- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.461
Canım güzel bir menü olmuş sebzesi ,tavuğu :) Tek sıkıntı akşamki 3 dilim ekmek. O 3 dilimin bir dilimini öğlene kaydırmak istedim okurken suyu yazmamışsın ama içmişsindir :101:
çok haklısın kaptanı deryam.biz bir takımız ve takım ruhuna göre hareket etmeyiliz.tamam bazen insanın işleri olabilir ama bunu önceden ya özel msj la yada genelden haber vermemiz gerekir .
lucim çok haklısın da varya bazen ben sizin hızınıza da yetişemiyorum hee.yaşlndım mıdır nedir
bende şimdi bakıyorum, sekme açtım nasıl bişey diye, ilk duydum.biraz kurcalıyım bakim.
evet bencede yaptığımız yanlışlardan birisi de hayatımızdan bazı şeyleri çıkarmak.ben kendimden biliyorum mesela belli bir zaman bazı şeylerden uzak bırakıyorum kendimi ,sonra bir, iki kilo veriyorum mesela bu sefer o uzaklaştığım şeye aç kalıyorum ya, saldırıyorum ona tıka basa.sonra noluyo hoopppp tekrar verdiklerin geri gelmiş.hiç kesmeden azıcık ta olsa yemek gerekli ki o tada aç kalmayalım ve sonra ona saldırmayalım.
teşekkür ederim canım.
kız ben onu bi aralar yapmıştım defter tutyodum ama gerçekten olmuyor.burası hepimiz için bir velinimet .buranın değerini bilmemiz gerek.
saçama deilde yazış şeklin komik olmuşözellikle de öğle öğünün.poğaça da abartılacak bişey yok sonuçta sabah kahvaltısı.
lucim çok becerikli bir bayansın .bende lahana alınca yapıcam en kısa zamanda.
.
çok haklısın kaptanı deryam.biz bir takımız ve takım ruhuna göre hareket etmeyiliz.tamam bazen insanın işleri olabilir ama bunu önceden ya özel msj la yada genelden haber vermemiz gerekir .
lucim çok haklısın da varya bazen ben sizin hızınıza da yetişemiyorum hee.yaşlndım mıdır nedir
bende şimdi bakıyorum, sekme açtım nasıl bişey diye, ilk duydum.biraz kurcalıyım bakim.
evet bencede yaptığımız yanlışlardan birisi de hayatımızdan bazı şeyleri çıkarmak.ben kendimden biliyorum mesela belli bir zaman bazı şeylerden uzak bırakıyorum kendimi ,sonra bir, iki kilo veriyorum mesela bu sefer o uzaklaştığım şeye aç kalıyorum ya, saldırıyorum ona tıka basa.sonra noluyo hoopppp tekrar verdiklerin geri gelmiş.hiç kesmeden azıcık ta olsa yemek gerekli ki o tada aç kalmayalım ve sonra ona saldırmayalım.
teşekkür ederim canım.
kız ben onu bi aralar yapmıştım defter tutyodum ama gerçekten olmuyor.burası hepimiz için bir velinimet .buranın değerini bilmemiz gerek.
saçama deilde yazış şeklin komik olmuşözellikle de öğle öğünün.poğaça da abartılacak bişey yok sonuçta sabah kahvaltısı.
lucim çok becerikli bir bayansın .bende lahana alınca yapıcam en kısa zamanda.
Yer kaplayan biri olarak görülüyorsam kendi isteğimle ayrılırım zaten.
Yer kaplayan biri olarak görülüyorsam kendi isteğimle ayrılırım zaten.
durumdacım tabi ki yer kaplayan biri olarak görünmüyorsun bilakis seni daha fazla aramızda görmek istediğimiz için bu sitemlerimiz, küsüp üzülmeni hiçbirimiz istemeyiz canım benim, amacımız seni daha fazla takımda görmek. ayrıca sen dün girip sadece kilo bildirip çıkınca üzüldük tabi ki, bir şey yazıp çıkıyorsun biz yazdıklarına onlarca yorum yapıyoruz sana sorular yöneltiyoruz ya da paylaştığın sıkıntılarına yönelik fikir paylaşıyoruz ama yazdığımız onca şey yokmuş gibi bir gün sonra tekrar girip 2 satır yazıp, yazdıklarımıza da hiç bir cevap vermeyip çıkınca sen bu sefer de biz üzülüyoruz...amacımız hem grubun hem de senin-kendimizin motivasyonumuzu kaybetmememiz için topikte daha uzun süre geçirmek ve tüm grup üyelerinin de daha fazla katılımını sağlamak...
Aynen katılıyorum luciye durumda, lütfen kırılma gücenme olmasın, biz bir takımız, sadece daha çok sohbet etmek istiyoruz seninle. Emin ol sen de biraz daha çok katılırsan bizsiz yapamayacaksın
Üzgünüm daha dikkat ederim canım teşşekür ederim bişiyler yazdığın için ama yinede bence uyarırkende uslup önemli bende kaptanımızdan bunu rica ediyorum.ben zaten sizsiz yapamıyorum ki.bu arad. Ebru şallının bacak inceltme hareketleri benimkileri inceltirse sizinle paylsşscsğım şimdi çıkıyorum dışarı çıkacağız görüşürüz öpüyorum
kızlaaar bu akşam eşimle yemeğe çıkacağız o sebeple yarın sabah yazacağım bugün yediklerimi... ama diyete devam bakalım görelim nasıl irademi koruyabilecek miyim bu sefer... hepinizi öpüyorum iyi pazarlar diliyorummm
kızlaaar bu akşam eşimle yemeğe çıkacağız o sebeple yarın sabah yazacağım bugün yediklerimi... ama diyete devam bakalım görelim nasıl irademi koruyabilecek miyim bu sefer... hepinizi öpüyorum iyi pazarlar diliyorummm
Durumda ben daha önceden başka bir takımın kaptanlığını yaptım.
İnan sınırlı olan zamanımı takıma ayırmak için uğraşıyordum. Sonra zamanla sadece liste yazıp çıkan üyelet olmaya başladı ve bu durum giderek arttı ses çıkarmadıkça. Toplight uzun zamandır buraları bilen bir arkadaş. Emin ol sadece senin için değil ileride başkalarını da önlemek amacı ile yazdığını düşünüyorum. Çünkü şöyle bir durum oluyor ilk başta kimseye uyarıds bulunmayınca sonra adaletsizlik olmasın diye ses çıkaramıyorsun. Neyse öyle işte samimiyetine güvenerek ben de biraz öncesind3n bahsetmek istedim.
İyi eğlencelet akşam için. Biz de maç izlemeye gideceğiz.
Luci hadi geç bu sınavı. Güveniyorum sana ..
Kızlar nasılsınız ?
Ben düne göre 500 gram fazla çıktım. Neden oldu anlamadım ..
cuma menumu yazayim. (bu saatlerde, dun mu desem bugun mu desem pek karar veremiyorum)
sabah: bir muz, bir portakal (menu duzensiz olcak demistim hatirlarsaniz)
ogle: 6 mantarli, 2 yumurtali, cok azicik yagli omlet, kekikli, limonlu bi domates
aksam: bir bardak sut, yarim elma, 10 gr badem (57 kalori ediyordu)
ara: 1 kare bitter cikolata (ulker'in %80 liginden aldim,kalorisi yazmiyor ama eti'nin %70'ligine gore hesaplayinca, 35 kalori falan oluyor bir kare... cunku 16 kareye degil 12 dikdortgene bolmusler cikolatayi.
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: 105 dakika acik havada tempolu yuruyus.
daha fazla spor yapacaktim ama yuruyusten sonra bir arkadasa ugradim, laf lafi acinca 4.5 saat akmis gitmis. spor da yarina kaldi.
bu arada dunku menude gece 2 tane de salatalik yemistim, onu hatirladim. sanirim usenmeyip menuyu yazsam iyi olacak, boyle unutuyorum.
Tamam su içtiysen diyeceğim yok :) Sporu bir süre yapmayınca veya dozunu artırınca öyle oluyor :) Bende geçen hafta Leslieden ağır bi video denedim hala üst bacağımda ağrı var ama değer bence :118:Emzirdiğim için bol su hergün.hatta gece.çok özlemişim ekmeği bugun yemeyip dengeliycem haha bende spor yaptım sonunda dizlerimi kıramıyorum:)
Valla düzensiz demişsin ama ben sağlıklı bir diyet menüsü görüyorum.Afiyet olsun
Takip ettiğim kadarıyla menülerin zaten güzel okurken hep takdir ediyorum canım seni. Bu defaki menünde ara öğünlerin de baya sağlıklı görünüyor.
Neden öyle oldu normalde nasıl tartılıyorsan aynı şekilde tartıldın değil mi ? Aynı şekilde yaptıysan çok sıvı tükettin veya önceki gün su tutan bir şeyler yediysen ondan olabilir .
Menüm
SABAH
1 salatalık
1 kk peynir
ÖĞLE: (13:30 gibi)
1 tavuk incik (ızgara)
Yarım köfte (ızgara)
1 yeşil biber
1 domates
5-6 çatal yeşil salata
3 dilim (orta boy) köy ekmeği
Ara ve akşam yok
19:00 gibi küçük bir kase yoğurt yemeği düşünüyorum..
SPOR: 1 saat eliptik + 1 saat yürüyüş (hızlı tempo)
SU: 3,5 litre
DİP NOT: Arkadaşlar menümde o ekmekler çıban gibi nasıl da göze batıyor..Bunun çok farkındayım ama inanın bu gibi durumlar 40 yılın başı olur, yani bir daha böyle bir ortamda ne zaman olurum malum..Öğle yemeği olması sebebiyle ve bu haftaki ödülüm olsun diyerek tükettiğim ekmekleri yok etmesini de biliriz elbet
Şu an çok tokum ve sporun dibine vuruyorum, ayrıca 150 mekik çekmeyi de planlıyorum
.
Ben de menümü paylaşayım.
Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim kaşar peynir 5 zeytin şekersiz çay
Öğlen 1 muz 1 bardak yarım yağlı süt 2 ceviz 2 top hindistan cevizli brownie (Bunu arkadaşım yapıp getirmişti kıramadım 1 tanesi ceviz büyüklüğündeydi.)
Akşam 19.30 1 dilim tam buğday ekmeği 1 tam alabalık ve bolca yeşil salata
Sudan yana sorun yok zaten seve seve 2.5 lt . Sporum da 3 mile Leslie :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?