Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben çok seviyorum ama iiki fincan bende tansiyon düşüklüğü yapıyor dikkat et cnmm

Bende de aynı sorun oluyor zaman zaman o yüzden geceye bıraktım birşey olursa yatar uyurum diye. Hele demleme olursa direk etkiliyor ben de sallama kullanıyorum o yüzden .

koca bi bardak maydonozu kaynatıp içtim az sonra da karanfil çiğneyecem 2 tane bu da ödem çözdürmezse sabaha artık canım çıkacak yaaaa

Bu gece 2 fincan içeyim diyorum ondan da.

Ben suçsuzum hakim hanım
Yapıp yemeyiz de yediririz demiştim, ya da az miktarda yeriz belki olmaz mı

olur olurrrr

koca bi bardak maydonozu kaynatıp içtim az sonra da karanfil çiğneyecem 2 tane bu da ödem çözdürmezse sabaha artık canım çıkacak yaaaa

Kızlar aranızda titreşimli kemer kullanan var mı ?

Aslında sağlıklı şeyler yiyorsun evdekiler de yiyebilir ..

benim yediğim sebze yemekleri haşlama tarzımda oluyor. çocuklara tattırıyorum severlerse yiyorlar ama benim eşim hiç haşlanmış sebze yemiyor. aslına bakarsan pırasanın hiçbir çeşit yemeğini sevmiyor. ve genelde yemekleri bol salçalı ve bol yağlı seviyor. ee o da bana uymuyor.

aslında o da 105 kg. keşke benim yaptığım yemeklerden yesede zayıflasa birazcık. gerçi ona sorsan kendisi hiçç kilolu değil

az olmamış mı acep? ekmek de yok ben şahsen aç kalırdım yemeklere böyle bakakalırdım

az gibi görünüyor dimi. ama porsiyonlarım biraz büyük. aslında doyana kadar desem daha doğru dukanda ekmeğin her çeşidi yasak. günlük 2 yemek kaşığı yulaf kepeği hakkım var. bununla ya ekmek yapıyorum ya da krep. veya dukan helva..

aynen benim de öyle .sabahtan yapğıyorum yemeğimi akşama da yiyoruz genelde .ama bazen akşamları kahvaltı tarzı bişeyler istiyorlar ozaman benim için çok zor oluyor tabi.onlar yiyor ben bakıyorum.
.

ben mesela şuan kendime fırın poşetinde patlıcan pişiriyorum. çocuklara en sevdikleri çorba olan yayla çorbasını pişiriyorum. kocaya ise yarın pişecek tavuklarını hazırladım. ve saat 23:53...

bugün ki menümü de yazayım hemen.

sabah: krebimin arasına lor peynirmi tıka basa doldurup yedim. bir tanede haşlanmış yumurta yedim.
öğlen : 9 tane köfte ve yoğurt
ara : 1 tane türk kahvesi
akşam. körili tavuk ve yoğurt.

bugün saf protein günümdü. yarında sebze + protein olacak.

ben mesela şuan kendime fırın poşetinde patlıcan pişiriyorum. çocuklara en sevdikleri çorba olan yayla çorbasını pişiriyorum. kocaya ise yarın pişecek tavuklarını hazırladım. ve saat 23:53...

Gerçekten zor ayrı ayrı yemek yapmak.
Saat kaç olmuş yeni bitmiş.
Ben fe kurabiye yaptım şimdi ama yarın cuma diye gözüm bile kalmadı

Gerçekten zor ayrı ayrı yemek yapmak.
Saat kaç olmuş yeni bitmiş.
Ben fe kurabiye yaptım şimdi ama yarın cuma diye gözüm bile kalmadı

bakalım yarın sabah tartı bizlere ne gösterecek. aslında bu sabah hiçte fena olmayan bir rakam gördüm.

Günaydınlarrr güzel bir gün bizimle olsun o kadar karanfil maydonoz suyu fazla işe yaramadı hesabı işyerine gidince hesabı yapacagım 72,8 çıktı hedefime 100 gr daha vardı ama gitmedi🌃😣

Günaydınlarrr güzel bir gün bizimle olsun o kadar karanfil maydonoz suyu fazla işe yaramadı hesabı işyerine gidince hesabı yapacagım 72,8 çıktı hedefime 100 gr daha vardı ama gitmedi🌃😣

Günaydın kaptancığımmm olsun gitmiş yaa yine deeee, hemde regline rağmen.. kutlarım

kızlaaarrrr günaydınlaaarrrr, musmutlu, keyifli, neşeli bir gün olsun... geldik çattık tartı günümüzeee... offf aslında pek mutlu olduğum söylenemez tüm hafta 79,5-80 arası gelip giden ben bu sabah tartıda 80'e çakıldım... yahu bu hafta görmek istiyordum 79 u lahana da yaptım cacık detoksu da... demek ki direnç noktam 80 miş!!! dönüp dolaşıp 80 de kaldım ((( olsun yine de mutluyum 1 kilo gitmiş 1 haftada buna da şükür... haftaya 78.5 i görmezsem bana da luci demesinlerrrr azmettim kıracam bu direnç noktasını, o mu yaman ben mi!!!! diyette 31. günüm ve resmen 10 kilo uçtu gitti çok şükürrr :)

geçen hafta:81 bu hafta :80 verilen kilo 1 %1,24

***5.TAKIM 347.ETAP***

durumda ( 63,9 /)
toplight ( 73/ 72,8/ 0,20/ %0,27 )
luci221177 (81/ 80/ 1/ %1,24 )
Lily86 (78,4/)
Gamze_M (68,9/ )
dagyolu (65,7 /)
Ebru_k (91,30 /)
Elis23 (73,00/0)
Vazgecmekyok ( 98,2/ )
zynpkc (64,20/ )
Hnd (69,9/) .
Sevda_M(75,6/)

5.TAKIM ORTALAMASI : %

toplightcım tebrikler, 200 gr, 200 gramdır sıkma canını, verdik ya ona da şükür....
kaptancım seni de ekledim ama sen yine de yüzde hesaplarını kontrol ediver yanlışım olmasın...

Son düzenleyen: Moderatör:

Süppersinnnnnnnnnnn Çok büyük başarı ve çok sağlıklı bir gidiş oluyor canımm, en önemlisi de bu..Üstelik direnç noktan olsaa hiiiççç gitmezdi akıllımm..10 kilo beee dile kolay

Süppersinnnnnnnnnnn Çok büyük başarı ve çok sağlıklı bir gidiş oluyor canımm, en önemlisi de bu..Üstelik direnç noktan olsaa hiiiççç gitmezdi akıllımm..10 kilo beee dile kolay

canımsın benim neşe kaynağım, moral depom gamzecim...nasılsın şekerim hayırlı cumalar :) gitti mi misafirlerin... bu arada sen bildirim yapmamışsın tartılmadın mı daha bakiim????

canımsın benim neşe kaynağım, moral depom gamzecim...nasılsın şekerim hayırlı cumalar :) gitti mi misafirlerin... bu arada sen bildirim yapmamışsın tartılmadın mı daha bakiim????

ahhh canımmm Hayırlı cumalar olsunn, ne güzel yahuu sen beni seviyorsun, çok şükür misafirler gitti, neredeyse 0 ödem.. az sonra tartılıyorum canım eşimi işe uğurlayayım hemen geliyorum

Son düzenleme:
ahhh canımmm Hayırlı cumalar olsunn, ne güzel yahuu sen beni seviyorsun, çok şükür misafirler gitti, neredeyse 0 ödem.. az sonra tartılıyorum canım eşimi işe uğurlayayım hemen geliyorum

aaa o ne biçim laf, tabi ki seviyorum sevmez miyim hiççç!!! hem de çook, tüm takım arkadaşlarımızı seviyorum :) biz bir ekibiz... haydi hayırlı işler olsun eşine de, tartıl da gel bekliyoruuuzzz :)

aaa o ne biçim laf, tabi ki seviyorum sevmez miyim hiççç!!! hem de çook, tüm takım arkadaşlarımızı seviyorum :) biz bir ekibiz... haydi hayırlı işler olsun eşine de, tartıl da gel bekliyoruuuzzz :)

aynenn çünkü senin o güzel yüreğin ve sevgin hepimize yetiyorr haftaya 79 hade bakalımm, bende herkesi çok seviyorummmmm

kızlarrrrr günaydınlar hayırlı cumalarrr

bugün tartıldım gördüğüm rakam sizdeki sayıya göre iyi ancak bana göre az ama sağlıkm olsun çünkü ben reglm

Normal regl zamanlarımda kilo alıyordum gram gram ama şuan koruyorum büyük bir başarı benim için.

Geçen hafta ki kilom : 64:20
Bugün :63.20

Hepimize hayırlı sağlıklı kilo vermelerrrrr

Günaydın kaptancığımmm olsun gitmiş yaa yine deeee, hemde regline rağmen.. kutlarım
teşekkür ederim tatlım ama regli olamadım maalesef bakalım gün içinde bekliyorum

canım yuvarlamalardan 1,23 oluyo eline sağlık bu arada

***5.TAKIM 347.ETAP***

durumda ( 63,9 /)
toplight ( 73/ 72,8/ 0,20/ %0,27 )
luci221177 (81/ 80,00/ 1,00/ %1,23 )
Lily86 (78,4/)
Gamze_M (68,9/ )
dagyolu (65,7 /)
Ebru_k (91,30 /)
Elis23 (73,00/0)
Vazgecmekyok ( 98,2/ )
zynpkc (64,20/63,20/1,00/ %1,56 )
Hnd (69,9/) .
Sevda_M(75,6/)

5.TAKIM ORTALAMASI : %

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…