- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.161
Eşinde moralimi bozuyor siz söyleyin bir kadına langır langırsın dana kadarsın denirmi ah erkekeler bende ona bu lafları yutturmazmıyım
Bu hafta kilo veremedim ya bugun kendimi motive edeceğim bu arada 36 beden pantolonlar aldım içine girmeye çalışıcammm belki işe yarar
Eşinde moralimi bozuyor siz söyleyin bir kadına langır langırsın dana kadarsın denirmi ah erkekeler bende ona bu lafları yutturmazmıyım
Vücuttaki mineral dengesini tutabilmek için su alımı önemli. Günde ortalama normal bir kişinin 2-3 litre su içmesi gerekiyor; bu miktarı yaz aylarında biraz daha yukarı çekilmesinde bir sakınca yok. Çay ve kahveden elbette su alabiliyoruz ama suyun kimyası bu içeceklerde değiştiği için vücuda mineral alınamıyor. Bizim önerimiz 7-8 litre gibi abartılı öneriler değil çünkü fazla su, zehirlenmelere hatta ölüme bile yol açabilir.
7-8 litre su içen yoktur sanırım...neyseki ben 3,5 litre içiyorum ve canım istediği için, susuzluk hissettiğim için içiyorum :) kiloma göre de gayet idealmiş su tüketimim... teşekkürler paylaşım için :)
rica ederim canım bende hiç görmedim ama bazı insanların mantıgı ne kadar su o kadar zayıflamaksa yapıyor olabilirler =))
benim kilomada uygun çok sükür ve susuyarak içiyorum
Ben 5 sene önce antalyada yaşıyordum ve tur rehberliği yapıyordum o dönemlerde günde 5 lt yakın su içiyordum suan düşününce yuh diyorum ve o dönemlerde 50-55 arası gidip geliyordum
evet canım kullanabildim. Çok ii oldu yaa marketlerde ürünlerin kalorisine bakmaktan kurtuldum
bazı ürünleri bulmuyor ama çoğunu buluyor
kızlaaar, çok alakasız olacak ama dün gece bir film izledim Sorayayı taşlamak... izlemeyeniniz varsa lütfen izleyin, nasıl etkileyici bir filmdi, hiç bir sahnesi aklımdan çıkmıyor, hüngür hüngür ağladımbir kadın olarak mutlaka izlenmesi gereken bir film diye düşünüyor ve sevgili kk üyesi arkadaşlarımı bu filmi bir an önce izlemeye davet ediyorum:)
Kaptan bugün bol su ve Yeşilçay iç bence ödem olduysa ..benim benime gelince topluı olarak yazayım
sabah
1 kase çorba
ara
1 portakal
öğle
1 tabak yağsız salata
ara
2 kase çorba
akşam
1 kase çorba
ara
1 tane portakal
su 3,5 lt
spor
30 dk tempolu yürüyüş koşu
20 dk aletli çalışmaa
ama kızlar yaa sabah tartıya çıkınca çok moralim bozuldu dün 72,9 gösteren tartı bu sabah 73,2 gösterdi ben kaç gündür bu çorbayı boşuna mı içiyorum bugün muz ve yağsız süt günü onu da yapıp bırakacam gerçi diyorum yarın regli olmam lazım o yüzden bu şişlik gibi ama bilmiyorum yaaaa
günaydınlar... herkese mutlu günler.
dün ki menüm.
sabah : domates, yumurta, peynir ve krep.
öğlen: pırasa yemeği ve yoğurt.
ara : türk kahvesi
akşam : yine pırasa yemeği ve yoğurt.
biraz az oldu sanki. ama sabah akşam değişik yemek yapamıyorum valla. zaten kocaya ve çocuklara ayrı yemek bana ayrı yemek yapıyorum.
Günaydın herkese
Kızlar dün akşam kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyordum hatta biraz açılayım diye leslie bile yaptım ama gönülsüzce... Yine de sporumu az da olsa yapmış oldum
İşten eve git ev işlerine yetiş yemek yap falan derken kadınların işi ne kadar da zor yaaaaaaAllahtan henüz evli değilim bu halde bile yetişemiyorum
Neyse menümü hemen yazayım sonra yorumlara geçerim
Sabah - 09:00
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1,5 kk light peynir ve salçayla yaptığım yağsız tost
- Çay
Ara - 11:00
- 2 tane Etiform kepekli bisküvi
Öğle - 12:30
- 1 kepçe tarhana çorbası
- 1 kepçe etli taze fasulye yemeği
- 1 tane peynirli gül böreği
(hoşaf da vardı almadım canım tatlı yemek istemedi börekten aldım)
Ara - 16:00
- 2 hurma
- Yarım pkt süt (100ml)
Akşam - 18:30
- 6 yk karnabahar yemeği
- 4 yk yoğurt
Ara - 20:00
- 20g bitter çikolata (%70)
Su - 1,5 lt
Spor - 1 mil leslie (15dk)
Ütü yap, ortalık topla, çamaşırları makineye at, kanepenin örtüsünü ser falan derken epey zaman ayırdım evime ama yoruldumüstüne kalktım leslie yaptım az da olsa sporumu yapmış olmak istedim
Bugün de tartıda 78,9u gördüm off ya yarına kadar en az 600g vermem lazım eksiyi görmem için...:44: bugün bol su, akşam yine ekmeksiz sebze yiyeceğim ama gece ara öğünü yok
kızlar çok garip bi duygu ya, daha 1 ay önce-bugün 30.günüm diyette- önünü değil kapatmak sığamadığım çeketler şu an üstüme büyük geliyor... bu muhteşem bir his, ne olur kilo alıp kendimize bu eziyeti çektirmeyelim... şükürler olsun bu günleri gösterene...
tövbe tövbe... girmesin içimize hem bir şey! yarın tartı günü, ağır çıkarız içimize bir şey girerse, 3 harf, 2 harf farketmez, ben bugün lahana ve sudan başka bir şey girmesine müsade etmiyorum...kışş diyorum her şeyegamze, tırlatıyor muyuz ne???
GOOD AFTERNOON)
Geçiktmim bu gün biraz. Hemen dünkü menümü yazayım size;
SABAH : 2 DİLİM EKMEK , PEYNİR , ÇAY
ÖĞLE : KURU FASULYE , 2 YK PİLAV, YOĞURT
ARA ÖĞÜN : 2 ADTE MANDALINA
AKŞAM : ÇORBA , SALATA
5 BARDAK SU İÇTİM.
Kızlar sabah içinde çörek otu olan ev yapımı yarım poğaca yedim. 2 saat sonra bağırsaklarım bozulmuş bir şekilde vc ye çıktım. Susam ve çörek otu ne zmn yesem böle oluyorum. Bir araştırayım dedim çörek otu meğersem zayıflamaya yardımcı oluyormuş bir yerde okudum sizinlede paylaşayaım dedimGünde 3 kez sanah, öğle , akşam 1 tatlı kaşığı ağzınızda iyice çiğneyerek 1 bırdak su ile ıcınız diyor yemeklerden yarım saat önce. İştah kapatıyormuş. Gerçi herkesin bünyesi için aynı tepkiyi vermeyebilir tabi yorumlarını bekliyorum
Öyle de su içilmezki.Kızlar Günde 2 -2.5 lt fazlasını içemediğim için bir araştırma yaptım aşağıda ki yazıyı sizlerlede paylaşmak istiyorum
İlk defa böyle bir yazı okudum . Bu konuyla ilgili aynı sekilde bir çok yazıda var
Uzmanlar günde 3-4 litre su içilmesi yönündeki tavsiyelerin sağlığa önemli zararlar vereceği konusunda uyardı.
Diyetle su içmek arasında bir bağlantı olmadığını söyleyen uzmanlar "2 litrenin üzerinde su tüketilmesi zehirlenme, kalp yetmezliği ve tansiyonda oynamalara yol açabilir" dedi.
Özellikle diyet yapanların daha rahat kilo vermeleri için sürekli su içmeleri yönündeki tavsiyelere uzmanlardan "zehirlenebilirsiniz" uyarısı geldi. Kent Hastanesi İç Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Dr. Serkan Yıldız, Günde 3-4 litre su için" demenin doğru bir tavsiye olmadığını söyledi.
Herkesin su ihtiyacının aynı olmadığını belirten Dr. Yıldız, Su ihtiyacı kişinin yapısına, kullandığı ilaçlara, havanın sıcaklığına göre değişir. Bizim tavsiyemiz az ya da çok su içilmesi yönünde değil. Herkes ihtiyacı oranında su içmeli, yani susayınca su içilmeli. İstelik su ve diyet arasında çok da bağlantı olduğunu söylemek doğru değil" diye konuştu.
BULANTI VE KUSMA NEDENİ
Son zamanlarda fazla su içilmesine bağlı olarak halk arasında zehirlenme olarak bilinen "hiponatremi" rahatsızlığının yayıldığını belirten Dr. Yıldız, İhtiyaçtan fazla su içmek kişide bulantı, kusma gibi yakınmalar yapıyor. Halk arasında 'su zehirlenmesi' deniyor. Biz buna 'su fazlalığı' diyoruz. Şikayetlere rağmen su içmeye devam eden kişilerde merkezi sinir sistemi ve bilinç durumu etkilenebilir" dedi.
Kişilerin su ihtiyacını sadece musluk suyundan almadığını anlatan Dr. Serkan Yıldız, Her besin su içeriyor. Çorba, süt, çay, ayran, meyve suları, komposto gün içinde tüketiliyor. Her türlü sulu gıdalar sebzeler su barındırıyor. Biz bu gıdalardan da su ihtiyacımızı alıyoruz. Bunlara ilave olarak günde 3 litreye kadar su içmeye çalışmak hatalı bir davranış" diye konuştu.
KİLOYA GÖRE SU İÇİLMELİ
Uzman Diyetisyen Banu Topalakçı:
Kişinin vücut kitlesine bağlı olarak su ihtiyacı değişir. Kilo yani hacim arttıkça vücudun suya olan ihtiyacı artar. Mesela 60 kiloluk biri günde 2 litreye kadar, 100 kilo olan 3-4 litreye kadar su içebilir ve içmeli de. Bundan fazlası zarardır. Böbrekleri yormaktan başka işe yaramaz. İçilen sıvı su olmalı. Nitekim su yerine içilen çay ve kahve vücuttan su kaybolmasına neden olur.
Kalbi ve tansiyonu etkiler
İç Hastalıkları ve Obezite Uzmanı Prof. Dr. Ziya Mocan
Günde 4-5 litre su içilmesi zararlı. Fazla su tansiyon yüksekliğine, böbrek hastalıklarına, kalp yetmezliğine neden olabilir. Su ihtiyacı su ile karşılanır. Çay, kahve, gazoz, meyve suları her ne kadar sıvı olarak kabul edilse dahil hiçbir şekilde suyun yerini tutmaz. Öte yandan kişi susadığı zaman mutlaka su içmeli, susamadan da isteğe bağlı olarak su tüketilebilir.
Suyun fazlası zehirler
İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Toksikolog Prof. Dr. Salih Cengiz
Maksimum 2 litrenin üzeri su fayda vermez. Bütün maddelerde fazlası zehirdir. Bu su için de geçerlidir.
Dozunda alındığında su faydalı olur. Suyun içindeki ağır metallerin bir miktarı vücut için gerekli olduğu gibi fazlası da zararlıdır. Örneğin suda sodyum, potasyum, kalsiyum gibi metaller var. Yani ne kadar çok su o kada ağır metal ki bu da vücut için zararlı.
Diyetisyen Nuray Soylu
Çay kahve suyun yerini tutmuyor
Vücuttaki mineral dengesini tutabilmek için su alımı önemli. Günde ortalama normal bir kişinin 2-3 litre su içmesi gerekiyor; bu miktarı yaz aylarında biraz daha yukarı çekilmesinde bir sakınca yok. Çay ve kahveden elbette su alabiliyoruz ama suyun kimyası bu içeceklerde değiştiği için vücuda mineral alınamıyor. Bizim önerimiz 7-8 litre gibi abartılı öneriler değil çünkü fazla su, zehirlenmelere hatta ölüme bile yol açabilir.
Luci harikasın sen 1 ayda 10 kg ne demek ..
Çok güldüm buna
saol canım :) mutluyum, umutluyum daha iyileri sizin başınıza inşallah :)
gül işte fena mı, güle oynaya kilo veriyoruz
antalya kaldırır canım benim ben de 2000-2002 de yaşadım antalyada içtiğim suyun haddi hesabı yoktu, yaz aylarında su içmezsen buharlaşırsın antalyada o ne sıcaktır öyle yahuuu
Hiç denemedim barkotunu merak ettim zeynep ben hep yazıyorum. .
Öyle de su içilmezki.
Ben 2 litre bile içemiyorum çoğu gün.
elis cim benim kronik kabızlık sorunum var ne yapsam işe yaramıyor maalesef düşün lahana çorbasında bile tuvalete çıkmak için müshil kullanmak zorunda kaldımGOOD AFTERNOON)
Geçiktmim bu gün biraz. Hemen dünkü menümü yazayım size;
SABAH : 2 DİLİM EKMEK , PEYNİR , ÇAY
ÖĞLE : KURU FASULYE , 2 YK PİLAV, YOĞURT
ARA ÖĞÜN : 2 ADTE MANDALINA
AKŞAM : ÇORBA , SALATA
5 BARDAK SU İÇTİM.
Kızlar sabah içinde çörek otu olan ev yapımı yarım poğaca yedim. 2 saat sonra bağırsaklarım bozulmuş bir şekilde vc ye çıktım. Susam ve çörek otu ne zmn yesem böle oluyorum. Bir araştırayım dedim çörek otu meğersem zayıflamaya yardımcı oluyormuş bir yerde okudum sizinlede paylaşayaım dedimGünde 3 kez sanah, öğle , akşam 1 tatlı kaşığı ağzınızda iyice çiğneyerek 1 bırdak su ile ıcınız diyor yemeklerden yarım saat önce. İştah kapatıyormuş. Gerçi herkesin bünyesi için aynı tepkiyi vermeyebilir tabi yorumlarını bekliyorum
atatlım zamanla bebek sana sen bebeğe alışacaksın inan ben doğum izninde evdeyken sabah eşimle büyük oğlum işe gitmeden kalkar koşu bandında en az 30 dk yürürdüm ama oğlanlar büyüp ben işe başlayınca 2 dsenedir süs olarak duruyor koşu bandıİnanın bende girmek istiyorum ama bebek büyüdükçe işide artıyor yetişemiyorum hem ev hem çocuk
Sen örnek oluyorsun bana.
Benden pek gitmiyor ama her şekilde artı çıkmasından iyidir değil mi ..
sorma yaww nem oranı çok yüksek bizim arkadaşlar suan kot pantolon bile giyemiyorlarrr
günlük verileri bende giriyorum canım . Ama hani markete gittiğinde ürünlerin kalorisini merak edip o ufacık seyleri okumaya calısıyorsun ya bu programla gerekyok o barkod bölümüne basıyorsın kırmızı çizgiyi barkoda tutuyorsun o üründe ne kadar kalori var ne kadar protein var falan çıkarıyor süper yaww
bencede katılıyorum sanaa
elis cim benim kronik kabızlık sorunum var ne yapsam işe yaramıyor maalesef düşün lahana çorbasında bile tuvalete çıkmak için müshil kullanmak zorunda kaldım
atatlım zamanla bebek sana sen bebeğe alışacaksın inan ben doğum izninde evdeyken sabah eşimle büyük oğlum işe gitmeden kalkar koşu bandında en az 30 dk yürürdüm ama oğlanlar büyüp ben işe başlayınca 2 dsenedir süs olarak duruyor koşu bandı
şu an bebek küçük büyüyünce işin daha zor olacak zamanı iyi değerlendirmeye çalış
valla gecen sene platform ayakkabı alacağımda eşimde bana yaa biraz kg versende alsan bu sana yakışmaz bu kg ile demişti o zaman ona küsüp 3-4 ayda kendi kendime 8-9 kg vermiştim bazen eşlerin böyle demesi insanı çok kızdırarak motive ediyor aslındaya da bende öyle olmuştu
:)))saol canım... artı çıkmasından iyidir tabi ki ama vermek en güzeli, vermek istediğin kiloya odaklanıp motive olmak şart, tabi sağlıklı beslenip spor da yaparak
Pratik zeka işte çok mantıklısın
Kaptan ben de zamanında sürekli kronik kabızlık çekiyordum.
15 gündü rekorum
Tibet hareketleri benim sorunumu çözdü.
İstersen bir araştırıp dene sen de.
Ahh işte benim o spor olmuyor pek.
84.7 çıktım bu sabah oysa ben cuma 84 olmayı planlıyordum.
canım yaa aslında bi ara püsküüt de söylemişti tibet hareketlerini bi ara iyice inceleyeyim
bu konuya katılıyorum.ben 2 kere yaşadım.uzun zamandan sonra mersine gitmiştim.bünye artık mersinin havasına alışkın deyildi.önce su içmeye başladım.su içiyorum ama hiç su içmemeiş gibi oluyorum.su içtikçe susuzluğum sanki dahada artı.sonunda kustum.susuzluktan içim yansada 2 saat kadar su içmedim.çok kötüydü.su içtikçe susamak.Kızlar Günde 2 -2.5 lt fazlasını içemediğim için bir araştırma yaptım aşağıda ki yazıyı sizlerlede paylaşmak istiyorum
İlk defa böyle bir yazı okudum . Bu konuyla ilgili aynı sekilde bir çok yazıda var
Uzmanlar günde 3-4 litre su içilmesi yönündeki tavsiyelerin sağlığa önemli zararlar vereceği konusunda uyardı.
Diyetle su içmek arasında bir bağlantı olmadığını söyleyen uzmanlar "2 litrenin üzerinde su tüketilmesi zehirlenme, kalp yetmezliği ve tansiyonda oynamalara yol açabilir" dedi.
Özellikle diyet yapanların daha rahat kilo vermeleri için sürekli su içmeleri yönündeki tavsiyelere uzmanlardan "zehirlenebilirsiniz" uyarısı geldi. Kent Hastanesi İç Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Dr. Serkan Yıldız, Günde 3-4 litre su için" demenin doğru bir tavsiye olmadığını söyledi.
Herkesin su ihtiyacının aynı olmadığını belirten Dr. Yıldız, Su ihtiyacı kişinin yapısına, kullandığı ilaçlara, havanın sıcaklığına göre değişir. Bizim tavsiyemiz az ya da çok su içilmesi yönünde değil. Herkes ihtiyacı oranında su içmeli, yani susayınca su içilmeli. İstelik su ve diyet arasında çok da bağlantı olduğunu söylemek doğru değil" diye konuştu.
BULANTI VE KUSMA NEDENİ
Son zamanlarda fazla su içilmesine bağlı olarak halk arasında zehirlenme olarak bilinen "hiponatremi" rahatsızlığının yayıldığını belirten Dr. Yıldız, İhtiyaçtan fazla su içmek kişide bulantı, kusma gibi yakınmalar yapıyor. Halk arasında 'su zehirlenmesi' deniyor. Biz buna 'su fazlalığı' diyoruz. Şikayetlere rağmen su içmeye devam eden kişilerde merkezi sinir sistemi ve bilinç durumu etkilenebilir" dedi.
Kişilerin su ihtiyacını sadece musluk suyundan almadığını anlatan Dr. Serkan Yıldız, Her besin su içeriyor. Çorba, süt, çay, ayran, meyve suları, komposto gün içinde tüketiliyor. Her türlü sulu gıdalar sebzeler su barındırıyor. Biz bu gıdalardan da su ihtiyacımızı alıyoruz. Bunlara ilave olarak günde 3 litreye kadar su içmeye çalışmak hatalı bir davranış" diye konuştu.
KİLOYA GÖRE SU İÇİLMELİ
Uzman Diyetisyen Banu Topalakçı:
Kişinin vücut kitlesine bağlı olarak su ihtiyacı değişir. Kilo yani hacim arttıkça vücudun suya olan ihtiyacı artar. Mesela 60 kiloluk biri günde 2 litreye kadar, 100 kilo olan 3-4 litreye kadar su içebilir ve içmeli de. Bundan fazlası zarardır. Böbrekleri yormaktan başka işe yaramaz. İçilen sıvı su olmalı. Nitekim su yerine içilen çay ve kahve vücuttan su kaybolmasına neden olur.
Kalbi ve tansiyonu etkiler
İç Hastalıkları ve Obezite Uzmanı Prof. Dr. Ziya Mocan
Günde 4-5 litre su içilmesi zararlı. Fazla su tansiyon yüksekliğine, böbrek hastalıklarına, kalp yetmezliğine neden olabilir. Su ihtiyacı su ile karşılanır. Çay, kahve, gazoz, meyve suları her ne kadar sıvı olarak kabul edilse dahil hiçbir şekilde suyun yerini tutmaz. Öte yandan kişi susadığı zaman mutlaka su içmeli, susamadan da isteğe bağlı olarak su tüketilebilir.
Suyun fazlası zehirler
İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Toksikolog Prof. Dr. Salih Cengiz
Maksimum 2 litrenin üzeri su fayda vermez. Bütün maddelerde fazlası zehirdir. Bu su için de geçerlidir.
Dozunda alındığında su faydalı olur. Suyun içindeki ağır metallerin bir miktarı vücut için gerekli olduğu gibi fazlası da zararlıdır. Örneğin suda sodyum, potasyum, kalsiyum gibi metaller var. Yani ne kadar çok su o kada ağır metal ki bu da vücut için zararlı.
Diyetisyen Nuray Soylu
Çay kahve suyun yerini tutmuyor
Valla öyle yaaa ben de dün ütü yaptım kanepemin örtüsünü serdim yeni kırlentler alıp bi gece önce yıkanmıştı kurusun diye askıdaydı dün onları kılıflara geçirip serdim güzel oldularBugünlerde ev çok çabuk dağılıyor bütün gün temizlik yapıyorum 2 gün sonra aynı.
ben de pişmiş soğanı severim - blenderım yok olsaydı ben de yapardım lahana çorbası... Neyse bir ara komşu şehre avmye gidersem bakarımlahana çorbamı yaptım acılı acılı afiyetle içerken hatırlamaz mıyım ben buna soğan koymadımhemen bir tencerede 2 soğanı haşlayıp, suyuyla çorbaya ekledim blenderdan geçirip bi taşım daha kaynattım :) offf off ne zor işler bunlar :)
takdirlik, alkışlık bir luci menüsü daha karşınızda sayın seyircilerluci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanırrr... ve bugünkü menüm:
sabah: 08:30
elma sirkeli karışım,
1 rafadan yumurta
1 domates+1 salatalık
2-3 adet ceviz
avuç içi kadar lor peyniri
öğle: 12:30
5 yk z.yağlı pırasa yemeği
1 kase light yoğurt
akşam: 17:00
1 büyük kase lahana çorbası
1/2 kase light yoğurt
spor: 20 dk leslie 1 mil + 50 mekik + 15 dk aerobik yer hareketleri
akşama 1 saat açık havada orta tempoda yürüyüş
su: 3,5 litre - 1 fincan kiraz sapı çayı
Kaptan tartıda artı çıkmasam yeter şu an benim için:26:durumda 63,9 63,6
toplight 73 72,7
luci221177 81,5 81,2
Gamze_M 68,9 68,6
Lily86 78,4 78,1
dagyolu 65,7 65,4
ebru_kzl 91,3 91
elis 73 72,7
vazgecmekyok 98,2 97,9
zynpkc 64,2 63,9
hnd 69,9 69,6
kızlar cumaya herkes yukarıdaki kırmızı olan listedeki kg olarak gelsin en az tabii bundan daha fazla verirseniz size öpücüklerr ama sakın daha az verip ya da artıda gelmeyin bakimm kaptan olarak sizlerden isteğim budur
ben de baktım da bu yağ su ölçen tartılara - fakir arzum falan var da emin olamadım alsam mı almasam mı diye... boschunki 150TL civarında...:44:senin tartin dijital degildi di mi canim? aslinda yag, su, kas oranini olcen dijital bir tarti alsan cok rahat edersin. sinbo'nunki var bende, cok rahat kullaniyorum, 20 lira falandi 2 yil once.
sabah menün dolu olunca öğlen ara öğün gibi olmuşBugünkü menüm ..
Sabah :
- 2 haşlanmış yumurta
- Küçük kase lor
- 4 zeytin
- 4 fındık
- Yarım salata
- Yarım domates
- 1 bardak süt
Öğle :
- 2 kare m-joy
- Sade Türk Kahvesi
Akşam :
- Yayla çorbası
- Fırında karnabahar ve brokoli
- 2 kaşık yoğurt
Akşam belki süt içebilirim 3ten önce uyumuyorum pek.
Bu da besin değerlerim ..
Eki Görüntüle 964669
Eki Görüntüle 964741
kahvalti(09:45)
baharatli ve yogurtlu pirinc lapasi (1 cay bardagi pirinc, 150 gr yogurt ve baharatlar)
Eki Görüntüle 964742
saat(14:15)
1 elma,
150 gr yogurt
Eki Görüntüle 964743
aksam(19:00)
1 büyük kase tarhana corbasi,
1 tabak dolusu haslanmis, yogurtlu karnibahar (resimdeki tabaktaki miktarin tam 2 katini yedim)
sporlarim,
130 tane squat cektim ve 13. günü tamamladim,
130 tane mekik cektim ve 13. günü tamamladim,
plank programinin 13. günü ve mola günüydü
jillian 30 days shred level 1 in 10. günü tamam :) level 1 bitmis oldu yarin level 2 ye geciyorum
su 5 bardak, (özelikle az ictim yola cikiyorum cünkü)
10. günü de kazasiz belasiz atlattim
erkekler sebze sevmez hani evli değilim ama bu ayrıntıyı biliyorumAfiyet olsun.
Akşam ben dr brokoli ve karnabahar yaptım.
Yıllardır sevmem ikisini de ama hem faydalı hem kalorisi az diye yaparım.
Bugün pes ettim. Bir daha yapmayacağım dedim. Eşim birden duyunca oley be dedi
Adam etçil ben ona ot yedirmeye çalışıyorum
3 3 3 gitmişsin gerçekten çok dengeli ve sabit olmuşsabah:3 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt
ara :çeyrek ayva
öğle:3 kaşık nohut,3 kaşık yoğurt
ara:1 elma
akşam:salata ,3 kaşık yoğurt
spor:50 dk. eliptik,100 mekik
su :yine 1.5 litre
.
aynensevdacim nasi bir menü yazmaktir o
siir yazsan ancak bu kadar kafileyi olurdu
tarz meselesi tabii kimi insan ıyyy nasıl yersin onu iğrenç falan der ben de derim damak tadı meselesi... herkes aynı şeyi sevecek diye birşey yokGerçekten mi
Güzel birşey bence.
Ben çocukken herşeyi seçiyormuşum uğraşa uğraşa düzeldim ama brokoli olmuyor yani.
menüyü beğendimBugün yediklerim ,
Sabah 10:30 1 orta boy haşlanmış patates ,4 zeytin , 1 dilim kaşar , bir çay kaşığı dut pekmezi
Öğlen 1 dilim kepekli ekmek , 1 kase yoğurt , 2 ceviz
Akşam 19:00 1 kase mercimek çorba ,ızgara tavuklu bolca salata
Su ; şimdilik 1.5 lt ama yatana kadar 2lt olacak.
Spor ise yaklaşık 30 dk açık havada tempolu yürüdüm ve yatmadan yine Denise Austen Ultimate Fat Burn yapacağım.
az ama öz olmuş tatlım afiyet olsunYa bir türlü spor yapamıyorum bir başlssam devamı gelecek ama olmuyor,bugunki menüm
Sabah bir kahve
Öğlen 4 köfte 2 dilim ekmek
Akşam 4 kaşık pilav b
R but bir kasr yayla çorbası ve geç yedim.motivasyonum bozulduuuuuu ağlamak istiyorum:)
yarış moduna mı girdin?75 dk tempolu tempolu yurudum geldim.
luci beni gecmis, o yuzden ben simdi leslie yapip onu gecmeliyim
çok harika bi menü benceMenüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 yeşil+3 siyah zeytin
1 salatalık
yarım yeşil biber
Ara ve Öğlen yok (geç uyandığım için kahvaltımı geç yapmıştım acıkmadım
Ara: 2 kuru kayısı
Akşam: 2 adet tavuk incik (ızgara)
3 adet yeşil biber (ızgara)
1 kase cacık
1 lokmalık karnıbahar
Spor: 1 saat yürüme + 2 saat ev işi
Su: tamamdır 3,5 litre
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?