- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.381
hahahahahhahahahahah vallahaaa bu gün Mazeretim bitti yaaa, kıpır kıpır olmam lazım aslında ayyybende akşam hazırlarım, yarın anneme gidicem bende kısmetse..ama 1 gün kalıp gelicem
yaaa yarın yoksun yaniözleyeceğiz seni... Kilonu sabah bildirirsin değil mi? Sabah karşılaşırız nasılsa
lucinin mutfağı çok şükür ki bugün de kapandı :)
bugünkü menüm
sabah: 7:00
uyanınca sirkeli karışım
1 rafadan yumurta
avuç içi kadar lor peyniri
1 domates + 1 salatalık
öğle: 12:00
4 yk kabak yemeği
3 yk light yoğurt
1 tabak yeşil salata nar ekşisi ile
akşam: 17:00
4 yk kabak yemeği
2 yk light yoğurt
1 tabak yeşil salata üzerine 70 gr haşlanmış tavuk beyaz eti
3,5 litre su... 2 fincan kiraz sapı çay
20 dakika leslie 1 mil
akşama açık havada 1 saat yürüyüş... bugünlük benden bu kadar, çok şükür kazasız, belasız, kaçamaksız kapattık bu günü de :)
Menüm
Sabah: 2 kk peynir+ 1 salatalık
Öğle: 1 kase çorba+ 1 kase cacık+ 1 yumurta (yarım çay kaşığı tereyağı ile omlet yaptım)
Ara: 5 fındık+3 badem+ 2 kayısı
Akşam: 1 kase çorba+ 1 kase cacık
Spor: 40 dk. eliptik
Su: içmeye devam
Dip Not: Arkadaşlar biliyorum özellikle akşam çok az ama malum bu gün tartı için son akşamımız, birazcık az olmasına müsade ediyorum bu günlük ama enteresandır karnım gerçekten tokbirde saat 20:00 gibi en geç 1 kasecik yoğurt yerim gibi :44:
MUTFAK K A P A N M I Ş T I R
canııım menün güzel ama keşke akşama yeşil salata da koysaydın, yeşillik ne ki: su... ama sabaha kadar hiç acıkmazdın... bir de yumurta sabah yenmesi çoook önemli canım benim, bıkmadan hergün belirteceğim bunusu ne kadar içtin bu gün? biliyorsun en iyi ödem söktürücü su, akşam bol bol su içiyoruzzzz
aaaa lütfenn herşeyi söyle bana canımm, sen yönlendir benii her zamann..evet artık daha dikkatli olucam ama çok üşüdüm bee, yıkayamadım yeşilliğicumayı atlatayım herşey daha güzel olucak balımm
tamam o zaman canım benim yapıyoruz bir şey tam yapalım bari daha fazla fayda görmek için... nasıl bu hafta var mı tartıda bir şeyler???
Aynen canım, ama beni şaşırtan ne biliyormusun? yapılması çok kolay bir şey..
Evet illaki - çıkarım ama çok büyük bir şey olmasa da - çıkmak beni mutlu eder..çünkü ben pazartesiden itibaren baz alıyorum ve cozutmaları dikkate alarak az çıksam da yeter diyorum
hadi inşallah az çıksın da yüzümüz gülsün... çok kolay oldu bu diyet bi de iyi kilo verirsek yeme de yanında yat :)
kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum hepimize keyifli akşamlar, dönüşte uğrarım, görüşmek üzere
teşekkür ederim canım.keçi boynuzunu deniycem. bende yumurtalık çatlatıcı ilaçlar kullandım.çatlıyo ama yeterli değilmiş. ne kadar stresten kaçsamda stres gelip beni buluyo.daha 1yıl olmadı evleneli ama çevremdeki yeni evlenen herkes hamile ve bana çocuk düşünmüyomusunuz diyolar.düşünüyoruz ama olmuyo diyemiyorum.Rabbime bıraktım artık.hayırlısı deyip bekliycem...canım benim. bizde bebek yapmaya karar verdikten sonra 7 ay uğraştım. doktorumla yumurtalık
takibi yaptık. her ay 3 kez gidiyordum doktora. birde yumurtaları harekete geçirmek için ilaç kullanmıştım. stres yapma sakın
ve çok düşünmemeye çalış. birde hem eşin hem de sen keçiboynuzu yiyin. inan bana çok faydası var. inşallah en kısa zamanda
meleğine kavuşursun.
Canım benim umarım hayırlısıyla birlikte sağlığınla ve sağlıklı bir bebeğin olur.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Kendine dikkat et
Canım bu konu hakkında keşke yakın olabilsekte yüz yüze saatlerce konuşabilsek..Bebek konusu çok hassas bir konu ve malesef sadece Yaradan ol deyince olur, tabiki sen sebeplere sarılıp arayacaksın, tedavini yaptırıcaksın ama bazen bütün bunlara rağmen olmuyor, olamıyor (bknz Gamze) :26:
Herşeye hazırlıklı ol yani, Rabbim sana bir yol vermiş, hayat yolu ve sen bu yolu yürürken kısmetinde ve kaderin de bebek varsa karşına çıkacaktır zaten, elinden geleni yap ve teslim ol Rabbime..Sadece huzur bu şekilde oluyor, bebeğin olabilir de olmayabilir de, hayatı kendine cehennem eder, üzülür, yıkılırsan kendini unutur ve hatta kaybedersin (bknz Gamze) :26: 90 kiloyu geçtim, kendimi unuttum, 20 li yaşlarımı annem gibi geçirdim, ablam için kardeşin mi diyorlardı..Tabiki çok Z O R bazen ben bebeğimin kokusunu hissederim, hani burnunun direği sızlar yaa haa işte öylee, hani çok acıkırsın için kıyılır, bir dünyta yesen de asla doymazsın, işte öyle yada çok aşıksın ama kavuşamıyorsun, özlemden geberiyorsun ama aşkına sarılamıyorsun bu örnekler bebek isteğinin zerresi olabilir, artık esas isteği düşün..
Özetle canım, bebeğin olmayabilir, Rabbim tez zamanda versin ve bu süre içinde senin buradan gidip diyetini bırakmak kendine yapacağın en büyük haksızlık olur, ilaçlarının klilo aldıracağını söylemiş doktorun, fakat sorarım saba, şu an kilo almışsın, ilaç mı kullandın? hayır tabiki..Tamamen irade canım, ben yine kendimden biliyorum, bir araba ilaç kullandım ama ilaçlar hiç bir zaman kilo yapmazlar sadece biraz iştahını açarlar ama o devrede de sağlıklı beslenirsen hiç kilo almadan kurtarabilirsin durumu, seçim senin..
Lütfen kendini koyverme !!!!!!
Canımmmmmmmmm noluyor yaaa bugün herkeseGitme yaaa yaz çiz devam et tamam
bebiş istiyorsun ama belki bu ay değil 3 ay sonra hamile kalırsın ee o zamana kadar da devam et belki 3-5 kg verirsin
motivasyonunu bozma - aramızdan ayrılmanı istemem açıkçası... Sen yine bebiş bekle iste ona lafım yok ama buradan ayrılma
paylaşımlarından eksik bırakma bizi
Canım beni bukadar sevdiğinizi nasılda farkedememişim :) Gamze_m'yede söyledim. diyete devam edicem ama kilo verebilceğimi sanmıyorum kilo alıpta sizi mağdur da etmek istemiyorum. takıma faydam değil zararım olucak. Dediğin gibi belki 3 ay sonra hamile kalırım. ama sorun şu; bu 3 ay içinde doktorun verdiği ilaçar acaba ne kadar kilo aldırır...kilo vereceğimi sanmıyorum ama almamak için direnicem bu sefer. yine burda olacağım.takımda değil ama takipte kalacağım merak etmeyin. Hatta takım yöneticilerinin izni olursa menüleri yorumlamaya,sizlerle konuşmaya devam etmek isterim:)Çok teşekkr ederim her şey için.
bende iştahımı açmadığını düşünüyorum lakin kabızlık söz konusuben de demir ilacı kullanıyorum ama hiç iştahımı açmadı bizim burada bir arkadaş da kullanınca iştah patlaması yaşıyorum diyordu ama benm bünyem alışmış herhaldebu arada o kadar güzel bir diyetisyen menüsü uygularken noldu da 800kcal.lik bir kaçamak yaptın şaşırdım? iyi misin canın mı sıkkın?
Aslına bakarsan çikolataya bayılırım ama tatlıya düşkünlüğüm hiç ama hiç olmadı. dün yemekte çok ama çok yağlı bir makarna maydonozlu çorba olduğundan (maydonoz yiyemiyorum ) sadece ana yemek alabildim. Pek doymadığımdan tatlıyı yedim yoksa yemişim yememişim farketmez.
bu arada bebe bisküvisini daha öncede çok yerdim ama bu yediğimde sekeri fazla geldi kalorisine bir baktım ki 35 kalori o nedenle tüketimi uzun bir süre ara verdim
uyarıların için teşekkürler canım
çalışıyormusun peki yoksa evdemisin
kızlaaar çok canınız tatlı istediğinde size sağlıklı bir tarif.. belki birinizin işine yarar.. karataydan bu tarif:
ŞEKERSİZ SOĞUK KOMPOSTO
Malzeme:
Kuru kayısı (gün kurusu)
Kuru erik (mürdüm eriği)
Kuru üzüm (çekirdekli siyah üzüm)
Kuru incir
Kuru yabanmersini
Bol ceviz ve badem
Yapılışı:
Tüm malzemeler (istenilen miktarda) cam bir tencereye konduktan sonra üzerini örtecek miktarda su eklenerek buzdolabına konur ve bir gece bekletilir. tatlı yerine tüketilebilir.
Bu kompostoya kesinlikle şeker veya tatlandırıcı eklenmez ve kesinlikle kaynatılmaz!
Arkadaşlar gerçekten haftasonu nasıl geldi anlamadım ben, yarın cuma ve ne enerjimi kaybettim nede aç kaldım pazartesiden beri..
Pazartesi diyorum çünkü Cumartesi ve pazar kabus gibi geçmişti benim için, ekmekler, tatlılar kolalar, çerezler havada uçuşmuştu..Şurda 3 gündür tam anlamıyla beslenme düzenimi oturtmaya çalışıyorum ve şükürler olsun bundan çok mutluyum..Düzenimi sevdim, lucimm bu konuda sana çok teşekkür ederim..Hepimizin savunduğu az ama kalıcı ve sağlıklı gitsin diyoruz yaa, tamda işte böyle gidecek yapmış olduğum diyetle..
Öncelikle haftasonu fuul yememle, vermiş olduğum 300-500 gramı da geri almışımdır kesin(regl olduğum için hiç tartılmadım) ama pazartesiden itibaren gram gramda olsa - oluyorum şükürler olsun..Buda beni çok mutlu ediyor ve dahası da varr...Karatay diyetini yapmak için 5 adet sebep yazmışlar, kendimde bunu tabiki görüyorum ama lucide de görüyor olmam doğru yolda olduğumu gösteriyor, eskisi gibi saldırgan değilimve aşağıdaki maddelerin hepsini yaşıyorum
1# Kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız;
2# Sabahları dinç ve dinlenmiş olarak uyanmak, güne sevinç içinde başlamak istiyorsanız;
3# Unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe kolaylıkla konsantre olmayı hedefliyorsanız;
4# Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek dolayısıyla sık sık hastalanmamak istiyorsanız;
5# Mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamayı arzuluyorsanız;
Çenem gene açıldııı, eee bir daha günaydınnnnn
.
Günaydınnn evde net bağlantısı dünden beri maalesef çalışmıyor ceptende çok iyi okuyamıyorum alıntı yapamıyorum kızlar ben güya bugün herkesin bu hafta ne kadar mesaj yazdığına katılımına bakacaktım ama sorun var bu arada takımın listesi yeni arkadaşların kg kayıtları mailimde idi ini yarına kadar gelir net hm22 canım senden yardım isteyebilirim eğer mailimi açabilirsem cepten sana takım listesini düzenlemeni isteyebilirim net yüzünden beni affedin Ebru sen 25 inden beri nerdeydin gözümden kaçtı sanma
teşekkür ederim canım.keçi boynuzunu deniycem. bende yumurtalık çatlatıcı ilaçlar kullandım.çatlıyo ama yeterli değilmiş. ne kadar stresten kaçsamda stres gelip beni buluyo.daha 1yıl olmadı evleneli ama çevremdeki yeni evlenen herkes hamile ve bana çocuk düşünmüyomusunuz diyolar.düşünüyoruz ama olmuyo diyemiyorum.Rabbime bıraktım artık.hayırlısı deyip bekliycem...
Teşekkür ederim canım.sende dikkat et kendine :)
Canım okadar etkilendimki yazdıklarından,okurken içim sızladı resmen. olmayınca olmuyor işte ama insanoğluyuz hepimiz.isyan etmemek elde değil. eşim çok ama çok anlayışlı biri. geçenlerde bana şaka olarak bi çocuk doğuramadın dedi. okadar gücüme gittiki anlatamam. defalarca özür diledi şaka yaptığını söyledi,biliyorum şaka yaptığını ama acaba bigün gerçekten bu yüzden tartışırmıyız diye düşünmeden edemiyorum.İnsan kendini boşlukta gibi hissediyo resmen. Kilo alma konusuna gelince birçok ilaç kulandım yine çocuk için.bunlar kilo aldırdı bana. zaten birini hafta önce kullanmaya başladım oda hemen kilo aldırdı bariz belli. diyet yaptığım ,okadar yürüdüğüm halde nasıl oldu anlamadım.doktor normal olduğunu söyledi.o ilacı bitirdim zaten. bugün verdiği ilaçarında kilo aldırdığını söyledi.diyetle kontrol edebilirsin kilonu.veremezsin ama en azından kilo almamana yardımcı olur dedi. ben zaten diyetime devam edicem ama kilo vermek için değil daha fazla kilo almamak için.Ama ben sizlerin arasında kalırsam sadece takımın gerilemesine sebep olurum. her hafta aynı kiloda olacak veya her hafta biraz daha kilo alacak birini kmse istemez takımında.bi arkadaşımda aynı ilaçları kullandı aşırı kilo aldı. Zaman ne göstericek bilmiyorum. inşallah herşeyin hayırlısı olur. Allahım seninde yüzünü güldürür inşalllah.hep mutlu ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?