- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.421
Tamamdır toplight için rahat olsun, şimdi düzenlerim ben menüyü, herkes yarın kendini ekler, son olarak da kontrolü yapar hallederiz.
Luci listeni beğendim :) Su tüketimini de ekmek tüketmemeni deTakımda Leslie yapmış birini görünce bende gaza geliyorum hemen. Saat 22:00 gibi ben de yapacağım.
dil ve edebiyat okuyorum canim, evet üniversite ögrencisiyim
ahh önceden yemek yemee fazla kilo aldin diyen annem simdi diyet lafini duyunca minicik kaldin daha ne kadar diyet yapcaksin diye deliye dönüyonapsin kadincagiz ilk defa beni bu kadar zayif gördü. yok ben zaten herseyden yiyorum ya :) yani aman sunu yemem bunu yemem gibi bi olayim yok. sadece miktarina dikkat ediyorum yoksa biraksalar ben dünyayi yerim de bu kadar kilo vermisken eski halime dönmek istemiyorum hic
Canım seni Allah gönderdi yasaTamamdır toplight için rahat olsun, şimdi düzenlerim ben menüyü, herkes yarın kendini ekler, son olarak da kontrolü yapar hallederiz.
Toplight listeye ilk kez girecek arkadaşların deneme süresi 2 hafta mıydı ?
Kiloları 2ye bölecek miyiz ?
canım ellerine sağlık, şimdiden de teşekkür ederiz desteğin ve yardımın için :)
Canım seni Allah gönderdi yasa
Canı m yeni gelenleri biz 1 hafta oldu ikiye bölünmeyecek
Canım o Zeynep ama tel nickini yazında öyle değiştirmiş onu siz düzeltirmisinizkızlaaarrrr çok yürüdüm bu akşam yahu, bakalım yarın tartıya nasıl yansıyacak bu yürüyüş :) ne çok yazışmışsınız oku oku başım döndükaptancım listede Zeynep arkadaşımız yok sanırım zumpkc olan Zeynep olmalı ama kesin nickini bulamadım şimdi yarın tekrar kontrol ederiz. ÖNEMLİ VE SON KEZ HATIRLATMA: KİLO BİLDİRİMLERİ YARIN EN GEÇ SAAT 12:00 YE KADAR YAPILMALIDIR ARKADAŞLAR. LÜTFEN HASSASİYET GÖSTERİNİZ VE TAKIM KAPTANIMIZI VE BENDENİZ KAPTAN YARDIMCINIZI VE DE DİĞER KAPTAN YARDIMCIMIZ LILY'İ BU KONUDA ÜZMEYİNİZ. Diğer takımlara karşı da sorumluluğumuz var, zor durumda kalıyoruz. Anlayışınız için tekrar teşekkürler... Öptüm herkesi sabaha görüşürüz...
Liste hazır zaten herkes bildirimini yapıyor benim yaptığım bir şey yok bir kontrol o kadar ne olacak toplight.
Asıl ben takımı canlandırdığın için teşekkür ederim, takımlar hiç kapanmasın herkes incecik olsun ..
Canım o Zeynep ama tel nickini yazında öyle değiştirmiş onu siz düzeltirmisiniz
Canım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sen olmasan yarın işimiz çok zordu luci ve lily çok ilgili ama sistemi yeni öğreniyorlar
Canım Sevda yok mu listede bu hafta????
Kalkış 500ml su 5 hurma
Sabah 1 d.ekmek 4 zeytin tel peynir salata
Öğlen 1 parça tavuk
Ara 6 kaşik yoğurt içine 1 hurma 1 kaşik yulaf ezmesi keten tohumu ve çörek otu baharatlar zerdaçal zencefil tarçın
Akşam 1 kase yoğurt karışımı
Ara 2 hurma bitkisel çay
3litre su
30 dk bir yürüyüş 15 dk da ayrı yürüyüş 16 dk e.bisiklet
cok haklisin canim bu konuda, ancak yurtta kaliyorum öyle de bir sorunum var. yemekhanede ne yemek cikarsa onu yiyorum aksamlari :) normalde cok fazla yogurt, süt ve peynir tüketen biriyimdir :) bu hafta biraz daha nasil desem detoks gibi de degil de hani vücudu hafifletmek icin. bir de safra kesemde sorun var protein bazen dokunabiliyor onun korkusuna burda riske girmedim, ama memlekette hem de en dogalindan evde yapilmis yogurtlar sütler tüketicem :) simdilik böyle idare ediyorum mecburen. tavsiyen icin cok ama cok tesekkür ederim
Gunaydin gunaydin,
ilk bildirim benden olsun: 98.2
baslangic: 100.6 idi, yani giden 2.4 kg yani %2.39
Dunku menum de su sekilde: (yine erken uyanamadim. moralim bozuk olunca uyanasim olmuyor. malesef moralimi bozan problem de cozulecek gibi gorunmuyor. cok karisik isler.)
sabah: elma sirkeli, balli su. next flakes (kipa'dan aldim bunu, k-bar gibi bir sey), bir kare bitter cikolata
ogle kahvaltimsisi: 2 sahanda yumurta (cok az yag ile), ton balikli yesil salata (ama yarim ton, cunku yarisi onceki aksamki salatadaydi)
ara: 5 hurma
aksam: 1 kare bitter cikolata, 3 kasik turlu, 4-5 kasik dogal yogurt
ara: bir nextflakes, cok az sut (kutunun dibinde kalandi, 200 ml'den azdir)
spor: 15 dk tempolu soguk hava yuruyusu.
su: 2 litreyi gecmistir.
----------
cok keyifsiz bir gun oldugu menuden bile belli oluyor.
Gunaydin gunaydin,
Dunku menum de su sekilde: (yine erken uyanamadim. moralim bozuk olunca uyanasim olmuyor. malesef moralimi bozan problem de cozulecek gibi gorunmuyor. cok karisik isler.)
sabah: elma sirkeli, balli su. next flakes (kipa'dan aldim bunu, k-bar gibi bir sey), bir kare bitter cikolata
ogle kahvaltimsisi: 2 sahanda yumurta (cok az yag ile), ton balikli yesil salata (ama yarim ton, cunku yarisi onceki aksamki salatadaydi)
----------
Gunaydin gunaydin,
----------
Var tabii olmaz olur mu kaçıncı etapta ayrıldığını sabah yazarsanız ben hesaplarım listeye de eklerim
kızlarrrr günaydınlarrr, şahane musmutlu bir gün olsun bugünnnn :) bugün bu gözler tartıda 81'i gördüüü (hatta digital olsaydı tartım 80 küsurları görecektim çünkü 81 in bile altındaydı :) 1,5 kilo gitmiş benden bu hafta çok şükür... (iyi ki varsın karatay resmen patlaya çatlaya kilo verdim) üsüne üstlük reglim bitmedi ödemim var görüyorum buna rağmen 1,5 kilo fena sayılmazdı. totale bakınca diyetimin 24. günü ve toplam 9 kilo benden uzaklaştı ve inşallah sonsuza kadar gitti :)
geçen cuma: 82,5
bugün : 81
verilen kilo: 1,5
verilen %: 1,81
kilo veren tüm arkadaşları vermeyenleri de kutluyorum... herkesi kutlarım.. gamzecim gördüm senin mesajını da tebrikler canım cozutmanın üzerine iyi gitmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?