuz çizelgenize? :26:
iş yerinden giriyorum burdan yapamadımmm
Ben de gıda teknikeriyim gerçi başka iş yapıyorum ama mesleğimi severim sorularınıza da her zaman açığımpsikoloji konusunda yardımcı olabilirim dinlemeyi severim her konuda soru sorabilirsiniz bildiğim ölçüde yardım ederim her zaman
bu arada durumda arkadaşım senin profil adın ne o sitede özelden yazar mısın? kızlar siz de özelden söylerseniz ben ekleyim sizi yeni öğreniyorum gerçi siteyi ama olsun hemen adapte olurum diye düşünüyorum
[/B
sonuna kadar haklısın ne mazereti mazeret kim bi daha yapacakmısın hııı ?? (bende kızıyorum kendime baya aştım olayı :):))
-yok valla yapmıcam bi daha söz gerekirse işe minübüsle gidicem yapıcam :):)
oldumu kızlar :):)
canıım seni de bekleriz aramıza, gel de birlikte lahana güzeli olalım :)
gelicem şu pembe cumayı bi görelim c.tesi burdayım :):)
nserin,
canım seni ekledim fit.godan
ay gördüm kız bide ben seni sildim falan.. ah kafa kalmadı bende neyse düzellttik :):)
kızlar ben diyet arkadaşım sitesine dün üye olmuştum aynı bu fittingo gibi ama sizin söylediğiniz sitenin formatı daha şirin ve canlı
valla ordanda takip ederiz birbirimizi iyi olur gelin kızlar gelin :):) çıkıp çıkıp gelin :):)
Günaydınnnnnn
İlk olarak burayı açtım kkya girer girmezAkşam ben çıktıktan sonra da neler yazmışsınız hep okudum birazdan kendimce yorumlarımı yapacağım inşallah
Gelelim dünün raporuna:
Sabah - 08:30
- Yarım tost (2 büyük dilim kepek ekmeği(80g) ve kalın bir dilim (40g) light beyaz peynirle yaptım+arasına salça sürdüm-yağsız tabii - normale göre 1,5 porsiyonluktu o yüzden yarısını yedim)
- Çay
Öğle - 12:00
- Tostun kalan yarısı
Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi (hazır Shazili olanlardan alıyorum iş yerinde pratik oluyor)
- 1 küçük pkt Eti form (6lı pkt - 27g)
Akşam - 19:30
- 4 yk mantı (yağsız- salçalı suda haşladım)
- 3 yk yoğurt
Su - 1,5 lt (az biliyorum ama gün içinde çay vs çok içtiğimden suyu biraz ihmal ettim ama arttıracağım)
Spor - Yok (Rutinim, ev iş arası yürümek ve merdiven inip çıkmak)
Ayça Kaya Yöntemine göre:
- 5 tahıl
- 2 süt
- 2 et
= 716 kcal (internetten hesapladım bunu da)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?