- 12 Ağustos 2011
- 347
- 4
- 96
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.481
ayy canim masallaah tebrik ederim :) sonsuza kadar gitmistir o kilolar merak etmekızlarrrr günaydınlarrr, şahane musmutlu bir gün olsun bugünnnn :) bugün bu gözler tartıda 81'i gördüüü (hatta digital olsaydı tartım 80 küsurları görecektim çünkü 81 in bile altındaydı :) 1,5 kilo gitmiş benden bu hafta çok şükür... (iyi ki varsın karatay resmen patlaya çatlaya kilo verdim) üsüne üstlük reglim bitmedi ödemim var görüyorum buna rağmen 1,5 kilo fena sayılmazdı. totale bakınca diyetimin 24. günü ve toplam 9 kilo benden uzaklaştı ve inşallah sonsuza kadar gitti :)
geçen cuma: 82,5
bugün : 81
verilen kilo: 1,5
verilen %: 1,81
kilo veren tüm arkadaşları vermeyenleri de kutluyorum... herkesi kutlarım.. gamzecim gördüm senin mesajını da tebrikler canım cozutmanın üzerine iyi gitmiş :)
canim gözümden kacti galiba sen de mi karatay yapiyorsunn?? :) masallah bu arada kilon cok güzel gitmisHerkese günaydın
Hayırlı Cumalar...
Hemen kilomu bildirip kahvaltımı edeceğim ondan sonra yorumlara geçerim
Başlangıç: 81,4
Geçen Hafta: 79,2
Bu Hafta: 78,4
Fark: 0,8
Toplam Fark: 3kg
Oranlama: %1,01
Şimdiden herkesi tebrik ederim
canim 300 gr cok iyi bence 1 haftadaKızlarrrr Günaydın
Öncelikle kilo bildirimi yapayım.
Hafta içerisinde 600 gr verdiğimi görmüş olsamda sanırım bir kaç güne regl olacagımdan fazla kilo verdiğimi göremedim. Ancak yılmak yok yola devam bu benim ilk haftam ilerleyen haftalarda daha iyi olacak buna inanıyorum
Geçen hafta : 64.50
Bugün : 64.20
Sizin verdiklerinizin yanında benimki çok az kaldı bu yüzden üzgünüm. Yanlış anlaşılması lütfen hepinizin kilo vermesine inanılmaz seviniyorum başarılarınızı tebrik ediyorum ancak benim üzüntüm burada birlik olup size bukadar kilo bildirimi yaptığım için sizlere karşı mahcubum biraz.
Ancak dediğim gibi anlayamadım hafta içinde süper gidiyordu cozutmada yapmadım ama regl olacağıma bağlıyorum
Neyse motivasyon düşürmek yok önümüzde ki hafta daha ii olacakk
kızlar hayırlı sabahlar hepinizi kutluyorum ben bu hafta malum günümdeyim sadece 300 gr gitmiş sağlık olsun ben diyet yaptığımın çok farkında değilim en sevdiğim şeyleri yiyerek ilerliyorum az ama çok neyse herkezi tekrar tebrik ediyorum
geçen hafta 66
bu hafta 65.7
canim merhaba ben burdayim :) rezil olmazsin kiiz, burdakiler cok samimi yaa hic öyle düsünceklerini sanmiyorumlily
geçen hafta 66
bu hafta 65.7 iki debir yazıyorum iyice rezil ettiz beni diyecekler ki 300 ne ki durup durup yazıyor
Ay kıyamamm canım benim nolur kusura bakma mesajları takip etmede zorlanıyorum bir yandan da iş yerinde önüme bir ay önceki evrak geldi bi de hatırlıyor musun diye ısrarla soruluyor hatırlamama da şaşılıyorlily
geçen hafta 66
bu hafta 65.7 iki debir yazıyorum iyice rezil ettiz beni diyecekler ki 300 ne ki durup durup yazıyor
olmuş olmuş ben de hesapladımherkese günaydın.
bu sabah ki kilom 91,300. tam 1 kilo vermişim.
oran olayını doğru yapabilir miyim bilmiyorum. %1,08
umarım doğru olmuştur.
canım hesapladım sonu 549la bittiğinde 1,55 olarak kayda aldımMerhaba arkadaşlar , ilk kilo bildirimimi yapıyorum
Geçen hafta başladığım kilom , 71
Bugün 69.9
1.1 kilo vermişim. Oranlamayı da yaptım. Doğru yapabildiysem eğer % 1.54
*** 5. TAKIM 346. ETAP ***
purmelal (75,50 / / / %) izinli
nserin (74,30 / / /% ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
durumda ( 64,50/ / /% )
toplight (73,90 / 73/ 0,90/ %1,22 )
luci221177 (82,5/ 81/ 1,5/% 1,81)
esmer59 (64,00/ / /% ) kendi isteği ile ayrıldı
Lily86 (79,2 /78,4/0,8 /%1,01)
Gamze_M (69,80/ 68,9/ 0,9/ %1,28)
dagyolu (66 /57,7 /0,3 /%0,45)
Ebru_k (92,30/ 91,30/1,0 / %1,08) Yeni üye. hedef kilo 65
Elis (75 ) Yeni üye hedef kilo 65
Vazgecmekyok (100,6/ 98,2/ 2,4/ %2,38 ) Yeni üye hedef kilo 55
zynpkc (64,5/ 64,20/ 0,30/ %0,46 ) Yeni üye hedef kilo 55
Hnd (71/69,9/1,1/%1,55) Yeni üye hedef kilo 60.
Sevda_M(68,70/75,6/-0,41/%-0,006) 329. Etapta ayrılan üye geri döndü
5.TAKIM ORTALAMASI : %
olmuş olmuş ben de hesapladımadını listeye ekledim canım
canım hesapladım sonu 549la bittiğinde 1,55 olarak kayda aldım
haklısın canım diyetisyenler az ama sık beslenmeyi öneriyor ben de 2-3 saatte bir ara öğün yapmaya çalışıyorum az yiyince kilo aldığım için bu şekilde de verdiğimi bildiğimden şu an hem acıkmıyorum hem de kilo verebiliyorum bence sen de az yeme listene uy daha çabuk verirsinkızlar 6 öğün beslenmede saat çok önemli 2 saatte bir az yemek ben geçen hafta evde yatılı misafirim olduğundan saatlere çok dikkat edemedim şimdi bu hafta kendi başimayım inş daha iyi sonuç alırım
birde bende 2 yada 3 öğün beslenme bir ara yapmıştım zor geldi devam edemedim günlük 400 - 500 grda gittiğinide görüyordum hedefimde bir 3 kilo normal diyetisyenin verdiği diyetle vereyim hem düzenli yeme alışkanlığıda kazanırım damak tadımda değişir sonra diğer kilolarımıda az öğün beslenerek vereyim diye düşünüyorum kilo almaktan çok korkuyorum şimdi zorlarım veririm belki ama sonra sı kötü olur ben bunu çok yaşadım ver al ver al neyse az ama geri ye dönmeden ilerlemek hedefim olsun neyse duygularımı düşüncelerimi paylaşmak istedim
birde mesela 1 kiloyu verince onun 10 günlük korunması lazımmış doğrumu bilmiyorum bilgisi olan varmı
Menün bana göre az ama doyduysan sorun yokGünaydın kızlar ;
dünkü menümü yazayım
SABAH: 3 dilim etimek , peynir , yumurta
ÖĞLE :Somon balığı , çorba , salata
AKŞAM : Pırasa 2 kaşık , parça tavuk , 2 kaşık bulgur
6 bardak su anca içebildim kızlar ya
Ara öğün de elma yedım 1 tane. Spor malesef :2:
Seni de ekleyeyim hemenBura başladığımda kilom :75
Geçen hafta :73,5 / 1,5
Bu hafta :73 / 0,50
Bu hafta az oldu bence :26: İnş haftaya daha fazla veririm
ayy canim masallaah tebrik ederim :) sonsuza kadar gitmistir o kilolar merak etmeböyle kilo veren insanlari görünce kendim vermisim gibi seviniyorum yaa
canim gözümden kacti galiba sen de mi karatay yapiyorsunn?? :) masallah bu arada kilon cok güzel gitmis
canim 300 gr cok iyi bence 1 haftadacizelgenden gördügüm üzere ideal kilona cok yakinsin ondan öyledir :) masallah sen farketmeden 300 500 derken bi bakmissin istedigin kilodasin Karatay yapmıyorum canım
canim merhaba ben burdayim :) rezil olmazsin kiiz, burdakiler cok samimi yaa hic öyle düsünceklerini sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?