Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslına bakarsan çikolataya bayılırım ama tatlıya düşkünlüğüm hiç ama hiç olmadı. dün yemekte çok ama çok yağlı bir makarna maydonozlu çorba olduğundan (maydonoz yiyemiyorum ) sadece ana yemek alabildim. Pek doymadığımdan tatlıyı yedim yoksa yemişim yememişim farketmez.

bu arada bebe bisküvisini daha öncede çok yerdim ama bu yediğimde sekeri fazla geldi kalorisine bir baktım ki 35 kalori o nedenle tüketimi uzun bir süre ara verdim

uyarıların için teşekkürler canım

Günaydın hepinizee
Öncelikle menümü yazmakla başlıyorum arkadaşlar sonra da yorumlara geçerim
İşte karşınızda dünkü menüm

Sabah - 08:45
- 2 dl ç. ekm. + 1 kk light b.peynir+salçayla yaptığım klasik tostum
- 1 fincan limonlu yeşil çay

Ara - 11:00
- 3 hurma

Öğle - 12:40
- 5 yk mercimekli bulgur pilavı
- 3-4 yk yoğurt
- 1 salatalık

Ara - 15:50
- 2 dilim ananas (toplam 150g)

Akşam - 18:30
- 6 yk kereviz
- 2 yk yoğurt
- 1 dl çavdar ekmeği

Su - 1-1,5lt (maalesef erken yattım suyu 2 lt'ye tamamlayamadım)
Spor - yok (Salı-Perşembe-Cumartesi spor günüm)

Dün kalori hesaplaması falan yapmadım

kizlar tebrik ederim baya iyi gidiyorsunu dün baya bi okudum 1 ocaktan itibaren yazilanllari. takim dagilma asamasindayken öyle güzel toparlamissiniz ki hepinizi cok tebrik ediyorum. keske bende katilabilsem bu takimlara ama tartim yok malesef

kızlaaar çok canınız tatlı istediğinde size sağlıklı bir tarif.. belki birinizin işine yarar.. karataydan bu tarif:

ŞEKERSİZ SOĞUK KOMPOSTO
Malzeme:
•Kuru kayısı (gün kurusu)
•Kuru erik (mürdüm eriği)
•Kuru üzüm (çekirdekli siyah üzüm)
•Kuru incir
•Kuru yabanmersini
•Bol ceviz ve badem

Yapılışı:
Tüm malzemeler (istenilen miktarda) cam bir tencereye konduktan sonra üzerini örtecek miktarda su eklenerek buzdolabına konur ve bir gece bekletilir. tatlı yerine tüketilebilir.

Bu kompostoya kesinlikle şeker veya tatlandırıcı eklenmez ve kesinlikle kaynatılmaz!

Son düzenleyen: Moderatör:

lilycim günaydın canımm, açlık çekmiyor musun bu menü ile??? biraz yeşil salata eklense öğle ve akşama sanki daha doyurucu olur gibi geldi...

Günaydınn hanımlar :)

Dün 1 mesajı bile zor yazdım ole yoğundum ki kusuruma bakmayın lütfen:26: bu gün vaktım daha bol.

Hemen dünkü menüme geçeyim: SABAH:3 dilim etimek , peynir , çay

ÖĞLE : Çorba , salata , pazı kavurması ( tesadüf bir gün önceyle)

AKŞAM : 2 kaşık ıspanak , 2 Kaşık pırasa , 1,5 kaşık yoğurt

6 bardak anca su içebildim malesef. Ara öğün yapmıyorum çunku yediklerim tok tutuyor yeterince midem küçüldü sanırım )

Kızlar ya tek kusurum çayı sekersız ıcememek. Birde gün içinde tatlı bir sey yemessem mahfoluyorum ee haliyle 1 adet çikolata yiyorum bunu nasıl bastırabılırım ne olur yardım edin ole kuru kayısı felan işe yaramıyor.

2 haftadır ekmek yemiyorum ve hala inanamıyorum kendıme porsiyonlarım öle küçüldü ilk defa bırseyı dewamını götürüyorum burası beni çok motive ettim bırsey görüyorum ay diyorum bunu yeme kızlara nedicen sonra

Son düzenleme:

canım benim fazlasıyla çikolata sever olarak seni çok ii anlıyorum ama ben dur diyebiliyorum. diyemediğim zaman kalorisi az çikolataları teric ediyorum ve fazla yememeye çalışıyorum.

Bastırmak için ise bol bol su içiyorum eğer çikolata canım istiyorsa ki hep ister elma portakal gibi seyler yiyorum unuutturmaya çalışıyorummm ama benim içinde bi hayli zor oluyor

Ayrıca menünde hiç ara öğün yok karatay mı dicem ama menünbildiğim kadarıyla uygun değil.(yumurta falan zorunlu biliyorum ) su ve sporu yazmamısısın bilgin olsun .

Az yemek kilo verdirmez

Ben menünü beğenmedim bilgin olsun

Ahh ahh sorma 9 aylık bır kızım var annem bakıyor iş çıkışı almaya gidiyorum eşimlede annemde buluışuyoruz saolsun yemeğimi de yapıyor anacığım tatlısız olmaz annemlerin evi çikolata hiç eksik olmaz hele evden nasıl bır savas verdiğimi görmen lazım ama işte yenik düşüyorum bitter çikolata yiyin diyette diyorlar ama pekte bir bilgim yok açıkcası

Araöğüne pek gerek duymuyorum çünkü acıkmıyorum su yeterince tok tutuyor spor olayım maleseff :44: Suyu hemen eklerim şimdi menümün altına. her gün yumurta da alerji yapıyor bu hafta sadece bu gün yedim. Haftaya aralıklı başlıcam yada süt takviyesi yapıcam

kızlarrr günaydınlarrr her sabah olduğu gibi bugünde saat 6 da kalkarak günüme başladım... 7 de kahvaltımı yaptım... şimdi buralardayım... herkese keyifli, sağlıklı huzurlu bir gün dilerim

Günaydın canımmm, afiyet bal şeker olsunnn sana da en keyiflisindenn

Enerjine bayıldımmm

Teşekkürlerrr canımm, hoş geldin sefalar getirdin..Hemen bir tartı al kendinee yarışmada olmasan da takım içinde motivasyon amaçlı bulunup bu işi götürürsün sennn

Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Arkadaşlar gerçekten haftasonu nasıl geldi anlamadım ben, yarın cuma ve ne enerjimi kaybettim nede aç kaldım pazartesiden beri..

Pazartesi diyorum çünkü Cumartesi ve pazar kabus gibi geçmişti benim için, ekmekler, tatlılar kolalar, çerezler havada uçuşmuştu..Şurda 3 gündür tam anlamıyla beslenme düzenimi oturtmaya çalışıyorum ve şükürler olsun bundan çok mutluyum..Düzenimi sevdim, lucimm bu konuda sana çok teşekkür ederim..Hepimizin savunduğu az ama kalıcı ve sağlıklı gitsin diyoruz yaa, tamda işte böyle gidecek yapmış olduğum diyetle..

Öncelikle haftasonu fuul yememle, vermiş olduğum 300-500 gramı da geri almışımdır kesin(regl olduğum için hiç tartılmadım) ama pazartesiden itibaren gram gramda olsa - oluyorum şükürler olsun..Buda beni çok mutlu ediyor ve dahası da varr...Karatay diyetini yapmak için 5 adet sebep yazmışlar, kendimde bunu tabiki görüyorum ama lucide de görüyor olmam doğru yolda olduğumu gösteriyor, eskisi gibi saldırgan değilim ve aşağıdaki maddelerin hepsini yaşıyorum

1# Kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız;

2# Sabahları dinç ve dinlenmiş olarak uyanmak, güne sevinç içinde başlamak istiyorsanız;

3# Unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe kolaylıkla konsantre olmayı hedefliyorsanız;

4# Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek dolayısıyla sık sık hastalanmamak istiyorsanız;

5# Mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamayı arzuluyorsanız;

Çenem gene açıldııı, eee bir daha günaydınnnnn

.

süpersin gamzecim çok sevindim, ve sana aynen katılıyorum tokum, asla açlık çekmiyorum, sindirim sistemim düzene girdi, sağlıklı besleniyorum veee her şeyden önemlisi bugün 500 gr daha gittiğini gördüm regl olmama ve vücudumda ödem olmasına rağmen... pazartesiden bu yana 1 kilo gitti şimdilik bakalım yarın ne olacak hastalığımın son günü belki şu ödemlerde gitmiş olur yarına... çünkü ben mutlaka 2 kg şişerim hasta olmadan önce... netice itibariyle Allah razı olsun şu canan hocadan 4 gündür onunla yatıp kalkıyorum resmen, tüm karatay diyeti yapanları okuyup verilen kiloları geri gelen sağlıklarını gördükçe de inanılmaz mutlu oluyorum.. canım arkadaşım, faydam olduysa sana da ne mutlu bana...

sabah sabah yazdıklarını okuyunca kıpır kıpır oldum

evet diyetteyken %70 kakaolu bitter çikolata tavsiye ediliyor.

Günaydınnn evde net bağlantısı dünden beri maalesef çalışmıyor ceptende çok iyi okuyamıyorum alıntı yapamıyorum kızlar ben güya bugün herkesin bu hafta ne kadar mesaj yazdığına katılımına bakacaktım ama sorun var bu arada takımın listesi yeni arkadaşların kg kayıtları mailimde idi ini yarına kadar gelir net hm22 canım senden yardım isteyebilirim eğer mailimi açabilirsem cepten sana takım listesini düzenlemeni isteyebilirim net yüzünden beni affedin Ebru sen 25 inden beri nerdeydin gözümden kaçtı sanma

Teşekkürlerrr canımm, hoş geldin sefalar getirdin..Hemen bir tartı al kendinee yarışmada olmasan da takım içinde motivasyon amaçlı bulunup bu işi götürürsün sennn

sagol canim yurtta kaliyorum ya ama memlekete gidicem haftaya. dönüste bi tarti alayim madem kendime mart gibi katilirim bende aranniza belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…