Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Liste genel olarak iyi fakat canım bir husus var. Akşam yemeğinde pilav ve ekmek ikisi de var, sadece birisi olsa daha iyi olurdu.Zaten yediğimiz diğer her şeyde de karbonhidrat var. Ara öğünlerdeki meyveler hastalığına vitamin olur iyi gelir ama onlar bile şeker aslında. Karbonhidratı dengelersen çok daha iyi olcak

sabah: 3 y.k yulaf ezmesi,çok küçük 1 parça peynir,2 tane zeytin

ara: 1 mısır patlağı

öğle:1 kase tarhana çorbası ,4 tane sarma,3 y.k yoğurt,salata

ara:3 kayısı,2 badem,2 fındık,3 sarı leblebi

akşam:1 kase tarhana çorbası,kuru 1 dilim ekmek,1 kase yoğurt,salata biraz yağlıydı

az öncede çekirdek

spor:1 saat yürüyüş,50 dakika eliptik ,şimdide gidip bir 10 dakika daha yapıcam çekirdekler için vede 100 mekik çekicem cezaa

su:1.5 litre

.

Mısır patlağı bu diyet ürün olan dimi ?
Çekirdekler olmasa iyiymiş ama olsun sporla halledersin.

Aa ne güzel maşallah arkadaşlığınız daim olsun ..

saol tatlım amin inşallah.

kiraz saplı çayın başka marka olanını içmiştim evet haklısın çok iyi.

.

Çekirdek dışında her şey normal gibi :) Fakat onun sen de farkındasın.
Kuruyemişlerden oluşan ara öğün de en sevdiğimden Sporun çok güzel. 100 mekik için şimdiden tebrikler.

Sevda, Gamze siz önce gerçek hayatta tanışıp buraya beraber mi girdiniz yoksa burada tanışıp gerçek hayata mı taşıdınız ?

hahahah sevda cevaplamış sevda bizim ev sahibimiz kiracıyız onların evinde ama ara ara kafam atıyor onları kovuyorum evden, 2 çocuk çekilmiyor ayyy

Çekirdek teee ne kadar bu zıkkımm ben seni spor yap diyemi yolladım yoksa zıkkımlan diyemiiiiiiii bittin sen kızımm

Evvetttttttttttttt 55 dk. eliptiğimi ve 50 mekiğimi çekmiş bılunuyorum, duşumu aldım ve bornozla size yazıyorum

Çok havalıyım şu an biliyorum amaa hakkım bence

Genelde 2 öğün ve 1 ara öğün yapmaya çalışıyorum evet. Ara öğün miktarı arttığında bir bakıyorum ipin ucu kaçmış o nedenle ne kadar ara öğün o kadar kötü benim için. Az öğün yaptığımda öğünlerde çok ölçüyü kaçırmadan doyacak kadar yiyorum sonra sakin sakin oturuyorum Ama öğünlerde az yiyip sürekli ara öğün yapınca ara öğünlerde aldığım karbonhidrat giderek artıyor , sürekli mutfakta yaşıyorum.
Midem bağırsaklarım vücudum da huzurlu. Bağırsaklarım özellikle rahat

Dayanamadım ve çikolata yedim hem de 50 gr kadar aferin bana

ayhhhhhh havasını sevsinler.

jksdnkmömsdölmslsşlaşlsadaqşlşiaiş sana gelsin

kızım çok konuşma gel .....kozlarımızı paylaşalım söz bişey yedirmicem bi kahve içeriz.

Çekirdek dışında her şey normal gibi :) Fakat onun sen de farkındasın.
Kuruyemişlerden oluşan ara öğün de en sevdiğimden Sporun çok güzel. 100 mekik için şimdiden tebrikler.

aynen canım ya farkındayım ve 15 dakika eliptikle 100 mekiğimi çekmiş bulunuyorum...teşekkür ediyorum.

Dayanamadım ve çikolata yedim hem de 50 gr kadar aferin bana

cezaaaaaaa 50 mekik...

.

çok kaçamakçı bi grup oldu bu grup az durun be kızlarrr, siz yazdıkça kaçamakları istemeyen canım istemeye başlıyorrr

Mesajı okudum hemen cezamı yapıp öyle yazayım ertelemeyeyim dedim.
Bu arada ben mekik çekerken sadece belim az acıyor karnımı etkilemiyor doğal mı acaba ?

çok kaçamakçı bi grup oldu bu grup az durun be kızlarrr, siz yazdıkça kaçamakları istemeyen canım istemeye başlıyorrr

Kendimi engellemek için uğraştım cidden ama dur diyemedim, aman sen yapma bari ..

canim mekik yaparken karin degil sirt kaslarini kullaniyor olabilirsin, omurgana cok zarar verebilir. hareketi dogru yaptigindan emin olmak icin aynanin onunde yapip kendine bir bak. ya da bilen biri baksin sen yaparken.

Kendimi engellemek için uğraştım cidden ama dur diyemedim, aman sen yapma bari ..

yok canım ben yapmam...22. günümdeyim 1 küp şeker dahi girmedi vücuduma 22 gündür..., yarım dilim ekmek bile yemedim bu saatten sonra hiç bozmam...huzurluyum ben böyle... bi parça çikolata yiyerek tüm huzurumu kaçıramam :)

haydi kızlar kaçtım ben sabah görüşürüz öptüm hepinizi iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…