- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.281
Bebe bisküvisinin tadına bayılırım. Ben sevdiğime göre kesin baya kalorilidir dikkat etmeni öneririm.
Baklava için de 1 tanesi 150 kalori civarı diye biliyorum. O kadar kaloriye değer dersen ye tabi ama benim için değmez.
Maşallah ama enerjinize, ben de bazı dönemler erken yatıyorum ama yine aynı şekilde uyanıyorum, insan hiç mi uykusunu almış uyanmaz.
Günaydın hepinizee
Öncelikle menümü yazmakla başlıyorum arkadaşlar sonra da yorumlara geçerim
İşte karşınızda dünkü menüm
Sabah - 08:45
- 2 dl ç. ekm. + 1 kk light b.peynir+salçayla yaptığım klasik tostum
- 1 fincan limonlu yeşil çay
Ara - 11:00
- 3 hurma
Öğle - 12:40
- 5 yk mercimekli bulgur pilavı
- 3-4 yk yoğurt
- 1 salatalık
Ara - 15:50
- 2 dilim ananas (toplam 150g)
Akşam - 18:30
- 6 yk kereviz
- 2 yk yoğurt
- 1 dl çavdar ekmeği
Su - 1-1,5lt (maalesef erken yattım suyu 2 lt'ye tamamlayamadım)
Spor - yok (Salı-Perşembe-Cumartesi spor günüm)
Dün kalori hesaplaması falan yapmadım
Günaydınn hanımlar :)
Dün 1 mesajı bile zor yazdım ole yoğundum ki kusuruma bakmayın lütfen:26: bu gün vaktım daha bol.
Hemen dünkü menüme geçeyim: SABAH:3 dilim etimek , peynir , çay
ÖĞLE : Çorba , salata , pazı kavurması ( tesadüf bir gün önceyle)
AKŞAM : 2 kaşık ıspanak , 2 Kaşık pırasa , 1,5 kaşık yoğurt
Kızlar ya tek kusurum çayı sekersız ıcememek. Birde gün içinde tatlı bir sey yemessem mahfoluyorum ee haliyle 1 adet çikolata yiyorum bunu nasıl bastırabılırım ne olur yardım edin ole kuru kayısı felan işe yaramıyor.
2 haftadır ekmek yemiyorum ve hala inanamıyorum kendıme porsiyonlarım öle küçüldü ilk defa bırseyı dewamını götürüyorum burası beni çok motive ettim bırsey görüyorum ay diyorum bunu yeme kızlara nedicen sonra
Günaydınn hanımlar :)
Dün 1 mesajı bile zor yazdım ole yoğundum ki kusuruma bakmayın lütfen:26: bu gün vaktım daha bol.
Hemen dünkü menüme geçeyim: SABAH:3 dilim etimek , peynir , çay
ÖĞLE : Çorba , salata , pazı kavurması ( tesadüf bir gün önceyle)
AKŞAM : 2 kaşık ıspanak , 2 Kaşık pırasa , 1,5 kaşık yoğurt
Kızlar ya tek kusurum çayı sekersız ıcememek. Birde gün içinde tatlı bir sey yemessem mahfoluyorum ee haliyle 1 adet çikolata yiyorum bunu nasıl bastırabılırım ne olur yardım edin ole kuru kayısı felan işe yaramıyor.
2 haftadır ekmek yemiyorum ve hala inanamıyorum kendıme porsiyonlarım öle küçüldü ilk defa bırseyı dewamını götürüyorum burası beni çok motive ettim bırsey görüyorum ay diyorum bunu yeme kızlara nedicen sonra
canım benim fazlasıyla çikolata sever olarak seni çok ii anlıyorum ama ben dur diyebiliyorum. diyemediğim zaman kalorisi az çikolataları teric ediyorum ve fazla yememeye çalışıyorum.
Bastırmak için ise bol bol su içiyorum eğer çikolata canım istiyorsa ki hep ister elma portakal gibi seyler yiyorum unuutturmaya çalışıyorummmama benim içinde bi hayli zor oluyor
Ayrıca menünde hiç ara öğün yok karatay mı dicem ama menünbildiğim kadarıyla uygun değil.(yumurta falan zorunlu biliyorum ) su ve sporu yazmamısısın bilgin olsun .
Az yemek kilo verdirmez
Ben menünü beğenmedim bilgin olsun
kızlarrr günaydınlarrr her sabah olduğu gibi bugünde saat 6 da kalkarak günüme başladım... 7 de kahvaltımı yaptım... şimdi buralardayım... herkese keyifli, sağlıklı huzurlu bir gün dilerim
Kızlarrrrr Günaydınnn
Harika bir günden hepinize Merhabaaa
İşe gitmek için normalde 07:30 da kalkıyorum ancak ben bir karar vererek 06:30 kalıkıyor hem ibadetimi yapıyor hem evimi toparlıyor hem varsa eşimin kıyafetini ütülüyor hemde yiyecek birşeyler hazılıyorum. Bugünde o günlerden biri ve kendimi çok ii hissediyorum. Tabiki buna tartıdaki rakamda neden dahilll
Hepimiizingüzel günler geçirmesini dilerim
Gelelim dünkü menümee
Sabah 08:30
1 tane yağsız peynirli gözleme
Ara Öğün
5 tane bebe bisküvisi
Öğlen 14:00
3 yemek kaşığı kçfteli bezelye
1 dilim kepek ekmek
1 tane baklava
Ara Öğün 16:00
1 tane portakal
Akşam 21:00
4 yk fırında mantarlı karnabahar
3yk yoğurt
Su: 2.5 lt
Spor : 45 dk tempolu yürüyüş + 15 dk bölgesel hareketler
kizlar tebrik ederim baya iyi gidiyorsunudün baya bi okudum 1 ocaktan itibaren yazilanllari. takim dagilma asamasindayken öyle güzel toparlamissiniz ki hepinizi cok tebrik ediyorum. keske bende katilabilsem bu takimlara ama tartim yok malesef
Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
gamzeciiim günaydın canııım nasılsın nasıl gidiyor bakiiim ????
Arkadaşlar gerçekten haftasonu nasıl geldi anlamadım ben, yarın cuma ve ne enerjimi kaybettim nede aç kaldım pazartesiden beri..
Pazartesi diyorum çünkü Cumartesi ve pazar kabus gibi geçmişti benim için, ekmekler, tatlılar kolalar, çerezler havada uçuşmuştu..Şurda 3 gündür tam anlamıyla beslenme düzenimi oturtmaya çalışıyorum ve şükürler olsun bundan çok mutluyum..Düzenimi sevdim, lucimm bu konuda sana çok teşekkür ederim..Hepimizin savunduğu az ama kalıcı ve sağlıklı gitsin diyoruz yaa, tamda işte böyle gidecek yapmış olduğum diyetle..
Öncelikle haftasonu fuul yememle, vermiş olduğum 300-500 gramı da geri almışımdır kesin(regl olduğum için hiç tartılmadım) ama pazartesiden itibaren gram gramda olsa - oluyorum şükürler olsun..Buda beni çok mutlu ediyor ve dahası da varr...Karatay diyetini yapmak için 5 adet sebep yazmışlar, kendimde bunu tabiki görüyorum ama lucide de görüyor olmam doğru yolda olduğumu gösteriyor, eskisi gibi saldırgan değilimve aşağıdaki maddelerin hepsini yaşıyorum
1# Kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız;
2# Sabahları dinç ve dinlenmiş olarak uyanmak, güne sevinç içinde başlamak istiyorsanız;
3# Unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe kolaylıkla konsantre olmayı hedefliyorsanız;
4# Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek dolayısıyla sık sık hastalanmamak istiyorsanız;
5# Mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamayı arzuluyorsanız;
Çenem gene açıldııı, eee bir daha günaydınnnnn
.
arkadaşlar gerçekten haftasonu nasıl geldi anlamadım ben, yarın cuma ve ne enerjimi kaybettim nede aç kaldım pazartesiden beri..
Pazartesi diyorum çünkü cumartesi ve pazar kabus gibi geçmişti benim için, ekmekler, tatlılar kolalar, çerezler havada uçuşmuştu..şurda 3 gündür tam anlamıyla beslenme düzenimi oturtmaya çalışıyorum ve şükürler olsun bundan çok mutluyum..düzenimi sevdim, lucimm bu konuda sana çok teşekkür ederim..hepimizin savunduğu az ama kalıcı ve sağlıklı gitsin diyoruz yaa, tamda işte böyle gidecek yapmış olduğum diyetle..
öncelikle haftasonu fuul yememle, vermiş olduğum 300-500 gramı da geri almışımdır kesin(regl olduğum için hiç tartılmadım) ama pazartesiden itibaren gram gramda olsa - oluyorum şükürler olsun..buda beni çok mutlu ediyor ve dahası da varr...karatay diyetini yapmak için 5 adet sebep yazmışlar, kendimde bunu tabiki görüyorum ama lucide de görüyor olmam doğru yolda olduğumu gösteriyor, eskisi gibi saldırgan değilimVe aşağıdaki maddelerin hepsini yaşıyorum
1# kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız;
2# sabahları dinç ve dinlenmiş olarak uyanmak, güne sevinç içinde başlamak istiyorsanız;
3# unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe kolaylıkla konsantre olmayı hedefliyorsanız;
4# bağışıklık sisteminizi güçlendirerek dolayısıyla sık sık hastalanmamak istiyorsanız;
5# mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamayı arzuluyorsanız;
çenem gene açıldııı, eee bir daha günaydınnnnn
.
Ahh ahh sorma 9 aylık bır kızım var annem bakıyor iş çıkışı almaya gidiyorum eşimlede annemde buluışuyoruz saolsun yemeğimi de yapıyor anacığım tatlısız olmaz annemlerin evi çikolata hiç eksik olmaz hele evden nasıl bır savas verdiğimi görmen lazım ama işte yenik düşüyorum bitter çikolata yiyin diyette diyorlar ama pekte bir bilgim yok açıkcası
Teşekkürlerrr canımm, hoş geldin sefalar getirdin..Hemen bir tartı al kendineeyarışmada olmasan da takım içinde motivasyon amaçlı bulunup bu işi götürürsün sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?