- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.241
MENÜM
SABAH
1kk peynir
1haşlanmış yumurta
5 zeytin
2dilim kepek ekmeği
1açık çay
ARA
1elma
ÖĞLEN
1kase yoğurt
1domates
2salatalık (küçük)
kayısı çayı
ARA
1elma
1mandalina
AKŞAM
1kepçe çorba
1kepçe bezelye yemeği
2yemek kaşığı pilav
1 diilim kepek ekmeği
bol yeşillikli yağsız salata
Spor yapamadım bütün gün evde yattığım için.yeni yeni iyileşmeye başladım
SU 2lt
Bitki çayımı içiyorum ve bugünlük başka bişey yemiyorum..
sabah: 3 y.k yulaf ezmesi,çok küçük 1 parça peynir,2 tane zeytin
ara: 1 mısır patlağı
öğle:1 kase tarhana çorbası ,4 tane sarma,3 y.k yoğurt,salata
ara:3 kayısı,2 badem,2 fındık,3 sarı leblebi
akşam:1 kase tarhana çorbası,kuru 1 dilim ekmek,1 kase yoğurt,salata biraz yağlıydı
az öncede çekirdek
spor:1 saat yürüyüş,50 dakika eliptik ,şimdide gidip bir 10 dakika daha yapıcam çekirdekler için vede 100 mekik çekicem cezaa
su:1.5 litre
.
Aa ne güzel maşallah arkadaşlığınız daim olsun ..
kızlaar şimdi yürüyüşten dönerken daha önce kullanıp bir süre unuttuğum bir şeyi gördüm ve hemen aldım paylaşayım sizinle lipton kiraz saplı... bu çay acayip bi çay inanılmaz ödem söktürüyor aklınızda olsun... içip geleyim öptüm sizi
Çekirdek dışında her şey normal gibi :) Fakat onun sen de farkındasın.sabah: 3 y.k yulaf ezmesi,çok küçük 1 parça peynir,2 tane zeytin
akşam:1 kase tarhana çorbası,kuru 1 dilim ekmek,1 kase yoğurt,salata biraz yağlıydı
az öncede çekirdek
spor:1 saat yürüyüş,50 dakika eliptik ,şimdide gidip bir 10 dakika daha yapıcam çekirdekler için vede 100 mekik çekicem cezaa
.
Mısır patlağı bu diyet ürün olan dimi ?
Çekirdekler olmasa iyiymiş ama olsun sporla halledersin.
Sevda, Gamze siz önce gerçek hayatta tanışıp buraya beraber mi girdiniz yoksa burada tanışıp gerçek hayata mı taşıdınız ?
bencede 2 öğün yerine 3 öğün yesen daha sağlıklı olacakmış gibi geliyor ama tabi sen kendini daha iyi tanımışsındır.bana göre az gibi.
beğendim.
hm cim biz daha önceden tanıştık.yaklaşık 9 yıl falan olmuştur.altlı üstlü oturuyoruz.kk yla da geçen yıl önce gamze tanıştı ,sonra bana söyledi 1 hafta sonra da ben üye oldum...
.
kızlaar şimdi yürüyüşten dönerken daha önce kullanıp bir süre unuttuğum bir şeyi gördüm ve hemen aldım paylaşayım sizinle lipton kiraz saplı... bu çay acayip bi çay inanılmaz ödem söktürüyor aklınızda olsun... içip geleyim öptüm sizi
sabah: 3 y.k yulaf ezmesi,çok küçük 1 parça peynir,2 tane zeytin
az öncede çekirdek
.
ben kendime ceza vermeye gidiyorum ,görüşürüz..
.
Genelde 2 öğün mü yapıyorsun vücudunun bu duruma tepkisi ne ?
Ben şimdiye kadar hep 2 öğün yapardım diyetlerimi, hatta normalde de öyle beslenirdim abur cubur haricinde ama baktım şu an zorlayacak ara falan da yapıyorum bakalım vücudum ne diyecek bu duruma.
hahahah sevda cevaplamışsevda bizim ev sahibimiz kiracıyız onların evinde ama ara ara kafam atıyor onları kovuyorum evden, 2 çocuk çekilmiyor ayyy
Çekirdek teee ne kadar bu zıkkımmben seni spor yap diyemi yolladım yoksa zıkkımlan diyemiiiiiiii bittin sen kızımm
Evvetttttttttttttt 55 dk. eliptiğimi ve 50 mekiğimi çekmiş bılunuyorum, duşumu aldım ve bornozla size yazıyorum
Çok havalıyım şu an biliyorum amaahakkım bence
jksdnkmömsdölmslsşlaşlsadaqşlşiaiş sana gelsin
Çekirdek dışında her şey normal gibi :) Fakat onun sen de farkındasın.
Kuruyemişlerden oluşan ara öğün de en sevdiğimdenSporun çok güzel. 100 mekik için şimdiden tebrikler.
Dayanamadım ve çikolata yedim hem de 50 gr kadar aferin bana
ayhhhhhh havasını sevsinler.
kızım çok konuşma gel .....kozlarımızı paylaşalım söz bişey yedirmicem bi kahve içeriz.
aynen canım ya farkındayım ve 15 dakika eliptikle 100 mekiğimi çekmiş bulunuyorum...teşekkür ediyorum.
cezaaaaaaa 50 mekik...
.
çok kaçamakçı bi grup oldu bu grup az durun be kızlarrr, siz yazdıkça kaçamakları istemeyen canım istemeye başlıyorrr
Mesajı okudum hemen cezamı yapıp öyle yazayım ertelemeyeyim dedim.
Bu arada ben mekik çekerken sadece belim az acıyor karnımı etkilemiyor doğal mı acaba ?
Kendimi engellemek için uğraştım cidden ama dur diyemedim, aman sen yapma bari ..
Kendimi engellemek için uğraştım cidden ama dur diyemedim, aman sen yapma bari ..
yok canım ben yapmam...22. günümdeyim 1 küp şeker dahi girmedi vücuduma 22 gündür..., yarım dilim ekmek bile yemedim bu saatten sonra hiç bozmam...huzurluyum ben böyle... bi parça çikolata yiyerek tüm huzurumu kaçıramam :)
evet ya masallah celik gibi iraden var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?