Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İşe yarıyormu leslie haftada iki gün de ondanmı yapsam

Leslie çok zorlamayan bir cardio egzersizi gece gündüz fark etmez evde güzel güzel yaparsın.Etkisi daha çok bacakta gibi görünebilir ama eğer hakkını vererek yaparsan pek çok kası çalıştırıyor. Netten videosunu bulabilirsin 2-3-5 mile istediğini seçer yaparsın Ben genelde 3 mile yapıyorum. Bence dene bi

Bende 1200 lerde falan tutmuştur diye düşündüm belki protein bakımındn biraz daha zengin olabilirdi. Ama bir günde kıtlık moduna girmez umarım

bir gunde girmez. ama metabolizma da yavaslamaya baslar bu sekilde az enerji almaya devam edersen, hemen kitlik metabolizmasina inmez ama oraya dogru azalir.

bu arada gelecek haftaya kadar tartilmicam demistim ya, ben dun de bugun de tartildim. o sozu tutamayacagimi biliyordum zaten.

Uyarmayı kasttedmedim canım uslup bence biraz daha normal olmalı luci gibi.odaöaynı şeyi söylüyor ama kırmadan.

durumdacım alınganlık yapma ve kendini üzme canım, kaptanımız çok tatlı biri-sen de biliyorsun- o da asla seni kırmak istemez ama kaptan olarak ve sorumluluğu gereği belki de biraz katı olması gerekir... ayrıca çok üzüldü senin girip de bir şey yazmadan çıkmana... hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama her şeyimizi anlatıyoruz birbirimize, kardeş gibi olduk neredeyse... o kadar hukukumuz var bence birbirimize kızıp sitem edebiliriz... kendinizi ve birbirimizi üzmeden mutlu bir şekilde devam edelim bence paylaşımlarımıza :) öpüyorum seni canım

bu arada herkese günaydınlaaar, musmutlu pazarlar :)

İşe yarıyormu leslie haftada iki gün de ondanmı yapsam

bende bazen gün içerisinde leslie yapıyorum evden yapması en kolay spor bence..işe yarıyordur sanırım evde olduğun yerde yürüyorsun hatta ben bazı yerlerde yürümek yerine koşuyorum ve oldukça ter attırıyor, en azından metabolizmamı harekete geçiriyor, mutlaka oluyordur yanılmıyorsam lily daha önce uygulayıp faydasını gördüğünü yazmıştı

Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr işe son 1 gün kala fena uyudum

Dün doğum günümdü, sevda arkadaşım dışında kimse kutlamadı, eşimde hatırlamadı gece tam son saatlerde söyledim artık ayyy ne üzüldü ne üzüldü, yada üzülmüş numarası yaptı

Amannn fena da olmadı aslında, pastadan yırttık canım arkadaşım kutladı yaa o bana yeter

.

tatlııım bilmiyordum nice mutlu,sağlıklı,neşeli, keyifli yılların olsun inşallah sevdiklerin ile beraber geçireceğin, iyi ki doğdun, iyi ki seni tanımışım canım benimmmm:119::119::119:

tatlııım bilmiyordum nice mutlu,sağlıklı,neşeli, keyifli yılların olsun inşallah sevdiklerin ile beraber geçireceğin, iyi ki doğdun, iyi ki seni tanımışım canım benimmmm:119::119::119:

Canım benimmm, söylemedim çünküü..ama yinede bu güzel kutlaman için teşekkürlerrr, bende iyiki tanımışım kii

.

dogum gunun gec de olsa kutlu olsun gamze bu da bana 7 subat dogumlu bir arkadasimin dogumgununu unuttugumu hatirlatti, hemen kutlayim

kac yasina girdigini sorsam sakincasi var mi?

canim benim dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice yaslara

kizlar sabah kahvaltimda misafirlerim vardi henuz yeni gittiler evimi toparlayip dun ve bugunun menusunu yaziyor olacagimm. dun bi girdim baktim ama kimse yoktu naailsiniz dedim kimseden cevap gelmedi muhtemelen haftasonu arada kaynadi kendinize ii bakin gun icinde gorusmek uzere

evet canim ya haftasonu kimse olmuyor. benim yarin okulum aciliyor. bir aydir tatili de firsat bilip hic calismadim. bugun biraz calismaya baslayayim ki yarin bir anda sok etkisi yapmasin

bi de okulla birlikte diyeti ve sporu nasil devam ettirecegim bilmiyorum. genelde iki seyi ayni anda goturemiyorum. hayirlisi bakalim. tarti da iki gundur guzel guzel seyler gosteriyor (tutu masallah) ama inanmak ve sonra hayal kirikligina ugramak istemiyorum.

canim benim Allah yardimcin olsun iradenle ve kararliliginla devam ettirebilecegine inaniyorum ben bak ne guzel emeklerinin krsiligini alabiliyorsun niceleri olsun insallah

canim benim Allah yardimcin olsun iradenle ve kararliliginla devam ettirebilecegine inaniyorum ben bak ne guzel emeklerinin krsiligini alabiliyorsun niceleri olsun insallah

hepimiz emeklerimizin karsiligini saglikli ve incecik bir beden ile aliriz insallah canim. ama benim metabolizma biraz ilginc. once verir gibi yapar, sonra geri alir. diyet yapinca sasiriyor herhalde "bu kiz boyle saglikli beslenmezdi, bir sey oldu herhalde" diye

İyi olmuş anne yemeklerini özlemişsin ama bir daha yok değil mi ?
.

ah ah basladi benim yine yeme ataklarim ya bugun de boyuna yiyorum, benim oluyor bu hallerim arada bi. yarin net basliyorum ama hepinizden cok özür dilerim ya :26: jillian da yapmiyorum dün ve bugun ama yarin tekrar aranizdayim. disaridayim sürekli ondan simdi gecmisi de okuyamiyorum, yarin jillian a ve düzenime kaldigim yerden devam adicem kizlar söz. bu durumlarda ben kendimi rahat birakmaz ve yeme ataklarima engel olursam o hafta boyunca sürekli bu sekilde oluyorum, en azindan rahat birakayim 2 günde gecsin umudundayim, yarin arti cikicam o kesin o yüzden tartilmiyorum ama cumaya mutlaka 59 dan daha az cikicam söz size ve kendime, offf nefret ediyorum bu durumdaaan

Doğum günün kutlu olsun Gamze, söyleseydin ya burada sana güzel birr kutlama yapardık ..

Benimkisi de yapıyor bunu, kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor benimle.
Cuma 84.2 gösterdi
Cumartesi : 84.7
Pazar : 84.1

Bayanbaloncuk kendi metabolizmanı sen daha iyi bilirsin ama bizi hatırlayarak çok uzatmamaya bak bu dönemi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…