- 12 Ağustos 2011
- 347
- 4
- 96
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.361
Mesajı okudum hemen cezamı yapıp öyle yazayım ertelemeyeyim dedim.
Bu arada ben mekik çekerken sadece belim az acıyor karnımı etkilemiyor doğal mı acaba ?
Kendimi engellemek için uğraştım cidden ama dur diyemedim, aman sen yapma bari ..
kacamak yapanlara kesinlikle grup olarak bir ceza vermeliyiz.
kalorisine gore 50 mekik 10 sinav gibi mesela.
yok canım ben yapmam...22. günümdeyim 1 küp şeker dahi girmedi vücuduma 22 gündür..., yarım dilim ekmek bile yemedim bu saatten sonra hiç bozmam...huzurluyum ben böyle... bi parça çikolata yiyerek tüm huzurumu kaçıramam :)
kızlaaar çok canınız tatlı istediğinde size sağlıklı bir tarif.. belki birinizin işine yarar.. karataydan bu tarif:
ŞEKERSİZ SOĞUK KOMPOSTO
Malzeme:
Kuru kayısı (gün kurusu)
Kuru erik (mürdüm eriği)
Kuru üzüm (çekirdekli siyah üzüm)
Kuru incir
Kuru yabanmersini
Bol ceviz ve badem
Yapılışı:
Tüm malzemeler (istenilen miktarda) cam bir tencereye konduktan sonra üzerini örtecek miktarda su eklenerek buzdolabına konur ve bir gece bekletilir. tatlı yerine tüketilebilir.
Bu kompostoya kesinlikle şeker veya tatlandırıcı eklenmez ve kesinlikle kaynatılmaz!
Selam herkese.
Kızlar ben bugün tartıldım verdiğim kiloları geri almışım .zaten bunu fark ettiğim için tartılma gereği duydum. diyet listem öyle aman aman bi liste değil ama kilo aldırıcak hiç bişey yapmıyorum. hamile miyim acaba dedim ama test yaptım negatif çıktı. Çocuk çok istiyoruz eşimle ama olmuyo. bu sabah kadın doğuma gittim tedaviye başladım fakat doktorum verdiği ilaçların kilo aldıracağını söyledi. şartlar böyle olunca diyete devam etsemde bişey değişmeyecek diye düşünüyorum. ya çocuktan vazgeçicem ya da diyetten. daha doğrusu yine diyet yapıcam ama bu sadece belkide kilomu sabit tutar ama verebileceğimi sanmıyorum. bu yüzden aranızdan ayrılıyorum.ilk defa takım ruhunu yaşadım sizlerle. Allah nasip ederde bi çocuğum olursa,doğumdan sonraki fazla kilolarımdan kurtulmak için eğer kabul ederseniz yine buraya geleceğim. çünkü diyetisyen miyetisyen hikaye.En iyi motivasyon burada var. Hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum her şey için...Sizlere başarılar diliyorum. İnşalah tüm birincilikler sizin olsun...HOŞÇAKALIN
Günaydınnn evde net bağlantısı dünden beri maalesef çalışmıyor ceptende çok iyi okuyamıyorum alıntı yapamıyorum kızlar ben güya bugün herkesin bu hafta ne kadar mesaj yazdığına katılımına bakacaktım ama sorun var bu arada takımın listesi yeni arkadaşların kg kayıtları mailimde idi ini yarına kadar gelir net hm22 canım senden yardım isteyebilirim eğer mailimi açabilirsem cepten sana takım listesini düzenlemeni isteyebilirim net yüzünden beni affedin Ebru sen 25 inden beri nerdeydin gözümden kaçtı sanma
şeker yerine tatlandırıcı kullanmayı denesen belki işe yarayabilir. benimde canım tatlı isteği zaman bir bardak süt, bir kaşık toz tatlandırıcı 2 tatlı kaşığı mısır nişastası ile kendine tatlı yapıyorum. üzerine de tarçın. süper oluyor valla.
Tatlandırıcı içinde pek sağlıklı seyler duymadım açıkcas. Bitter çikolata şu madlen ler varya ondan 2 parça yesem gider tatlı istediğim hem nefsimde körelir
salı günü akşamı çocukları almaya anneme gittim. annem mantı yapmış. nefis görünüyordu. annem ısrar etse de biraz ye bişi olmaz dese de bir kaşık dahi almadım. kendimi tebrik ediyorum valla.
karıştı bende hatlar o halde... reglim ya, ç... t.... m... bunlarda algıda seçicilik oluyor dikiliyor kulaklarım hemen...
Kızlar cepten alışkın olmayınca çok zormuş bu gün güya evdeyim tüm gün sizlerle olacaktım ama burdan zor oluyo sizden ricam bu akşam mümkün olduğunca erken yemek yiyin ve akşam hiç bişey yemeyin az önce tartışdım sonuç fena değil tabi kg seviyesinde değil gr seviyesinde eksileyim bende kiraz sağlı form içecem şimdi hadi bakalım yarın ola hayrola hepinizden güzel sonuç birincilik bekliyor ona gore
Menün bence güzel tabii çekirdeği çok yemediysenbir de ara öğünündeki kuru yemiş karışımı sevdim hem dengeli olmuş hem de eminim lezzetlidir her şeyden azcık
kız valla yazdıklarına güldümişte samimiyet dediğin buymuş demek ki ev sahibini kovmak nasıl bişey hiç bilmiyorum ki... benim ev sahibimin torunları da çok ses çıkartır ama çocuktur olsun derim zaten onlar da gelir nolur kusura bakma derler karşılıklı mahcuplaşıyoruz yani
suyu seviyorum canım ben yaaa, bir de bu kiloların ve ödemin su ile gideceğine inanıyorum, içine limon sıkıp içiyorum tüm gün :)
canım lipton kullanıyorum ben kiraz saplı form çayı.. içindekiler: kiraz sapı,sinemaki yaprağı, rezene, böğürtlen yaprağı, funda çiçeği, mate yaprağı, biberiye, stevya, maydanoz, açai suyu konsantresi varmışşş.... maydanoz olduğunu bilmiyordum ondan bu ödem söktürmesiiiii
lilyyyyy süppersin yahuuuaaa biz Sevdamla ayrı hiç duramıyoruz, hiç mahçuplaşmam da iyiki tanımışım onu, çookk seviyorum çoookk
Sizleri de iyiki tanımışım ayy
kızlaaar canım nasıl nohut çekmişti bugün...dünden de ıslatıp zeytinyağlı yemeğini de yapmıştım oysa...karataya da uygun sorun yok lakin sonra aklıma yarının tartı günü olduğu geldi ve nohut su falan tutar zaten reglim diyerek içime sinmedi yiyemedim, tekrar kabak yemeği yaptım öğlen yedim akşam da onu yiyeceğim.. kendi suyunu tutamayan kabak benim mi suyumu tutacak dedim... düşünün artık takımımıza verdiğim değeri, nohutu da yarın yerim bir günden ne olur....
canım üzüldüm ama sağlığın ve bebek tedavin her şeyin önünde gelir... hakkında hayırlısı olsun, moralini yüksek tut, verecektir yüce Rabbim meleğini, stres yapma kendine, ne zaman istersen dön aramıza, bizim yolumuz uzuun nasılsa )
Selam herkese.
Kızlar ben bugün tartıldım verdiğim kiloları geri almışım .zaten bunu fark ettiğim için tartılma gereği duydum. diyet listem öyle aman aman bi liste değil ama kilo aldırıcak hiç bişey yapmıyorum. hamile miyim acaba dedim ama test yaptım negatif çıktı. Çocuk çok istiyoruz eşimle ama olmuyo. bu sabah kadın doğuma gittim tedaviye başladım fakat doktorum verdiği ilaçların kilo aldıracağını söyledi. şartlar böyle olunca diyete devam etsemde bişey değişmeyecek diye düşünüyorum. ya çocuktan vazgeçicem ya da diyetten. daha doğrusu yine diyet yapıcam ama bu sadece belkide kilomu sabit tutar ama verebileceğimi sanmıyorum. bu yüzden aranızdan ayrılıyorum.ilk defa takım ruhunu yaşadım sizlerle. Allah nasip ederde bi çocuğum olursa,doğumdan sonraki fazla kilolarımdan kurtulmak için eğer kabul ederseniz yine buraya geleceğim. çünkü diyetisyen miyetisyen hikaye.En iyi motivasyon burada var. Hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum her şey için...Sizlere başarılar diliyorum. İnşalah tüm birincilikler sizin olsun...HOŞÇAKALIN
Selam herkese.
spor bittiiii, kiraz saplı çay içildi ve de gelindi... nasılsınız kızlar nasıl gidiyor???
Selam herkese.
ayyy kızlarr nasıl bir şişlikk var karnımda yedıklerım de çok az maden suyu içtim şimdi 1 adett iyi gelir belki ayy nasıl sinirlerim bozuluyor şişlik olunca regl ma de daha 2 hafta var
ay hayirdir insallah takimda yaprak dokumu basladi.
daha bir haftayi tamamlayamadik bile. halbuki yarin bildirim gunu, nasil heyecanli olacakti.
kızlaaar canım nasıl nohut çekmişti bugün...dünden de ıslatıp zeytinyağlı yemeğini de yapmıştım oysa...karataya da uygun sorun yok lakin sonra aklıma yarının tartı günü olduğu geldi ve nohut su falan tutar zaten reglim diyerek içime sinmedi yiyemedim, tekrar kabak yemeği yaptım öğlen yedim akşam da onu yiyeceğim.. kendi suyunu tutamayan kabak benim mi suyumu tutacak dedim... düşünün artık takımımıza verdiğim değeri, nohutu da yarın yerim bir günden ne olur....
kızlaaar kilo bildirimleri en geç yarın saat 12:00 dedir. bu konuda lütfen herkes hassas olsun, şayet yarın kalkamam, yetişemem işim var diyen varsa bu akşamdan bildirsin lütfen, sıkıntı yaşıyoruz yoksa...
gamzecim şirinesin haaane güzel şeyler yazmışsın öyle... yazılacak çook şey var hakkaten.. ben de 8 yıllık evliyim 36 yaşımdayım ve şu ana kadar hiç bebek düşünmemiştik..son 3 aydır deniyoruz.. vallahi yaşıma başıma bakıp da hiiiç tribe girmiyorum..tıp ilerledi nelere çare bulunuyor... rahat oluyorum vallahi, hiç kasmadan hayırlısı ise olsun yok değilse olmasın diyorum... o sebeple noolur kendini-kendinizi üzmeden, istemekten asla vazgeçmeden çalışmaya devammm.. olacak illaki hepimizin bebişi, rahat olun :) 2-3 sene sonra yine burada biraraya gelir gazıydı,dişiydi problemleriydi konuşur yazışırız, gönlünüzü ferah tutunuz :)
evet aynen - kendine söz verdiğinde insan bazen umursamıyor ama başkasına verince mecbur tutmaya çalışıyor - aslında kendimize verdiğimiz sözleri de tutmamız lazımdeğil mi? insan kendine bir şekilde kötülük yapacak olsa bile takım arkadaşlarına haksızlık etmekten çok korkuyor ve çekiniyor
menün güzel canım - tabii az ama senin genel beslenme şeklin bu olduğundan artık onu yazma gereği açıkçası duymuyorumNaber kızlar 64.00 olmuşum :) dünkü menümü yazamadım evdeki iş yoğunluğundan
Sabah bir kahve öğlen makarna salatası 6 kaşık
Akşamda mercimek çorbası
9 da leblebi
Bugun yine iş görüşmesine gittim yani bundanda umutlu değilim tecrübe istiyolar oda bende yok.e iş vermezlerse nasıl olsun.şimdi evi toparladım markete gidicem silip süpürücem ve yemek yapıcam bıktım bu rutindensiz nasılsınız
Allah daim etsin mutluluğunuzutatlım sanada selammm
Menün bana çok az geldi öncelikle onu aktarayım . İş görüşmen için hayırlısı olsun diyorum. Bizimde rutin işte sabah kalk işe gel akşam eve git yemek yap t vizle yat uyu rutin olup mutlu olduğum tek sey sevdiğim adamla evli olmak
canım normalde zaten bebişten dolayı fazlasıyla aktif olduğuna inanıyorumSpor sayılırmı bilmem markete falan yürüyorum evde çok hareketliyim.bebeğim beni bırakmıyor giremyorum çok hergün 3 lt su içiyorum çok acıktığımda kahve beni tok tutuyor.kızım yemiyor yaaa hiç bişiy yemiyor zorladığımda kusuyor ne zor
ayy cok seviniriiim, ama takimdakilere de sormak lazim yani. haklisin o konuda da regliyim bu hafta
kesinlikleeeeeeeeBende reglyim.koptum etkileşimdenmi hep beraber olduk ne takım ama:)
duyduğum ve sizle paylaştığım şeyi istatistiksel olarak bu grupta kanıtlamış bulunmaktayız - aramıza yeni katılanlar bile aynı durumda - demek ki evrene aynı enerjiyi yayıyoruzaynı şeyi lily de yazmış sürekli birbirleri ile iletişimde olan hanımların regl günleri de aynı oluyormuş :)))) tam takım olduk biz
valla ben bekliyordum zaten sen olmasaydın ben olurdum herhalde halayın başıhahahahahha ben halay başı oldum, gerisi geldi
yaaaaa ayrılma gitme daha yeni geldin nereye bakiiimmmmmherkese günaydın anca işlerden fırsat bulabildim.
kızlar benim bu şişlik mi ödem mi artık her neyse regl olmdan geçeceği yok bnm de tartıda habire bunu görmek sinirlerimi bozuyor. aranıza dahil olamadan ayrılıyorum kendi kendime devam edeceğim bu yolculuğa grubun kazanma şansını düşürmek istemiyorum :)) hepinizi öperim bol sporlu ve sağlıklı günler.
Canımmmmmmmmm noluyor yaaa bugün herkeseSelam herkese.
maden suyu çok fazla mineral içerdiğinden belki şişliğe sebep olabilir böyle durumlarda bol su-yeşil çay öneririmayyy kızlarr nasıl bir şişlikk var karnımda yedıklerım de çok az maden suyu içtim şimdi 1 adett iyi gelir belki ayy nasıl sinirlerim bozuluyor şişlik olunca regl ma de daha 2 hafta var
benm de mercimekli b.pilavım vardı ben de vazgeçtim sabah dedim bugun bundan yemicem yarına su tutmayımkızlaaar canım nasıl nohut çekmişti bugün...dünden de ıslatıp zeytinyağlı yemeğini de yapmıştım oysa...karataya da uygun sorun yok lakin sonra aklıma yarının tartı günü olduğu geldi ve nohut su falan tutar zaten reglim diyerek içime sinmedi yiyemedim, tekrar kabak yemeği yaptım öğlen yedim akşam da onu yiyeceğim.. kendi suyunu tutamayan kabak benim mi suyumu tutacak dedim... düşünün artık takımımıza verdiğim değeri, nohutu da yarın yerim bir günden ne olur....
evet katılıyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrkızlaaar kilo bildirimleri en geç yarın saat 12:00 dedir. bu konuda lütfen herkes hassas olsun, şayet yarın kalkamam, yetişemem işim var diyen varsa bu akşamdan bildirsin lütfen, sıkıntı yaşıyoruz yoksa...
hahahahahhaha aynen yaaa, birde Hz. Meryem Hz. İsayı babasız doğurdu biliyorsunuz ve bir sürü örnekler var, kadın halk dilinde bağlatma deniyor yaa, adını bilemiyorum ama bağlatıyor ama çocuğu oluyor, onlara gücü yeten Rabbimin (haşa) bize mi gücü yetmez, vardır illaki bir bildiği ve sebebi
o kadar canım benim, Allah eşlerimizi yanımızdan, kalbimizden, aklımızdan eksik etmesin... huzur, sağlık, keyif versin ee daha ne olsun bebiş de gelir... sen bugün kahve içmedin mi bakiim, sevda valiz hazırlamaya gitti, yalnız mı kaldın sen bi mahsunlaşmışın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?