Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlarrrrrr eve geldimmmm

DÜNKÜ MENÜM

.

günaydın tatlım, nasılsın bakkimm... menün gayet güzel olmuş canım benim, karatayı bıraktın mı sen? ben bugün yeniden full karataya başladım geçen hafta lahana detoksu yüzünden sekteye uğramıştı, bu hafta detoks yapmayacağım artık, karatay ile devam edeceğim :)

yok yokkk, bak mesela dün kahvaltım karataya uygun oldu, hiç acıkmıyorum yaaaa.. sonrasında şartlara göre davrandım ama meyveyi yoğurtla karıştırınca harbiden çok fazla zararı kalmıyor gibi, üstelik tokta tutuyor tatlım.. bu günde yine karataya uygun yaptım kahvaltımı tatlım..

tamam canım o halde meyveyi görünce yeni bir şey mi deniyor acaba gamzecim demiştim :) ben bu hafta umarım başarabilirsem sporu arttırmayı planlıyorum ama pazartesi izmire gitmem gerekiyor inşallah bu seyahat olumsuz etkilemez beni..bir sürü arkadaşla görüşüp bir yerlerde oturup yiyip içmek zorunda kalacağım ama diyeti bozmadan tabi ki, inşallah yolculuktan hasta olup dönmem yağmur olacakmış pazartesi izmirde

günaydınlarrrr güzel bir gün sizinle olsun

kaptan bu mesajı beğendi menü de gayet güzel

tatlım iyi yolculuklarrrr

gamzecim sende gezmeye rağmen gayet güzel bir menü ile geldin karşımıza

bana gelince sabah 1 avuç büyüklüğünde yufka ekmeğe 1 haşlanmış yumurta koyup yedim 1 tane de ceviz yedim o kadar şiş hissediyorum ki 1 haftadır ilk defa ekmek yiyince bu arada dün gece hastalandım insan 1 gün önce gelirdi yaa laf söz dinlemiyor bu adetler

kızlar pc açık ama oğlanlar evi duman etmişler ben bi evi toparlayıp makineye çamaşırları atayım ara ara gelirim

Tatlım herşeyin ızgarası var nasıl olsa...hiç dert etme, benim tanıdığım luuci bu seyehatten sadece değşik ortamlar ve arkadaşlar görüp tadını çıkarmayı bilir, hayat yeme içmeden ibaret değil yaa ayy

bende biraz dışarı çıkıyorum çok öperim, görüşmek üzere

inşallah tatlım, teşekkür ederim :) hadi sen gez gel, belki ben de öğleden sonra bi çarşı yapar gelirim :)

kızlar pc açık ama oğlanlar evi duman etmişler ben bi evi toparlayıp makineye çamaşırları atayım ara ara gelirim

günaydın kaptancım, kolay gelsin, yorma kendini tatilin tadını çıkar :)

inşallah tatlım, teşekkür ederim :) hadi sen gez gel, belki ben de öğleden sonra bi çarşı yapar gelirim :)

günaydın kaptancım, kolay gelsin, yorma kendini tatilin tadını çıkar :)

valla haftasonu demek eziyet demek bizde ptesi gelse de bi dinlensem diye işe zor atıyom lkendimi

Kaptan şu ara karışık bir haldeyim çocuğu yedirmek için bütünn günümü harcıyorum haftasonu misafirlikteydik 3 gün internetim yoktu.dünde iş görüşmesinde 3 saat geçirdim ve cewaplayacak vaktim kalmadı şimdi cewaplamak için geldim.bunun dışında dewamsızlığım yok.gün içinde tabletimi açıp mümkün olduğunca okuyorum takip ediyorum msjım varsa cewaplıyorum.

Evet Bencede sinir oldum saat ikide hergün spor yapıcm fit olmam şart oldu

Dünkü menüm Sabah 60 gr beyaz peynir ve 1 dilim ekmek

Öğlen 3 kaşık ıspanak
Akşam tavuk şiş 3 dilim ekmek(özlemişim.)
İki fincan kahve ve bol su kaçamak yok.bugunde güZel geçicek umarım

Minik kuşlar tam45 dknspor yaptm heryerim titriyor akşam dışarda olacağız o yüzden menümümyazayımnsabah bir dilim ekmek 60 gr peynir
Öğlen bisküvü ve bir kahve şekersiz
Akşam salata ve çorba( dışarda)
Bu arada dün iş görüşmesinde işe alındım ama kadından hoşlanmadığım için kabul etmedim.haftaya bir yerle daha görüşeceğim

çok haklısın kaptanı deryam.biz bir takımız ve takım ruhuna göre hareket etmeyiliz.tamam bazen insanın işleri olabilir ama bunu önceden ya özel msj la yada genelden haber vermemiz gerekir .

lucim çok haklısın da varya bazen ben sizin hızınıza da yetişemiyorum hee.yaşlndım mıdır nedir

bende şimdi bakıyorum, sekme açtım nasıl bişey diye, ilk duydum.biraz kurcalıyım bakim.

evet bencede yaptığımız yanlışlardan birisi de hayatımızdan bazı şeyleri çıkarmak.ben kendimden biliyorum mesela belli bir zaman bazı şeylerden uzak bırakıyorum kendimi ,sonra bir, iki kilo veriyorum mesela bu sefer o uzaklaştığım şeye aç kalıyorum ya, saldırıyorum ona tıka basa.sonra noluyo hoopppp tekrar verdiklerin geri gelmiş.hiç kesmeden azıcık ta olsa yemek gerekli ki o tada aç kalmayalım ve sonra ona saldırmayalım.

ikinizin mesajina da begeni verecektim, baskalarininkini de begenmen lazim uyarisi geldi
aynen katiliyorum ikinize de.

teşekkür ederim canım.

kız ben onu bi aralar yapmıştım defter tutyodum ama gerçekten olmuyor.burası hepimiz için bir velinimet .buranın değerini bilmemiz gerek.

saçama deilde yazış şeklin komik olmuş özellikle de öğle öğünün.poğaça da abartılacak bişey yok sonuçta sabah kahvaltısı.

lucim çok becerikli bir bayansın .bende lahana alınca yapıcam en kısa zamanda.[/B]

.

Kızlar nasılsınız ?
Ben düne göre 500 gram fazla çıktım. Neden oldu anlamadım ..

kizlar selam, aksama misafirler var bugun giremiycem yani cok fazla. bir de midem cok kötü durumda o yüzden bugun spor yapmiyorumm

Dünkü menüm Sabah 60 gr beyaz peynir ve 1 dilim ekmek

Öğlen 3 kaşık ıspanak
Akşam tavuk şiş 3 dilim ekmek(özlemişim.)
İki fincan kahve ve bol su kaçamak yok.bugunde güZel geçicek umarım

Canım güzel bir menü olmuş sebzesi ,tavuğu :) Tek sıkıntı akşamki 3 dilim ekmek. O 3 dilimin bir dilimini öğlene kaydırmak istedim okurken suyu yazmamışsın ama içmişsindir :101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…