Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayrıca diğer takımları okuyorum bir yandan şöyle önemli bir not düşülmüş, perşembe günü yapılan tempolu spor, kasları şişirerek cuma tartıda fazla çıkılmasına sebep oluyormuş..-ki ben de aynı fikirde olarak perşembe spor yapmamıştım, benim de kaslarım çok şişiyor- ama bu konudaki görüş ve bilgilerinizi merak ediyorummm

hafiyeliğe devam, sebze habire ne yiyeceğiz diye düşünüyoruz pancar haşlayıp yoğurtla yemişler, mantıklı geldi bana kalorisi düşük ve tok tutar, aklımızda olsun :)

kızlarrr bu hollywood diyetini araştırıyorum, aranızda deneyimleyen var mı?

Gamze cim uzulme sen de haftaya blrlncilige tasırsın bizi :)
bu arada menun guzel.bu hibiskus cayını emziren anneler de icebiliyor mu acaba?
Gunde ne kadar icilebiliyor?sen bolca icmissin bi zararı yoktur insallah

İnşaallah canım, bunun için elimden geleni yapıcam.. bir araştırayım ben, günde 3 bardak içiyorum ve 2 gündür içtiğim halde çok memnunum canım.. ödemide alıyor gibi :44:

Günaydın canımmm, bu arada benden de herkese kocaman günaydınnn

Çok mantıklı, çünkü bu hafta hergün spor yaptım neredeyse ve acayip ödem oluştu, ellerimi açamıyorum sabahları uyanırken..

hafiyeliğe devam, sebze habire ne yiyeceğiz diye düşünüyoruz pancar haşlayıp yoğurtla yemişler, mantıklı geldi bana kalorisi düşük ve tok tutar, aklımızda olsun :)

Çokta severim, yaprağından da haşlayıp yoğurtlu yapabiliriz..

Günaydın canımmm, bu arada benden de herkese kocaman günaydınnn

gamzecim hoşgeldin özledik seni, dün yana yıkıla kulaklarını çınlattık, bi yanlış anlaşma olmuş sanırım, haftaya listede olacakmışsın, sağlık olsun.. nasıl gidiyor hayat, diyet? verebildin mi bari? bizim takım dün birinci oldu, çok sevindik hep birlikte :)

Canım çok teşekkür ederim, iyiym şükürler olsun.Bu gün tatil evdeyim ama aksine burası da haftasonu durgun :26: inanın bende bu kısa sürede sizleri çok sevdim ve özlüyorum..Bu 5. takımda şeytan tüyümü varsa nedir burayı çok seviyorum ben..

Aynen dün yanlış anlaşıldı, böylesi daha adil bence..Çünkü 2 günde hemen bildirim sanki haksızlık gibi tatlım yaaa

Hayat çok yoğun ama süper gidiyor, bir yandan evi süpürmek için hazırlıklar yapıyorum, bir yandan da buralardayım Eğer istersek ve biraz çabalarsak kilolarımız illaki gider canım, önemli olan salata, sebze, yoğurt meyve vb. den daha çok irade tatlım hep birlikte kurtulucaz bu kilolardan

Takımın 1. olmasına çok sevindimmmm, haftaya da inşaallah daha güzel dereceyle yine 1. oluruz. sizler harikasınız yine tahmin ettiğim ve hissettiğim kadarıyla 5. takım sakinleri harbiden çok tatlı ve nazik insanlardan oluşuyor kendime de pay çıkarmış gibi oldum ama

Özetle canım, iyiki buradayım ve iyiki varsınız

Arkadaşlar bu ara bu türküye fena taktım, dün akşam türkü evinde istek yaptım sizler le paylaşmak istedim

Seni yerlerde göklerde bulamazlarken
Bende gizli olduğunu sezenler olmuş
Umudummuymuşsun yüreğimde..
Kımıl kımılmışsın bileklerimde

[video=youtube;__j8TjE8bKU]https://www.youtube.com/watch?v=__j8TjE8bKU#t=90[/video]

Arkadaşlar bu ara bu türküye fena taktım, dün akşam türkü evinde istek yaptım sizler le paylaşmak istedim

canıım çokmgüzelmiş hakikaten ilk defa dinledim ben de, defalarca dinlenecek bir türkü olmuş... çok dugyusalllll :) bugün ben de evdeyim, gitmeyeceğim ofise, mail ve telefon ile yürüteceğim işleri

Son düzenleyen: Moderatör:
canıım çokmgüzelmiş hakikaten ilk defa dinledim ben de, defalarca dinlenecek bir türkü olmuş... çok dugyusalllll :) bugün ben de evdeyim, gitmeyeceğim ofise, mail ve telefon ile yürüteceğim işleri

Süper bu bu arada iyi dinlemeler canım

Ay bu gibi durumlarda ben eşime diyorum ki, bu gün birazcık kadın olayım ayyy evet bu gün kadın olma günüm

bu arada bi deneyimimi daha paylaşayım sizlerle kızlar...

daha öncede belirttiğim gibi benim bünye bi acayip çok hızlı kilo alıp çok hızlı kilo verebilen biriydim geçmiş yıllara kadar. eşim askerdeyken 3 ayda 22 kilo vermiştim yine bi inatla, lakin benim kıskanç eşim ye hatun ye diyerek şişirdi beni yine hiç çok zayıf olmadım ama hem kilo dağılımı-çok şükür ki düzgün- hem de iri kemikli olduğum için ne kadar kilo alsam da hımbıl görünmüyordum. lakin yaş artık 36 oldu... 11 gün önce diyete başlayana kadar, kendimi saçma bir şekilde güzel ve hoş hissediyorum ama kilom 90 dı... düşünebiliyor musunuz 90 kilooo... boyum 1.68 civarı.. düşündüm de bu 11 günde ben spor olarak akşamları 1 saat orta tempo dışarıda yürüyüş yaptım fakat önceki yıllarda koşu bandında 1 saat tempolu yürüyerek vermiştim o kiloları. buradan çıkardığım sonuç, sanırım ve de artık eminim koşu bandında daha güzel kilo veriliyor... pazartesiden itibaren karar aldım bantta yapacağım yürüyüşümü, önerisi olan var mıdır?

Süper bu bu arada iyi dinlemeler canım

Ay bu gibi durumlarda ben eşime diyorum ki, bu gün birazcık kadın olayım ayyy evet bu gün kadın olma günüm

sağol canım :) aaa nasıl bişeyki o kadın olma günü :) merak ettim vallahi :)

sağol canım :) aaa nasıl bişeyki o kadın olma günü :) merak ettim vallahi :)

hahahahhahaha aaaa o kadar evi süpürdüm kirletmeee, akşam bir yere ev oturmasına gidelimm, akşam yemeğine ne istersin ne yapayım, evde ekmek yok gelirken al, haaa sebze de al ben diyetteyim Güllllll işlerim bitti kahveye gel canım (gül üst kat komşum) işte bunun gibi tatlımmm

ayyy ilahi be canım çok güldüm, ben bunları her gün yapıyorum zaten :))) ben de sandım ki şöyle kuaför, sauna, masaj falan kendini mi şımartacaksın acaba demiştim :)

ayyy ilahi be canım çok güldüm, ben bunları her gün yapıyorum zaten :))) ben de sandım ki şöyle kuaför, sauna, masaj falan kendini mi şımartacaksın acaba demiştim :)

hahahahha bak bu hiç aklıma gelmemişti, offf türk kadıını işte be gülümmm..saçını süpürge eder ama asla saçına bakmak ilk aklına gelen olmaz ne çektik beeee

hahahahha bak bu hiç aklıma gelmemişti, offf türk kadıını işte be gülümmm..saçını süpürge eder ama asla saçına bakmak ilk aklına gelen olmaz ne çektik beeee

:))) canım yaaa kıyamam, ben ödüllerimi buna göre ayarlayacağım, 10 kilo verince saç rengimi değiştireceğim, her 5 kiloda hamam sauna gibi ödüller vereceğim kendime :) yarın planlıyorum mesela bi hamama gidip ter atayım, hamama giden terler, kilolar da gider :) öneririm sana da canım, yemek ödülünden daha faydalı

ooooo süpermiş valaa, daha önce hiç aklıma gelmemişti..Bunu yapıcağım evet, gerçekten yemekten faydalı ve özel bir ödül

ooooo süpermiş valaa, daha önce hiç aklıma gelmemişti..Bunu yapıcağım evet, gerçekten yemekten faydalı ve özel bir ödül

yazıştıkça neler geliyor aklımıza süpper oldu bu fikir, diğer kızlara da fikir olur hem :)

yazıştıkça neler geliyor aklımıza süpper oldu bu fikir, diğer kızlara da fikir olur hem :)

eeeee yazılanlar karakterimizi belli eder hayatım, bizim diyetimiz gerçek. Nasılda yemek düşünmüyor sadece sağlıklı yaşıyoruz (o kilolar nasıl alındıysa)

eeeee yazılanlar karakterimizi belli eder hayatım, bizim diyetimiz gerçek. Nasılda yemek düşünmüyor sadece sağlıklı yaşıyoruz (o kilolar nasıl alındıysa)

hahaha :) vallahi hatırlamıyorum, gelivermiş kilolar benim haberim yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…