- 8 Ocak 2014
- 443
- 90
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.061
Aaaaa korkma canımmm ben varımm
Nasılsın bakalım, keyfin nasıl? haftanın ilk günü ve diyetle ilgili motivasyonun ne durumda canım? ayyy ne çok sordum
kızlar bugün biraz rahatsız gibiyim pek giremiyorum kusura bakmayın. ama diyete dewam.akşam yazıcam menümü
Aynen canım ya hafta sonu mağduru biriyimdir hele ki son 2 ayda...Arkadaşlar herkese selamlar, saygılarişte geldim burdayımmm, ben bu iştee ustayımm (salladı, haftasonu fena cozuttu, ama telafisi mümkün)
Anladığım kadarıyla haftasonu maduruyuz hepimiz, o halde silkelenip kendine gelme zamanı..Spordan gelir gelmez hemen pc ye geçtim ve sizlere hasretle yazıyorumarkadaşlar kafama dank eden şu ki; burası olması biz batıkız, bitikiz, ezikiz ve yine anladım ki hepimiz gazla çalışıyoruz motivasyon bende 0 buraya girmezsem, ee motivasyon olmayınca diyet te zor oluyor :44: İşten direk spora, spordan eve ve hazırlanıp okula :26: off ne çektim bu sene beee neyseki son sınav sonrasında yuppiiiiiii
Diyetime kaldığım yerden devam ediyorum, tek şanssızlığım bu hafta bildirim günü regl olucamm :18: sinir oluyorum ama ona rağmen 300-500 allah ne verdiyse gitsin
Menümü yazmaya devam, okula çıkmadan mutfağı kapatıcam ve dolayısıyla da menümü yazıp okula gidicem.. birazcık ders çalışıyorum kızlar ama arada buraya da bakıyorum
gamzecim merhaba, iyi ki sen varsın vallahi buralarda bi başıma dolandım durdum 3 gündür...
kızlar bugün biraz rahatsız gibiyim pek giremiyorum kusura bakmayın. ama diyete dewam.akşam yazıcam menümü
iyiyim canım, motivasyon tavan ben de her zamanki gibi.. sadece dün hayal ettiğim gibi hamamıma gidemedim extra çıkan işler ve misafirlerden dolayı ama bomba gibi başladım bu haftaya :)
Aynen canım ya hafta sonu mağduru biriyimdir hele ki son 2 ayda...daha önce tam verdim dedim sonra şehir dışına çıkmıştım açık büfe derken verdiğimi geri almıştım ama yine ve yeniden dedik başladık inşallah bu hafta 70li rakamlara saplanıp kalırım da 80e çıkmam bi daha bu arada reglden önce şişlik olurmuş reglken az ödemin olurmuş tabii tuzu azaltıp bol su içersen hafif atlatırsın bi de regl zamanı metabolizma hızlanıyor derler sen de dikkat et bakalım reglken gerçekten daha fazla mı kilo veriliyor
aşk olsun kız ben buralardayım arada bakıom bakıom yazan eden yok çıkıyorum
Aynen canım ya hafta sonu mağduru biriyimdir hele ki son 2 ayda...daha önce tam verdim dedim sonra şehir dışına çıkmıştım açık büfe derken verdiğimi geri almıştım ama yine ve yeniden dedik başladık inşallah bu hafta 70li rakamlara saplanıp kalırım da 80e çıkmam bi daha bu arada reglden önce şişlik olurmuş reglken az ödemin olurmuş tabii tuzu azaltıp bol su içersen hafif atlatırsın bi de regl zamanı metabolizma hızlanıyor derler sen de dikkat et bakalım reglken gerçekten daha fazla mı kilo veriliyor
aşk olsun kız ben buralardayım arada bakıom bakıom yazan eden yok çıkıyorum
Arkadaşlar özel bir sebepten dolayı çıkmak zorundayım.özür diliyorum yarıyolda bıraktığım için hoşçakalın
canım evet gördüm arada girip çıktığını ama yetişememişim, bende pc hep açık ama bazen başında olmadığım için anlık takip edemiyorum... oyy oyy ben de 70 li rakamları görmek istiyorum artık yaaa((
eveeet mutfağın kapanmasına son yarım saat :)
bugünkü menüm:
sabah:
uyanınca sirkeli karışımım
1 bardak lahana suyu
haşlanmış lahana+ pancar (çerez gibi yedim 1/2 tabak)
öğle:
1 kase şehriye çorba
1/2 elma
ara:
1/2 orta boy haşlanmış pancar+ 2 kaşık light yoğurt
akşam17:00 de yiyeceğim)
tavuk sote (lahanalı) 1 orta boy kase
3 kaşık light yoğurt
yeşil çay + 3 litre su
saat 15:00 de leslie 1 miles 20 dakika
akşam açık havada orta tempo 1 saat yürüyüş
maşallah maşallaheveeet mutfağın kapanmasına son yarım saat :)
bugünkü menüm:
sabah:
uyanınca sirkeli karışımım
1 bardak lahana suyu
haşlanmış lahana+ pancar (çerez gibi yedim 1/2 tabak)
öğle:
1 kase şehriye çorba
1/2 elma
ara:
1/2 orta boy haşlanmış pancar+ 2 kaşık light yoğurt
akşam17:00 de yiyeceğim)
tavuk sote (lahanalı) 1 orta boy kase
3 kaşık light yoğurt
yeşil çay + 3 litre su
saat 15:00 de leslie 1 miles 20 dakika
akşam açık havada orta tempo 1 saat yürüyüş
Aynen canım, bir mucize oluyormuş ve reglim biter bitmez pufff diye 2-3 kilo gidiyormuş hahahahah
elacım toplightın yazdığı mevzudan dolayı mı? ama konuşacağım diğer takım kaptanları ile demiş..
aaaa gamzeee noldu kız gerimi aldın...
aaaa gamzeee noldu kız gerimi aldın...
selam hoşgeldiniz
MENÜM
Sabah
1 kk peynir
Ara: yok
Öğle
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
çeyrek tavuk göğsü (haşlama) 30 gr. kadardır
Ara: 1 mandalina (güççücük bişi)
Akşam
3 adet çiğköfte (sadece marullu, dürüm yok)
2 kaşık yoğurt-3 kaşık yeşil salata
yarım dilim kızarmış kupkuru ekmek
Spor: 45 dk. yürüyüş
1,5 saat spor (salonda)
Su: henüz 2 litre bile olmamıştır, bu saatten sonra acıktıkça suya dayanıcam
Evet arkadaşlar perde kapanmıştırokulda ders arası 1 meyve yerim anca
ahhhh jujum ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhoş geldinnnnnnnnnn. getir omuzunu ağlayacammm aldım ama pişman değilimm çok yedim beeeeee
Naılsın jujummmmmm
hoşgördüm canım.... bi baktım eski takım arkadaşlarım yine yeniden 5. takımlı olmuş... dagyolu seni de gördüm nasılsın ... toplight zaten burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?