Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Wuhuuuuuu hade bakalım hayırlısıı cuma menüsü olarak ta, menün harika canımm daha güzel ve dikkatlice tam gaz ileri

Kızlarrrrr, bir arkadaşa yemeğe gidiyoruz, henüz yemekte ne var bilemiyorum ama sizlere söz veriyorum asla cozutmak yok.. Hamur işi olmadığı için de şükrediyorum, ev yemeği nede olsa..en masumundan gagalarım birazcık

Gelince menümü yazarım, hepinizi çok öperim

.

tatlım biz sana bu konuda gönülden güveniyoruz zatnn sen bu konuda ıspatladın bize

İyi eğlencelerr

BöLüşelim o zaman. Teşekkür ederiz bizi listene aldığın için
Kızlar ben çıkıyorum hepinize mutlu tatiller
Çok yemeden gel tamam mı

BöLüşelim o zaman.

Teşekkür ederiz bizi listene aldığın için

Kızlar ben çıkıyorum hepinize mutlu tatiller

Çok yemeden gel tamam mı

Bugünkü menümü yazayım.
Cuma hatırına görmezden gelirseniz sevinirim

Sabah :

- Elma sirkeli su

- 1 bardak süt
- 4 fındık

Öğle :

- 1 bardak süt

Ara :

- Sade Nescafe

Akşam :

- 3 tane patatesli köfte ( kadınbudu boyutunda yarışma için hazırladığım köfte )
- 3 kaşık yoğurt
- 3 kaşık pilav
- Salata

Bugün besin değerlerimi hesaplamadım köfteyi nasıl yapacağımı bilmediğim için.

Eki Görüntüle 967349
kahvalti(09:30)
yulaf unundan krep (1 fincan süt ve 2 kasik undan yaptim 4 minik krep cikti ama toplasak 1 krep anca yapar)
1 kivi,
yarim muz,
1 armut,
ceyrek ayva,
1 kk beyaz peynir,
1 domates,
2 ceviz
2 yk tahin pekmez

saat(14:30)
yarim ayva

Eki Görüntüle 967351
aksam(18:40)
1 koca tabak dolusu portakalli kereviz (resimdeki miktarin 2 kati)(cok hafif bi yemek mutlaka deneyin)
200 gr yogurt

sporlarim,
140 tane mekik cektim ve 15. günü tamamladim,
140 tane squat cektim ve 15. günü tamamladim,
90 ar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 15. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 2 nin 2. günü tamam (toplamda 12. gün)

bugun 1 litre su ictim simdiye kadar onu yatmadan 1.5 a tamamlarim
ayyy patliyorum tokluktaan, kerevize bayiliyorummm

Afiyet olsun menülerin evde daha düzenli oluyor gibi gözüküyor ..

bol sebze meyve ağırlıklı güzel bir menü olmuş. ben kerevizi pek sevmem ama sağlıklı beslenme takıntısı var o hep alır yoğurtla falan gidiyo bi şekilde :122:
suyu 1.5 e tamamla mutlaka

sabah ve öğle olmamış tatlım yaa çok az olmuş patatesli köfte tarifine de bakacağım linkini versene

maşallah sana evde de bozmadım canım

bende akşam 3 köfte yiyeceğim demiştim 4 köfte yedim ama çatlıyorum şu anda

maşallah sana evde de bozmadım canım

bende akşam 3 köfte yiyeceğim demiştim 4 köfte yedim ama çatlıyorum şu anda
ayy aksam o kadar cok yedim kii koca bir tabak dolusu portakalli kereviz yedim ya.
yarin aksama misafirler var, aksam yemegi yemeyip misafire yaptigimiz hazirliklardan azicik yiycem aksam.

İyi akşamlaar :) Hemen bugün yediklerimi paylaşıyorum.

Kahvaltı Kepekli ekmekten yaptığım kaşarlı tost yarım domates şekersiz çay

Öğlen 1 dilim havuçlu portakallı kek 1 bardak süt

Ara 12 badem

Akşam 3yk pilav 1 parça tavuk but 1kase ev yoğurdu
Dışardan geldiğimden akşam yemeği biraz geç oldu. 19:30da yedik.
Su 2 lt Spor açık havada yarım saat yürüyüş

Son düzenleme:

hnd canım hiç sebze yok menüde keşke akşam yemeğin yanına bi de salata yapsaydın onun haricinde öğlenki keki dengelemişsin

hnd canım hiç sebze yok menüde keşke akşam yemeğin yanına bi de salata yapsaydın onun haricinde öğlenki keki dengelemişsin

kaptanin yorumlarina ek olarak, domates dedigin 100 grami 18 kalori gayet guzel bir sebzedir. orta boy domates de 100 gram civarindadir. yarisini degil tamamini iciniz rahat olarak yiyebilirsiniz, domatesten zarar gelmez. (ha mevsimi degil, sera urunu diye yemek istemiyorsaniz anlarim. zaten benim de annem duysa bu mevsimde domates yedigimi cok kizar.)

ayrica yeterince sebze meyve tuketilmediginde, alinan lif miktari az oldugundan bagirsak hareketleri yavaslar, kabizlik gibi sorunlar baslar. lif miktari kalp sagligi icin de onemli.

Haklısınız bugün öyle oldu.Aslında siz söylemeseniz ben hiç dikkat etmemiştim.Yarın ve diğer günlerde tavsiyeniz üzerine sebze yemeye dikkat edeceğim :87:

Son düzenleme:

Daha düzenleyip eklemedim kaptan. Ekleyince veririm. Biz tadını çok beğendik.
Aslında Kızartma olacaktı o yüzden sabah öğle çok az yedim. Sonra yine de içime sinmeyince aklıma fırında yapayım diye geldi.

Arkadaslar söylenecekleri söylemiş. Afiyet olsun ..

cuma menumu yazayim. (bu saatlerde, dun mu desem bugun mu desem pek karar veremiyorum)

sabah: bir muz, bir portakal (menu duzensiz olcak demistim hatirlarsaniz )
ogle: 6 mantarli, 2 yumurtali, cok azicik yagli omlet, kekikli, limonlu bi domates
aksam: bir bardak sut, yarim elma, 10 gr badem (57 kalori ediyordu)
ara: 1 kare bitter cikolata (ulker'in %80 liginden aldim,kalorisi yazmiyor ama eti'nin %70'ligine gore hesaplayinca, 35 kalori falan oluyor bir kare... cunku 16 kareye degil 12 dikdortgene bolmusler cikolatayi.

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: 105 dakika acik havada tempolu yuruyus.

daha fazla spor yapacaktim ama yuruyusten sonra bir arkadasa ugradim, laf lafi acinca 4.5 saat akmis gitmis. spor da yarina kaldi.

bu arada dunku menude gece 2 tane de salatalik yemistim, onu hatirladim. sanirim usenmeyip menuyu yazsam iyi olacak, boyle unutuyorum.

kızlar günaydınlaaar, keyifli, mutlu,huzurlu, sağlıklı bir hafta sonu olsun hepimiz için inşallah :) klasik karatay kahvaltımı yaparak güne başlamanın enerjisi içerisindeyim, buralarda olacağım ... görüşmek üzere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…