- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.481
Bugünkü menüm
Sabah :
- 1 kase lor peynir
- Yarım domates
- 1 bardak süt
- 1 portakal
Öğle :
- 2 minik kurabiye
- 1 sade Nescafe
Akşam :
- 1 köfte
- 1 kase yoğurt
Ara :
- 1 bardak süt
- 1 portakal
Gün içinde 1 Yeşilçay 1 biberiye içtim.
Suyu 2 yapmaya çalışıyorum.
Aynı şekilde tartıldım aslında.
Menümde de o kadar etkileyecek birşey yok ama bir önceki gün ödem atayım diye çok uğraşmıştım belki cuma günü olduğumdan az çıkmış olabilirim.
Bence dengelemişsin ekmekleri de Gamze.
En büyük derdimiz ayıp olmasınlar zaten ..
menun bana guzel gorunmedi canim. cok fazla protein var, buna karsilik karbonhidrat cok az, onu da sadece portakalla, yarim domatesten ve 2 kurabiyeden aliyorsun, bence yeterli degil. vitamin, mineral eksikligi, kabizlik gibi problemler yasayabilirsin.
odem atma cabalarinin ve genel olarak hizli zayiflama cabalarinin geri tepebildigini birinci elden gormus oldun. umarim herkese ders olur bu.
Böyle canım birşey isyemediği günlerde sağlıklı hafif karbonhidrat Nereden alabilirim acaba aklımda bulunsun.
Kesinlikle haklısın ..
kahvaltida 1-2 dilim tam bugday ekmegi tuketebilirsin mesela. koftenin yaninda bol yesil salata olabilir. meyve ve sebzeler genel olarak karbonhidrat bakimindan zengindir. ayrica vitaminlerin cogunu meyve ve sebzeden aliriz. hatte ekmekte de cok onemli b vitaminleri vardir.
Bugünkü menüm
Sabah :
- 1 kase lor peynir
- Yarım domates
- 1 bardak süt
- 1 portakal
Öğle :
- 2 minik kurabiye
- 1 sade Nescafe
Akşam :
- 1 köfte
- 1 kase yoğurt
Ara :
- 1 bardak süt
- 1 portakal
Gün içinde 1 Yeşilçay 1 biberiye içtim.
Suyu 2 yapmaya çalışıyorum.
Kalori bakımından dengeli bir liste bence. Cumartesi olduğu göz önüne alınırsa özellikle :101: Bugün çok süt ürünü tüketmişsin gaz mı yaptı ondan mı kilon çok çıktı acaba :26:
Kalori bakımından dengeli bir liste bence. Cumartesi olduğu göz önüne alınırsa özellikle :101: Bugün çok süt ürünü tüketmişsin gaz mı yaptı ondan mı kilon çok çıktı acaba :26:
canim toplasak 1200 kalorinin cok altinda cikar bu menu. az kalorili menu saglikli menu demek degil. evet zayiflamak icin daha az kalorili yemek lazim ama 1200 kalorinin altina da inmemek lazim. yoksa bunye kitlik moduna girip yag tutmaya odaklanir.
kizlaar ben geldim, misafirler yeni gitti, ayyy neler yedim neler yaa. resmen 14 günlük dikkat etme olayinin acisini cikardim sanki. pisman miyim? hayir. annemin yaptigi börekleri kurabiyeleri sarmalari öyle özlemisim ki. bi daha ne zaman yiycem dedim ve baya bi yedim hepsinden. menü paylasmiyorum ama bilin yani cok yedigimi. bugun jillian yapamadim hem cok yogundum hemde midem bulaniyordu sabahtan. ama az önce 120 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim. mekik ve suqat in mola günüydü zaten bugun. yarindan itibaren son gaz devam ediyorum. bir de her gören cok zayiflamissin dedi yaa cok mutlu oldum. ama bu kadar abartili yeme olayim ilk ve sondu emin olun yani. özlem giderdim ondan böyle oldu.
ben de bugunku menumu yazayim. dun 3'te yattigim icin uykumu alamadim ve bugun pek enerjimi toplayamadim, o yuzden erken yatip erken kalkacagim yarin insallah.
sabah: 2 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi ve 2 dilim avokado, kekikli limonlu 1 domates
ogle: bir porsiyon pirasa. (pirincsiz)
ara: bir buyuk greyfurt
aksam: 1 bardak yagsiz sut, bir muz
ara: yarim elma.
su: 2 litreyi gecmistir
ogleden sonra 2 saat uyumak zorunda kaldim, kendime gelmek icin, ama cok da gelemedim. o yuzden cok acikmadim ve menu boyle oldu.
spor: 55 dk acik havada tempolu yuruyus (5 km.)
ozetle: diyet ve spor yaparken yeterli uykuyu almak da cok onemli. yoksa isler aksiyor.
afiyet olsun luci.bugünkü menümü yazarak görevimi yerine getireyim:
sabah:
sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış biberli lor peynirli omlet
1 domates+1 salatalık
öğle:
5 yk lahana kapuska-tavuklu
1 kase yeşil salata
1 kase light yoğurt
akşam:
salçalı soslu-yoğurtlu et döner (aslında planımız alkol almak ve balık restoranına gitmekti ama henüz o mezelere ve alkole hazır olmadığımı düşünerek o programı erteledim ve döner yiyerek atlatmak istedim bu akşamı da...)
su:3 litre
spor: 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş...
iyi gecelerrr....
Durumda ben daha önceden başka bir takımın kaptanlığını yaptım.
İnan sınırlı olan zamanımı takıma ayırmak için uğraşıyordum. Sonra zamanla sadece liste yazıp çıkan üyelet olmaya başladı ve bu durum giderek arttı ses çıkarmadıkça. Toplight uzun zamandır buraları bilen bir arkadaş. Emin ol sadece senin için değil ileride başkalarını da önlemek amacı ile yazdığını düşünüyorum. Çünkü şöyle bir durum oluyor ilk başta kimseye uyarıds bulunmayınca sonra adaletsizlik olmasın diye ses çıkaramıyorsun. Neyse öyle işte samimiyetine güvenerek ben de biraz öncesind3n bahsetmek istedim.
İyi eğlencelet akşam için. Biz de maç izlemeye gideceğiz.
Luci hadi geç bu sınavı. Güveniyorum sana ..
afiyet olsun luci.
dönerin pidesi yoktu ve tereyağı almadın değil mi ?
Tamam su içtiysen diyeceğim yok :) Sporu bir süre yapmayınca veya dozunu artırınca öyle oluyor :) Bende geçen hafta Leslieden ağır bi video denedim hala üst bacağımda ağrı var ama değer bence :118:
canim toplasak 1200 kalorinin cok altinda cikar bu menu. az kalorili menu saglikli menu demek degil. evet zayiflamak icin daha az kalorili yemek lazim ama 1200 kalorinin altina da inmemek lazim. yoksa bunye kitlik moduna girip yag tutmaya odaklanir.
Afiyet olsun canım
Bende 1200 lerde falan tutmuştur diye düşündüm belki protein bakımındn biraz daha zengin olabilirdi. Ama bir günde kıtlık moduna girmez umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?