Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyy kızlarr nasıl bir şişlikk var karnımda yedıklerım de çok az maden suyu içtim şimdi 1 adett iyi gelir belki ayy nasıl sinirlerim bozuluyor şişlik olunca regl ma de daha 2 hafta var

ay hayirdir insallah takimda yaprak dokumu basladi.

daha bir haftayi tamamlayamadik bile. halbuki yarin bildirim gunu, nasil heyecanli olacakti.

herkese selamlar..

tatlım dikkat et ozaman ve doğru yapabildiğine emin olup oşekilde yap.belini falan incitirsin mazallah...olmadı onun yerine başka cezalar veririz sana da.

kacamak yapanlara kesinlikle grup olarak bir ceza vermeliyiz.
kalorisine gore 50 mekik 10 sinav gibi mesela.

evet biz öyle yapıyoduk bir zamanlar.

çok iradelesin canım.senin gibi iradeli insanlara hayranım.

denemek lazım .helede benim yapmam şart.tatlıya bayılıyorum.

.

canım üzüldüm ama sağlığın ve bebek tedavin her şeyin önünde gelir... hakkında hayırlısı olsun, moralini yüksek tut, verecektir yüce Rabbim meleğini, stres yapma kendine, ne zaman istersen dön aramıza, bizim yolumuz uzuun nasılsa )

kızlaaar canım nasıl nohut çekmişti bugün...dünden de ıslatıp zeytinyağlı yemeğini de yapmıştım oysa...karataya da uygun sorun yok lakin sonra aklıma yarının tartı günü olduğu geldi ve nohut su falan tutar zaten reglim diyerek içime sinmedi yiyemedim, tekrar kabak yemeği yaptım öğlen yedim akşam da onu yiyeceğim.. kendi suyunu tutamayan kabak benim mi suyumu tutacak dedim... düşünün artık takımımıza verdiğim değeri, nohutu da yarın yerim bir günden ne olur....

özledik seni şahnurum...

bu da güzelmiş.

Tatlandırıcı içinde pek sağlıklı seyler duymadım açıkcas. Bitter çikolata şu madlen ler varya ondan 2 parça yesem gider tatlı istediğim hem nefsimde körelir

tatlandırıcnın zararı var tabiki de ama belli bir miktardan sonra .günde 1 tane veya 2 tanenin zararı yokmuş .benim şeker hastası olan bir yeğenim var özellikle ben kahvelerime koyduğum için sordum onun doktoruna ve günde 3 taneyi geçmemek şartıyla bir zararının olmayacağını söyledi.

salı günü akşamı çocukları almaya anneme gittim. annem mantı yapmış. nefis görünüyordu. annem ısrar etse de biraz ye bişi olmaz dese de bir kaşık dahi almadım. kendimi tebrik ediyorum valla.

bende tebrik ediyorum canım.helal

karıştı bende hatlar o halde... reglim ya, ç... t.... m... bunlarda algıda seçicilik oluyor dikiliyor kulaklarım hemen...

karataydan olabilirmi ki acep

bizde şimdi gamzeyle maydonoz suyu içicez...

1 çok az da değildi çok fazlada ama sanırım telafisini yaptım daha sonra
2 onlar çocuktur da benimkiler koca sıpa biri 18 hatta 19 olcak diğeri 15 yaşında. ben 18 yaşımda anne oldum.

keşke bende sevebilsem benim sular az oluyor.gerçi yazın fazla içiyorum ama kışın soğuklarda zorlayarak içiyorum.

.

eyvah eyvah ben 3 y.k yedim öğlen, ama akşama yemem artık.

.

kızlar ben gider ütü yapmam ,valiz hazırlamam lazım .daha spor da yapmadım ama yarım saat eliptik yapmak istiyorum.akşama görüşürüz inşallah kendinize cici bakın.

.

kızlaaar kilo bildirimleri en geç yarın saat 12:00 dedir. bu konuda lütfen herkes hassas olsun, şayet yarın kalkamam, yetişemem işim var diyen varsa bu akşamdan bildirsin lütfen, sıkıntı yaşıyoruz yoksa...

Çok teşekkur ederim.

canım benim. bizde bebek yapmaya karar verdikten sonra 7 ay uğraştım. doktorumla yumurtalık takibi yaptık. her ay 3 kez gidiyordum doktora. birde yumurtaları harekete geçirmek için ilaç kullanmıştım. stres yapma sakın ve çok düşünmemeye çalış. birde hem eşin hem de sen keçiboynuzu yiyin. inan bana çok faydası var. inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun.

Canım benim umarım hayırlısıyla birlikte sağlığınla ve sağlıklı bir bebeğin olur. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Kendine dikkat et

spor bittiiii, kiraz saplı çay içildi ve de gelindi... nasılsınız kızlar nasıl gidiyor???

Spor yapıldı, maydonoz suyu içildi, misafir ağırlandı ve gelindi

Canım bu konu hakkında keşke yakın olabilsekte yüz yüze saatlerce konuşabilsek..Bebek konusu çok hassas bir konu ve malesef sadece Yaradan ol deyince olur, tabiki sen sebeplere sarılıp arayacaksın, tedavini yaptırıcaksın ama bazen bütün bunlara rağmen olmuyor, olamıyor (bknz Gamze) :26:

Herşeye hazırlıklı ol yani, Rabbim sana bir yol vermiş, hayat yolu ve sen bu yolu yürürken kısmetinde ve kaderin de bebek varsa karşına çıkacaktır zaten, elinden geleni yap ve teslim ol Rabbime..Sadece huzur bu şekilde oluyor, bebeğin olabilir de olmayabilir de, hayatı kendine cehennem eder, üzülür, yıkılırsan kendini unutur ve hatta kaybedersin (bknz Gamze) :26: 90 kiloyu geçtim, kendimi unuttum, 20 li yaşlarımı annem gibi geçirdim, ablam için kardeşin mi diyorlardı..Tabiki çok Z O R bazen ben bebeğimin kokusunu hissederim, hani burnunun direği sızlar yaa haa işte öylee, hani çok acıkırsın için kıyılır, bir dünyta yesen de asla doymazsın, işte öyle yada çok aşıksın ama kavuşamıyorsun, özlemden geberiyorsun ama aşkına sarılamıyorsun bu örnekler bebek isteğinin zerresi olabilir, artık esas isteği düşün..

Özetle canım, bebeğin olmayabilir, Rabbim tez zamanda versin ve bu süre içinde senin buradan gidip diyetini bırakmak kendine yapacağın en büyük haksızlık olur, ilaçlarının klilo aldıracağını söylemiş doktorun, fakat sorarım saba, şu an kilo almışsın, ilaç mı kullandın? hayır tabiki..Tamamen irade canım, ben yine kendimden biliyorum, bir araba ilaç kullandım ama ilaçlar hiç bir zaman kilo yapmazlar sadece biraz iştahını açarlar ama o devrede de sağlıklı beslenirsen hiç kilo almadan kurtarabilirsin durumu, seçim senin..

Lütfen kendini koyverme !!!!!!

ayyy kızlarr nasıl bir şişlikk var karnımda yedıklerım de çok az maden suyu içtim şimdi 1 adett iyi gelir belki ayy nasıl sinirlerim bozuluyor şişlik olunca regl ma de daha 2 hafta var

akşama bu şişliklere bir çözüm bulmamız lazım eşlerimize birer iğne balon gibi indirsinler bizi

ay hayirdir insallah takimda yaprak dokumu basladi.

daha bir haftayi tamamlayamadik bile. halbuki yarin bildirim gunu, nasil heyecanli olacakti.

aynen yaaa, benimde ilk aklıma bu geldi, bu nee laaaa yaprak dökümü mü yaşıyoruz :26::26:

Ayy madem Karatay'cığıma da uygunsa haftaya pazartesi bende yapayım

kızlaaar kilo bildirimleri en geç yarın saat 12:00 dedir. bu konuda lütfen herkes hassas olsun, şayet yarın kalkamam, yetişemem işim var diyen varsa bu akşamdan bildirsin lütfen, sıkıntı yaşıyoruz yoksa...

Tamam cihad arkadaşım

gamzecim şirinesin haaa ne güzel şeyler yazmışsın öyle... yazılacak çook şey var hakkaten.. ben de 8 yıllık evliyim 36 yaşımdayım ve şu ana kadar hiç bebek düşünmemiştik..son 3 aydır deniyoruz.. vallahi yaşıma başıma bakıp da hiiiç tribe girmiyorum..tıp ilerledi nelere çare bulunuyor... rahat oluyorum vallahi, hiç kasmadan hayırlısı ise olsun yok değilse olmasın diyorum... o sebeple noolur kendini-kendinizi üzmeden, istemekten asla vazgeçmeden çalışmaya devammm.. olacak illaki hepimizin bebişi, rahat olun :) 2-3 sene sonra yine burada biraraya gelir gazıydı,dişiydi problemleriydi konuşur yazışırız, gönlünüzü ferah tutunuz :)

hahahahahhaha aynen yaaa, birde Hz. Meryem Hz. İsayı babasız doğurdu biliyorsunuz ve bir sürü örnekler var, kadın halk dilinde bağlatma deniyor yaa, adını bilemiyorum ama bağlatıyor ama çocuğu oluyor, onlara gücü yeten Rabbimin (haşa) bize mi gücü yetmez, vardır illaki bir bildiği ve sebebi

değil mi? insan kendine bir şekilde kötülük yapacak olsa bile takım arkadaşlarına haksızlık etmekten çok korkuyor ve çekiniyor
evet aynen - kendine söz verdiğinde insan bazen umursamıyor ama başkasına verince mecbur tutmaya çalışıyor - aslında kendimize verdiğimiz sözleri de tutmamız lazım

menün güzel canım - tabii az ama senin genel beslenme şeklin bu olduğundan artık onu yazma gereği açıkçası duymuyorum
iş içinse dediğin gibi eğitimli olursun tecrübe ister eğitimin eksik olur bu sefer en az şu mezunu bilg. sertifikası olsun der yani maalesef bu zamanda hem üni mezunu, hem tecrübeli hem bol sertifikalı hem de referansı sağlam olmak gerekiyor artık nereden bulacaksak...:44:
ben de 6 yıl byunca evdeydm Allahım o işler hiç mi bitmez her sabah başa sarıyordum bir de...

Allah daim etsin mutluluğunuzu

canım normalde zaten bebişten dolayı fazlasıyla aktif olduğuna inanıyorum

ayy cok seviniriiim, ama takimdakilere de sormak lazim yani. haklisin o konuda da regliyim bu hafta

Bende reglyim.koptum etkileşimdenmi hep beraber olduk ne takım ama:)
kesinlikleeeeeeee

aynı şeyi lily de yazmış sürekli birbirleri ile iletişimde olan hanımların regl günleri de aynı oluyormuş :)))) tam takım olduk biz
duyduğum ve sizle paylaştığım şeyi istatistiksel olarak bu grupta kanıtlamış bulunmaktayız - aramıza yeni katılanlar bile aynı durumda - demek ki evrene aynı enerjiyi yayıyoruz ve aramızda süper bir sinerji var:118::118::118:

hahahahahha ben halay başı oldum, gerisi geldi
valla ben bekliyordum zaten sen olmasaydın ben olurdum herhalde halayın başı

yaaaaa ayrılma gitme daha yeni geldin nereye bakiiimmmmm bu hafta listeye girmezsin olur biter haftaya katılırsın ama sakın bzi bırakmaaaa

Canımmmmmmmmm noluyor yaaa bugün herkese Gitme yaaa yaz çiz devam et tamam bebiş istiyorsun ama belki bu ay değil 3 ay sonra hamile kalırsın ee o zamana kadar da devam et belki 3-5 kg verirsin motivasyonunu bozma - aramızdan ayrılmanı istemem açıkçası... Sen yine bebiş bekle iste ona lafım yok ama buradan ayrılma paylaşımlarından eksik bırakma bizi

maden suyu çok fazla mineral içerdiğinden belki şişliğe sebep olabilir böyle durumlarda bol su-yeşil çay öneririm

benm de mercimekli b.pilavım vardı ben de vazgeçtim sabah dedim bugun bundan yemicem yarına su tutmayım

evet katılıyorum kızlarrrrrrrrrrrrrr Yarın 12ye kadar bildirimleri yapıyoruz ona göre
Canlarım ben çıktım hepinize iyi akşamlar kalan yorumlara yarın bakarım görüşürüzzzzz

o kadar canım benim, Allah eşlerimizi yanımızdan, kalbimizden, aklımızdan eksik etmesin... huzur, sağlık, keyif versin ee daha ne olsun bebiş de gelir... sen bugün kahve içmedin mi bakiim, sevda valiz hazırlamaya gitti, yalnız mı kaldın sen bi mahsunlaşmışın :)

hahahahahhahahahahah vallahaaa bu gün Mazeretim bitti yaaa, kıpır kıpır olmam lazım aslında ayyy bende akşam hazırlarım, yarın anneme gidicem bende kısmetse..ama 1 gün kalıp gelicem

Kızlar sohbet şahane ama çıkış saatim geldi hepinizi çok öpüyorum inş yarın herkes istediği hedefe ulaşır ama haftaya daha sıkı bır dıyet uygulucam karar verdim bulgur pilavı bılem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…