- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.421
kızlar biz artık alıştık derecelerde olmaya bir aksilik olmazsa genel sıralamada takımımız 2. bireysel sıralamada ise gamze cim 3. olarak dereceye giriyor inş böyle de kalır
bende menümü yazayım böylece akşam da ona göre yerim
sabah
1 kase lahana çorbası
1 lokma peynir
öğle
5 parça kuzu şiş
bolca salata
ara
1 portakal
akşam
3 köfte bol salata olacak
su şimdiye kadar 3 lt oldu akşam biraz daha artar heralde
spor maalesef yok bugün
bugün lahana diyetimin 5. günü ve çorbam bitti artık yenisini yapmayacağım bu kadar yeter diyorum
bugün 400 gr kırmızı et sınırsız meyve sebze ve 1 kase çorba diyordu ben bu şekilde ayarladım inş. haftasonunu da abartmadan geçirip önümüzdeki hafta ya bu sefer haftasonu kg almadan girmek istiyorum haftasonları çünkü mahvediyor bir haftasonunki rezaleti kaç gün uğraşıyorum düzeltebilmek için
Kızlarrrrr, bir arkadaşa yemeğe gidiyoruz, henüz yemekte ne var bilemiyorum ama sizlere söz veriyorum asla cozutmak yok.. Hamur işi olmadığı için de şükrediyorum, ev yemeği nede olsa..en masumundan gagalarım birazcık
Gelince menümü yazarım, hepinizi çok öperim
.
BöLüşelim o zaman.hadi inşallahhhh- dereceye girmek güzel bişey yaaa - ilk katıldığım haftadan beri üstlerde olunca yenilgiyi kabul edemiyor insanbiraz haşlayıp atsan daha iyi olur tazesi donunca yapısı bozulabilir malum yüzden 90ı su ben de küçük boy bulabilir miyim bilmiyorum :44: yarısını bana gönder evet güzel olabilir ben bu listeyi genel paylaşım için yapmıştım hani yüzdeler otomatik hesaplansın diye ama tabii kaptanın yaptığı gibi olmadı evet kesinlikle ben yapmadım ama günlüklerde yapanları okumuştum ağır ve uzun vadeli bir egzersizmş ama etkisi paha biçilemez (yani güzel sıkılaştırıyormuş)
Teşekkür ederiz bizi listene aldığın içinBen ilk hazırlarken bu şekilde yapmıştım sonra genel listede olmadığınızı görünce çıkartmıştım yoksa en baştan beri listemdesinizsağol cnm gönderirim tabii maille canım menün çok güzel ben de lahana alırsam bu tarifi deneyeceğim zaten ben yemekleri az yağda pişiriyorum aynı senin yöntemin gibi hatta bazen soğanı bile sotelemeden direkt az suyla pişiriyorum en son yağ damlatıyorum hiç haşlama tadı olmuyor bu arada iyi eğlenceler ne güzel tiyatroya gidiyorsunuzben de haftaya buradaki kongre merkezindeki etkinliklere katılmayı planlıyorum sanatçılar gelecekmiş dinletiler falan olacak - değişiklik olsun dedik hep ev-iş takılıyoruz dedik arkadaşla gitme planlarımızı yaptık
Çok yemeden gel tamam mıKızlar ben çıkıyorum hepinize mutlu tatiller
hadi inşallahhhh- dereceye girmek güzel bişey yaaa - ilk katıldığım haftadan beri üstlerde olunca yenilgiyi kabul edemiyor insan
biraz haşlayıp atsan daha iyi olur tazesi donunca yapısı bozulabilir malum yüzden 90ı suben de küçük boy bulabilir miyim bilmiyorum :44: yarısını bana gönder
evet güzel olabilir ben bu listeyi genel paylaşım için yapmıştım hani yüzdeler otomatik hesaplansın diye ama tabii kaptanın yaptığı gibi olmadı
evet kesinlikle
ben yapmadım ama günlüklerde yapanları okumuştum ağır ve uzun vadeli bir egzersizmş ama etkisi paha biçilemez (yani güzel sıkılaştırıyormuş)
Ben ilk hazırlarken bu şekilde yapmıştım sonra genel listede olmadığınızı görünce çıkartmıştım yoksa en baştan beri listemdesiniz
sağol cnm
gönderirim tabii maille
canım menün çok güzel ben de lahana alırsam bu tarifi deneyeceğimzaten ben yemekleri az yağda pişiriyorum aynı senin yöntemin gibi hatta bazen soğanı bile sotelemeden direkt az suyla pişiriyorum en son yağ damlatıyorum hiç haşlama tadı olmuyor
bu arada iyi eğlenceler ne güzel tiyatroya gidiyorsunuz
ben de haftaya buradaki kongre merkezindeki etkinliklere katılmayı planlıyorum sanatçılar gelecekmiş dinletiler falan olacak - değişiklik olsun dedik hep ev-iş takılıyoruz dedik arkadaşla gitme planlarımızı yaptık
Kızlar ben çıkıyorum hepinize mutlu tatiller
Eki Görüntüle 967349
kahvalti(09:30)
yulaf unundan krep (1 fincan süt ve 2 kasik undan yaptim 4 minik krep cikti ama toplasak 1 krep anca yapar)
1 kivi,
yarim muz,
1 armut,
ceyrek ayva,
1 kk beyaz peynir,
1 domates,
2 ceviz
2 yk tahin pekmez
saat(14:30)
yarim ayva
Eki Görüntüle 967351
aksam(18:40)
1 koca tabak dolusu portakalli kereviz (resimdeki miktarin 2 kati)(cok hafif bi yemek mutlaka deneyin)
200 gr yogurt
sporlarim,
140 tane mekik cektim ve 15. günü tamamladim,
140 tane squat cektim ve 15. günü tamamladim,
90 ar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 15. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 2 nin 2. günü tamam (toplamda 12. gün)
bugun 1 litre su ictim simdiye kadar onu yatmadan 1.5 a tamamlarim
ayyy patliyorum tokluktaan, kerevize bayiliyorummm
Eki Görüntüle 967349
yulaf unundan krep (1 fincan süt ve 2 kasik undan yaptim 4 minik krep cikti ama toplasak 1 krep anca yapar)
1 kivi,
yarim muz,
1 armut,
ceyrek ayva,
1 kk beyaz peynir,
1 domates,
2 ceviz
2 yk tahin pekmez
yarim ayva
Eki Görüntüle 967351
1 koca tabak dolusu portakalli kereviz (resimdeki miktarin 2 kati)(cok hafif bi yemek mutlaka deneyin)
200 gr yogurt
sporlarim,
sabah ve öğle olmamış tatlım yaa çok az olmuş patatesli köfte tarifine de bakacağım linkini verseneBugünkü menümü yazayım.
Cuma hatırına görmezden gelirseniz sevinirim
Sabah :
- Elma sirkeli su
- 1 bardak süt
- 4 fındık
Öğle :
- 1 bardak süt
Ara :
- Sade Nescafe
Akşam :
- 3 tane patatesli köfte ( kadınbudu boyutunda yarışma için hazırladığım köfte )
- 3 kaşık yoğurt
- 3 kaşık pilav
- Salata
Bugün besin değerlerimi hesaplamadım köfteyi nasıl yapacağımı bilmediğim için.
Eki Görüntüle 967349
1 kivi,
yarim muz,
1 armut,
ceyrek ayva,
1 kk beyaz peynir,
1 domates,
2 ceviz
2 yk tahin pekmez
yarim ayva
Eki Görüntüle 967351
200 gr yogurt
sporlarim,
Afiyet olsun menülerin evde daha düzenli oluyor gibi gözüküyor ..
bol sebze meyve ağırlıklı güzel bir menü olmuş. ben kerevizi pek sevmem ama sağlıklı beslenme takıntısı var o hep alır yoğurtla falan gidiyo bi şekilde :122:
suyu 1.5 e tamamla mutlaka
ayy aksam o kadar cok yedim kii koca bir tabak dolusu portakalli kereviz yedim ya.maşallah sana evde de bozmadım canım
bende akşam 3 köfte yiyeceğim demiştim 4 köfte yedim ama çatlıyorum şu anda
İyi akşamlaar :) Hemen bugün yediklerimi paylaşıyorum.
Kahvaltı Kepekli ekmekten yaptığım kaşarlı tost yarım domates şekersiz çay
Öğlen 1 dilim havuçlu portakallı kek 1 bardak süt
Ara 12 badem
Akşam 3yk pilav 1 parça tavuk but 1kase ev yoğurdu
Dışardan geldiğimden akşam yemeği biraz geç oldu. 19:30da yedik.
Su 2 lt Spor açık havada yarım saat yürüyüş
Ara 12 badem
hnd canım hiç sebze yok menüde keşke akşam yemeğin yanına bi de salata yapsaydın onun haricinde öğlenki keki dengelemişsin
kaptanin yorumlarina ek olarak, domates dedigin 100 grami 18 kalori gayet guzel bir sebzedir. orta boy domates de 100 gram civarindadir. yarisini degil tamamini iciniz rahat olarak yiyebilirsiniz, domatesten zarar gelmez. (ha mevsimi degil, sera urunu diye yemek istemiyorsaniz anlarim. zaten benim de annem duysa bu mevsimde domates yedigimi cok kizar.)
ayrica yeterince sebze meyve tuketilmediginde, alinan lif miktari az oldugundan bagirsak hareketleri yavaslar, kabizlik gibi sorunlar baslar. lif miktari kalp sagligi icin de onemli.
hnd canım hiç sebze yok menüde keşke akşam yemeğin yanına bi de salata yapsaydın onun haricinde öğlenki keki dengelemişsin
sabah ve öğle olmamış tatlım yaa çok az olmuş patatesli köfte tarifine de bakacağım linkini versene
maşallah sana evde de bozmadım canım
bende akşam 3 köfte yiyeceğim demiştim 4 köfte yedim ama çatlıyorum şu anda
Ara 12 badem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?