Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sen diyetine tam konsantre olamadın mı acaba, sürekli çikolata tatlı mantı... olumsuz yiyeceklerden bahsediyorsun ... unut onları... mümkünse bize de hatırlatma

Diyetime yeterince konsantre olduğumu düşünüyorum tam aksine sadece bu zamana kadar Ç..... bahsettim bunun harıcınde herhangi bir tatlı veya mantı hiç bir yorumumda geçmedi.

Diyetime yeterince konsantre olduğumu düşünüyorum tam aksine sadece bu zamana kadar Ç..... bahsettim bunun harıcınde herhangi bir tatlı veya mantı hiç bir yorumumda geçmedi.

karıştı bende hatlar o halde... reglim ya, ç... t.... m... bunlarda algıda seçicilik oluyor dikiliyor kulaklarım hemen...

Kızlar cepten alışkın olmayınca çok zormuş bu gün güya evdeyim tüm gün sizlerle olacaktım ama burdan zor oluyo sizden ricam bu akşam mümkün olduğunca erken yemek yiyin ve akşam hiç bişey yemeyin az önce tartışdım sonuç fena değil tabi kg seviyesinde değil gr seviyesinde eksileyim bende kiraz sağlı form içecem şimdi hadi bakalım yarın ola hayrola hepinizden güzel sonuç birincilik bekliyor ona gore

salı günü akşamı çocukları almaya anneme gittim. annem mantı yapmış. nefis görünüyordu. annem ısrar etse de biraz ye bişi olmaz dese de bir kaşık dahi almadım. kendimi tebrik ediyorum valla.

heytt bee tebrikler

benim bile gözümde canlandı ve inanılmaz canım çekti ama yatıştırıyorum kendimi

ayyy lilly çok tatlısın yahu nereden geliyor aklınıza böyle şeyler :) ilk defa duydum canım ben bunu :) eee suçlu bulundu o halde sizsin yüzünüzden erken hastalandım haaa... aşkolsun hepinize
Valla ben bunu birkaç yıl önce duymuştum bir yerden ya da okudum tam hatırlamıyorum ama böyle bir şey varmış yani

süper süper süper bu soğukta 2lt su bile içemiyorum yaaa maşallah sana 3ltyi bile geçiyorsun

çok çok beğendim yeşil salata çok güzel aslında ama bende çok şişkinlik yapıyor yemek yiyemiyorum sonra da çabuk acıkıyorum ya da yemekle yersem midemden çok rahatsız hissediyorum kendimi

:)) güzel bir şey buldum mu hemen paylaşıyorum seninle... birde öğlen akşam mutlaka yoğurt veya ayran var unutma olur mu canım kuralı bunlar diyetimizin...
kız bana da özelden at tamam karatay yapmıyorum ama bilgilenmek için illa yapmak gerekmiyor ki...

Akşam çorba+pilav+ekmek fazla olmuş o kadar yani bu üçünden biri olmasaymış daha iyi olurmuş

Menün az da olsa güzel kaldı ki kendini tok hissediyorsan no problem

Güzel bir menü... Sadece sabahları salam yemesen olmuyor mu? Sonuçta işlenmiş gıda

Onun içindekiler bölümünde neler var yazar mısın? Karışım çayları pek içmemeye çalışyyorum yeşil çay içiyorum bir de böğürtlenli meyve çayı almıştım iş yerine de aldık ondan içiyorum - kiraz sapı çayını da severim ama kiraz sapının kendisini kaynattığımdan içiyordum hazırları denemedim nasıl bişey bilmiyorum:44:

Menün bence güzel tabii çekirdeği çok yemediysen bir de ara öğünündeki kuru yemiş karışımı sevdim hem dengeli olmuş hem de eminim lezzetlidir her şeyden azcık

kız valla yazdıklarına güldüm işte samimiyet dediğin buymuş demek ki ev sahibini kovmak nasıl bişey hiç bilmiyorum ki... benim ev sahibimin torunları da çok ses çıkartır ama çocuktur olsun derim zaten onlar da gelir nolur kusura bakma derler karşılıklı mahcuplaşıyoruz yani

Aslında ara öğünlerini ayarlasan mesela 1. ara - meyve 2. ara - ayran gibi o zaman hem acıkmazsın hem de karnın bir şekilde doyduğundan gözün başka şeylere kaymaz ama çikolata tarzı şeyler canın çekerse ara öğün olarak 2 kare en az %70 bitter yenebilir

Dayanamadım ve çikolata yedim hem de 50 gr kadar aferin bana

Allahım canının sıkıntısını alsın inşallah - anlatmak istersen buradayız menünü de beğendim bu next flakes nerede bulunuyor acaba? ilk defa görüyorum hani etinin var ülker de mi çıkarmış ne ama next flakes duymadım görmedim:44:

kızlarrr günaydınlarrr her sabah olduğu gibi bugünde saat 6 da kalkarak günüme başladım... 7 de kahvaltımı yaptım... şimdi buralardayım... herkese keyifli, sağlıklı huzurlu bir gün dilerim
maşallah ben gece uyandığımdan uykum bölünüyor sabahları da canım kalkmak istemiyor yaaa - çok yorgun hissediyorum kendimi

ben de demir ilacı kullanıyorum ama hiç iştahımı açmadı bizim burada bir arkadaş da kullanınca iştah patlaması yaşıyorum diyordu ama benm bünyem alışmış herhalde bu arada o kadar güzel bir diyetisyen menüsü uygularken noldu da 800kcal.lik bir kaçamak yaptın şaşırdım? iyi misin canın mı sıkkın?

suyu seviyorum canım ben yaaa, bir de bu kiloların ve ödemin su ile gideceğine inanıyorum, içine limon sıkıp içiyorum tüm gün :)

canım lipton kullanıyorum ben kiraz saplı form çayı.. içindekiler: kiraz sapı,sinemaki yaprağı, rezene, böğürtlen yaprağı, funda çiçeği, mate yaprağı, biberiye, stevya, maydanoz, açai suyu konsantresi varmışşş.... maydanoz olduğunu bilmiyordum ondan bu ödem söktürmesiiiii

O bebe bisküvileri fazla olmuş bebe bisküvileri normale göre daha kalorilidir çünkü bebekler için takviyeler ekleniyor hatta kilo alma yöntemi olarak bebe bisküvisi+süt+muz önerirler kilo alma topiklerinde de vardı hatta bi ara görmüştüm
Bir de üstüne baklava olmamış onun haricinde birşey yok menündeki diğer yiyecekler gayet güzel

günaydın zeynepcim ve ebrucum ben pazar dahil her sabah böyleyim vallahii.... enerji içimde varrr kıprış kıprış içim hep
maşallah canlar size ben hafta sonu öyleyim de hafta içi zor kalkıyorum sanırım reglden biraz enerjim düşük bu aralar

aramıza hoşgeldin - tabii ki de yaz menünü paylaş illa ki kilo bildirimine girmen gerekmiyor tabii tartı alman lazım zira kendindeki farkı görmek için şart - yurtta olduğunu okudum haftada bir kez aç karnına bir eczaneye gidip tartılsan tamam kıyafetli olur ama olsun en azından kendindeki farkı görürsün - zamanla tartı da alırsın

bu güzelmiş yaa benim de evde kurumaya yüz tutmuş ve ara öğün olarak tüketemediğim kuru kayısı var evde onu şekersiz hoşaf yapsam da içsem mi diyordum aslında sadece düşüncede kalmıştı hem kayısılarını da meyve niyetine yerim aralarda - bari deneyim sen de tarif vermişsin napsam diye düşünüyordum hafta sonu yapayım bari en azından tatlı krizlerinde iyi olur hem meyve yemiş olurum hem de kaçamak yapmam

lilycim günaydın canımm, açlık çekmiyor musun bu menü ile??? biraz yeşil salata eklense öğle ve akşama sanki daha doyurucu olur gibi geldi...
canım bu menülerle ben doyuyorum acıkmıyorum - yeşil salata aslında yemem lazım yani diyet listelerimde de var ama ben sevmeme rağmen marulu çok yiyemiyorum anca hafta sonu belki biraz - yukarıda yazdım midemi çok şişiyor rahatsız ediyor - hafta içi de iş yerinde yapamam salata falan anca salatalık gibi pratik şeylerle idare edebilirim çünkü soğuk su altında ellerim donuyor resmen omzuma çıkıyor ağrısı sıcak suyun altında da yıkanmıyor hem ben salatayı taze yapıp yemek isterim akşamları da açıkçası üşeniyorum - dediğim gibi hafta sonları yapabilirim ancak

çikolatayı ara olarak yapabilirsin ama 2 kare sadece ve günde bir kez - en az %70 kakao oranlı bitter olmak koşulu ile... menünü beğendim bu arada

hoşgeldin kaptannnn bizi yalnız bırakma sensiz olmaz

Wuuuuuuuuuuuuuuuuu

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)
Gamze_M, lily86, bayanbaloncuk, elis23, ebru_kzl, luci221177+, zynpkc+
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
lily86, Gamze_M, luci221177, elis23, toplight+, ebru_kzl

Bir yandan geçmişi okuyp alıntılıyorum bir yandan da önüme gelen işleri hallediyorum topik de açık olunca haliyle adım aşağıda görünüyor Ben de şimdi son durumu kopyaladım hehe

salı günü akşamı çocukları almaya anneme gittim. annem mantı yapmış. nefis görünüyordu. annem ısrar etse de biraz ye bişi olmaz dese de bir kaşık dahi almadım. kendimi tebrik ediyorum valla.

Özellikle bu gün ve yarın çikolata yemicem 100 gram 100 gramdır yani bu gün ve yarın su oranımı daha da arttırmam lazım
yeme tabii

tamam kaptan - bu akşam çorba-yoğurda talim

elbette suyun ödem atma ve bedeni arındırma özelliği var ben de suyu severim de kışın o kadar çok içemiyorum hele bi de işte olunca olmuyor çok su içince ben yarım saatte bir wcdeyim o yüzden olmuyor yani 2 lt anca...
Bu arada ben almayım o çaydan çok karışık paylaştığın için teşekkürler

Son düzenleme:
lilyyyyy süppersin yahuuu aaa biz Sevdamla ayrı hiç duramıyoruz, hiç mahçuplaşmam da iyiki tanımışım onu, çookk seviyorum çoookk

Sizleri de iyiki tanımışım ayy

lilyyyyy süppersin yahuuu aaa biz Sevdamla ayrı hiç duramıyoruz, hiç mahçuplaşmam da iyiki tanımışım onu, çookk seviyorum çoookk

Sizleri de iyiki tanımışım ayy
Sanırım sizin gibi çok sıkı fıkı olmadığımızdan canım benim ev sahibimin torunları yazın geliyorlar tatilde diğer kızı üst katımda oturuyor onun kızı da çok uslu maşallah - sorun olmuyor yani

Ben de iyi ki sizi tanımışımmmmmm Çok güzel bir uyum yakaladığımıza inanıyorum o yüzden de sizinle yazışırken menülerimi düzgün planlamaya, sağlıklı yaşamaya çalışıyor ve bunun da karşılığını aldığıma inanıyorum

değil mi? insan kendine bir şekilde kötülük yapacak olsa bile takım arkadaşlarına haksızlık etmekten çok korkuyor ve çekiniyor

Naber kızlar 64.00 olmuşum :) dünkü menümü yazamadım evdeki iş yoğunluğundan
Sabah bir kahve öğlen makarna salatası 6 kaşık
Akşamda mercimek çorbası
9 da leblebi
Bugun yine iş görüşmesine gittim yani bundanda umutlu değilim tecrübe istiyolar oda bende yok.e iş vermezlerse nasıl olsun.şimdi evi toparladım markete gidicem silip süpürücem ve yemek yapıcam bıktım bu rutinden siz nasılsınız

tatlım sanada selammm

Menün bana çok az geldi öncelikle onu aktarayım . İş görüşmen için hayırlısı olsun diyorum. Bizimde rutin işte sabah kalk işe gel akşam eve git yemek yap t vizle yat uyu rutin olup mutlu olduğum tek sey sevdiğim adamla evli olmak

şekerim 2 ye hazır ol spor vaktimiz geliyooor

Evet evet hazırım, yemeğimi yedim, evimi süpürdüm ve hazırımmmm

Canım seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki ama lütfen sıkma canını, hepsi geçicek..Üzülerek söylüyorum ki artık eleman ararken önce ankarada dayısı varmı diye bakıyorlar tecrübede biraz bahane gibi :26::26:

Kilo vermene de çok sevindimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…