- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.741
gençsin dahabenim eşim 2 yaşında 7 yaş var aramızda. ona yaşlısın diyorum ama dalgasına tabi 35e kadar genç kategorisinde insanlar bana göre
Bugünlük benden bu kadar kızlar. İyi geceler sizlere.
Rica ederim canım. Bu arada bende birazcik kendimden bahsedeyim sizlere, insaalah zamanla sizleri de tanırım. Çok isterim bunu. :)
Annemin 3. Kiziyim :) 30+1, 5yasindayim, 14 yıllık evliyim, kayın annemin ilk geliniyim, (nasıl bir cümle bu yahu) 2 kişilik bir ailemiz var (ben ve esim) cocugumuz yok, bu konuda sorun yasiyoruz. Herşey yaptigimiz halde olmadi (nasip kismet artik) şu an kabullenme ve tam teslimiyet yasiyorum bu konuyla ilgili, asla umidimi de yitirmiyorum tabiki. Ben bir tane istedim rabbim bir okul dolusu verdi (çok şükür) Bir anaokulunda calisiyorum sabahciyim, 12:30gibi bitiyor mesaim aayrıca eğitim aldığım bir okulum da vqr, işte böyle yuvarlanip gidiyorum :) tabiki herseyi bir kenara bırakıp kilo almayi da ihmal etmiyorum
Cenem açıldı gene :) daha çok sohbetimiz olucak insaallah :)
yaa çok düzensiz bir menü ama lahana diyetindesiniz diye bişey demiyorumBugünki menüm kaçamaklarıyla
Sabah çorba
Öğlen çorba çiğköfte
2 dilim sade kek
Akşam salata
Toplam 750 kalori.
esmer cim öğlen olmamış canım dün acıktım diyodun karatayı okudum da öğlen yediğin ballı ekmek kan şekerini yükseltip aniden düşürmüştür öğlen bal yerine 2-3 dilim peynir yeseydin sanki daha iyi olurduMerhabalar tekrar :)
MENÜM
Sabah
1haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5zeytin
3dilim kepek ekmeği (bugün biraz fazla kaçtı)
şekersiz açık çay
Ara
1elma ,3kuru kayısı
Öğlen
1dilim kepek ekmeği üzerine bal
açık şekersiz çay
Ara
yarım ayva
Akşam
1küçük tabak taze fasulye yemeği
3 kaşıkçıkta pilav
Birazdan bitki çayımıda içeceğim.
Spor
1saat yürüyüş
Su
2 litre (bukadarını zorla içtim )
Kızlar birde size birşey sorucam. lahana çorbası diyetini hamileler yapabilir mi? fikri olan var mı acaba? ben bu diyeti yapmak istiyorum ama hamile olabilirim :26:
canım çok düzensiz olmuş seninki de sabah sadece yumurta ve ıspanaklı börekEveet çayımı aldım elime bugünkü yediklerimi yazayım
10.00 1yumurta
1 dilim ıspanaklı börek
14.00 10 kuru üzüm
10 yer fıstığı
17.00 1 ıspanaklı börek
19.00 Tavuklu mantar sote
Bol salata
2 bardak ayran
Gücümü toplarsam yürüyüş yapıcam
3 litre su içtim
gamzem canım arkadaşım allahın izni ile o bebek olacak sen merak etme tatlım yaa tevekkül et yeterliAynen öyle canım, 17 yasimda evlendim.. Çok şükür hiç pişman da degilim. Evli olsam da hiçbir seyden eksik kalmadik, artık tamamen alıştık çocuk konusuna, ama sadece şunu soyleyeyim, çoook zor bir imtahan. Benim canımı hiç bir şey bebek istegim kadar yakmadi. Olmayan bebeginin kokusu burnuna gelmek ne demek sadece yasayan bilir, Rabbim kimseye yasatmasin Amin :)
Menüm
Sabah
2 tabak çorba
1 dilim ekmek
1/2 kk peynir
Aramsı
2 tabak çorba
1 portakal
Öğle
3 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Ara
2 tabak çorba
1 elma
günaydınlarrrrr
gelelim bana
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara
15 fıstık
öğle
2 kaşık müsli
1 adet galeta
1 kase yoğurt
ara
2 mandalina
1 elma
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen
7 zeytin
1/2 dilim ekmek
ara
10 fıstık
su 3 lt
spor
45 dk biraz hızlı tempoda yürüyüş
günaydın toplightcım, bu fıstığa fena sardın sen :)
Bütün hafta rejim yapıp karşılığında 600 gram aldım. :84:
Ben kendime ne yapayım bilmiyorum. :84:
Belki de takıma girmem kızlar, yaramayacak sanırım cuma stresleri...
26'yım ben.Hatta birkaç aya 27... :18:
bende kendimden bahsedeyim aranızda sanırım en yaşlınız benim 42 yaşındayım inşaat mühendisiyim biri 9 biri 2,5 yaşında 2 tane oğlum var kamuda çalışıyorum evlendiğimde 52 kg idim hamileliğimin birinde 30 birinde 20 kilo alarak rekor yaptım şimdi kilolarımı vermek için uğraşıyorum
ya o kadar yeme aç gez sonunda bunu gör çok sinir bozucu
sen lahana yapıyormuydun??
hemen akşamdan kalanları okudum ve cevapları yazdım :):) günaydın demeyi atlamışım....
dananın kuyruğuna kaldı 1 gün.. saçma duygular içindeyim pişmanlıklarım var tartıdan korkar oldumoff pufff
bugün sandaviç kepek arası peynir zeytin salata ve marul dörtlümü hazırlayıp bi güzel yedim.. ama İst'a eğitime gideceğim ve bugünüm yine şaşacak biliyorum.. yarın sizi utandırmamak adına mümküm olduğunca dikkatli gitmeye söz veriyorum...
pek giremeyebilirim siteye... ama aklım sizde kızlar lahanacı güzellerrrr hep destek tamdestek :):)
kızlar yarın için sizlerden ricam lütfen sabahleyin önce wc ye gidin sonra aç karnına mümkün olduğu kadar çıplak olarak tartılın ve kilonuzu lütfen en geç 14 diyeceğim ama 12 ye kadar bildirirseniz çok iyi olacak yarın önemli bir gün bu akşam mümkün olduğu kadar erken yemek yiyin ve yemekten sonra mümkünse 7 den sonra hiç bişey yemeyin sabahleyin bakalım ne olacak sizlere güveniyorum yarın güzel bir gün olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?