- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.301
Arkadaşlar gerçekten haftasonu nasıl geldi anlamadım ben, yarın cuma ve ne enerjimi kaybettim nede aç kaldım pazartesiden beri..
Pazartesi diyorum çünkü Cumartesi ve pazar kabus gibi geçmişti benim için, ekmekler, tatlılar kolalar, çerezler havada uçuşmuştu..Şurda 3 gündür tam anlamıyla beslenme düzenimi oturtmaya çalışıyorum ve şükürler olsun bundan çok mutluyum..Düzenimi sevdim, lucimm bu konuda sana çok teşekkür ederim..Hepimizin savunduğu az ama kalıcı ve sağlıklı gitsin diyoruz yaa, tamda işte böyle gidecek yapmış olduğum diyetle..
Öncelikle haftasonu fuul yememle, vermiş olduğum 300-500 gramı da geri almışımdır kesin(regl olduğum için hiç tartılmadım) ama pazartesiden itibaren gram gramda olsa - oluyorum şükürler olsun..Buda beni çok mutlu ediyor ve dahası da varr...Karatay diyetini yapmak için 5 adet sebep yazmışlar, kendimde bunu tabiki görüyorum ama lucide de görüyor olmam doğru yolda olduğumu gösteriyor, eskisi gibi saldırgan değilimve aşağıdaki maddelerin hepsini yaşıyorum
1# Kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız;
2# Sabahları dinç ve dinlenmiş olarak uyanmak, güne sevinç içinde başlamak istiyorsanız;
3# Unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe kolaylıkla konsantre olmayı hedefliyorsanız;
4# Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek dolayısıyla sık sık hastalanmamak istiyorsanız;
5# Mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamayı arzuluyorsanız;
Çenem gene açıldııı, eee bir daha günaydınnnnn
.
süpersin gamzecim çok sevindim, ve sana aynen katılıyorum tokum, asla açlık çekmiyorum, sindirim sistemim düzene girdi, sağlıklı besleniyorum veee her şeyden önemlisi bugün 500 gr daha gittiğini gördüm regl olmama ve vücudumda ödem olmasına rağmen... pazartesiden bu yana 1 kilo gitti şimdilik bakalım yarın ne olacak hastalığımın son günü belki şu ödemlerde gitmiş olur yarına... çünkü ben mutlaka 2 kg şişerim hasta olmadan önce... netice itibariyle Allah razı olsun şu canan hocadan 4 gündür onunla yatıp kalkıyorum resmen, tüm karatay diyeti yapanları okuyup verilen kiloları geri gelen sağlıklarını gördükçe de inanılmaz mutlu oluyorum.. canım arkadaşım, faydam olduysa sana da ne mutlu bana...
sabah sabah yazdıklarını okuyunca kıpır kıpır oldum
Günaydınnn evde net bağlantısı dünden beri maalesef çalışmıyor ceptende çok iyi okuyamıyorum alıntı yapamıyorum kızlar ben güya bugün herkesin bu hafta ne kadar mesaj yazdığına katılımına bakacaktım ama sorun var bu arada takımın listesi yeni arkadaşların kg kayıtları mailimde idi ini yarına kadar gelir net hm22 canım senden yardım isteyebilirim eğer mailimi açabilirsem cepten sana takım listesini düzenlemeni isteyebilirim net yüzünden beni affedin Ebru sen 25 inden beri nerdeydin gözümden kaçtı sanma
Günaydınn hanımlar :)
Dün 1 mesajı bile zor yazdım ole yoğundum ki kusuruma bakmayın lütfen:26: bu gün vaktım daha bol.
Hemen dünkü menüme geçeyim: SABAH:3 dilim etimek , peynir , çay
ÖĞLE : Çorba , salata , pazı kavurması ( tesadüf bir gün önceyle)
AKŞAM : 2 kaşık ıspanak , 2 Kaşık pırasa , 1,5 kaşık yoğurt
6 bardak anca su içebildim malesef. Ara öğün yapmıyorum çunku yediklerim tok tutuyor yeterince midem küçüldü sanırım)
Kızlar ya tek kusurum çayı sekersız ıcememek. Birde gün içinde tatlı bir sey yemessem mahfoluyorum ee haliyle 1 adet çikolata yiyorum bunu nasıl bastırabılırım ne olur yardım edin ole kuru kayısı felan işe yaramıyor.
2 haftadır ekmek yemiyorum ve hala inanamıyorum kendıme porsiyonlarım öle küçüldü ilk defa bırseyı dewamını götürüyorum burası beni çok motive ettim bırsey görüyorum ay diyorum bunu yeme kızlara nedicen sonra
gamzecim günaydınn bende senin enerjine bayıldımmm
Şaka değil arkadaşlar yaaa, çok ciddiyimm vala cozutmayın Cumaya 1 kala yahuuuedepsizlik etmeyin işteeee bak bende bir cozutursam pis cozuturumm sporunda dibine vuralım, böyle güzel mesut yaşayalım
Günaydınnn evde net bağlantısı dünden beri maalesef çalışmıyor ceptende çok iyi okuyamıyorum alıntı yapamıyorum kızlar ben güya bugün herkesin bu hafta ne kadar mesaj yazdığına katılımına bakacaktım ama sorun var bu arada takımın listesi yeni arkadaşların kg kayıtları mailimde idi ini yarına kadar gelir net hm22 canım senden yardım isteyebilirim eğer mailimi açabilirsem cepten sana takım listesini düzenlemeni isteyebilirim net yüzünden beni affedin Ebru sen 25 inden beri nerdeydin gözümden kaçtı sanma
şeker yerine tatlandırıcı kullanmayı denesen belki işe yarayabilir. benimde canım tatlı isteği zaman bir bardak süt, bir kaşık toz tatlandırıcı 2 tatlı kaşığı mısır nişastası ile kendine tatlı yapıyorum. üzerine de tarçın. süper oluyor valla.
gamzeeeeee sevgi böcüğü gibi dolaşmaya başladık ortalıklarda farkındaysan :))))))bir mutluluk, bir neşe, bi enerji... evden çalışıyorum bugün ben 2 gibi spor yapalım mı seninle????
hahahahhahah farkındayımmmama içimizden gelen bu hayatımmm, karnı tok olunca insanın yaparız valaa ama maydonoz kürünü de yapalımmm, 2 çok uygundurrrr
Şaka değil arkadaşlar yaaa, çok ciddiyimm vala cozutmayın Cumaya 1 kala yahuuuedepsizlik etmeyin işteeee bak bende bir cozutursam pis cozuturumm sporunda dibine vuralım, böyle güzel mesut yaşayalım
son 1 gün kala elbette cozutmak yokkkk cozutanı cozutturuyoruzz
akşam yapalım o halde maydanozu ben dün kiraz saplı form çay aldım o da inanılmaz etkili... 2 de spor için hazırım leslie yapacağım akşama da yürüyüş tabikiii
Helalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
aaaa dün akşam yeşil çayla beraber içtim ben onu, evde vardı ve hiç içmiyordumm, ama güzeldi sabah daha rahat uyandımmtabi kas şişmesi olmuştu bende doktora gittim tam 3 tane kas gevşetici verdi, bununda faydası olmuştur
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine... kiraz saplı da güzel ödem attırıyor...
Özellikle bu gün ve yarın çikolata yemicem 100 gram 100 gramdır yanibu gün ve yarın su oranımı daha da arttırmam lazım
Özellikle bu gün ve yarın çikolata yemicem 100 gram 100 gramdır yanibu gün ve yarın su oranımı daha da arttırmam lazım
salı günü akşamı çocukları almaya anneme gittim. annem mantı yapmış. nefis görünüyordu. annem ısrar etse de biraz ye bişi olmaz dese de bir kaşık dahi almadım. kendimi tebrik ediyorum valla.
sağol canım 15 gün önce olmuştu huyum kurusun anca gittim doktara, evet kiraz sapını tüketeceğim..
Süppersinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?