- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.681
Valla bugun de benim motivasyona ihtiyacım var ama yine de kötü değilim sadece dün akşamı titreyerek geçirdim şu birkaç gün içinde hasta olmazsam hiç olmam zira benim bağışıklık sistemim offf durumda - ama bünye olarak sağlam ve dayanıklıyımdır çok şükür. Böyle dengesizlikler içinde denge kuruyorum kendimce...
Kesinlikleee canımmm, bu fırsatı değerlendireceğim
Vay anasını liliyyy ne güzzel yazmışsın, okurken bile motivasyonum tavan yaptı, ellerine yüreğine sağlık olsun..bol bol motivasyonlama mesajlarını bekliyorum
Evvettt okul tatil ve bende artık hergün gözümü açar açmaz buradayım
Hoşgeldin canım
Eveettt geldim kaptanım, eti senin kemiği benim olsun bu kiloların..Bismillah dedim ve şu andan itibaren başlıyorum..Kuralları ve olucak herşeyi çok iyi biliyorum..Haftaya listede olmak isterim..Eski 5. takımlı olarak yine burada olmaktan mutluyum...
Biraz kendimden bahsedeyim..Evliyim 2 çocuk annesiyim ve 77.200 kiloyum.. hedef kilom 70 (şimdilik) boyum 1.65- spor yapıyorum sürekli ve spor yaptığım için kilomu duyanlar çok inanmıyor ama ben yinede zayıflamak istiyorum..
Yarından itibaren menümü, suyumu, sporumu sizlerle paylaşacağım..Hepimize iyi diyetler
pardon seni atlamışım:26: o kadar kişi gelince afalladım tabii, bir de hem topik hem işler olunca kafa kalmamışben de varim yeni gelenler arasindaama kurallari okudum, anladim.
bende de dikkat eksikliği var demir ilacı kullanıyorum ama çok fazla yoğunlukta yine dikkatim gidiyor - mesela dün sınavda birden resetlendim gibi oldu dikkat falan kalmadı - hemen kalemi bırakıp 1 yudum su içtim biraz bekleyp devam ettim- bu sorunu ünide de çok yaşadım hele blok dersler kabus oluyordu benim içinMerhaba :) Bitkinliğinin tek sebebi diyet olmayabilir. Bence doktora görünmeli kan değerlerine baktırmalısın. Ben geçtiğimiz hafta test yaptırmıştım. Doktor B12 ve demir eksikliği ilaçları verdi. İlaçları kullanmaya başladığımdan beri daha iyi hissediyorum, psikolojik de olabilir tabi. Diyet yaparken sağlığımız bozulmamalı.
valla ilçeden daha zor ben şehrin öbür ucuna gidip bir de buz gibi soğukta tepelere çıktım:18: diyet miyet hak getire valla ne yalan diyimSelam arkadaşlar...
---------------------------
SAYIN TOPİK YÖNETİCİLERİM :) 2GÜNLÜK MAZERETLİ İZNİMİ KULLANMAK İSTİYORUM :) CUMARTESİ VE PAZAR AÖF SINAVLARIM VAR. SABAH 9DA AYRI ÖĞLEN 2DE AYRI TOPLAMDA 6DERSTEN SINAVA GİRECEĞİM. YALNIZ BEN İLÇEDE OTURUYORUM,BİLENİNİZ VARDIR BELKİ AÖF SINAVLARI İLLERDE YAPILIYOR. BENİM İLİMDEN İLÇEME DÖNMEM AKŞAM 5İ BULUYOR HER SEFERİNDE (SINAV DÖNEMLERİNDE) AKŞAM 5TEN SONRADA PAZAR GÜNKÜ SINAVLARIMA ÇALIŞACAĞIM YARIN. O YÜZDEN 2 GÜN BURALARDA OLAMAYABİLİRİM.YİNEDE İMKANIM OLURSA GİRMEYE ÇALIŞIRIM AMA EMİN OLABİLİRSİNİZ DİYETİME İHANET ETMİYCEM :) İYİ AKŞAMLAR HEPİNİZE GÖRÜŞMEK ÜZERE
bence yerinde olur kaptanım zira çok kalabalığız artık ve takip etmek zorlaşıyor - 2 günde ne çok lak lak etmişleryeni gelen arkadaşlar menünüzü parça ğarça lütfen paylaşmayınız gün bitiminde veya ertesi gün toptan bildirim yapınız
bu konuya açıklık getirelim
bugün takımdaki 2 arkadaşımız mazeretsiz bildirimde bulunmadı bu hafta bekleyişte olacağız duruma göre takımdan bazı arkadaşları diskalifiye edip bazılarına yer açacağız şimdilik bu kadar hepinize iyi haftasonları unutmayın sabah ilk mesajınızda bir önceki gün kaç kere mesaj paylaşımı yapılmış onu sayıp mesaja ekleyeceksiniz menünüzü yazıp yazmadığınızı mesajda belirteceksiniz takım sayısı eskiden 7-8 kişi idi bu durumu 1 kişi kontrol edebilirdi ama şu anda takımımız oldukça kalabalık o yüzden herkes kendi kontrolünü kendisi yapacak otokontrol olacak anlayacağınız oyüzden özellikle yeni başlayan arkadaşların bu konuya dikkat etmeleri gerekiyor takıma girip girmeyeceğiniz kurallara uymanıza göre karar verilecek
haaa bu arada neden bu kadar sıkı dediğinizi duyar gibiyim ama arkadaşlar bu takım nerdeyse kapanmak üzereydi yeni yeni canlandırıyoruz o yüzden gerçekten takım ruhu ile birlikte olacak arkadaşlarla yola devam etmek istiyoruz hepinize abartmadığınız bol sulu ve sporlu haftasonları diliyorum
sayın avukat hanım nerelerdesiniz bakalımKızlar vu gece netten. Araştırıyorum yarın yeni bişiylerle başlıyorum
ya zencefil çok acı oluyor ama ben de bir detoks çayı tarifi için almıştım biraz- daha hiç denemedim buzdolabında duruyorzencefil üst solunum yollarına bire birdir. aslında hasta olmadan da günlük bir bardak içmek gerekiyor. ben hergün olmazsa bile hafta 3-4 fincan içiyorum. aktardan zencefil alıp kaynatıyorum. çocuklara da içirmeye çalışıyorum ama tadı biraz acı geliyor onlara. ama bazen kandırarak 2-3 yudumda onlara içiriyorum.
dukanı sağlıklı bulmasam da tercih senin - dene gör bakalım16 ocaktan beri yapıyorum. çok değil yani. ama güzel gidiyor. açlık falan olmuyor. ama şeker hiç almadığım için bazen baş dönmesi oluyor. o da zamanla geçecek diye düşünüyorum.
yok artıkcanıım dikkat et kendine, geçmiş olsun... geçen bi yazı okudum, soğuk algınlığı ve grip gibi durumlarla mücadele edebilmek için metabolizma çok mücadele ediyormuş ve kilo verdiriyormuş... hatta şaşkının biri de yazmış kilo vermem ne zaman dursa duş alır karşılıklı kapıları açar önüne otururum, üşüteyim de kilo vereyim diye....çok şaşırdım bu muhabbete ve çoook güldüm... kilo vermek için yapmayacakları şey yok :)