Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de bugünkü menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
2-3 dilim peynir
Salatalık
4-5 kaşık yoğurt
Öğle
Kıymalı karnıbahar
Ara elma
Akşam
Bol salata
1 kase çorba

iyi akşamlar kızlar cuma akşam üzeri misafirim gelmişti dün akşam gittiler doğal olarak düzen diye bişey kalmadı bi de ufak oğlan cuma gecesi ateşlendi dün akşama kadar ateşi dümedi menüm çok sağlıksız ve düzensiz oldu o uüzden ben yazmayayım :)
elakerem cim sen daha önce uyarışmışsın heralde takımlarda püsküüt ten uyarı gelmiş diskalifiye olmuşsun yetersiz paylaşımdan
neyse sanırım diğer takım kaptanlarına sorarark yarışmanda sıkıntı olmayacağını düşünüyorum

luci cim cum takımları paylaşım alanına girerek verdiğin bu k,loyu nasıl verdiğini diğer takımlarla da paylaşman gerekiyor canım cumaya kadar unutma da bir an önce paylaş tatlım bu arada tebrik ederim bu hafta daha sıkı asılalım arkadaşlar
yarın bakıcımızın işi çıktığı için ben ufaklığı işyerine götüreceğim işyerinden pek paylaşımda bulunamam sanırım babamız da şehir dışında olduğu için biraz koştıurmacamız fazla anlayacağınız neyse kendinize iyi bakın görüşmek üzere

Toplight malumunuz ben izine ayrilmistim simdi geri donmek istiyorum

dagyolu 333. etapta kilo bildirmeden izne ayrılmışsın daha önce çok düzenli paylaşımın olmamıştı yoğunluğun yüzünden şimdi müsait misin? şartlarımızı biliyorsun senin yokluğunda takım kapanma aşamasına geldi sonra kadis kaptan oldu şu dönemde ben takımla ilgileniyorum düzenli olarak devam edeceksen tabikii aramıza bekliyoruz umarım kilo almamış1sındır8:26::26:

benim yokluğumda neden kapanma aşamasına geldi ki eriğimin gitmesi bizi etkiledi ama ben sağlık problemlerimden dolayı izne ayrılmıştım hepimizin yoğunlugu oluyor elimden geldiği kadar hakkını vermeye çalişiyorum kilo aldım ve verdim şuan 66.9

merhaba arkadaşlar.dün akşam menümü yazarken bir yanlışlık yapmışım.2 günlük menümü yazdım cumartesi pazar yazmışım. Cuma cumartesi olcak o :)
Bugünkü menüm.

SABAH
2kilim kızarmış ekmek
1kk peynir
5 zeytin
1haşlanmış yumurta
1bardak açık şekersiz çay

ARA
1elma
1muz

ÖĞLEN
dışarıda yemek yedik bu yüzdn biraz abarttım
1bardak limonata
yarım ekmek tavuk döner

ARA
1meyveli yoğurt
1paket çubuk kraker

AKŞAM
1tabak tavuk sote
3yemek kaşığı pilav
1kase yoğurt

Az öncede bitki çayımı içtim

su 2,5 litre
spor yok Malum eşim evde. o varken pek spor filan kalmıyo.

canım günaydın, yorucu bi hafta sonu geçirmişsin, geçmiş olsun oğluşuna da... dikkat edin kendinize... toplightcım cuma paylaşım alanına girdim ama yanlış yerlere bakıyorum sanırım, tam olarak nereye yazacağım ile ilgili link verebilir misin bana? yanlış bi yere yazmayayım

kızlarrrr günaydın herkese, musmutlu bir hafta olsun inşallah bu hafta.. ben bugün lahana suyu kürüne başladım, bugün ve yarın 2 gün sadece sebze diyeti ypıyorum (çünkü çarşamba akşamı arkadaşlarımıza yemeğe davetliyiz ve içki de içilecek... yemez içmezsem hayat boyu yüzüme bakmaz... uzun zamandır erteliyordum fakat kaçamadım artık.. o sebeple 2-3 gün biraz sıkacağım kendimi) hepinize kolaylıklar dilerim...

Kizlar nasil gidiyor diyetler ben daha onceden burdaydim ama bazi sebeplerden dolayi izne ayrilmistim simdi tekrar burdayim bu zaman zarfında ilaçlar inda etkisiyle 71 kadar ciktim 1 ay tam dolmadi diyetisyen eşliğinde 4 kilo verdim suan 67 yim tabi daha asagisinida gordum ama bugun itibariyle bu kilo dayım simdi sizinle ins birbirimize destek olarak daha iyi sonuçlar alacagima inanıyorum herkese kolay gelsin herkes le tanismak istiyorum benden bunlar şimdilik

Son düzenleme:

teşekkürler canım yazdım yazıyı... burası hakkaten 3 gündür çok sessiz çok yalnız hissettim kendimi... bi dolu şey paylaştım özellikle cumartesi günü bi cevap bile verilmemiş... aşkolsun hepinize...

Selam kızlar
Ya sabahtan beri girip yazacağım hep bi iş çıkıyor öğle arasında bile bir arkadaşın işleriyle uğraştım yazmaya fırsatım olmadığı gibi yemeğimi bile alelacele yedim
Gelelim hafta sonu raporuna...
Açıkçası çok iç açıcı bir tablom yok
Menümü birazdan yazarım
Geçmişi de fırsat bulunca okurum inşallah kızlar
Aslında ayran detoksu yapacaktım ama hem malzemelerim eksikti hem de çok geç kalkınca bi de ev işi yapacağım diye vazgeçtim ama bulguru haşlamış bulunduğumdan artık onunla kısır yaptım

Bugun iş aramaya başladım haber bekliyorum işsiz bir avukat olurmu ya ama var
kız sen avukatsın hakkını ara mutlaka bi iş bulursun ben de avukat yanında çalışmıştım gerçi ondan pek bşey öğrendim diyemem ama ders olarak bir çok hukuk konularını almıştım hukuka giriş - iş hukuku, sosyal güv.hukuku, tic.huk., idare huk falan illallah ettiğim zamanlarda oldu ama öğrenmek güzel bi de tabii kafama estikçe netten aklıma takılan konularda okurum mesela geçen sene netten 20 sayfalık bi word dosyası bulup okumuştum kadının soyadı ile ilgili...
senin üzerinde durduğun bir dal var mı? mesela bazı avukatlar icralara bakıyor kimisi boşanmalara...

çok kötü değil canım zaten az yemişsin yakmışsındır bile

süper süper süper hibiskus çayını bizim arkadaşlar da içiyor ekşi çaymış diğer adı da ama zayıflama amaçlı değil de kışın negatif etkilerini yaşamamak hasta olmamak için... ben bi kere içtim ama çok fazla bitki çayı içemiyorum karıştırmamam lazım o yüzden yeşilçayla idare ediyorum

geçmiş olsun dikkat et kendine - bitki çayları süte geçiyor dikkatli tüketmen tavsiye ederim

sen de çok naziksinnnnnn ne güzel bir takım buldm yaa ben hepsi birbirinden alçak gönüllü inşallah hep birlikte kurtulacağız kilolardan

güzelmiş dinledim çok duygusal ama

klasik müzik sever misin bilmiyorum ama ben de bu ara buna taktım, dinlemeye doyamıyorum, huzur veriyor...

http://www.youtube.com/watch?v=soIQ52hkMXw
bu da güzelmiş huzurlu bir müziği var

süper bir protein menüsü maşallah bu arada sabah yulaf ezmesi-müsli tarzı şeyler tüketmek de hem lifli olduğu için bağırsaklara faydalıymış hem de yağ yakımına yardımcı oluyormuş bilginize

çok kaçamaklı bir menü değil haftasonu oldu mu hepimiz bozabiliyoruz önemli olan hatadan dönüp telafi edebilmek bence dengelemişsin

menün süper kızarmış ekmek içindeki su uçtuğu için daha hazmı kolaylaşıyor bence ve evet kalorisi düşüyor az da olsa ama ben eğer ki etimek falan değilse aynı kabul ediyorum emin olamadığımdan:44:

menünü iyi dengelemişsin elmalı kurabiye olmamış ama hafta sonu oluyor işte ben de o yüzden olumsuz birşey söyleyemem

valla çok iyi dengelemişsin haftasonu olmasına rağmen

tabii dershaneler genelde pazartesi tatildir değil mi? menün kötü değil sadece sebze eksik

valla luci sana hayran kaldım bu ne irade bu ne istikrar maşallahhhh

Ben de bugünkü menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
2-3 dilim peynir
Salatalık
4-5 kaşık yoğurt
Öğle
Kıymalı karnıbahar
Ara elma
Akşam
Bol salata
1 kase çorba
akşam az olmamış mı? onun haricinde bence dengeli bir menü

canım oğluşuna geçmiş olsun acil şifalarrrr.... gerçi dün yazmışsın bugn nasıl acep?

eşinleyken kaçamak yapman, diyetine uymamanı normal karşılardım ama maşallah sn iradeliymişsin

merhaba aramıza hoşgeldin şu an diyetsiyene devam ediyor musun peki?
kendimi tanıtayım da sen de tanıtırsan seviniriz tabii :)
27 yaşındayım gerçi artık 28 dimi :) 86lıyım - gıda teknikeriyim ama şu an başka iş yapıyorum - kısacası evle iş arasında bir hayatı olan ve şu aralar da beslenmeme odaklanmış biriyim

diyet günlüğüne sabah yazmıştım oradan alıntıladım canlarım

Senin menün çok güzel.3 saatlik yürüyüşü açarmısın biraz.koşu bandında mı ben 1 saat zor yürüyorum ne güzel bukadar yürüyüş yapabilmek

Tabiki açarım canım :) açık havada işe giderken yürümeyi tercih ediyorum ve 45-50 dakikamı alıyor bu gidiş geliş..hızlı tempoda yürüyorum. bulunduğumuz mevkii yürüyüş için çok müsait..Taşıtsız bir yol ve tam 3 kl. bir yol..bunu turluyoruz arkadaşlarla o gün çarşıya da çıkmıştım canım ondan o kadar oldu

Çok geçmiş olsun canım, yemek düzeni geri gelir yeterki hastalık olmasın

Arkadaşlar herkese selamlar, saygılar işte geldim burdayımmm, ben bu iştee ustayımm (salladı, haftasonu fena cozuttu, ama telafisi mümkün)

Anladığım kadarıyla haftasonu maduruyuz hepimiz, o halde silkelenip kendine gelme zamanı..Spordan gelir gelmez hemen pc ye geçtim ve sizlere hasretle yazıyorum arkadaşlar kafama dank eden şu ki; burası olması biz batıkız, bitikiz, ezikiz ve yine anladım ki hepimiz gazla çalışıyoruz motivasyon bende 0 buraya girmezsem, ee motivasyon olmayınca diyet te zor oluyor :44: İşten direk spora, spordan eve ve hazırlanıp okula :26: off ne çektim bu sene beee neyseki son sınav sonrasında yuppiiiiiii

Diyetime kaldığım yerden devam ediyorum, tek şanssızlığım bu hafta bildirim günü regl olucamm :18: sinir oluyorum ama ona rağmen 300-500 allah ne verdiyse gitsin

Menümü yazmaya devam, okula çıkmadan mutfağı kapatıcam ve dolayısıyla da menümü yazıp okula gidicem.. birazcık ders çalışıyorum kızlar ama arada buraya da bakıyorum

Son düzenleme:

gamzecim merhaba, iyi ki sen varsın vallahi buralarda bi başıma dolandım durdum 3 gündür...

gamzecim merhaba, iyi ki sen varsın vallahi buralarda bi başıma dolandım durdum 3 gündür...

Aaaaa korkma canımmm ben varımm

Nasılsın bakalım, keyfin nasıl? haftanın ilk günü ve diyetle ilgili motivasyonun ne durumda canım? ayyy ne çok sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…