Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 ayda 9 kilo nasıl başardın ya daha önceki paylaşımlarında varmı bakım ben bır

var canım 28. günüm bugün, 10 olmak üzere...:))) geçen hafta birincisi olduğumda cuma paylaşım alanında paylaşmıştım fikir edinmek istersen ... daha fazla olmasını ümit etmekteydim, bir ayda sağlıklı ve diyet beslenerek, sporda yapabildiğim kadar yaparak 90 kilodan kaça inebilirim, en fazla kaç kilo verebilirim derdindeydim, şu an görüyorum ki 10 kilo verebiliyormuşum, aslında spora daha fazla asılsaydım daha da giderdi ama yapamadım
 
tatlım sana yazdığım mesajı gördün mü?bir sayfa önceydi sanırım birincilik tarifini cuma paylaşımına yazmak zorundasın güzelim değilse 5. takım olarak ceza alıyoruz

gormedim canim ya. imzadaki cetveli ayarlarken bir yerlere tikladim ve artik alintilanma bildirisi gelmiyor. bi yazayim o zaman tarifimi.
 
gamzeciiiimmm, sen bugün spor yaparken ben ev temizliği yapacağım ne zaman spor yapacaksan bildir bana tatlım eşlik edeyim temizliğim ile sana :)
 

iyiki de yapmamışsın canım, çoğu zarar böyle tam karar olmuş, hatta minnacık aşıyormuşsun gibi bile olmuş..ayyy yeter yoksa hızına yetişmek ne mümkün, mesela ben spor için hiç niyetli olmadığım zamanlarda senden aldığım gazla kaç kere spor yaptığımı bilirim :27
:
 
Ya ben göremedim bulamadım senın gecen haftakı başarı yazını :26::26:

canım ben kopyaladım aşağıya ekliyorum

isteyince oluyormuş :)



kızlar herkese merhaba, hepinize musmutlu bir gün dilerim :)

geçen cumanın birincisi olarak başarı hikayemi yazmam istenmiş, zevkle ve keyifle sizinle yaptıklarımı paylaşmak adına buradayım ( umarım doğru yere yazıyorumdur:)

öncelikle kilo vermeye nasıl başladığımdan bahsetmek isterim çünkü en önemli aşama karar aşaması... son 4-5 aydır kilom 90 ve üzerinde seyir etmekte. 1.68 boyundayım ve şansıma kaslı bir vücut yapım var. 90 kiloyken 44 beden giymekteyim inanması çok güç ama derli toplu bir tiptim o sebeple de kilolarımı hiççç kafama takmıyordum tabi bu süreçte de hiç fotoğraf falan çekilmemişim ve aynada kendini küçük gören azınlıktanım herhalde, herkes aynada kilolu görür ben kendimi çok iyi görüyordum.

...Taaaa ki bundan 15 gün önce (diyetimin bugün 13.günü) facebookta paylaştığım bir yemek fotosunun altına çok da samimiyetim olmayan biri tarafından "az ye az patlayacaksın" yazılmasına kadar. Şok etkisi yarattı bende bu yazı, gözlerime inanamadım, hemen arkadaşlıktan çıkardım, çok sinirlendim. Ardından 1 gün sonra boydan bir foto çektirdim ki Aman ALLAHIM BANA NE OLMUŞ BÖYLE.!!!! davul gibiydim...Böylece bende bir şeyler DANK etti ve hemen diyete başlamaya karar verdim.


internette bir çok konu araştırdım, diyet listeleri, kolay kilo verme yöntemleri vs..vs... onlarca sayfa, yorum okudum ve aynı gün kendimce harmanladığım programıma başladım. günde 1 saat açık havada yürüyüş ekleyerek 3.günümde tartıda 87 yi gördüm. ödem attığımı biliyordum ama mutluydum demek ki başarabilecektim ama bir desteğe ihtiyacım vardı...işte bu noktada kadınlar kulübündeki zayıflama gruplarına rastladım. yönlendirilmeler sonucu 5. takıma girmeyi başardım:) ( bu arada başta takım kaptanımız toplight'a sonra da 5. takımdaki arkadaşlarımın herbirine tek tek teşekkür ederim, hepsi son derece sevecen, gayretli ve benim için özeller) aynı amacı paylaşan kişiler olarak bir anda kaynaştık :) yaptığım her şeyi an an yazdım, onlarla paylaştım ve hepsi de yeni bir yöntem buldular mı benimle paylaştılar. Lafı çok uzatmadan yaptıklarımı madde madde yazarak yazıma son vermek istiyorum. Hepinize çok teşekkür ederim ve bilmenizi isterim ki inanın isteyince oluyor, ben takıma girdikten sonra da 3,5 kilo verecek haftayı tamamladım. Şu anda 6,5 kilo vermenin mutluluğu ile diyetime devam ediyorum. İnşallah sizlerde sağlıklı bir biçimde bir an önce istediğiniz kilolara ulaşırsınız. zira benim yolum daha uzun:)

1.sabahları uyanınca 1 bardak sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 çay kaşığı bal,1 karanfil karışımını mutlaka içtim-içiyorum halen hatta akşamları da içiyorum. (zayıflamama etki etti mi bilemem ama cildimi ve saçlarımı pırıl pırıl yaptı bu karışım, sanırım sonsuza kadar içeceğim bu karışımı :)

2.ekmek, yağ, şeker ve tuzu hayatımdan tamamen çıkardım bu süreçte.. ki ben yemeğin tadına bakmadan tuz eken bir insandım. çorba vs içiyorsam çok az tuz ile yapıyorum ama ekstra tuz hiç kullanmıyorum.

3.gıdamı yavaş yavaş azalttım, aralara salatalık, mandalina, elma vb atıştırmalıkları ekledim

4.her gün 1 fincan yeşil çay içiyorum.

5.proteini hayatımdan çıkaramıyorum belki de protein bağımlısıyım :) mutlaka haşlanmış yumurta, tavuk, yağsız süt, 1 dilim peynir, light yoğurt vb. tükettim, tüketiyorum.

6. iki gün süresince lahana çorba detoksu uyguladım, daha fazla sürdüremedim, toksin attırdığını düşünüyorum.

evet arkadaşlar, benim 13 günlük serüvenimde yaptıklarım bunlar. başlarda zorlansam da asla motivasyonumu düşürmedim ve çok iyi konsantre oldum. ilk etapta o 75 i görmeye de yemin ettim kendi kendime... şu an çok daha alışmış bir şekilde, aç kalmadan zayıflıyorum. haşlanmış ve çiğ sebzelere ağırlık veriyorum, meyve yiyorum... çok mutluyum... inşallah yazım faydalı olabilir sizlere de..inanın isteyince oluyor. yaşım 36 artık çok zorlanırım sanmıştım ama gidiyor, yok oluyor kilolar...

benden bu kadar, hepimize sağlıklı zayıflamalar dilerim :)
 

Verdiğin her kilo için ayrı ayrı tebrik ederim . Çok mutlu oldum senin adına :) Umarım ben de başarabilirim. Kilo verme yönteminle ilgili yazını da okudum. İlham verici olmuş
 
Aktardan yeşil çay aldım ama içemiyorum ki o nasıl bır koku ole bildiğin çimen kokuyor içemedim ki :)
 
Kilolarımız çok yakın ama kaçma benden şimdi siz luciyle eş zamanlı spor yaparken ben bilgisayar başında oturuyorum mesela

kalk yapppp, arızamısın sen kardeşimmm haydi kızlar spora

Bu arada her gün ödem ödem yakınırdım 2 gündür zerre kadar ödemim yok, acaba cacıktan mı veeee ben kaçar, sporr ve dışarı çıkıyorumm görüşürüzz
 

sil o arkadaşları yoket 9 kilo farkedilmez mi yavv hemde giyemediğim elbiseleri giyiyorum diyorsun ayıp ayıpp

Biz zayıfladığında söyleriz tatlım sana zayııflamıssın diye sen merak etme
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…