Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Offffff ne sıkıcı bir gün yahuuu, tatil yapıyoruz güyaaa iyi bol sıkılıyorumm, inşaallah Cuma günü tartıda - çıkarım da ödül olarak Anneme giderim

ben yokum da ondan sıkılıyorsun sen değil mi şekerim :) öğle yemeği vaktim geldi ben inanılmaz tokum ve sende de oldu mu bilmiyorum ama geçen haftalarda hatırlarsan wc için kafayı yemiştim bitkisel müshil bile kullanmıştım da çözüm bulamamıştım. canan hoca yazısında bu beslenme ile günde 2 kez rahat wc ye gidersiniz demiş ilk gün değil ama dün ve bugün aynen yaşıyorum... süpper yaa, en büyük derdime çözüm buldu bu salatalar, yoğurtlar :)

Menü güzel dikkatimi ekmek yememen çekti, özellikle mi yememeye çalışyorsun? Bir de ben çikolatayla meyve yenmesini şeker patlaması gibi görüyorum bitter çikolata da yesem meyve öğünümden düşünüyorum

Canım yaptığım yorumlarla seni demoralize edenlerden biri olduğumu düşünerek özür dilerim yorum yaparken amacım seni ya da buradaki arkadaşları üzmek değil, ben dukan ve karatayı kendime uygun bulmuyorum ama sen memnunsan bize laf düşmez canım

Demek ki Karatay sana da uymuş

Öncelikle geçmiş olsun - maydanoza alerjin mi var?
Ben menünde 10 sarma haricinde fazla birşey göremedim - kendine dikkat et Fırsat buldukça yaz olur mu?

yok yok vurmadım çok sükür ama bugün kendime bir ceza vermek istiyorum sence ne yapabilirim ??
Ceza mı? Yemenin cezası mı olurmuş? Çık 1 saat yürü ama ceza olarak değil günlük sporun olarak

aynen katiliyorum canim. biz seninle ayni kafadayiz sanirim

yalniz diyetisyen olsak da yine kilo almis olabilirdik, sonucta bilmek ve uygulamak ayni sey degil. baksana bu bildiklerimizi uygulasak ideal kilomuza inmis ve hep orda kalmis olurduk. insallah bu kez ulasalim ve koruyalim.

arkadaslar, haydi herkes imzasina kilo cizelgesi yapsin kim nerdeymis, ne kadar vermis, ne kadar daha verecekmis gorelim. size de motivasyon olur. mesela bana imzamda kilo cizelgemi gormek cok iyi geliyor. cunku cuma o cizelgeyi ilerlemis gorecegim insallah. yerimde saymadigim, ilerledigim gozumun onunde olacak.

Kesinlikleeeeeeeeeee Yemin ediyorum bak daha demin aynı şeyi düşünmediysem, yazmaya çekindim yoksa, ben diyetime başladığımdan beri sadece bu hafta hiç sorun yaşamıyorum ve inanırmısın bende süper tokum..ben dün akşamdan beri 2. kez oldu ayyy tüm takım arkadaşlarımdan özür dilerim, Çelikten de özür dilerim Gerçekten bana uydu bu yeme düzeni ama en büyük söz tartının

rica ederim canım belkide regl dönemim olduğu için biraz hassasım ben de... dün oldukça üzüldüm... ama unutalım gitsin sıkıntı yok yani... gülelim eğlenelim, eğlenerek kilo verelim... mutlu olunca kilo verebiliyorum ben...

Canım ben sadece fikrimi söyledim yoksa sıkıntım olduğundan ya da panik yaptığımdan değil - luci demoralize olmuş burada birbirimize destek olmamız lazımken böyle birşeyin olmaması lazımdı kendimi de bu konuda sorumlu hissederek yazma gereği duydum

Offffff ne sıkıcı bir gün yahuuu, tatil yapıyoruz güyaaa iyi bol sıkılıyorumm, inşaallah Cuma günü tartıda - çıkarım da ödül olarak Anneme giderim
Bu güzel bir ödül olur sanırım - anne sıcaklığını başka ne verebilir ki?

Sonunda kendine uygun beslenme tarzını bulduğuna sevindim canım

Kesinlikle katılıyorum canım, zaten hep aynı şeyi söylüyoruz

yine katılıyorummmm herkes çizelge yapsın ayyy

çelik kim ki??? ondan neden özür diledin ??? :)))) vallahi ben dün akşam tartıldım regl olduğum halde 82 idim 3 gün sürer benim reglim ve mutlaka 2 kilo şişerim şu anda da şişmiş durumdayım bu mantıkla cumaya düşer inşallah o 1-2 kilo da DD

Evet haklısın önemli olan uygulamak zaten benim en büyük eksiğim bunu becerememekti

Ben 80in altına inince yapacaktım tamam ben de yapıp ekliyorum birazdan

Mutlu olunca dünya daha güzel oluyor ben de sizinle tanıştığıma, birlikte kilo verebildiğimize çok seviniyorum

offffffffff kesinlikle balım yaaa, ben sadece yemeğin ödül olamayacağını senden öğrendim kiii ahhhhhh anneler ahhh

inşallah tatlım inşallahhhhhh

Ben de dedim acaba Çelik kim?

%70 lik bitter'de hic seker tadi gelmiyor valla. ama olsa da cok zarar vermez diye dusunuyorum, benim kilomda gunluk 1600 kalori falan olmasi lazim diyetin zaten.

ekmek de planli degil aslinda, oglen salata boldu, iki domates, iki salatalik vardi, o yuzden yemedim. aksam da ekmek yiyecek kadar ac hissetmiyordum. yoksa kendimi tutmam yerim, uno denge light bir dilim zaten 35 kalori civarinda.

Son düzenleme:

Sanatçı çelik Beyaz ondan hep özür diler yaa, bende unutmadım diledim ayyy ben çok merak ediyorum cumayıı :18::18::18:

Kesinliklee tatlımmmmmmmmmmm mutlu olunca ve sizinle oluncaa kilo neymiş beeee, hepsi giderr

ayyy ilahi gamzecim ben de senin şu kafana ulaşmak istiyorummmm ne kullanıyorsun bakim sen bu kafaya ulaşmak için :)))))))

ayyy ilahi gamzecim ben de senin şu kafana ulaşmak istiyorummmm ne kullanıyorsun bakim sen bu kafaya ulaşmak için :)))))))

5 S kuralı hayatım

Saygı
Sevgi
Sabır
Sadakat
Sex

birde hayatı tesbih yap, salla gitsinnn

.

Son düzenleme:
bu arada yetmiyormuş gibi bir de dün ağlama krizine girdim ki sormayın. rejimden mi kadın hassasiyeti mi bilemedim ama fenaydı. aylardır böyle ağladığımı bilmem

Kızlar o kadar alıntıla yorum yap derken arada kaynadı - hemen size dünkü menümü yazıyorum

Sabah - 08:30
- 2 dl çavdar ekm. + 1 kk light b.peynir+ salçayla yapmış olduğum yağsız tost
- 1-2 ç. bardağı çay

Ara - 10:30
- 1 fincan 3ü 1 arada fındıklı kahve (çok şekerliydiii)

Öğle - 12:30
- Sabahki tostun aynısı (yemeğim yoktu 2 tost yaptım birini öğlen için)
- 1 bardak çay

Ara - 16:00
- 3 hurma
- yarım pkt süt (yaklaşık 100ml)

Akşam - 19:00
- 4 yk kereviz
- 5 yk mercimekli bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
- 1 salatalık

Su - 1,5lt anca olmuştur
Spor - 30 dk (1 mil leslie+zumba)

Kızlar dün gece regl olacağım diye herhalde ayak bileğim çok şişti dedim biraz spor yapayım iner belki ama inmedi bir de karnım ağrıyordu neyse ki oldum da şüphelerim son buldu çünkü üşütmüş de olabilirim diye korktum. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…