- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.761
günaydınlarrrrr
yaa çok düzensiz bir menü ama lahana diyetindesiniz diye bişey demiyorum
esmer cim öğlen olmamış canım dün acıktım diyodun karatayı okudum da öğlen yediğin ballı ekmek kan şekerini yükseltip aniden düşürmüştür öğlen bal yerine 2-3 dilim peynir yeseydin sanki daha iyi olurdu
canım çok düzensiz olmuş seninki de sabah sadece yumurta ve ıspanaklı börek
öğlen yerfıstığı falan biraz daha öğünlerine dikkat et az yemişsin ama kalorili şeyler olmuş düzensiz olmuş
gamzem canım arkadaşım allahın izni ile o bebek olacak sen merak etme tatlım yaa tevekkül et yeterli
funda cım sen de çorba diyetindesin bişey diyemiyom ama genel olarak iyi sayılırü
gelelim bana
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara
15 fıstık
öğle
2 kaşık müsli
1 adet galeta
1 kase yoğurt
ara
2 mandalina
1 elma
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen
7 zeytin
1/2 dilim ekmek
ara
10 fıstık
su 3 lt
spor
45 dk biraz hızlı tempoda yürüyüş
Ay hiç sorma ben öğleciyim arada boş ders de yok salı hariç o yüzden öğle yemeğini atlamak zorunda kalıyorum.kahvaltıyı geç yapıyorum.yani 2 ana 2 ara öğün.bu arada bu mesaj sayısını nezamana kadar yazıcaz?
kızlar yarın sabahki listemizi şimdiden yayınlıyorum
*** 5. TAKIM 344. ETAP ***
kadis (76,40/ / / )
purmelal (76,00 / / / )
nserin (75,50 / / / )
durumda (65,30 / / / )
toplight (74,30 / / / )
Funda08 (79,10 / / / ) yeni üye hedef 60
luci221177 (87,00/ / / ) yeni üye hedef 75
esmer59 (63,50/ / / ) yeni üye hedef 55
elakerem (83,00/ / / ) yeni üye hedef 68
Gamze_M (69,80/ / / ) yeni üye hedef 64
Lily86 (81,40/ / / ) yeni üye hedef 70
5. TAKIM ORTALAMASI :%
en yüksek kiloya sahip olarak kendimle gurur duydumhiiiç kolay olmadı bu kilolara ulaşmak, yıllarımı aldı vallahi :)
luci cim sen merak etme bu azimle hedefine ulaşacaksın en kısa sürede
gunaydn kızlarnasıl gdiyo diyet
Kızlar gecmisi okuyorum kac saattir masallahınız var :) burası cok guzel boyle.Allah ayırmasın.
Dun aksam itibariyle ben de lahanacıgillere katıldım :)) bu hafta pek fayda etmez zaten hastanede orda burda ne bulduysam yedim
Ama ortalık duruldu cok sukur.artık kendime yonelebilirim.Herkes kendini anlatmısmben suan dershanedeyim.eve gidiyorum oglumu emzirmeye.daha sonra kendimi tanıtıp dunku menumu paylasacagım
Sizi seviyorum kızlarrr cıtırlarrr
Selam kızlar
Sabahtan beri fırsat buldukça neler yazmışsınız onları okudum öncelikle... Maşallahkaç sayfa geri gidiyorum hala bitmiyor tam 8 sayfa okudum yorumları da alıntıyla uzatmak yerine kendimce notlar aldım onları paylaşacağım
- Luci : Lahana çorbası + bol su ile yazmış olduğun menüne bakarsak bence tam detoks olmuş ve eminim ki yarın tartıda epey bir fark göreceksin inşallah
Kendini de tanıtmışsın valla hayran kaldımNe kadar yoğunsun öyle maşallah Ben de kendi şirketimi kurmayı istedim hep ama iş tecrübem yok gelirim yok derken şimdi çalışıyorum inşallah emekli olunca yaparım artık
Bu arada eşin meslektaşım sayılır yani ben gıda teknikeriyim o ise yüksek mühendis ama sonuçta aynı meslek dalındayız ah ah mesleğimi özledim
günaydınlarrrrr
yaa çok düzensiz bir menü ama lahana diyetindesiniz diye bişey demiyorum
esmer cim öğlen olmamış canım dün acıktım diyodun karatayı okudum da öğlen yediğin ballı ekmek kan şekerini yükseltip aniden düşürmüştür öğlen bal yerine 2-3 dilim peynir yeseydin sanki daha iyi olurdu
canım çok düzensiz olmuş seninki de sabah sadece yumurta ve ıspanaklı börek
öğlen yerfıstığı falan biraz daha öğünlerine dikkat et az yemişsin ama kalorili şeyler olmuş düzensiz olmuş
gamzem canım arkadaşım allahın izni ile o bebek olacak sen merak etme tatlım yaa tevekkül et yeterli
funda cım sen de çorba diyetindesin bişey diyemiyom ama genel olarak iyi sayılırü
gelelim bana
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara
15 fıstık
öğle
2 kaşık müsli
1 adet galeta
1 kase yoğurt
ara
2 mandalina
1 elma
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen
7 zeytin
1/2 dilim ekmek
ara
10 fıstık
su 3 lt
spor
45 dk biraz hızlı tempoda yürüyüş
Evet biraz kaçamaklar olmuşara öğün yapmıyo musun?
canım bence sabah çorbanı iç, öğlen atıştır yumurta peynir filan, akşamda tekrar çorba :) daha iyi dayanılır araa normal bişey yersen, gibi geliyor bana :)
bende şimdi yemeğimi yemeye gidiyorum,daha sonra sizlerle paylaşıcam görüşürüzz...
Ben de mesleğimi çok seviyorum okurken çok zorluk çektim arkadaşlarım gibi öyle rahat olmadım gerçekten severek okudum, iş tecrübem yok sadece staj yaptım bir de bu mesleği okuyanlar hep pişmandır sense kıskandığını söylüyorsun cidden hayran oldum sana - ben de şu an başka işlerle uğraşıyorum inşallah bir gün mesleğimi icra etme şansı da elde ederim - bir de danışmanlık derken ne tür danışmanlık hizmetleri veriyorsunuz?lilycim merhaba, çatır çatır yazışıyoruz vallahi. masa başında geçirdiğim için günümü her yazılana cevap vermeye çalışıyorum :)
canım evet lahana ve su ile devam ediyorum ama dayanmak çok güç oldu, neyseki bugün biraz protein ilave ettim.
güzel dileklerin için çook teşekkür ederim .inşallah sende hazır hissettiğinde kendi şirketini kurarsın. şirketlere danışmanlıkta yaptığımız için açmak istediğin işinde yardıma ihtiyacın olursa seve seve bilgilerimi seninle paylaşırım canım... kosgeb destekleri var girişimci hanımlar için çok güzel, onlara da bakabilirsin. mesleğiniz çok keyifli, farkındayım ara ara eşimi kıskanmıyor da değilim
Ben de mesleğimi çok seviyorum okurken çok zorluk çektim arkadaşlarım gibi öyle rahat olmadım gerçekten severek okudum, iş tecrübem yok sadece staj yaptım bir de bu mesleği okuyanlar hep pişmandır sense kıskandığını söylüyorsun cidden hayran oldum sana - ben de şu an başka işlerle uğraşıyorum inşallah bir gün mesleğimi icra etme şansı da elde ederim - bir de danışmanlık derken ne tür danışmanlık hizmetleri veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?