- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.181
bu konuya katılıyorum.ben 2 kere yaşadım.uzun zamandan sonra mersine gitmiştim.bünye artık mersinin havasına alışkın deyildi.önce su içmeye başladım.su içiyorum ama hiç su içmemeiş gibi oluyorum.su içtikçe susuzluğum sanki dahada artı.sonunda kustum.susuzluktan içim yansada 2 saat kadar su içmedim.çok kötüydü.su içtikçe susamak.
kizlaaar memleketteyim ya aylar sonra
midem cok kötüydü yolda, spor yapamadim halen o yüzden ama yapayim diyorum savsaklamak yokyarin tarti günü malumm
ben de öyleyim yaa sevdiğim bişeyi çekiyorsa canım onu yemem lazım tabii koşulları yerine getirmek kaydıyla :)sicagi sicagina menumu sporumu yazayim... ama menu konusunda dun biraz cok yedigim icin bugun pek istahim olmadigini belirterek baslayim.
sabah: 2 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, 2 domates (kekik, limon ve minnacik zeytinyagi ile)
(sabah desem de uyaninca yiyesim olmadigindan ogleni bulmustu bu ogun)
ara: 1 portakal
aksam: 1 muzlu, bir bardak yagsiz sut ile nesfit
ara: 6 tane kokteyl domates
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: 75 dk acik havada tempolu yuruyus, leslie 5 mil, 15 dk da eliptik. (toplamda 155 dk ediyor uuu masallah bana)
----------
yarin sabah da kendimi bir tane pogaca ile odullendirecegim. yemekten odul olmaz biliyorum da patatesli pogacayi cok seviyorum, kendimi mutlu hissedersem daha iyi diyet yaparim.
Selam canımgünaydın kızlaaar, musmutlu, keyifli, huzurlu bir gün dilerim hepimizeeee :) ben çok şükür mutluyum tartıda ibre aşağı indikçe ben de güller açıyor :)bugün tartı için son günümüz...şimdi gidip klasik karatay kahvaltımı yapayım, öğlen akşam lahana çorbası ile yoluma devam etme niyetindeyim... az sonra görüşmek üzere öptüm herkesiii
Afiyet olsun canım menün dengeli geldi banaHerkese Günaydınnnn
Kızlar gün içinde yine uğrayacağım öncelikle dünkü menümü belirteyim
Eki Görüntüle 965143
Not : Akşam yemeği yiyesim hiç yoktu ancak günlük aldığım kalori miktari az olduğundan yemem gerekiyordu. Birde şirket yemeğinde sütlaç vardı (pek sevmem ) bir iki kaşık tadına baktım
bunu not alıyorum netten izlerim vakit buldukçakızlaaar, çok alakasız olacak ama dün gece bir film izledim Sorayayı taşlamak... izlemeyeniniz varsa lütfen izleyin, nasıl etkileyici bir filmdi, hiç bir sahnesi aklımdan çıkmıyor, hüngür hüngür ağladımbir kadın olarak mutlaka izlenmesi gereken bir film diye düşünüyor ve sevgili kk üyesi arkadaşlarımı bu filmi bir an önce izlemeye davet ediyorum:)
afiyet olsun kaptan guzel bi menübenim benime gelince topluı olarak yazayım
sabah
1 kase çorba
ara
1 portakal
öğle
1 tabak yağsız salata
ara
2 kase çorba
akşam
1 kase çorba
ara
1 tane portakal
su 3,5 lt
spor
30 dk tempolu yürüyüş koşu
20 dk aletli çalışmaa
ama kızlar yaa sabah tartıya çıkınca çok moralim bozuldu dün 72,9 gösteren tartı bu sabah 73,2 gösterdi ben kaç gündür bu çorbayı boşuna mı içiyorum bugün muz ve yağsız süt günü onu da yapıp bırakacam gerçi diyorum yarın regli olmam lazım o yüzden bu şişlik gibi ama bilmiyorum yaaaa
az olmamış mı acep? ekmek de yok ben şahsen aç kalırdım yemeklere böyle bakakalırdımgünaydınlar... herkese mutlu günler.
dün ki menüm.
sabah : domates, yumurta, peynir ve krep.
öğlen: pırasa yemeği ve yoğurt.
ara : türk kahvesi
akşam : yine pırasa yemeği ve yoğurt.
biraz az oldu sanki. ama sabah akşam değişik yemek yapamıyorum valla. zaten kocaya ve çocuklara ayrı yemek bana ayrı yemek yapıyorum.
afiyet olsun canım nefsimizi dizginlemek adına bazen isteklerini göz ardı etmemek lazımGunaydin gunaydin,
Pogacami yedim, pisman degilim. Ama kepekli kasarli pogaca yedim, patatesli degil. Etse etse tas catlasa 250 kalori eder diye dusunuyorum, normal bir kahvaltidan cok cok farkli degil kalorisi. Ayrica dun son yaptigim 15 dk eliptik ile yaktigim 60 kalori kapatmistir farki.
Herkese mutlu bir gun diliyorum.
istedikten sonra oluyor - bilinçaltı alışıyor
ahhhh ahhhhh baskın yedim hayatımbu gün öğlen gibi gidecekler yeğenim ve kuzenim bendeler genç olunca pc bana kalmıyor, evde ne kadar teknolojik alet varsa ele geçirdiler sabah uyurlarkene ne yazdıysam birde gezdirelim, ağoırlayalım diyoruz..eve giremedim ayyyy, amaaa en çok şundan mutluyum..misafir gelsede, dışarı çıkılsada diyet aynı diyet kalabiliyormuş, bozulmuyormuş ayolll
günaydın lilycim 7li rakamları görmek eminim güzeldir, off darısı başıma, umutluyum yarın görecek gibi duruyorum ya, inşallah :)
kızlar çok garip bi duygu ya, daha 1 ay önce-bugün 30.günüm diyette- önünü değil kapatmak sığamadığım çeketler şu an üstüme büyük geliyor... bu muhteşem bir his, ne olur kilo alıp kendimize bu eziyeti çektirmeyelim... şükürler olsun bu günleri gösterene...
Evet liliciğim güzel başarıinşaallah lucim sende görürsün, bence liliyi yakala ve geç amerikan filmlerinde oluyor yaa hahahahahah ez onu luciiii
kızlar 70leri görmek elbette ki güzel ben 1 yıldır neredeyse 80in altına o kadar dikkat etmeme rağmen inemiyordum moralim bozuluyordu ama o direnci kırdığıma inanıyorum bakalım inşallah 60ları da görmek nasip olur umarım yarına eksileri görürümkizlar, lily gecen haftaya gore 500 gr almis gorunuyorum, diyor, siz de tebrik ediyorsunuz.
zaten tuz hiç kullanmam hatta yemekhanedeki yemekler bile tuzlu geldi bugun şimdi bol su içiyorum akşam eve gidince de maydanoz kaynatıp içeyim bari biraz ödem atsın vücutbugun tuzu cok az tuketmeye calis, bol su ic, yarina eminim guzel sonuclar goreceksin
inşallah canım sağol desteğin içinbiz 7li rakamları gördüğü için mutluyuz ve kutladık, yoksa bizim tanıdığımız lily yarına verir o 600 gr. eminim...:)
çokkk kalori yaktırır eminimhacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada bulur dedikleri boş değilmiş, nasıl bulduk birbirimizi :) ahey ahey.. haydin halaya, 1 saat halay kaç kalori yaktırır acep????
evet reglken metabolizma hızlanıyormuş ben de duymuştum birkaç yıl önce - bol su ve sporla hem ödem atılıyor hem kilo veriliyor reglkensıkma canını daha çok motive et kendini dün bir yazı okudum regl döneminde metobolizma daha çok çalışırmış ve bu nedenle normalde verilen kilodan 2 katı verilebilirmiş. ancak yeme isyediğimiz bu dönemde fazla olduğundan dolayı bunu çoğu insan değerlendiremezmiş.
Bu nedenle daha çk vereceğini düşünerek kendini rahatlat reglin bittiğinde eski tartıdaki rakamdan daha güzelini göreceksin
Menün az göründü bana ama güzelGOOD AFTERNOON)
Geçiktmim bu gün biraz. Hemen dünkü menümü yazayım size;
SABAH : 2 DİLİM EKMEK , PEYNİR , ÇAY
ÖĞLE : KURU FASULYE , 2 YK PİLAV, YOĞURT
ARA ÖĞÜN : 2 ADTE MANDALINA
AKŞAM : ÇORBA , SALATA
5 BARDAK SU İÇTİM.
Kızlar sabah içinde çörek otu olan ev yapımı yarım poğaca yedim. 2 saat sonra bağırsaklarım bozulmuş bir şekilde vc ye çıktım. Susam ve çörek otu ne zmn yesem böle oluyorum. Bir araştırayım dedim çörek otu meğersem zayıflamaya yardımcı oluyormuş bir yerde okudum sizinlede paylaşayaım dedimGünde 3 kez sanah, öğle , akşam 1 tatlı kaşığı ağzınızda iyice çiğneyerek 1 bırdak su ile ıcınız diyor yemeklerden yarım saat önce. İştah kapatıyormuş. Gerçi herkesin bünyesi için aynı tepkiyi vermeyebilir tabi yorumlarını bekliyorum
tabii ki yarar - sen gel bize anlat biz motive ederiz seniBu hafta kilo veremedim ya bugun kendimi motive edeceğim bu arada 36 beden pantolonlar aldım içine girmeye çalışıcammm belki işe yarar
valla kusura bakma da bazı erkekler çok düşüncesiz olabiliyor - hem evlenince çocuğumuz olsun derler baskı yaparlar hem hiç yardımcı olmazlar hem de üstüne baskı kurup kilona laf ederlerEşinde moralimi bozuyor siz söyleyin bir kadına langır langırsın dana kadarsın denirmi ah erkekeler bende ona bu lafları yutturmazmıyım
Evet canım keşke o böreği almasaydım dedim sonra ama pişmanlıktan değil fazla geldi çok doydumPoğaça yemeseydin olurmuş aslında.
Bugün dikkat edersen o 600ü de gider belki yeni kilo sonuçta ..
keyfini çıkar tatilininkizlaaar memleketteyim ya aylar sonra
midem cok kötüydü yolda, spor yapamadim halen o yüzden ama yapayim diyorum savsaklamak yokyarin tarti günü malumm
rica ederimdikkat etmeye çalışıyorum kah dengeli kah dengesizteşekkür ederim lilycim yorumlar için. İnşallah reglm bbitince bende kilo vermiş olurum şuan almıyorum çok şükür
lily cim ellerine sağlık çok güzel yorumlamışsın gene menüleri bayılıyorum senin yorumlarına
bu arada püsküüt paylaşımda liste hazırlama sıralarını yapmış önümüzdeki 3 hafta 8. takım sarı kart aldığından dolayı yapacakmış haftaya liste yapma durumu bizde değil içim rahatladı
iltifat teşekkür ederim
ben de şimdi gördüm püsküüt'ün yazısını - bu arada liste yapma nasıl oluyor onu da anlatır mısın ?
Bu beslenme tarzı çocukluktaki beslenme ile çok alakalı.Valla öyle yaaa ben de dün ütü yaptım kanepemin örtüsünü serdim yeni kırlentler alıp bi gece önce yıkanmıştı kurusun diye askıdaydı dün onları kılıflara geçirip serdim güzel oldularbu akşam da mutfağa vakit ayıracağım, ocak gözlerini güzelce temizlemem lazım buzdolabının içi silinecek hafta sonuna işim kalsın istemiyorum
ben de pişmiş soğanı severim - blenderım yok olsaydı ben de yapardım lahana çorbası... Neyse bir ara komşu şehre avmye gidersem bakarım
takdirlik, alkışlık bir luci menüsü daha karşınızda sayın seyirciler
Kaptan tartıda artı çıkmasam yeter şu an benim için:26:
ben de baktım da bu yağ su ölçen tartılara - fakir arzum falan var da emin olamadım alsam mı almasam mı diye... boschunki 150TL civarında...:44:
sabah menün dolu olunca öğlen ara öğün gibi olmuşben de akşam karnabahar yedim seviyorum yaa karnabahar ve brokoliyi
sağ salim atlamana sevindim
erkekler sebze sevmez hani evli değilim ama bu ayrıntıyı biliyorumbeni alan yandııı
3 3 3 gitmişsin gerçekten çok dengeli ve sabit olmuş
aynen
tarz meselesi tabii kimi insan ıyyy nasıl yersin onu iğrenç falan der ben de derim damak tadı meselesi... herkes aynı şeyi sevecek diye birşey yok
menüyü beğendim
az ama öz olmuş tatlım afiyet olsun
yarış moduna mı girdin?
çok harika bi menü bence
kizlaaar memleketteyim ya aylar sonra
iltifat teşekkür ederim
ben de şimdi gördüm püsküüt'ün yazısını - bu arada liste yapma nasıl oluyor onu da anlatır mısın ?
Umarım güzel bir tatil olur..
gözün aydın canım tadını çıkar
keyfini çıkar tatilinin
dene bence tatlım eğer bünyen böyle bir tepki verdiyse işe yarar gibi geliyor bende işe yaramamıştıUmarım listeki gibi vermişimdir regl yaklaştı ya şiştim nasıl moralim bozuluyor anlatamam.
KIZLAR ;
Ben bu çörek otunu bır kaç gün denim diyorum ne dersiniz?
hepinize cok tesekkür ederim kizlarr
Anladım teşekkürler kaptantabiiki tatlım anlatmam mı
her takım kendi sonuçlarını paylaşım alanına bir önceki takıma ilave ederek tüm takımların sonuçları belli olur bu akşam 18 e kadar yapılmak zorunda cumaları akşam 18 den ertesi gün öğlen 12 ye kadar sıra hangi takımdaysa o takımın kaptanı ya da yetkili birisi bütün listeyi inceleyerek takım olarak hangi takımlar dereceye girmiş (ortalamalarına göre) bireyselde kimler dereceye girmiş onları belirler ve sonuç alanına ekler
Beslenme alışkanlıkları tabii ki çocuklukta şekilleniyor ama bireysel tercih de söz konusu... Biz köken olarak Egeliyiz ama ben İst.da doğdum annem de İst.a ilk geldiğinde yemek yapmayı bilmezmiş İst.lu bir büyüğümüzden öğrenmiş ama sebze de et de yerdik ben et çok sevmem hatta bi ara vejetaryen olma yolunda gidiyordum diyebilirim ama demir eksikliği çıkınca mecbur ete alıştırdım kendimiBu beslenme tarzı çocukluktaki beslenme ile çok alakalı.
Akdenizvari ( nasıl bir kelimedir bu) beslenebilmek isterdim. Doğrusu çok da uğraştım ama çocukluğum et ve hamurişi ile geçince ancak zorlama oluyor.
Çocuk sahibi olmak istemiyorum ama isteseydim çocukluktan sebze ağırlıklı beslenmeye alıştırırdım.
Ebru şallı anlatmıştı sanırım oğlu anne lahana diye geziyor çiğ çiğ yiyormuş.
Tüm takımlar listelerini ekleyince sıralamasını yapıyor takım ve bireysel dereceleri yaxıyoruz Lilly.
dene bence tatlım eğer bünyen böyle bir tepki verdiyse işe yarar gibi geliyor bende işe yaramamıştı
bu arada bende reglim yaklaştığı için aynı durumdan muzdaribim maalesef
iyi tatillerrrr
kızlar yarın 12 ye kadar kg larınızı bildirmeyi unutmayınız lütfen bi de bu akşam erkenden yemek yiyip ilerleyen saatlerde bişey yemeyin bi de müshil hapı alın bağırsaklarınız da boşalsın yarın güzel kilolarla bekliyorum sizi
[TABLE="width: 537"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Geçen Hafta
[/TD]
[TD]Bu Hafta
[/TD]
[TD]Fark
[/TD]
[TD]Yüzde
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Durumda
[/TD]
[TD]64,5
[/TD]
[TD]63,9
[/TD]
[TD]-0,6
[/TD]
[TD]0,93%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplight
[/TD]
[TD]73,9
[/TD]
[TD]73
[/TD]
[TD]-0,9
[/TD]
[TD]1,22%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Luci221177
[/TD]
[TD]82,5
[/TD]
[TD]81
[/TD]
[TD]-1,5
[/TD]
[TD]1,82%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esmer59
[/TD]
[TD]64,0
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]0,00%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lily86
[/TD]
[TD]79,2
[/TD]
[TD]78,4
[/TD]
[TD]-0,8
[/TD]
[TD]1,01%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD]69,8
[/TD]
[TD]68,9
[/TD]
[TD]-0,9
[/TD]
[TD]1,29%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dagyolu
[/TD]
[TD]66,0
[/TD]
[TD]65,7
[/TD]
[TD]-0,3
[/TD]
[TD]0,45%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebru_kzl
[/TD]
[TD]92,3
[/TD]
[TD]91,3
[/TD]
[TD]-1
[/TD]
[TD]1,08%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elis23
[/TD]
[TD]73,5
[/TD]
[TD]73
[/TD]
[TD]-0,5
[/TD]
[TD]0,68%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vazgecmekyok
[/TD]
[TD]100,6
[/TD]
[TD]98,2
[/TD]
[TD]-2,4
[/TD]
[TD]2,39%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zynpkc
[/TD]
[TD]64,5
[/TD]
[TD]64,2
[/TD]
[TD]-0,3
[/TD]
[TD]0,47%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hnd
[/TD]
[TD]71,0
[/TD]
[TD]69,9
[/TD]
[TD]-1,1
[/TD]
[TD]1,55%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD]68,7
[/TD]
[TD]75,6
[/TD]
[TD]6,9
[/TD]
[TD]-10,04%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bayanbaloncuk
[/TD]
[TD]61,0
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hm22
[/TD]
[TD]85,7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="colspan: 2"]Yeni Üye Hedef 70
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
veeee luci'nin mutfağı çok şükür bugün de kapandı:)
sabah: 08:30
uyanınca elma sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış lor peynirli ve bol maydanozlu omlet
1 domates+1 salatalık
öğle: 12:30
1 kase lahana çorbası bol acılı ve naneli
5 yk pırasa yemeği
1/2 domates + 1/2 salatalık
akşam: 17:00
1 kase lahana çorbası
yeşil salata(marul+maydanoz ve 1 ufak havuç ile) 40 gr. yağsız light ton balık üzerine
4 yk light yoğurt
su:3,5 litre
spor: akşama açık havada 1 saat orta tempo yürüyüş ve sonrasında kiraz saplı çay
(aslında bugün akşam sadece çorba ile geçiştirirdim ama dün akşam yürüyüşte enerjimin tükendiğini hissedip bugün salata balık ekledim)
uzuuun zamandır açlık hissetmiyorum artık, yemek saatlerimi resmen azalan enerjim belirliyor :)
[TABLE="width: 537"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Geçen Hafta
[/TD]
[TD]Bu Hafta
[/TD]
[TD]Fark
[/TD]
[TD]Yüzde
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Durumda
[/TD]
[TD]64,5
[/TD]
[TD]63,9
[/TD]
[TD]-0,6
[/TD]
[TD]0,93%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplight
[/TD]
[TD]73,9
[/TD]
[TD]73
[/TD]
[TD]-0,9
[/TD]
[TD]1,22%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Luci221177
[/TD]
[TD]82,5
[/TD]
[TD]81
[/TD]
[TD]-1,5
[/TD]
[TD]1,82%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esmer59
[/TD]
[TD]64,0
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]0,00%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lily86
[/TD]
[TD]79,2
[/TD]
[TD]78,4
[/TD]
[TD]-0,8
[/TD]
[TD]1,01%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD]69,8
[/TD]
[TD]68,9
[/TD]
[TD]-0,9
[/TD]
[TD]1,29%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dagyolu
[/TD]
[TD]66,0
[/TD]
[TD]65,7
[/TD]
[TD]-0,3
[/TD]
[TD]0,45%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebru_kzl
[/TD]
[TD]92,3
[/TD]
[TD]91,3
[/TD]
[TD]-1
[/TD]
[TD]1,08%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elis23
[/TD]
[TD]73,5
[/TD]
[TD]73
[/TD]
[TD]-0,5
[/TD]
[TD]0,68%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vazgecmekyok
[/TD]
[TD]100,6
[/TD]
[TD]98,2
[/TD]
[TD]-2,4
[/TD]
[TD]2,39%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zynpkc
[/TD]
[TD]64,5
[/TD]
[TD]64,2
[/TD]
[TD]-0,3
[/TD]
[TD]0,47%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hnd
[/TD]
[TD]71,0
[/TD]
[TD]69,9
[/TD]
[TD]-1,1
[/TD]
[TD]1,55%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD]68,7
[/TD]
[TD]75,6
[/TD]
[TD]6,9
[/TD]
[TD]-10,04%
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bayanbaloncuk
[/TD]
[TD]61,0
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hm22
[/TD]
[TD]85,7
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="colspan: 2"]Yeni Üye Hedef 70
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?