- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.841
farketmez miyim canım... :) yıllardır giyemediğim pantalon ve ceketlerimi giyiyorum akrabalarım inanılmaz zayıfladın diyorlar, eşim, annem çook farkettiğimi söylüyor da sorun şu: ah şu kız arkadaşlar....
1 ayda 9 kilo nasıl başardın ya daha önceki paylaşımlarında varmı bakım ben bır
bosver canim onlari o zaman.
tatlım sana yazdığım mesajı gördün mü?bir sayfa önceydi sanırım birincilik tarifini cuma paylaşımına yazmak zorundasın güzelim değilse 5. takım olarak ceza alıyoruz
var canım 28. günüm bugün, 10 olmak üzere...:))) geçen hafta birincisi olduğumda cuma paylaşım alanında paylaşmıştım fikir edinmek istersen ... daha fazla olmasını ümit etmekteydim, bir ayda sağlıklı ve diyet beslenerek, sporda yapabildiğim kadar yaparak 90 kilodan kaça inebilirim, en fazla kaç kilo verebilirim derdindeydim, şu an görüyorum ki 10 kilo verebiliyormuşum, aslında spora daha fazla asılsaydım daha da giderdi ama yapamadım
gamzeciiiimmm, sen bugün spor yaparken ben ev temizliği yapacağım ne zaman spor yapacaksan bildir bana tatlım eşlik edeyim temizliğim ile sana :)
Ya ben göremedim bulamadım senın gecen haftakı başarı yazını :26::26:
var canım 28. günüm bugün, 10 olmak üzere...:))) geçen hafta birincisi olduğumda cuma paylaşım alanında paylaşmıştım fikir edinmek istersen ... daha fazla olmasını ümit etmekteydim, bir ayda sağlıklı ve diyet beslenerek, sporda yapabildiğim kadar yaparak 90 kilodan kaça inebilirim, en fazla kaç kilo verebilirim derdindeydim, şu an görüyorum ki 10 kilo verebiliyormuşum, aslında spora daha fazla asılsaydım daha da giderdi ama yapamadım
anaa kilolarımız ne kadar yakınnnnsenden kaçmalıyımmmmmmmm
.
Kilolarımız çok yakın ama kaçma bendenşimdi siz luciyle eş zamanlı spor yaparken ben bilgisayar başında oturuyorum mesela
farketmez miyim canım... :) yıllardır giyemediğim pantalon ve ceketlerimi giyiyorum akrabalarım inanılmaz zayıfladın diyorlar, eşim, annem çook farkettiğimi söylüyor da sorun şu: ah şu kız arkadaşlar....
canım labneli etimek pek diyetine uygun olmamış biraz korbo yükklü olmuş ama spor vs gayet güzel
dikkat etmeye çalışıyorum canım regl dönemimde o kadar çok farklı seyler istiyorki canım zor zapdediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?