- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.981
tabii ki dehaftasonu benim misafirlerim olacağından ben bişey yapamam da ptesi sabah itibari ile sıkı bir şeyler yapmam lazım bu hafta bu kadar güzel kilo verip takım olarak 1. olduktan sonra haftaya da dereceye girmemiz lazım
güzelmiş ya ben de dünkü menümü paylaşmadım yazayım diyordum sen bugunu paylaşmışsın maşallahevvet kızlar, bugün için benim mutfak kapanmıştır, menümü paylaşıyorum:
sabah:
uyanır uyanmaz sirkeli karışımım
1 saat sonra:
1 adet haşlanmış yumurta
1 galeta
1 salatalık
1 kk süzme peynir
öğle:
2 kaşık yulaf ezmesi
1/2 bardak %0 yağ süt
1/2 elma rendesi
akşam üstü:
150 gr naneli yoğurt içine 1 adet salatalık (cacık gibi yaptım)
günlük 3,5 litre su
yeşil çay
akşam 19:00 da tiyatroya gideceğim için 22:30 dan sonra döneceğim belki dönüşte çok kötü hissedersem 1 salatalık yerim, ama an itibarıyle tokum...
aaaa bu oldukça kolaymış sabah kahvaltı tam yapılıyor bi de 2 günlük bak bunu çarşamba perşembe uygulayabilirim
süppersin lily bunu yapalım, lakin hafta sonu benim için zor hem lahana detoksundan yeni çıktım vücut bi detoksa daha hazır değil, hem de pazar kahvaltısında eşime eşlik etmek zorundayım.. malzemeleri alayım, pazartesi günü başlayayım ben bu detoksa çook teşekkürler...
ben de daha dün denk geldim hemen günlükte paylaştım hatta size de denedikten sonra yazmayı planlıyordum hepiniz lahana yapıyorsunuz diye... ben iş yerine uygulayamam diye haftasonu dedim bakalım yapabilecek miyim:44: baklagiller hep var zaten nohut- fasulye annem haşlayıp atmıştı buzluğa yeşil mercmeği de çok severim zaten bulgur da var ohhh - hem hafta sonu ne kaçamak yapsam ya da hangi tatlıya vakit ayırsam diye boşluğa da düşmem 2 saatte bir zaten yiyoruz boş kalmıyor ağzımız
Valla süperiz yaaa çok sevindimmmmm
canım ben geçen gün facebookta takip ettiğim bir sayfada görmüştüm ayran detoksu diye gayet de güzel diyet günlüğüme kopyalamıştım birazdan ekleyeyim buraya da... yapabilirsem onu yapmak istiyorum hafta sonu...çok dengeli...
olur kaptan anlaştık
Çok güzel bir takım olduk hepimizde takım ruhu varmıştakım olmak demek budur zaten
evet uzun zamandır ben de bu kadar keyifle diyet yaptığımı hatırlamıyorum - son birkaç aydır vereceğim vereceğim diyorum ama tam manasıyla başarı kaydedememiştim
ben hafta sonunu da güzel atlatırsam zaten tam olacak:18:
ya ben birşey soracağım hafta sonu giremeyeceğim işten giriyorum malum günde 5 mesaj zorunluluğu var ama ben bunu yapamayacağım
Çok güzel bir takım olduk hepimizde takım ruhu varmış
aynen :) ben zaten takım insanıyım, takım olmadan mutsuzum :) illaki bir şeylerin parçası olacağım
*** 5. TAKIM 344. ETAP ***
kadis (76,40/76,40 /0 /0 ) sabit izinli
purmelal (76,00 / 75,50/0,50 / %0,66 )
nserin (75,50 /74,30 / 1,20 /%1,59 )
durumda (65,30 / 64,90/0,40 /%0,61 )
toplight (74,30 /73,90 /0,40 / %0,54 )
luci221177 (87,00/83,5 /3,50 /%4,02 ) yeni üye hedef 75
esmer59 (65,30/64,50 /0,80 /%1,23 ) yeni üye hedef 55
elakerem (83,00/81,40/1,60 /%1,93 ) yeni üye hedef 68
Gamze_M (69,80/ / / ) 316. etapta mezun olan üye geri döndü hedef 64
Lily86 (81,40/79,50 /1,90 /%2,33 ) yeni üye hedef 70
5. TAKIM ORTALAMASI :%
kızlaer bi gamze kaldı nerde kaldı acaba çok gecikmez umarım
canım burdaki listede unutmuşum ama kendi pc mdeki excel tablosunda düzeltmiştim tebrik ederim seni de bu arada annene geçmiş olsun tatlım
kızlar gamzeyi bekliyoruz aslında gamze eski üye en geç 14 e kadar yapılacağını biliyordu bildirimin saat 15 e kadar bekleyeceğim eğer gelmezse listeye haftaya ekleriz bu hafta listeye girmez gamze ne dersiniz biliyorsunuz takım kuralları gereği kilo bildirimlerini herkes 14 e kadar yapmak zorunda
kızlar gamze son mesajında yarın bildirim yapacakmıyım diye sormuş ben de cevap vermemişim o yüzden bu haftalık onu listeden çıkarıyorum ve listemizi paylaşıma ekliyorum:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?