Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar benim kilomda 73 çıktı şimdi hesaplama yapacam siz listeye eklermisiniz 73,9 / 73,00/ 0,90/%1,22

Kızlar bu konuda aslında daha fazla konuşmak herkesi üzer ama küçük birşey söylemek istedim - ben ilk üye olduğumdan beri evlat edinme topiğini takip ediyorum ve bir kısmıyla telefon olsun facebook olsun görüşüyoruz - yani anneliğin doğurmakla olmadığını önemli olanın sevgi olduğunu bir kez daha onlar sayesinde görmüş oldum hatta geçen hafta birlikte çalıştığımız arkadaşın da çocuğunun evlat edinilme yoluyla onlara geldiğini öğrendim ve bnm gözümde o yavrucak bir kat daha değerli artık çünkü üstüne titriyorlar ve ona verdikleri sevgi o kadar büyük ki... Yani bu tür şeyler Rabbimin takdiri isyan etmemek gerek ki esmercim sen daha 21 yaşındasın kuzum ben senin ablan sayılırım hatta benm kardeşimden bile çok küçüksün - bense henüz evli bile değilim ama aman yaşım geçiyor evleneyim çocuğum olsun hemen derdinde değilim Rabbim ne zaman nasip ederse diyorum hele ki evlenip hemen de doğum yapmak istemem biraz eşimle evliliğimin tadını da çıkarmak isterim yani çok fazla takmamaya çalış - bizi de bırakma

Amin canım Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin

Valla şu karatay menüne bayılıyorum ne güzel fayda da sağlıyor doyduğunu da söylüyorsun daha ne olsun

Bir Karatay menüsü daha Bir şey soracağım karatayda çorba yok sanıyordum ya da en azından unsuz çorba olması lazım doğru mu?

Menün dengeli spor şahane

Tabii ki paylaşabilirsin ne demek
Sporun harika ötesi yani süper süper süper
Sadece menünde sabah yediklerin dikkatimi çekti - hepsini 1,5 saat içinde yemişsin ama hem çok şey yemişsin gibi geldi hem de o kadar uzun zamana yaymak bence insülin dengeni bozabilir yemeği yarım saatten fazla tutmamaya çalışmak bence en ideali

Öncelikle eşine geçmiş olsun inşallah daha iyi olur çabuk iyileşir
sağlık her şeyden önemli diyet miyet boş kalıyor böyle durumlarda sen kendinin ve eşinin sağlığına dikkat et gerisi bir şekilde hallolur

Aslında haklısın ama normal zamanda o kadar çok işlenmiş gıda tüketiyorum ki, tam sağlıklı beslenemiyorum, en azından azaltabilirim arada yerim
----------- ..

İşlenmiş gıdaları yavaş yavaş azaltıp zamanla bırakabilirsin tamam şimdilik tek işlenmiş gıdan salam olsun

Dünden sonra telafi yöntemine geçtin sanırım Ama bence az olmuş

5. TAKIM 346. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / )
izinli
nserin (74,30 / / / )
paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
durumda ( 64,50/ / /% )
toplight (73,90 / 73/ 0,90/ 1,22% )
luci221177 (82,5/ 81/ 1,5/ 1,81%)
esmer59 (64,00/ / /% )
kendi isteği ile ayrıldı
Lily86 (79,2 /78,4/0,8 /1,01%)
Gamze_M (69,80/ 68,9/ 0,9/ 1,28% )
dagyolu (66 / / /%)

Ebru_k (92,30/ ) Yeni üye. hedef kilo 65
Elis (75 ) Yeni üye hedef kilo 65
Vazgecmekyok (100,6/ 98,2/ 2,4/ 2,38% ) Yeni üye hedef kilo 55
zynkc (64,5/ ) Yeni üye hedef kilo 54
Hnd (71/ ) Yeni üye hedef kilo 60.
Sevda_M (68,70/75,6/-0,41/%-0,006) 329. Etapta ayrılan üye geri döndü

5.TAKIM ORTALAMASI : %

kaptancım ekledim seni

Vayyyyy süper kilo vermişsin tebrikler Menün de güzel ama sabah hem flakes hem de bitter biraz fazla şeker patlaması sanki...:44:

900 g harikaaa

Tebrik ediyorum canım maşallah daha ne olsun ben de hafta başından beri dikkat ederek veriyorum yani mehter usulu 2 ileri 1 geri...

Canım 300 g az değil tebrik ederim bence önemli olan 100g da olsa eksileri görebilmek az olsun kalıcı olsun

teşekkkür ederimmm lilycim
rica ederim tatlım

hepimiz reglden nasibimizi aldık ama az olsa da önemli olan tartıda azalmayı görmek ayrıca birlikte eğlenerek zayıflıyoruz az da gitse gitmiş ya buna sevinebiliriz

sabah milföy hariç süper bir menü zaten onu da yakmış ve dengelemişsindir yani kısaca afiyet olsun

lily evet belki haklısın ama acıkmadımda yoğurt tok tutuyor bugunden sonra normal menume devam edecem inş ben senin çok menulerini göremiyorum benim mi gözümden kaçıyor yoksa

Arkadaşlar hepinizi kutluyor ve kocaman öpüyorum

Anneme gitmek için çıkıyorum ve sizlere söz veriyorum sadece yemeğimi yiyeceğim ve asla cozutmayacağım..Yarın akşam döneceğim, geç kalmazsam girerim olmadı pazar sabahı en geç buradayım

Sizleri seviyorummmmm

.

öptüm canııım dikkat et kendine, dönüşünde görüşürüzzz

Canım Zeynep'i de eklermisin sana zahmet

kaptanım sen nerdesin yahu benim kilom nasıl ne şekilde bölünecek ben bilmiyorum ki

teşekkür ederim canım daha iyisi mutlaka olacaktır.

ayy canim simdi sen söyleyince farkettim saati yanlis yazmisim 10:50 olacakti o dikkatsizlikle 11:50 yazmisim :26: gözünden kacmamasi iyi oldu benim icin :) yarim saatte yedim onlari ya. cok gibi geliyor ama anca dengeliyor ögünümü uyarin icin cok sagol

5. TAKIM 346. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / )
izinli
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,50/ / /% )
esmer59 (64,00/ / /% )
kendi isteği ile ayrıldı
dagyolu (66 / / /%)

Ebru_k (92,30/ ) Yeni üye. hedef kilo 65
zynpkc (64,5/ 64,20/ 0,30/ 0,46%) Yeni üye hedef kilo 54

kaptancım zeynepi de ekledim sen kontrol edersin rakamları

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen canim, burda dolaba süt koyamiyorum nedense bozuluyor hemen :26: bu güzel yorumlariniz icin hepinize tesekkür ederim ya böyle oldukca ben daha da hevesleniyorum

Kızlar benim kilomda 73 çıktı şimdi hesaplama yapacam siz listeye eklermisiniz 73,9 / 73,00/ 0,90/%1,22

ben ekleyeyim demiştim ama luci benden önce davranmış sağolsun

5. TAKIM 346. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / %)
izinli
nserin (74,30 / / /% )
durumda ( 64,50/ / /% )
esmer59 (64,00/ / /% )
kendi isteği ile ayrıldı
dagyolu (66 / / /%)

Ebru_k (92,30/ / / %) Yeni üye. hedef kilo 65
zynpkc (64,5/ 64,20/ 0,30/ 0,46 ) Yeni üye hedef kilo 55

Listenin son hali arkadaşlar

Son düzenleme:
kızlar 6 öğün beslenmede saat çok önemli 2 saatte bir az yemek ben geçen hafta evde yatılı misafirim olduğundan saatlere çok dikkat edemedim şimdi bu hafta kendi başimayım inş daha iyi sonuç alırım
birde bende 2 yada 3 öğün beslenme bir ara yapmıştım zor geldi devam edemedim günlük 400 - 500 grda gittiğinide görüyordum hedefimde bir 3 kilo normal diyetisyenin verdiği diyetle vereyim hem düzenli yeme alışkanlığıda kazanırım damak tadımda değişir sonra diğer kilolarımıda az öğün beslenerek vereyim diye düşünüyorum kilo almaktan çok korkuyorum şimdi zorlarım veririm belki ama sonra sı kötü olur ben bunu çok yaşadım ver al ver al neyse az ama geri ye dönmeden ilerlemek hedefim olsun neyse duygularımı düşüncelerimi paylaşmak istedim
birde mesela 1 kiloyu verince onun 10 günlük korunması lazımmış doğrumu bilmiyorum bilgisi olan varmı

kızlar yanlış mı gördüm acaba az önce ebruyu altta görmüştüm ama kilo bildirimi yapmadan gitti mi yoksa bildirimi yaptı da ben mi gözden kaçırdım?

lily evet belki haklısın ama acıkmadımda yoğurt tok tutuyor bugunden sonra normal menume devam edecem inş ben senin çok menulerini göremiyorum benim mi gözümden kaçıyor yoksa
Yok canım kaçmıyor bugun yazmadım henüz:26: dün yazmıştım görmemiş olabilirsin

Canım güle güle git güle güle gel Biz de seni çok seviyoruzzzz Anneciğinin de ellerinden öp benim için

kaptanım sen nerdesin yahu benim kilom nasıl ne şekilde bölünecek ben bilmiyorum ki
sen yaz canım kilonu ya da yazdın sanırım bakıp ekleyim seni de

rica ederim

lily
geçen hafta 66
bu hafta 65.7 iki debir yazıyorum iyice rezil ettiz beni diyecekler ki 300 ne ki durup durup yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…