- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.981
Çikolata - bazı diyet listelerinde yer alır eğer ki ara öğün yapıyorsanız , sabahki aranızda 2 kare bitter çikolatayı 1 fincan sade kahveyle tüketebilirsinzfacebookta sayfasını takip ettiğim bir diyetisyen geçenlerde yazmıştı ama bitter en az yuzde 70 kakao oranlı olacak
kız çok az yiyorsun hasta olma sakın dikkat et zafiyet geçireceksin hem bebeğin de var - sen dağyolunun listesine bir bak - çünkü çok az yiyorsun biraz yediklerini arttırman lazım -bu arada bebeği emziriyor muydun?Bugünkü menüm Sabah yeşillik
Öğlen yoğurt bir dilim ekmek
Akşam makarna salatası istediğim kadar yemeyi düşünüyorum:)
evet evetcikolata bitter oldugu zaman zaten diyet icin uygun ve saglikli bir besin. bitter cikolatanin kalorisi digerlerine gore daha dusuktur zaten. daha cok kakaosu vardir, daha cok mutluluk hormonu, daha cok antioksidan yani
Cuna 63 ü hedefliyorrrummm ne güzel insanın özgüveni geliyorr
gecenlerde aradim %54'ten yuksek oranli cikolata goremedim. %70'lik olmasi lazimdi sanki birkac markanin. bi kere daha arayayim ilk firsatta.
cikolata bitter oldugu zaman zaten diyet icin uygun ve saglikli bir besin. bitter cikolatanin kalorisi digerlerine gore daha dusuktur zaten. daha cok kakaosu vardir, daha cok mutluluk hormonu, daha cok antioksidan yani
bizim burada migrosta bile görememiştim yüzde 70 ama getirmişlerbir ara hiç bulamıyordum
bizim burada migrosta bile görememiştim yüzde 70 ama getirmişlerbir ara hiç bulamıyordum
suyumu bile ölçüyle içer oldum bir gaza geliyorum burada bir gaza geliyorum ki sormayın:)) beni aranıza almazsanız küsücem ve her gün gruba girip yedikleriniz top top et olsun diye beddua edeceğimmmmmm
suyumu bile ölçüyle içer oldum bir gaza geliyorum burada bir gaza geliyorum ki sormayın:)) beni aranıza almazsanız küsücem ve her gün gruba girip yedikleriniz top top et olsun diye beddua edeceğimmmmmm
puahaha canim sen zaten takimda degil misin?
sadece migrosta mı var peki
yok canım değilim henüz deniyorlar beni :)))
Sen de zaten bizdensin şekerim ne demek aramıza almamak?yok canım değilim henüz deniyorlar beni :)))
et olsun da yağ olmasın
aaaaa bu da fena fikir değilmiş löp löp yağ mı deseydim ki
yok canım değilim henüz deniyorlar beni :)))
Bizim burada migros, A101 ve Bim'den başka kurumsal market yok diğerleri yerel market - onlarda da var mı bilmiyorum araştırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?