- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.341
Naber kızlar 64.00 olmuşum :) dünkü menümü yazamadım evdeki iş yoğunluğundan
Sabah bir kahve öğlen makarna salatası 6 kaşık
Akşamda mercimek çorbası
9 da leblebi
Bugun yine iş görüşmesine gittim yani bundanda umutlu değilim tecrübe istiyolar oda bende yok.e iş vermezlerse nasıl olsun.şimdi evi toparladım markete gidicem silip süpürücem ve yemek yapıcam bıktım bu rutindensiz nasılsınız
Evet evet hazırım, yemeğimi yedim, evimi süpürdüm ve hazırımmmm
Canım seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki ama lütfen sıkma canını, hepsi geçicek..Üzülerek söylüyorum ki artık eleman ararken önce ankarada dayısı varmı diye bakıyorlar tecrübede biraz bahane gibi :26::26:
Kilo vermene de çok sevindimmmmmmmmm
Ankarada dayımda var:) genel müd.kocamda yok olmuyor kendi başıma şans vermiyorlar allaha dua ediyorum bol bol inşallah olucak
Ya ben hep az yemek zorundayım yoksa veremiycem bu hafta birinci olurmuyuz sizce
canıım nerelerdesin sen yahu, bu hafta çok boşladın bizleri... 64 ü görmen süpper, yakında mezun ederiz biz seni... spor yapıyor musun ya da içtiğin suyu da belirtsene canım...
aramıza hoşgeldin- tabii ki de yaz menünü paylaş illa ki kilo bildirimine girmen gerekmiyor tabii tartı alman lazım zira kendindeki farkı görmek için şart - yurtta olduğunu okudum haftada bir kez aç karnına bir eczaneye gidip tartılsan tamam kıyafetli olur ama olsun en azından kendindeki farkı görürsün - zamanla tartı da alırsın
Ankarada dayımda var:) genel müd.kocamda yok olmuyor kendi başıma şans vermiyorlar allaha dua ediyorum bol bol inşallah olucak
Ya ben hep az yemek zorundayım yoksa veremiycem bu hafta birinci olurmuyuz sizce
Kusura bakma ama senin kocan genel müdür ve seni işe alamıyor yada aldıramıyorsa yol onu bence
Spor sayılırmı bilmem markete falan yürüyorum evde çok hareketliyim.bebeğim beni bırakmıyor giremyorum çok hergün 3 lt su içiyorum çok acıktığımda kahve beni tok tutuyor.kızım yemiyor yaaa hiç bişiy yemiyor zorladığımda kusuyor ne zor
bu hafta çoğumuz regl... zor gibi ama yarın ola hayrola...
Bende reglyim.koptum etkileşimdenmi hep beraber olduk ne takım ama:)
aynı şeyi lily de yazmış sürekli birbirleri ile iletişimde olan hanımların regl günleri de aynı oluyormuş :)))) tam takım olduk biz
gamzeee ben başlıyorum artık spora çok lak lak ettik yarın tartı günü... hadi kızlar öptüm 1 saate dönerim
eeee tamam bende geldim canımmm, hadi geçerken beni de bırak 2 dakka
herkese günaydın anca işlerden fırsat bulabildim.
kızlar benim bu şişlik mi ödem mi artık her neyse regl olmdan geçeceği yok bnm de tartıda habire bunu görmek sinirlerimi bozuyor. aranıza dahil olamadan ayrılıyorum kendi kendime devam edeceğim bu yolculuğa grubun kazanma şansını düşürmek istemiyorum :)) hepinizi öperim bol sporlu ve sağlıklı günler.
herkese günaydın anca işlerden fırsat bulabildim.
kızlar benim bu şişlik mi ödem mi artık her neyse regl olmdan geçeceği yok bnm de tartıda habire bunu görmek sinirlerimi bozuyor. aranıza dahil olamadan ayrılıyorum kendi kendime devam edeceğim bu yolculuğa grubun kazanma şansını düşürmek istemiyorum :)) hepinizi öperim bol sporlu ve sağlıklı günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?