- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.001
Gamze cim uzulme sen de haftaya blrlncilige tasırsın bizi :)
bu arada menun guzel.bu hibiskus cayını emziren anneler de icebiliyor mu acaba?
Gunde ne kadar icilebiliyor?sen bolca icmissin bi zararı yoktur insallah
kızlar günaydınlarrr, yeni günde yine birlikteyiz.. umarım bugün buralarda olan birilerini bulabilirim :/ açlığa artık inanılmaz alıştım, beni rahatsız etmiyor aç yaşamak... nasılsınız, neler yapıyorsunuz? nasıl gidiyor diyetler?
ayrıca diğer takımları okuyorum bir yandan şöyle önemli bir not düşülmüş, perşembe günü yapılan tempolu spor, kasları şişirerek cuma tartıda fazla çıkılmasına sebep oluyormuş..-ki ben de aynı fikirde olarak perşembe spor yapmamıştım, benim de kaslarım çok şişiyor- ama bu konudaki görüş ve bilgilerinizi merak ediyorummm
hafiyeliğe devam, sebze habire ne yiyeceğiz diye düşünüyoruz pancar haşlayıp yoğurtla yemişler, mantıklı geldi bana kalorisi düşük ve tok tutar, aklımızda olsun :)
Günaydın canımmm, bu arada benden de herkese kocaman günaydınnn
gamzecim hoşgeldin özledik seni, dün yana yıkıla kulaklarını çınlattık, bi yanlış anlaşma olmuş sanırım, haftaya listede olacakmışsın, sağlık olsun.. nasıl gidiyor hayat, diyet? verebildin mi bari? bizim takım dün birinci oldu, çok sevindik hep birlikte :)
Arkadaşlar bu ara bu türküye fena taktım, dün akşam türkü evinde istek yaptımsizler le paylaşmak istedim
canıım çokmgüzelmiş hakikaten ilk defa dinledim ben de, defalarca dinlenecek bir türkü olmuş... çok dugyusalllll :) bugün ben de evdeyim, gitmeyeceğim ofise, mail ve telefon ile yürüteceğim işleri
Süper bubu arada iyi dinlemeler canım
Ay bu gibi durumlarda ben eşime diyorum ki, bu gün birazcık kadın olayım ayyyevet bu gün kadın olma günüm
sağol canım :) aaa nasıl bişeyki o kadın olma günü :) merak ettim vallahi :)
hahahahhahahaaaaa o kadar evi süpürdüm kirletmeee, akşam bir yere ev oturmasına gidelimm, akşam yemeğine ne istersin ne yapayım, evde ekmek yok gelirken al, haaa sebze de al ben diyetteyim Güllllll işlerim bitti kahveye gel canım (gül üst kat komşum) işte bunun gibi tatlımmm
ayyy ilahi be canım çok güldüm, ben bunları her gün yapıyorum zaten :))) ben de sandım ki şöyle kuaför, sauna, masaj falan kendini mi şımartacaksın acaba demiştim :)
hahahahha bak bu hiç aklıma gelmemişti, offf türk kadıını işte be gülümmm..saçını süpürge eder ama asla saçına bakmak ilk aklına gelen olmazne çektik beeee
:))) canım yaaa kıyamam, ben ödüllerimi buna göre ayarlayacağım, 10 kilo verince saç rengimi değiştireceğim, her 5 kiloda hamam sauna gibi ödüller vereceğim kendime :) yarın planlıyorum mesela bi hamama gidip ter atayım, hamama giden terler, kilolar da gider :) öneririm sana da canım, yemek ödülünden daha faydalı
ooooo süpermiş valaa, daha önce hiç aklıma gelmemişti..Bunu yapıcağım evet, gerçekten yemekten faydalı ve özel bir ödül
yazıştıkça neler geliyor aklımıza süpper oldu bu fikir, diğer kızlara da fikir olur hem :)
eeeee yazılanlar karakterimizi belli eder hayatım, bizim diyetimiz gerçek. Nasılda yemek düşünmüyor sadece sağlıklı yaşıyoruz(o kilolar nasıl alındıysa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?