Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah canım

şu yürüyüş olayını bir ben yapamıyorum bir başlasam aslında devamı gelecek yürümeyi inanılmaz seviyorum aslında . Onun içinde bir gruuna girmeyi düşünüyorum varsa.

Son düzenleme:
masallah masallah canim yya örnek alacak kadar iyi menülerin hepp

maşallah canım

şu yürüyüş olayını bir ben yapamıyorum bir başlasam aslında devamı gelecek yürümeyi inanılmaz seviyorum aslında . Onun içinde bir gruuna girmeyi düşünüyorum varsa.

teşekkür ederim kızlarrr :) bakalım yarın tartıya nasıl yansıyacak bu menüler :18:

zeynepcim bi araştır bakalım kadınlar kulübünde var mı yürüyüş grubu :)

teşekkür ederim kızlarrr :) bakalım yarın tartıya nasıl yansıyacak bu menüler :18:

zeynepcim bi araştır bakalım kadınlar kulübünde var mı yürüyüş grubu :)

baktım canım ama hali hazırda devam eden yok ben bir tane açtım bakalım sayı kaç olacak ona göre bende kendi başımın çaresine bakarım artık

baktım canım ama hali hazırda devam eden yok ben bir tane açtım bakalım sayı kaç olacak ona göre bende kendi başımın çaresine bakarım artık

hadi hayırlısı... bence burada bulmak yerine etrafındaki arkadaşlarından ayarlamalısın her gün seninle yürüyüş yapabilecek bir akraba,arkadaş ya da komşu, şart

Çok iyisin luci ..
İdolümsün lucii ..
Hani şu genç kızlar var ya biliber mı ne diyorlar kendilerine bende lucifanclub oluşturacağım
Şaka bir yana aman nazar değmesin.

Yaşasın ben de varım takım listemizde.
Bugün hnd arkadaşımız bir link yolladı çok hoşuma gitti spor onu yapacağım gece.

Kızlarr herkese merhabaaa, artık misafir ve gezme konusunu kapatmış bulunuyorum, en azından yarın akşama kadar bu gün acilen almaya geldiler ve teyzemin kızına gittimm, oturma varmış, akrabalar toplanmışlar, börekloer tatlılar, salatalar makarnalar fuuuuuu havada uçuştuu, amaaaa bu arkadaşınızz hiç birine dokunmadıı, zaten size haksızlık edemezdim en başta

ayyy ben yalnızlığa alışmışım yaa, çok özledim kendime kalmayı

Çok iyisin luci ..
İdolümsün lucii ..Hani şu genç kızlar var ya biliber mı ne diyorlar kendilerine bende lucifanclub oluşturacağım
Şaka bir yana aman nazar değmesin.

utandırmayın yahu beniii inşallah sizin menüler daha güzel olsun, yağlar parçalanıp yok olsunnnn :) aminnnn

aslansın be gamze... yesin onlar şişsin biz yaza fit gireceğizzzz

Menüm

Sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 salatalık
1 yeşil biber
1 çatal yumurta (omlet)

Ara ve öğlen yok malesef :26: misafirler geç uyandı ve bende uyum sağladım onlara, geç uyandım, kahvaltı da geç olunca hiç acıkmadım

Ara: misafirlikteydim, ara öğünüm olsun diye (asla abartmıyorum) yarım yemek kaşığı aşure ve yarım yemek kaşığı yoğurtlu makarna aldım oda hatır için..

Akşam: yarım elma, yarım muz, 3 kuru kayısı ve 5 fındığı tabağa koyup üzerine 3 kaşık yoğurt döktüm ve meyve salatası gibi yedim

SPOR: 1 saat hızlı tempoda yürüyüş+2 saat ev işi
SU: içmeye devam

Dip Not: yarın tartı günü diye maydonoz suyu içiyorum, luci ve arkadaşlarımın bilgisine

MUTFAK KAPANMIŞTIR

hadi hayırlısı... bence burada bulmak yerine etrafındaki arkadaşlarından ayarlamalısın her gün seninle yürüyüş yapabilecek bir akraba,arkadaş ya da komşu, şart

yaa canım yeni evliyim ve oturdugum yerde yeniyim kaldıki çalışıyorum ve akşamdan akşama gidiyorum kaynaşmaya fırsat hiç mi hiç yok etrafımda oturan akrabamda yok ancak eşimle birlikte birşeyler yapabiliriz oda yorgunluguma yenik düşüyor kıyamıyor

Dip Not: yarın tartı günü diye maydonoz suyu içiyorum, luci ve arkadaşlarımın bilgisine

tatlım çok az beslenmişsin bugün dikkat et sonra haftasonu gözün dönmesin, pazartesi salı toparlayacağız diye uğraşmayalım :) maydanoz mesajı alınmıştır, ama ben bugün yapmayayım çünkü kiraz saplı içeceğim yürüyüşten sonra bir de lahana çorbası yapıyorum ya ben, onu bol maydanozlu yaptım, yüklenmeyeyim böbreklere...sana afiyet,şifa, yağ kırıcı, ödem attırıcı olsun inşalllahhhh

vallahi ben eşime hiç acımıyorum hem yürüyüp hem de günün kritiğini yapıp sohbet ediyoruz iyi oluyor, evde otursak film izleyip vakit öldüreceğiz... gerçi eşim sadece yürüyüşlerle 1 ayda 3 kilo verdi adam, şaşkınım...ah şu erkeklerin bünyeleri ve metabolizmaları ahhhh

kız yok ben kıyıyorum da o bana kıyamıyor ki =) işten 19:30 da geliyorum yemek hazır varsa 8 de yemek yiyoruz hazır değilse 9u buluyor. Genelde yemek oluyor. O saatten sonra çok yoruluyorum bana kıyamaıyor ama kıydırıcammmm

ayyy canım midem mi küçüldü yoksa yoğunluktan mı bilemedim, iştahım mı azaldı yine bilemedim ama artık çok çabuk doyuyorum ve hiç gözüm dönmüyor Gerçekten canım istese beni hiç bir güç tutamaz biliyormusun, hele ki aşureye ama anladığım ve hissettiğim kadarıyla benim gerçekten canım istemiyor

zihin yapımızda değişiyor da ondan... artık kilolu olmak istemiyoruz ve daha dikkatliyiz... mideler de küçüldü tabi.. ben de hiç açlık çekmiyorum sadece 4-5 saatte bir yemezsen enerjim düşüyor :)

kıysın canım, kıysın... yürüyüşsüz çok zor oluyor kilo vermek

Eki Görüntüle 966012
kahvalti(10:00)
1 haslanmis yumurta,
2 zeytin
2 dilim b.peynir
biraz lor
3 parcacik (yarim ay seklinde) sucuk

Eki Görüntüle 966014
saat(15:00)
2 tane cay keyfi

Eki Görüntüle 966017
aksam(18:15)
7 yk kuru fasulye,
2 yk makarna,
150 gr yogurt

sporlarim,
135 tane squat cekicem (birazdan) ve 14. gün tamam
135 tane mekik cektim ve 14. gün tamam
90 ar saniyden 6 hareket plank yaptim ve 14. gün tamam
jillian 30 days shred level 2 nin 1. günü tamam toplamda 11. gün

su sadece 1 büyük bardak :26: midem kötüyken su icemiyorum, ancak aksam ictim. ama en az 2 büyük bardak daha icicem söz

haydi kızlar ben artık yürüyüş için çıkıyorum dönüşte burada olanlarla görüşürüzzz. öptüm çok...sabah bildirimler için gecikmeyin yarın büyük gün!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…