Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamamdır toplight için rahat olsun, şimdi düzenlerim ben menüyü, herkes yarın kendini ekler, son olarak da kontrolü yapar hallederiz.

canım ellerine sağlık, şimdiden de teşekkür ederiz desteğin ve yardımın için :)

Luci listeni beğendim :) Su tüketimini de ekmek tüketmemeni de Takımda Leslie yapmış birini görünce bende gaza geliyorum hemen. Saat 22:00 gibi ben de yapacağım.

saol canım... ekmeksiz hayat, çoook rahat :) leslie teyze de tam bi çılgın çok keyifli onunla spor yapmak :)

En iyisini yapıyorsun kilo insanın üstündeki yükten başka bir şey değil, ipin ucunu bırakmamak lazım.
En önemlisi sağlığımız için ..

Tamamdır toplight için rahat olsun, şimdi düzenlerim ben menüyü, herkes yarın kendini ekler, son olarak da kontrolü yapar hallederiz.
Canım seni Allah gönderdi yasa
Toplight listeye ilk kez girecek arkadaşların deneme süresi 2 hafta mıydı ?
Kiloları 2ye bölecek miyiz ?

Canı m yeni gelenleri biz 1 hafta oldu ikiye bölünmeyecek

Canım seni Allah gönderdi yasa

Canı m yeni gelenleri biz 1 hafta oldu ikiye bölünmeyecek

Liste hazır zaten herkes bildirimini yapıyor benim yaptığım bir şey yok bir kontrol o kadar ne olacak toplight.
Asıl ben takımı canlandırdığın için teşekkür ederim, takımlar hiç kapanmasın herkes incecik olsun ..

Canım o Zeynep ama tel nickini yazında öyle değiştirmiş onu siz düzeltirmisiniz

Canım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sen olmasan yarın işimiz çok zordu luci ve lily çok ilgili ama sistemi yeni öğreniyorlar

Canım Sevda yok mu listede bu hafta????

Kalkış 500ml su 5 hurma

Sabah 1 d.ekmek 4 zeytin tel peynir salata

Öğlen 1 parça tavuk

Ara 6 kaşik yoğurt içine 1 hurma 1 kaşik yulaf ezmesi keten tohumu ve çörek otu baharatlar zerdaçal zencefil tarçın

Akşam 1 kase yoğurt karışımı

Ara 2 hurma bitkisel çay

3litre su

30 dk bir yürüyüş 15 dk da ayrı yürüyüş 16 dk e.bisiklet

Canım akşam yemeğindeki yoğurt karışımının içinde de ara öğündeki gibi yulaf , baharatlar ve hurma var sanırım.O kısmı net değil tam anlayamadım :26: Kahvaltı dışında ana öğünleri biraz hafif buldum. Hurmalı diyetin sonucunu oldukça merak ediyorum. Ben de çok severim hurmayı aslında tüm kuru meyveleri severim spor ve su da güzel olmuş.

Son düzenleme:

Ben de yurtta kaldım bilirim zordur. Ama kilo vermek yurtta daha kolay evde zorlaşıyor. Ben yurtta kaldığım dönemde 4 ayda 10 kilo vermiştim. Başta abur cuburu kesmiştim. Zayıfladığım dönemde elma ve muzu tüketmiştim.Mesela baktın çıkan yemeği beğenmedin 1 paket sütle 1 muz al.Ya da mevsimine göre sevdiğin meyve neyse onu seç. Bence meyve yemek istiyorsan ye heralde bir haftalık denediğin detoksun çok zararı dokunmaz. Memlekete gidince eti sütü doğalından tüketir telafi edersin.

Son düzenleme:
Gunaydin gunaydin,

ilk bildirim benden olsun: 98.2

baslangic: 100.6 idi, yani giden 2.4 kg yani %2.39

Dunku menum de su sekilde: (yine erken uyanamadim. moralim bozuk olunca uyanasim olmuyor. malesef moralimi bozan problem de cozulecek gibi gorunmuyor. cok karisik isler.)

sabah: elma sirkeli, balli su. next flakes (kipa'dan aldim bunu, k-bar gibi bir sey), bir kare bitter cikolata

ogle kahvaltimsisi: 2 sahanda yumurta (cok az yag ile), ton balikli yesil salata (ama yarim ton, cunku yarisi onceki aksamki salatadaydi)

ara: 5 hurma

aksam: 1 kare bitter cikolata, 3 kasik turlu, 4-5 kasik dogal yogurt

ara: bir nextflakes, cok az sut (kutunun dibinde kalandi, 200 ml'den azdir)

spor: 15 dk tempolu soguk hava yuruyusu.

su: 2 litreyi gecmistir.

----------

cok keyifsiz bir gun oldugu menuden bile belli oluyor.

Son düzenleme:

aslinda giden ilk hafta icin az gibi gorunse de ilk bildirimden birkac gun once 102'leri filan gordugumu dusununce gayet iyi. haydi bakalim ocak bitti, subat basliyor. subat'ta 6, martta 5, nisan ve mayis'ta 4'er kg versem haziran'a 79 ile baslayabilirim insallah

aksam 1 dilim ekmek, biraz labne ve zeytin ezmesi de vardi. unutmusum.

Süper yaaaaaa kutlarım

Günaydın arkadaşlarrrr evet cuma geldi çattıı eminim ki hepimiz azda olsa kilo verdik, vermeye devam ediceğiz..

Geçen hafta: 69.8

Bu hafta: 68.9

Çok şükür kilo vermişim ve inşaallah bu hafta daha da güzel olucakk, Pazartesiden sonra verilen kilodur bu, hatta cozutmaların zararı da giderilmiştir, daha bilinçli, daha emin ve daha istekli D E V A M

kızlarrrr günaydınlarrr, şahane musmutlu bir gün olsun bugünnnn :) bugün bu gözler tartıda 81'i gördüüü (hatta digital olsaydı tartım 80 küsurları görecektim çünkü 81 in bile altındaydı :) 1,5 kilo gitmiş benden bu hafta çok şükür... (iyi ki varsın karatay resmen patlaya çatlaya kilo verdim) üsüne üstlük reglim bitmedi ödemim var görüyorum buna rağmen 1,5 kilo fena sayılmazdı. totale bakınca diyetimin 24. günü ve toplam 9 kilo benden uzaklaştı ve inşallah sonsuza kadar gitti :)

geçen cuma: 82,5
bugün : 81
verilen kilo: 1,5
verilen %: 1,81

kilo veren tüm arkadaşları vermeyenleri de kutluyorum... herkesi kutlarım.. gamzecim gördüm senin mesajını da tebrikler canım cozutmanın üzerine iyi gitmiş :)

Var tabii olmaz olur mu kaçıncı etapta ayrıldığını sabah yazarsanız ben hesaplarım listeye de eklerim

***5.TAKIM*** 329.ETAP***
BİRİNCİ

sevda_M(70.4 / 68.7 / 1.7/ % 2.41 ) izne ayrildi
erigim (60, 7/ 60,0/0.7/ %1.15 )

sayfadan kopi yaptım şahnurum

şuanda da kilom 75.60

canlarım çok özürdilerim ama haftaya telafi edicem söz

.

Süppersin canımmm, kesinlikle devam..en sağlıklı ve kalıcı kilo vermek bu bence..Haftaya asıl 7 li rakamlara geç inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…