Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gamzecim günaydınn bende senin enerjine bayıldımmm

Kesinlikle canımmm, çok sağlıklı gidiyor işte.. Haftada , kilo ve doyarak gidiyor

sabah sabah yazdıklarını okuyunca kıpır kıpır oldum

eeeee mutlu oldum o zaaamaaaannnn

Günaydınnn kaptanişkommmmmmm net kötü olsada senin havan yerinde olsun canım kaptanımm ama yinede çabuk gelsin yahuuuu

şeker yerine tatlandırıcı kullanmayı denesen belki işe yarayabilir. benimde canım tatlı isteği zaman bir bardak süt, bir kaşık toz tatlandırıcı 2 tatlı kaşığı mısır nişastası ile kendine tatlı yapıyorum. üzerine de tarçın. süper oluyor valla.

gamzecim günaydınn bende senin enerjine bayıldımmm

Şaka değil arkadaşlar yaaa, çok ciddiyimm vala cozutmayın Cumaya 1 kala yahuuu edepsizlik etmeyin işteeee bak bende bir cozutursam pis cozuturumm sporunda dibine vuralım, böyle güzel mesut yaşayalım

Şaka değil arkadaşlar yaaa, çok ciddiyimm vala cozutmayın Cumaya 1 kala yahuuu edepsizlik etmeyin işteeee bak bende bir cozutursam pis cozuturumm sporunda dibine vuralım, böyle güzel mesut yaşayalım

gamzeeeeee sevgi böcüğü gibi dolaşmaya başladık ortalıklarda farkındaysan :)))))) bir mutluluk, bir neşe, bi enerji... evden çalışıyorum bugün ben 2 gibi spor yapalım mı seninle????

evet ya gelemedim bir kaç gündür.

kaptancım günayyydııın :) gez sen gez, bizim yerimize de gez... yarın bekliyoruz ama inşallah düzelir netin

Tatlandırıcı içinde pek sağlıklı seyler duymadım açıkcas. Bitter çikolata şu madlen ler varya ondan 2 parça yesem gider tatlı istediğim hem nefsimde körelir

gamzeeeeee sevgi böcüğü gibi dolaşmaya başladık ortalıklarda farkındaysan :)))))) bir mutluluk, bir neşe, bi enerji... evden çalışıyorum bugün ben 2 gibi spor yapalım mı seninle????

hahahahhahah farkındayımmm ama içimizden gelen bu hayatımmm, karnı tok olunca insanın yaparız valaa ama maydonoz kürünü de yapalımmm, 2 çok uygundurrrr

Wuuuuuuuuuuuuuuuuu

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)
Gamze_M, lily86, bayanbaloncuk, elis23, ebru_kzl, luci221177+, zynpkc+

.

hahahahhahah farkındayımmm ama içimizden gelen bu hayatımmm, karnı tok olunca insanın yaparız valaa ama maydonoz kürünü de yapalımmm, 2 çok uygundurrrr

akşam yapalım o halde maydanozu ben dün kiraz saplı form çay aldım o da inanılmaz etkili... 2 de spor için hazırım leslie yapacağım akşama da yürüyüş tabikiii

son 1 gün kala elbette cozutmak yokkkk cozutanı cozutturuyoruzz

son 1 gün kala elbette cozutmak yokkkk cozutanı cozutturuyoruzz

Helalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

akşam yapalım o halde maydanozu ben dün kiraz saplı form çay aldım o da inanılmaz etkili... 2 de spor için hazırım leslie yapacağım akşama da yürüyüş tabikiii

aaaa dün akşam yeşil çayla beraber içtim ben onu, evde vardı ve hiç içmiyordumm, ama güzeldi sabah daha rahat uyandımm tabi kas şişmesi olmuştu bende doktora gittim tam 3 tane kas gevşetici verdi, bununda faydası olmuştur

salı günü akşamı çocukları almaya anneme gittim. annem mantı yapmış. nefis görünüyordu. annem ısrar etse de biraz ye bişi olmaz dese de bir kaşık dahi almadım. kendimi tebrik ediyorum valla.

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine... kiraz saplı da güzel ödem attırıyor...

Özellikle bu gün ve yarın çikolata yemicem 100 gram 100 gramdır yani bu gün ve yarın su oranımı daha da arttırmam lazım

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine... kiraz saplı da güzel ödem attırıyor...

sağol canım 15 gün önce olmuştu huyum kurusun anca gittim doktara, evet kiraz sapını tüketeceğim..

Özellikle bu gün ve yarın çikolata yemicem 100 gram 100 gramdır yani bu gün ve yarın su oranımı daha da arttırmam lazım

Süppersinnn

canım sen diyetine tam konsantre olamadın mı acaba, sürekli çikolata tatlı mantı... olumsuz yiyeceklerden bahsediyorsun ... unut onları... mümkünse bize de hatırlatma

salı günü akşamı çocukları almaya anneme gittim. annem mantı yapmış. nefis görünüyordu. annem ısrar etse de biraz ye bişi olmaz dese de bir kaşık dahi almadım. kendimi tebrik ediyorum valla.

eeeee sade kendin kendini etmeee, bende etmek istiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…