Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bugün biraz rahatsız gibiyim pek giremiyorum kusura bakmayın. ama diyete dewam.akşam yazıcam menümü

Aaaaa korkma canımmm ben varımm

Nasılsın bakalım, keyfin nasıl? haftanın ilk günü ve diyetle ilgili motivasyonun ne durumda canım? ayyy ne çok sordum

iyiyim canım, motivasyon tavan ben de her zamanki gibi.. sadece dün hayal ettiğim gibi hamamıma gidemedim extra çıkan işler ve misafirlerden dolayı ama bomba gibi başladım bu haftaya :)

Aynen canım ya hafta sonu mağduru biriyimdir hele ki son 2 ayda... daha önce tam verdim dedim sonra şehir dışına çıkmıştım açık büfe derken verdiğimi geri almıştım ama yine ve yeniden dedik başladık inşallah bu hafta 70li rakamlara saplanıp kalırım da 80e çıkmam bi daha bu arada reglden önce şişlik olurmuş reglken az ödemin olurmuş tabii tuzu azaltıp bol su içersen hafif atlatırsın bi de regl zamanı metabolizma hızlanıyor derler sen de dikkat et bakalım reglken gerçekten daha fazla mı kilo veriliyor

gamzecim merhaba, iyi ki sen varsın vallahi buralarda bi başıma dolandım durdum 3 gündür...

aşk olsun kız ben buralardayım arada bakıom bakıom yazan eden yok çıkıyorum

kızlar bugün biraz rahatsız gibiyim pek giremiyorum kusura bakmayın. ama diyete dewam.akşam yazıcam menümü

Canım geçmiş olsunn, inşaallah en kısa zamanda iyileşirsin

iyiyim canım, motivasyon tavan ben de her zamanki gibi.. sadece dün hayal ettiğim gibi hamamıma gidemedim extra çıkan işler ve misafirlerden dolayı ama bomba gibi başladım bu haftaya :)

Bu süper işte, olsun geç olsunda güç olmasın..gidersin daha arkadaşım

eveeet mutfağın kapanmasına son yarım saat :)

bugünkü menüm:
sabah:
uyanınca sirkeli karışımım
1 bardak lahana suyu
haşlanmış lahana+ pancar (çerez gibi yedim 1/2 tabak)

öğle:
1 kase şehriye çorba
1/2 elma

ara:
1/2 orta boy haşlanmış pancar+ 2 kaşık light yoğurt

akşam17:00 de yiyeceğim)
tavuk sote (lahanalı) 1 orta boy kase
3 kaşık light yoğurt

yeşil çay + 3 litre su

saat 15:00 de leslie 1 miles 20 dakika
akşam açık havada orta tempo 1 saat yürüyüş

Son düzenleyen: Moderatör:

canım evet gördüm arada girip çıktığını ama yetişememişim, bende pc hep açık ama bazen başında olmadığım için anlık takip edemiyorum... oyy oyy ben de 70 li rakamları görmek istiyorum artık yaaa ((

Aynen canım, bir mucize oluyormuş ve reglim biter bitmez pufff diye 2-3 kilo gidiyormuş hahahahah

sen 90dan 83lere indin beni bile sollarsın bu giidşle yakındır 70leri görmen

Son düzenleme:

hahahahahahahha alemsin yaaaa, bende az sonra perdeyi kapatıcam

ooo menü harika, lahana suyuna acil bende başlamalıyım, üstelik haşlanmış yapraklar süper salata oluyor

maşallah maşallah valla sendeki irade bende olsa şimdiye çoktan 50 olmuştum
ben daha eve gitcem de yemek yapcam da oturup yiyeceğim:44:

Aynen canım, bir mucize oluyormuş ve reglim biter bitmez pufff diye 2-3 kilo gidiyormuş hahahahah

gider merak etme ama dediğim gibi bol su az tuz

elacım toplightın yazdığı mevzudan dolayı mı? ama konuşacağım diğer takım kaptanları ile demiş..

elakerem gerçekten neden bırakıyorsun yaaaaa... bırakma biziiiii biz seni bırakmıyoruzzz

MENÜM

Sabah
1 kk peynir

Ara: yok

Öğle
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
çeyrek tavuk göğsü (haşlama) 30 gr. kadardır

Ara: 1 mandalina (güççücük bişi)

Akşam
3 adet çiğköfte (sadece marullu, dürüm yok)
2 kaşık yoğurt-3 kaşık yeşil salata
yarım dilim kızarmış kupkuru ekmek

Spor: 45 dk. yürüyüş
1,5 saat spor (salonda)

Su: henüz 2 litre bile olmamıştır, bu saatten sonra acıktıkça suya dayanıcam

Evet arkadaşlar perde kapanmıştır okulda ders arası 1 meyve yerim anca

valla böyle menüleri görünce kendimden utanıyorum maşallah

ahhhh jujum ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hoş geldinnnnnnnnnn. getir omuzunu ağlayacammm aldım ama pişman değilimm çok yedim beeeeee

Naılsın jujummmmmm

sen bide bana sor gızzzz ... ne tüp tuttu ne aşılama olan bana oldu şiştimde şiştim

çok almamışsın be gülüm sen azimli hatunsun verirsin... arada sana mı takılsam feyz alırım belkim ... bak aklıma getirdin eliptiğimi kullanim artık ... hep aklıma sen geliyon eliptik deyince

hoşgördüm canım.... bi baktım eski takım arkadaşlarım yine yeniden 5. takımlı olmuş... dagyolu seni de gördüm nasılsın ... toplight zaten burda

toplight kaptanımız oldu

bu arada hanımlar ben bugun öğlene birşey hazırlayamadım peynirimi plastik kaba koymuştum simit aldım yarısını sabah yarısını öğlen yedim peynir de 2kk gibi bişeydi birer parça paylaştırdım akşama da balık yapacaktım ama sanırım sebze yapsam daha mı iyi olacak acaba 5dkya çıkcam bu arada hızlıca fikri olan var mı söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…