Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gençsin daha benim eşim 2 yaşında 7 yaş var aramızda. ona yaşlısın diyorum ama dalgasına tabi 35e kadar genç kategorisinde insanlar bana göre

Dışardan bakınca öyle tabi... Ben 50 yaşındaki babama bile gençsin diyorum ve de gerçekten de yaşlı bulmuyorum onu... Ama 25'i gördükten sonra yaşlanmaya başladığını anlıyorsun.

kızlarrr günaydınlarr herkese :)))) dün bayılacak gibi olmama rağmen kaçamaksız günü kapattım yalnız bu sabah eşimin ve annemin aşırı baskıları neticesinde azıcık protein alarak ve illaki elma sirkeli karışımım ile güne başladım, hepimize hayırlı, uğurlu bir gün olsunnn :)

kendimizden bahsedelim istemişsiniz ben de ufacık anlatayım kendimi daha iyi tanıyalım birbirimizi :) 36 yaşındayım marmara üniversitesinden mezunum(16 yaşımda girdim 20 yaşımda mezun oldum) halkla ilişkiler uzmanıyım. 14 yıl boyunca 5* otellerde halkla ilişkiler ve banket müdürü olarak çalıştım. son 2 yıldır da kendi şirketimi kurdum .kişisel gelişim, eğitim ve danışmanlık şirketim var... (zormuş bu arada kendi işini yapmak) 8 yıldır evliyim. biz de geç evlenenlerdeniz. eşim yüksek gıda mühendisi, annem aerobik ve step hocası ben de ikisine inat tombik bir zatım :) şu ana kadar çocuk düşünmedik, çünkü çok yoğun iş hayatlarımız vardı. 2 aydır çocuk istiyoruz, aslında kilo vermeyi istememinde sebebi budur. hamilelik sürecini(-ki Allah nasip ederse) rahat atlatabilmek.kısmet diyorum her şey... işte ben buyum, herkese tekrardan merhaba :)

gamzecim inşallah istediğiniz bebişinize bir an önce sağlıklı,sıhhatli kavuşursunuz:)

günaydınlarrrrr

Bugünki menüm kaçamaklarıyla
Sabah çorba
Öğlen çorba çiğköfte
2 dilim sade kek
Akşam salata
Toplam 750 kalori.
yaa çok düzensiz bir menü ama lahana diyetindesiniz diye bişey demiyorum

esmer cim öğlen olmamış canım dün acıktım diyodun karatayı okudum da öğlen yediğin ballı ekmek kan şekerini yükseltip aniden düşürmüştür öğlen bal yerine 2-3 dilim peynir yeseydin sanki daha iyi olurdu

canım çok düzensiz olmuş seninki de sabah sadece yumurta ve ıspanaklı börek
öğlen yerfıstığı falan biraz daha öğünlerine dikkat et az yemişsin ama kalorili şeyler olmuş düzensiz olmuş
gamzem canım arkadaşım allahın izni ile o bebek olacak sen merak etme tatlım yaa tevekkül et yeterli

Menüm

Sabah
2 tabak çorba
1 dilim ekmek
1/2 kk peynir

Aramsı
2 tabak çorba
1 portakal

Öğle
3 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

Ara
2 tabak çorba
1 elma

funda cım sen de çorba diyetindesin bişey diyemiyom ama genel olarak iyi sayılırü

gelelim bana
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara
15 fıstık
öğle
2 kaşık müsli
1 adet galeta
1 kase yoğurt
ara
2 mandalina
1 elma
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen
7 zeytin
1/2 dilim ekmek
ara
10 fıstık

su 3 lt
spor
45 dk biraz hızlı tempoda yürüyüş

günaydın toplightcım, bu fıstığa fena sardın sen :)

bende kendimden bahsedeyim aranızda sanırım en yaşlınız benim 42 yaşındayım inşaat mühendisiyim biri 9 biri 2,5 yaşında 2 tane oğlum var kamuda çalışıyorum evlendiğimde 52 kg idim hamileliğimin birinde 30 birinde 20 kilo alarak rekor yaptım şimdi kilolarımı vermek için uğraşıyorum

Bütün hafta rejim yapıp karşılığında 600 gram aldım. :84:
Ben kendime ne yapayım bilmiyorum. :84:
Belki de takıma girmem kızlar, yaramayacak sanırım cuma stresleri...

diyet psikolojisinden çık funda cım belki de bu stres yapıyor sende

hakikaten sinir bozucu, toplightın dediği gibi rejim stresi galiba olumsuz etkiliyor bizi

26'yım ben. Hatta birkaç aya 27... :18:

27-18 toğikta fazla sanırsam bende 28 oldum :):):)

en gencimiz sensin deme böyle :):) valla iki çocuktan sonra kalan kiloları çok iyi bilirim.. bende ilkinde ta vermiştim ikincide hoppp yine aynı... oyy oyyy

ya o kadar yeme aç gez sonunda bunu gör çok sinir bozucu
sen lahana yapıyormuydun??

hemen akşamdan kalanları okudum ve cevapları yazdım :):) günaydın demeyi atlamışım....

dananın kuyruğuna kaldı 1 gün.. saçma duygular içindeyim pişmanlıklarım var tartıdan korkar oldum off pufff

bugün sandaviç kepek arası peynir zeytin salata ve marul dörtlümü hazırlayıp bi güzel yedim.. ama İst'a eğitime gideceğim ve bugünüm yine şaşacak biliyorum.. yarın sizi utandırmamak adına mümküm olduğunca dikkatli gitmeye söz veriyorum...

pek giremeyebilirim siteye... ama aklım sizde kızlar lahanacı güzellerrrr hep destek tamdestek :):)

yarın ola hayrola, lahanacılardan biri olarak kilo verememişsen kafayı yiyecem artık sonunda ben de. diyetimin 9.günü bugün!!! 9 gündür ne çekiyorum bi sizler bilirsiniz :)

kızlar yarın için sizlerden ricam lütfen sabahleyin önce wc ye gidin sonra aç karnına mümkün olduğu kadar çıplak olarak tartılın ve kilonuzu lütfen en geç 14 diyeceğim ama 12 ye kadar bildirirseniz çok iyi olacak yarın önemli bir gün bu akşam mümkün olduğu kadar erken yemek yiyin ve yemekten sonra mümkünse 7 den sonra hiç bişey yemeyin sabahleyin bakalım ne olacak sizlere güveniyorum yarın güzel bir gün olacak

ben sindirim düzenleyici hap (bitkisel müshil ) aldım, bugünden içmeye başladım bile..hiç meraklanma canım sen Allah'ın izni ile yarın güzel bi netice alacağız....:)

diyete başlamadan önce düşünüyorum da önceden günde 3000-4000 kalori alıyormuşum neredeyse, şimdi günlük 300 kalorilere düştüm sürünüyorum ama kilolar gitmiyor, zor bir şeymiş şu kiloları atmak, bana faydalı oldu bu süreç, bilinçlendim resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…