Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

takımdayız tatlım bende deneme altında takımdayım.

Sadece 1 hafta içinde vereceğin kilo ile değer biçecekler

zeynepcim ağır olmuş sanki bu cümle bu takımdaki kimse kimseye değer biçmiyor ... sadece bir çok arkadaş bir hevesle takıma girmek istiyor ama 2 gün sonra ortalıklarda görünmüyor.. bu da takım ruhuna aykırı oluyor.. burada amaç katılımı ve gruba uyumu görebilmek. hepimiz gruba ilk girdiğimizde 1 hafta takımdaki uyumumuz gözlendi.. yanlış anlaşılmalara sebep olacak değerlendirmeler yapmayalım lütfen...

bir çikolata markası var onda %70 varmış =) isim buradan paylaşamıyorum heralde reklama giriyor.

Peki migros a101 bim de var mı bu aradığımız çikolatadan biliyormusun ?
vermende sıkıntı yok canım markayı
bir ülker'in var %60-%70 hatta yüzde 80 bile var, bir de eti karam var
başka hangi marka var? lindt mi ne onun da olması lazım da her markette var mı onu bilmiyorum:44:

zaten ben baya baya moda girdim kaptırdım kendimi :))) kovalasanız da gitmem artık

vermende sıkıntı yok canım markayı
bir ülker'in var %60-%70 hatta yüzde 80 bile var, bir de eti karam var
başka hangi marka var? lindt mi ne onun da olması lazım da her markette var mı onu bilmiyorum:44:

lindt cok pahali da eti karam sanirim %54 falan civarinda olmali. (benim gordugumden daha bir karasi varsa bilemiyorum)

takımdayız tatlım bende deneme altında takımdayım.

Sadece 1 hafta içinde vereceğin kilo ile değer biçecekler

kilodan cok katilima gore deniyorlar sanirim.

Kızlar biz luci ile daha 2 hafta önce girdik yani bu Cuma 3. bildirimimizi yapacağız ve biz de deneme sürecindeydik - ama hiç bir zaman acaba bizi kabul ederler mi ya da atarlar mı diye düşünmedim ben keza luci için de aynısı diye düşünüyorum - biz kendimizce katılmaya-paylaşmaya ve yazmaya çalıştık grubun kurallarına uymaya söz verdik yani kurallar size uyuyorsa kabul ediyorum demen lazım ilk girerken biz de kabul ettik ve verdiğimiz söze riayet etmeye çalıştık. Ben de kaptan toplight da hafta sonu giremiyoruz ama luci hep yazmış paylaşmış hatta kendi kendine idare etmiş topiği geçen hafta sizden önce yani... İlk Cuma bildirim yaptığımızda biz sizi kabul ettik gibi bir durum söz konusu olmadı paylaşımlarımıza kaldığımız yerden devam ettik - lütfen "biz deneme sürecindeyiz bizi deniyorlar" düşüncesi olmasın aklınızda, bu durum daha önce de yazmış olduğum gibi hem listeye girecek önceden veri olmadığından hem de gruba ne kadar önem verip başta verdiğiniz sözü tutacak mısınız ne kadar paylaşım yapacaksınız bunu görmek için yksa olumsuz bir şey olacağından değil o yüzden luciye katılıyorum biraz ağır olmuş
Biz sadece bu gruptaki insanlara ve grubun kendisine karşı sorumlu değiliz, aynı zamanda diğer gruplara karşı da sorumluyuz. Diyet grupları başlığı altında açılan zayıflama gruplarının başta belirlemiş olduğu kurallar var biz de buna uymak zorundayız, forum kurallarına uymak kadar... Lütfen bunları da göz önünde bulundurarak yorum yapalım

ehehe migros, a 101 ve bim reklama girmiyor mu?
yok canım girmez - burada şu ürün güzel bak mutlaka alın şu siteden bakın vs gibi sadece belli öğeleri satmaya yönelik yazılan mesajlar reklama giriyor yoksa marka vermek ya da tavsiyede bulunmak reklama girmez burası tv değil rtük yok

zaten ben baya baya moda girdim kaptırdım kendimi :))) kovalasanız da gitmem artık

cuma bomba gibi geliyorummmmm!!!!!bekleyiniz beni :)))

git diyen mi oldu kız? güzel haberlerini bekliyoruz

lindt cok pahali da eti karam sanirim %54 falan civarinda olmali. (benim gordugumden daha bir karasi varsa bilemiyorum)
evet lindt biraz pahalı - eti karamın %70i de var ülkerin de %60-70-80 kakao oranlı çikolataları var

Kızlar benim mesai bitti ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

ben ağır birşey söylemedim ki tatlım . O arada değer çıkartılarak toplam kiloya bölünmüyor mu hesaplama için onu aktardım.

Cümleyi kurarken alaycı bir tavrım yada değerlendirecekler gibi bir aktarımda bulunmadım. Takım için bir sayı çıkartılıyor ve bu sayının çıkartılması için bizim bu 1 haftada verdiğimiz kio kaybına ihtiyac var bunu aktarmaktı amacım.

Yoksa gözlemlemeyi yanlış bulmuyorum yada yanlış anlaşılmayı gerektirecek bir değerlendirme yapmıyorum

ben tekrar buradanda belirtmek istiyorum ki değer biçecekler cümlem tamamen sayısal bazda alınan sonuçların açıklanması anlamındaydı. Yoksa denenecek bir durumum olduğunu düşünmüyorum çünkü hergün bende buradayım ve yeni eski hepimiz birşeyler paylaşııyor birşeyler öğreniyoruz.

Menün güzel ve sağlıklı canım, açıkçası bana az gelmedi :44::44:

teşekkürler :) deniyorum

Çok güzel olmuş

süperrr

kızlar o bahsettiğiniz videoyu bana da özelden gönderir misiniz?merak ettim - her ne kadar karatay uygulamasam da faydalanabileceğim püf noktaları olabilir[/SIZE]

bende araştırdım Eti Karamın bitteri % 70 kakao diyor ama dediğiniz gibi sanırım diğerlerine göre pahalı

Menüm

Sabah: Geç uyandım ve kahvaltı yapamadım, 1 kuru kayısı ve 2 bardak su

Öğle: 2 tavuk baget (ızgara) + 1 kase yoğurt + 1 porsiyon yeşil salata

Akşam: 1 kırmızı et ızgara (elin içi kadar) + 1 kase haşlanmış havuçla yapılmış tarotor + 1 porsiyon yeşil salata (1 çay kaşığı zeytin yağı kattım)

Spor: 45 DK. ELİPTİK + 80 MEKİK

Su: içiyorum 3 ü geçer

mutfak kapandı

gamzecim sporun süper, menünde.. ama karatayda en önemli öğün sabah kahvaltısı... o sebeple lütfen kahvaltını yap canım

80 mekik miiiiiiiiii ???

hey yarabbim şu azmi baaa da verr

80 mekik bir çekişte mi toplam mı sekerim ?

gamzecim sporun süper, menünde.. ama karatayda en önemli öğün sabah kahvaltısı... o sebeple lütfen kahvaltını yap canım

kesinlikle canım, uzun süreden beri ilk kez kahvaltı etmedimm.. boş boştum sanki..:26::26:

80 mekik miiiiiiiiii ???

hey yarabbim şu azmi baaa da verr

80 mekik bir çekişte mi toplam mı sekerim ?

aminnn

ben yürüyüş için hazırlanayım artık kızlar hepinize iyi akşamlarrr.... yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…