- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.961
lahana çorbası diyetinde olduğundan birşey diyemiyorum ama dengeli gitmişsin sanki...
sağol canım evet gidecek ben de uzun zaman sonra bu topiği okuyunca gaza geldim motive oldum sağolsun herkes ki beni de aranıza aldınızbu gazla ben vereceğime çok inanmaya başladım
teşekkür ederim kaptan
canım ben normalde çoktan gönüllü olurdum ama işte olduğumdan aldığım sorumluluğun hakkını veremem diye hiç sesimi çıkarmıyorum zaten yeni geldim gruba - benden daha tecrübeli arkadaşlarımız elbet vardır ben ancak boş kaldıkça yardımcı olabilirim
tebriklerrrrrrrrr
inşallah bu hafta 1. biz oluruz
evet ya bu hafta lahanayla geçti ben yapmadım gerçi ama sizde göre göre lahanadan soğudum resmen:18:
yok canım gruplarda değildim de kendimizce günlükte birbirimizi takip ettiğimiz kızlarla grup kurmuştuk diyet yöntemlerinde...ama gruplarda daha önce yer almış arkadaşlar vardı diyet günlüklerinden...
benim kilom 79,9 canım 79,5 değil henüz ama yüzde hesabı falan doğru
canım çok çok geçmiş olsun annene - Allahım şifa versin şimdi nasıl?
Canımm cok gecmis olsun Allah tekrar yasatmasın
[
öğlen yemek yememişsin sanki etiform ara öğün için iyi de ana öğün için az işte misin yani ondan dolayı mı öğle yemek yemek zor senin için? bi de çubuk kraker tuzlu ya ödem yapmasın?:44: onun yerine süt ya da ayran içsen daha uzun süre tok kalırsınakşam da güzel kek ve kurabiyeyi saymazsak...
canım burdaki listede unutmuşum ama kendi pc mdeki excel tablosunda düzeltmiştim tebrik ederim seni de bu arada annene geçmiş olsun tatlım
canım çok çok geçmiş olsun annene - Allahım şifa versin şimdi nasıl?
canım seni de aramızda görmek isteriz tabii illa ki listeye girmene gerek yok gelirsin yazarsın motive ederiz birbirimiziTebrik ederim kızlar. Herkes müthiş kilo vermiş.
Ama luci bir başka vermiş.
Bu hafta kesin birincisiniz.
Çok sevindim sizler için. Kendinize çok iyi bakın.
Fistiklar listeniz yanlis
Esmerin yuzdesi 1,23
Lily nin de verdigi kilo 1, 9 yuzdesi 2, 33 olcak
tatlım hemen kilonu düzeltiyorum o zaman ben 79,5 olarak almışım
bu arada diğer yardımcı sen oldun gözün aydın:26::26::26:
canım seni de aramızda görmek isteriz tabii illa ki listeye girmene gerek yok gelirsin yazarsın motive ederiz birbirimizi
canım 400 g fazla vermişim gibi yazılmış inşallah daha da veririm yazıda yanlış bile yazılsa motive oldum
hadi yaaaa... :18: elimden geldiğince her zaman yardımcı olmaya çalışırım işlerden fırsat buldukça buralardayım zaten - yoğun olduğumda da haber veririm olur mu?
kızlar bütün takımlar paylaşmış ben yanlış görmediysem hem takım olarak hem de bireyselde bize 1. lik geldi sizlere çok teşekkür ederim bir takım olmasak bu şekilde olmazdı lütfen bu haftasonu yediklerimize içtiklerimize dikkat edelim haftaya da gene azmimizi ortaya koyalım
5. takım küllerinden doğdu resmen arkadaşlar iyi ki varsınız
takım olmak demek budur zatenolur canım sen merak etme hepimiz çalışıyoruz ya da çoğumuz diyelim öyle olunca birbirimize destek olmalıyız takım olarak
evet uzun zamandır ben de bu kadar keyifle diyet yaptığımı hatırlamıyorum - son birkaç aydır vereceğim vereceğim diyorum ama tam manasıyla başarı kaydedememiştimherkesi tebrik ediyorum arkadaşlarım. Hayatımda hiç bukadr keyifli bi diyet yaşamamıştım.teşekkür ederim hepinize
ben hafta sonunu da güzel atlatırsam zaten tam olacak:18:kızlar bütün takımlar paylaşmış ben yanlış görmediysem hem takım olarak hem de bireyselde bize 1. lik geldi sizlere çok teşekkür ederim bir takım olmasak bu şekilde olmazdı lütfen bu haftasonu yediklerimize içtiklerimize dikkat edelim haftaya da gene azmimizi ortaya koyalım
5. takım küllerinden doğdu resmen arkadaşlar iyi ki varsınız
takım olmak demek budur zaten
evet uzun zamandır ben de bu kadar keyifle diyet yaptığımı hatırlamıyorum - son birkaç aydır vereceğim vereceğim diyorum ama tam manasıyla başarı kaydedememiştim
ben hafta sonunu da güzel atlatırsam zaten tam olacak:18:
ya ben birşey soracağım hafta sonu giremeyeceğim işten giriyorum malum günde 5 mesaj zorunluluğu var ama ben bunu yapamayacağım
bu arada önümüzdeki hafta için hepimize uyabilecek diyet listesi araştırıyorum, siz de bakın da... ayrıca 2 gün detoks da uygulayalım bu hafta sabit kiloları hareketlendiriyor :) detoks önerisi olan varsa paylaşsın lütfen
luci cim valla araştır ama şok diyet olmasın ben haftasonu lahana alırsam haftaya lahana diyeti yapmayı düşünüyorum bakalım becerebilirmiyim ondan sonraki hafta da benim büyük oğlan sömestr tatiline gireceği için işten 1 hafta izin alacağım inş. o zaman da bozmam diyetimi ama o dönemde şimdki kadar sık yazamayabilirim
Valla süperiz yaaa çok sevindimmmmm*** 5. TAKIM 344. ETAP ***
kadis (76,40/76,40 /0 /0 ) sabit izinli
purmelal (76,00 / 75,50/0,50 / %0,66 )
nserin (75,50 /74,30 / 1,20 /%1,59 )
durumda (65,30 / 64,90/0,40 /%0,61 )
toplight (74,30 /73,90 /0,40 / %0,54 )
luci221177 (87,00/83,5 /3,50 /%4,02 ) yeni üye hedef 75
esmer59 (65,30/64,50 /0,80 /%1,23 ) yeni üye hedef 55
elakerem (83,00/81,40/1,60 /%1,93 ) yeni üye hedef 68
Lily86 (81,40/79,90 /1,50 /%1,84 ) yeni üye hedef 70
5. TAKIM ORTALAMASI :%1,38
son durum budur kızlar gamzeyi bu haftalık lsiteden çıkardık 9 kişiyiz takım olarak ortalamamız da 1,43 nerdeyse bir rekor sanırım bi geçmişe bakayım da ana paylaşıma ekliyoruz
galibiyetimiz şimdiden kutlu olsunn
canım ben geçen gün facebookta takip ettiğim bir sayfada görmüştüm ayran detoksu diye gayet de güzel diyet günlüğüme kopyalamıştım birazdan ekleyeyim buraya da... yapabilirsem onu yapmak istiyorum hafta sonu...çok dengeli...bu arada önümüzdeki hafta için hepimize uyabilecek diyet listesi araştırıyorum, siz de bakın da... ayrıca 2 gün detoks da uygulayalım bu hafta sabit kiloları hareketlendiriyor :) detoks önerisi olan varsa paylaşsın lütfen
olur kaptan anlaştıkcanım daha önce yazmıştım zaten bende evden çocuklarla pek fırsatım olmuyor haftasonu belki 1-2 mesaj ancak yazabiliyorum ki bu akşama eskişehirden yatılı misafirlerimiz geliyor ben de hiç yazamam o yüzden haftasonu 5 mesaj zorunluluğu yok fırsatı olan girer yazar ama ptesi sabahı hepinizi bekleyeceğim burda
Valla süperiz yaaa çok sevindimmmmm
canım ben geçen gün facebookta takip ettiğim bir sayfada görmüştüm ayran detoksu diye gayet de güzel diyet günlüğüme kopyalamıştım birazdan ekleyeyim buraya da... yapabilirsem onu yapmak istiyorum hafta sonu...çok dengeli...
olur kaptan anlaştık
Facete takip ettiğim bir sayfada paylaşılmış tamamı alıntıdır.
Faydalı olabileceğini düşünüyorum ama benim için hafta sonu uygulanabilecek bir şey...
"AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR) KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
- yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...
bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır. bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır"
Facete takip ettiğim bir sayfada paylaşılmış tamamı alıntıdır.
Faydalı olabileceğini düşünüyorum ama benim için hafta sonu uygulanabilecek bir şey...
"AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR) KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
- yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...
bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır. bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır"
evvet kızlar, bugün için benim mutfak kapanmıştır, menümü paylaşıyorum:
sabah:
uyanır uyanmaz sirkeli karışımım
1 saat sonra:
1 adet haşlanmış yumurta
1 galeta
1 salatalık
1 kk süzme peynir
öğle:
2 kaşık yulaf ezmesi
1/2 bardak %0 yağ süt
1/2 elma rendesi
akşam üstü:
150 gr naneli yoğurt içine 1 adet salatalık (cacık gibi yaptım)
günlük 3,5 litre su
yeşil çay
akşam 19:00 da tiyatroya gideceğim için 22:30 dan sonra döneceğim belki dönüşte çok kötü hissedersem 1 salatalık yerim, ama an itibarıyle tokum...
luci cim ama çok az bu ne kadar süre daha böyle devam edeceksin lütfen sağlığına dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?