Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

lucinin mutfağı çok şükür ki bugün de kapandı :)
bugünkü menüm

sabah: 7:00
uyanınca sirkeli karışım
1 rafadan yumurta
avuç içi kadar lor peyniri
1 domates + 1 salatalık

öğle: 12:00
4 yk kabak yemeği
3 yk light yoğurt
1 tabak yeşil salata nar ekşisi ile

akşam: 17:00
4 yk kabak yemeği
2 yk light yoğurt
1 tabak yeşil salata üzerine 70 gr haşlanmış tavuk beyaz eti

3,5 litre su... 2 fincan kiraz sapı çay
20 dakika leslie 1 mil

akşama açık havada 1 saat yürüyüş... bugünlük benden bu kadar, çok şükür kazasız, belasız, kaçamaksız kapattık bu günü de :)

hahahahahhahahahahah vallahaaa bu gün Mazeretim bitti yaaa, kıpır kıpır olmam lazım aslında ayyy bende akşam hazırlarım, yarın anneme gidicem bende kısmetse..ama 1 gün kalıp gelicem

yaaa yarın yoksun yani özleyeceğiz seni... kilonu sabah bildirirsin değil mi? sabah karşılaşırız nasılsa

Menüm

Sabah: 2 kk peynir+ 1 salatalık

Öğle: 1 kase çorba+ 1 kase cacık+ 1 yumurta (yarım çay kaşığı tereyağı ile omlet yaptım)

Ara: 5 fındık+3 badem+ 2 kayısı

Akşam: 1 kase çorba+ 1 kase cacık

Spor: 40 dk. eliptik

Su: içmeye devam

Dip Not: Arkadaşlar biliyorum özellikle akşam çok az ama malum bu gün tartı için son akşamımız, birazcık az olmasına müsade ediyorum bu günlük ama enteresandır karnım gerçekten tok birde saat 20:00 gibi en geç 1 kasecik yoğurt yerim gibi :44:

MUTFAK K A P A N M I Ş T I R

Bende bu öğünümden sonra sabah yine bu şekilde beslenmeye devam ediceğim, çok huzur ve dinçlik veriyor bu beslenme şekli bana..Çok beğendim canım menünü

canııım menün güzel ama keşke akşama yeşil salata da koysaydın, yeşillik ne ki: su... ama sabaha kadar hiç acıkmazdın... bir de yumurta sabah yenmesi çoook önemli canım benim, bıkmadan hergün belirteceğim bunu su ne kadar içtin bu gün? biliyorsun en iyi ödem söktürücü su, akşam bol bol su içiyoruzzzz

aaaa lütfenn herşeyi söyle bana canımm, sen yönlendir benii her zamann..evet artık daha dikkatli olucam ama çok üşüdüm bee, yıkayamadım yeşilliği cumayı atlatayım herşey daha güzel olucak balımm

tamam o zaman canım benim yapıyoruz bir şey tam yapalım bari daha fazla fayda görmek için... nasıl bu hafta var mı tartıda bir şeyler???

tamam o zaman canım benim yapıyoruz bir şey tam yapalım bari daha fazla fayda görmek için... nasıl bu hafta var mı tartıda bir şeyler???

Aynen canım, ama beni şaşırtan ne biliyormusun? yapılması çok kolay bir şey..

Evet illaki - çıkarım ama çok büyük bir şey olmasa da - çıkmak beni mutlu eder..çünkü ben pazartesiden itibaren baz alıyorum ve cozutmaları dikkate alarak az çıksam da yeter diyorum

hadi inşallah az çıksın da yüzümüz gülsün... çok kolay oldu bu diyet bi de iyi kilo verirsek yeme de yanında yat :)

hadi inşallah az çıksın da yüzümüz gülsün... çok kolay oldu bu diyet bi de iyi kilo verirsek yeme de yanında yat :)

aynen ama en iyi ve anlaşılır sonucu sende görücez, yani şu bakımdan..sen kilo verirsen harbiden yeme de yanında yat olucak..çünkü hem haftasonu cozutmadın hemde diyeti çok tadili erkana uygun yaptın

kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum hepimize keyifli akşamlar, dönüşte uğrarım, görüşmek üzere

Merhaba arkadaşlar. Bugün inanılmaz yoğundum yeni girebildim. Hemen yediklerimi yazayım.Bugün 3 öğün yaptım oldukça erken uyandığımdan

Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kaşar peyniri şekersiz çay
Öğlen 2 kepçe şehriyeli tavuk çorbası , 3 tane köfte
Ara 1 muz
Akşam haşlanmış karnabahar, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği

en son 18:30 da yedim.
yaklaşık 40 dk yürüdüm. Ve sanırım içtiğim su 1.5 lt yatana kadar 2 lt olur :)

selam kizlar, menümü paylasiyorum ama insallah bir sakincasi yoktur. :26:

kahvalti(10:15-11:50) arasinda yavas yavas yenildi :)
yarim greyfurt,
yarim armut,
1 elma,
1 kk tam yagli b.peynir,
1 tatli kasigi tahin(sekersiz)
10 findik,
10 badem,
sade nescafe (sekersiz ve suyla yapildi sadece)

saat(15:15)
2 domates(orta boy)
4 findik,
4 badem

aksam(18:20)
1 kase yayla corbasi,
5 yk bezelye yemegi(suyunu yemedim)
150 gr yogurt

sporlarim,
80 tane mekik cektim ve 7. günü tamamladim :)
80 tane squat cektim ve 7. günü tamamladim :)
45 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 7. günü tamamladim :)
jillians 30 days shered level 1 in 4. gününü tamamladim

simdiye kadar 2.25 lt su ictim, 3 e tamamlarim onu :)
bugun yeme islemim bitmis durumda

teşekkür ederim canım.keçi boynuzunu deniycem. bende yumurtalık çatlatıcı ilaçlar kullandım.çatlıyo ama yeterli değilmiş. ne kadar stresten kaçsamda stres gelip beni buluyo.daha 1yıl olmadı evleneli ama çevremdeki yeni evlenen herkes hamile ve bana çocuk düşünmüyomusunuz diyolar.düşünüyoruz ama olmuyo diyemiyorum.Rabbime bıraktım artık.hayırlısı deyip bekliycem...

Canım benim umarım hayırlısıyla birlikte sağlığınla ve sağlıklı bir bebeğin olur.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Kendine dikkat et

Teşekkür ederim canım.sende dikkat et kendine :)

Canım okadar etkilendimki yazdıklarından,okurken içim sızladı resmen. olmayınca olmuyor işte ama insanoğluyuz hepimiz.isyan etmemek elde değil. eşim çok ama çok anlayışlı biri. geçenlerde bana şaka olarak bi çocuk doğuramadın dedi. okadar gücüme gittiki anlatamam. defalarca özür diledi şaka yaptığını söyledi,biliyorum şaka yaptığını ama acaba bigün gerçekten bu yüzden tartışırmıyız diye düşünmeden edemiyorum.İnsan kendini boşlukta gibi hissediyo resmen. Kilo alma konusuna gelince birçok ilaç kulandım yine çocuk için.bunlar kilo aldırdı bana. zaten birini hafta önce kullanmaya başladım oda hemen kilo aldırdı bariz belli. diyet yaptığım ,okadar yürüdüğüm halde nasıl oldu anlamadım.doktor normal olduğunu söyledi.o ilacı bitirdim zaten. bugün verdiği ilaçarında kilo aldırdığını söyledi.diyetle kontrol edebilirsin kilonu.veremezsin ama en azından kilo almamana yardımcı olur dedi. ben zaten diyetime devam edicem ama kilo vermek için değil daha fazla kilo almamak için.Ama ben sizlerin arasında kalırsam sadece takımın gerilemesine sebep olurum. her hafta aynı kiloda olacak veya her hafta biraz daha kilo alacak birini kmse istemez takımında.bi arkadaşımda aynı ilaçları kullandı aşırı kilo aldı. Zaman ne göstericek bilmiyorum. inşallah herşeyin hayırlısı olur. Allahım seninde yüzünü güldürür inşalllah.hep mutlu ol...

bende iştahımı açmadığını düşünüyorum lakin kabızlık söz konusu

evet ya diyetim güzel gidiyordu ne olduysa annemgilde oldu yapmışlar güzel pastalar birde önümde duruyor çay içerken bir tadına bakayım derken ipin ucunu biraz kaçırdım

mesela olduki bir gün içinde diyetimde kaçamagım oldu madem diyeti bozduk bari tam olsun bugun istediğini ye yarın başlarsın tekrardan diye düşünüyordum ama taviz tavizi getirdiğinden o gün ü tabiri caizse çöpe atmak diğer günde diyeti zorlaştırıyor iradeyi zayıflatıyor ve diyet zorlaşiyor bende o gün eskiye göre yaptığım yanlışı devam ettirmedim çok az olmasada kaçamağimi fazla sürdürmedim
ama işin kötüsü diyetisyen dildeki papillalar 40 günde değişiyor demişti tamamlayamadan tekrar baştan sayacam

Canım okadar etkilendimki yazdıklarından,okurken içim sızladı resmen. olmayınca olmuyor işte ama insanoğluyuz hepimiz.isyan etmemek elde değil. eşim çok ama çok anlayışlı biri. geçenlerde bana şaka olarak bi çocuk doğuramadın dedi. okadar gücüme gittiki anlatamam. defalarca özür diledi şaka yaptığını söyledi,biliyorum şaka yaptığını ama acaba bigün gerçekten bu yüzden tartışırmıyız diye düşünmeden edemiyorum.İnsan kendini boşlukta gibi hissediyo resmen. Kilo alma konusuna gelince birçok ilaç kulandım yine çocuk için.bunlar kilo aldırdı bana. zaten birini hafta önce kullanmaya başladım oda hemen kilo aldırdı bariz belli. diyet yaptığım ,okadar yürüdüğüm halde nasıl oldu anlamadım.doktor normal olduğunu söyledi.o ilacı bitirdim zaten. bugün verdiği ilaçarında kilo aldırdığını söyledi.diyetle kontrol edebilirsin kilonu.veremezsin ama en azından kilo almamana yardımcı olur dedi. ben zaten diyetime devam edicem ama kilo vermek için değil daha fazla kilo almamak için.Ama ben sizlerin arasında kalırsam sadece takımın gerilemesine sebep olurum. her hafta aynı kiloda olacak veya her hafta biraz daha kilo alacak birini kmse istemez takımında.bi arkadaşımda aynı ilaçları kullandı aşırı kilo aldı. Zaman ne göstericek bilmiyorum. inşallah herşeyin hayırlısı olur. Allahım seninde yüzünü güldürür inşalllah.hep mutlu ol...[/QUOTE]

bende gamzenin yazdığına hislendim esmercim yazdığın bir kelimeye kusura bakma takıldım isyan etmemek elde değil yazmışsın neden elde olmasın ki bizler bakış açımıza göre hayatı şekillendiriyoruz dünyada ki herşey bize sunulan nimet bizler karşiliğinda hiçbirşey vermedik ki bir tane daha verilmedi diye isyan edelim

Kızlar merhaba nasılsınız ?
Sabah ilacımı içmiştim 1 saat geçsin de kahvaltı yapayım derken eşim rahatsızlandı, hastaneye gittik hemen.16 civarına kadar oradaydık tabi bir şey yemeden. Çıkınca eve gelip yemek hazırlamayalım hemen birşeyler yiyelim dedik, adana dürüm ile ayran yedim, eve gelince de 1 yeşil elma yedim. Tek öğün düzensiz oldu ama sağlık olunca insanın aklına yemek falan gelmiyor.

Olur tabi zaman zaman öyle şeyler de bildiğimizde bazen gerek duymuyoruz.
Bebe bisküvisine hiç şaşırmadım, yiyeceğin kalorisini bilmiyorsam düşünüyorum, ben ne kadar seviyorum. Çook. O zaman kesin çok kalorili.

çalışıyormusun peki yoksa evdemisin

Evdeyim ben. 2. üniversitem için sınava hazırlanıyordum ama şu dönem sağlık nedenlerinden dolayı o da askıya alındı.

teşekkür ederiz.
Ben de kurukayısıyı ıslatıp kakaoya bandırıp yiyorum bazen, bitterimsi bir tat oluyor.

Tebrik ederm Gamze seni, bu doğru yolda olduğunun bir göstergesi.
Zamanında ben de yaptım karatayı ve çok da memnundum, sonra yumurtadan çok soğuyunca bıraktım.

Toplight listeyi atarsan ben yarın hallederim ama küçük bir istisnayı bildireyim, eşimin bir rahatsızlığı var çok ani bir şekilde kendimizi hastanede bulabiliyoruz. Böyle bir durum olursa birilerine daha haber bırakmak iyi olabilir.

canim bir yil olmamis daha evleneli. cocuk konusunu dert etmek icin cok erken. ben evlensem ilk iki yil falan cocuk dusunmem sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…