- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.541
Görüşürüz luci :80: iyi yolculuklar ,yarınki görüşmelerinde bol şans.ben çıkıyorum kızlar yarın için hazırlıklarımı tamamlayayım hepinizi çook öptüm, şimdiden iyi haftalar herkese en geç salı sabahı buradayım
ben çıkıyorum kızlar yarın için hazırlıklarımı tamamlayayım hepinizi çook öptüm, şimdiden iyi haftalar herkese en geç salı sabahı buradayım
kızlar ben sırasıyla menülerimi yazayım önce
cuma
sabah:1.5 haşlanmış yumurta,1. k.k peynir,3 zeytin,1 tane yeşil biber
ara:3 fındık ,2 kayısı
öğle:4 y.k kadar keşkek,1 bardak ayran
ara:2 küçük parça kabak tatlısı
akşam:çeyrek ayva,1 elma,yarım portakal ,3 y.k yoğurt
spor:60 dk eliptik,100 mekik
su:2 litreye yakın
cumartesi
sabah: 2 y.k yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt
öğle:1 k,k su böreği,1 bardak ayran
ara: çeyrek ayva
akşam fırında 1 baget ,1 incik
spor:yarım saat yürüyüş,50 mekik
su:1 litreden fazladır ama bilmiyorum ne kadar oldu
pazar
sabah:1 sosis büyüklüğünde sucuk,1 dilim buğday ekmeği yarısına krem peynir yarısına da kikolata sürüp yedim,1 tane kadar domates,4 zeytin
ara :4 tane kuş lokumu (hani minikler varya ondan )
öğle saat 15:30 gibi evde yoktuk yemek yapmadım kahvaltı tarzı
2 dilim ekmek,1 domates,krem peynir ve çokkrem 1 y. k kadardır ikiside
az önce de 1 kahve ve 2 kare bitter çikolata
spor:henüz yapmadım
su :şu ana kadar 1 litre kadar.
3 günün blonçosubu gün fazla oldu ama yarın telafi günü artık
yorumlarınızı bekliyorum.isteyen yerden yere vurabilir.
her yoruma açığım canlar.
.
Teşekkür ederim nasıldı akşamın kaçamaksız atlatabildin mi ?
Bu arada leslie kilo vermeyi ciddi etkiliyor ama sıkılaştırmıyor diye düşünüyorum. .
Fatburn diye bir video var takımdan hnd önerdi ben 1 kere yaptım beğendim. Ağır gelmezse deneyebilirsin.
durumdacım alınganlık yapma ve kendini üzme canım, kaptanımız çok tatlı biri-sen de biliyorsun- o da asla seni kırmak istemez ama kaptan olarak ve sorumluluğu gereği belki de biraz katı olması gerekir... ayrıca çok üzüldü senin girip de bir şey yazmadan çıkmana... hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama her şeyimizi anlatıyoruz birbirimize, kardeş gibi olduk neredeyse... o kadar hukukumuz var bence birbirimize kızıp sitem edebiliriz... kendinizi ve birbirimizi üzmeden mutlu bir şekilde devam edelim bence paylaşımlarımıza :) öpüyorum seni canım
bu arada herkese günaydınlaaar, musmutlu pazarlar :)
kızlar ben sırasıyla menülerimi yazayım önce
cuma
sabah:1.5 haşlanmış yumurta,1. k.k peynir,3 zeytin,1 tane yeşil biber
ara:3 fındık ,2 kayısı
öğle:4 y.k kadar keşkek,1 bardak ayran
ara:2 küçük parça kabak tatlısı
akşam:çeyrek ayva,1 elma,yarım portakal ,3 y.k yoğurt
spor:60 dk eliptik,100 mekik
su:2 litreye yakın
cumartesi
sabah: 2 y.k yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt
öğle:1 k,k su böreği,1 bardak ayran
ara: çeyrek ayva
akşam fırında 1 baget ,1 incik
spor:yarım saat yürüyüş,50 mekik
su:1 litreden fazladır ama bilmiyorum ne kadar oldu
pazar
sabah:1 sosis büyüklüğünde sucuk,1 dilim buğday ekmeği yarısına krem peynir yarısına da kikolata sürüp yedim,1 tane kadar domates,4 zeytin
ara :4 tane kuş lokumu (hani minikler varya ondan )
öğle saat 15:30 gibi evde yoktuk yemek yapmadım kahvaltı tarzı
2 dilim ekmek,1 domates,krem peynir ve çokkrem 1 y. k kadardır ikiside
az önce de 1 kahve ve 2 kare bitter çikolata
spor:henüz yapmadım
su :şu ana kadar 1 litre kadar.
3 günün blonçosubu gün fazla oldu ama yarın telafi günü artık
yorumlarınızı bekliyorum.isteyen yerden yere vurabilir.
her yoruma açığım canlar.
.
bende bazen gün içerisinde leslie yapıyorum evden yapması en kolay spor bence..işe yarıyordur sanırım evde olduğun yerde yürüyorsun hatta ben bazı yerlerde yürümek yerine koşuyorum ve oldukça ter attırıyor, en azından metabolizmamı harekete geçiriyor, mutlaka oluyordur yanılmıyorsam lily daha önce uygulayıp faydasını gördüğünü yazmıştı
tatlııım bilmiyordum nice mutlu,sağlıklı,neşeli, keyifli yılların olsun inşallah sevdiklerin ile beraber geçireceğin, iyi ki doğdun, iyi ki seni tanımışım canım benimmmm:119::119::119:
İki günde bunu yapayım yaza fit olmak lazım
tatlım sen bizi yanlış anladın canım kırılma lütfen.mesela bende fazla giremiyorum arada.çocuklarım büyük sıra bana zor geliyor.ama fırsat buldukça girip iki lak lak motive olmak güzel bişey.şahnur kırıcı biri deildir aslında senin duygusal bir anına geldi sanırım.ooo sen yenisin geçen sene burda olsaydın da görseydin birbirimizi yerden yere vururduk ama sende alışacaksın bak gör.
Tebrik ederim sizleri, ben ne yazık ki spordan çok uzaktayım ama yaza kadar zayıflarsam bu yaz bol bol yüzerek sıkılaşmak istiyorum, biraz kilo verdikten sonra da koşuya başlama düşüncem var.
Bu arada eğer basen problemin varsa selülitsavar çok etkili ebru şallının, zamanında baya yapmıştım.
Gözlerimizi yollarda bırakma bir an önce gel luci ..
Sanki ilk gün biraz fazla tatlı ağırlıklı olmuş gibi geldi( meyvelerde de fruktoz var ya), regl dönemin falan mı yaklaştı ?
Onun haricinde menülerinde fazlalık yok bence ..
Dün squa yaptım b.rde ebru şallı bacak inceltme bence inanılmaz,çalıştırıypr yürüyemiyorum.kaçamak yok:) bu hafta kilo vermem lazım
Canım suların miktarı 2lt olsun lütfen bu konuda hassasımSu çok çok önemli biliyosun. Bugün için diyeceğim çikolata ve lokumlar. gerçi çok aşırı bir şey değil ikisi de ama fazla karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin sanırım dışarda olduğundan yemek hazırlayamadığındandır. Cumartesi öğlenki su böreği 1 kibrit kutusu büyüklüğünde miydi? Ben mi anlayamadım
Aynen ona başladım ama çok ağrım oldu 45 dk yapınca
yok be tatlım yeni bitti de , benim gerçi o konuda problemim varya hormonal dengesizlik.belki ondan olabilir .teşekkür ederim yorumun için.
tatlım bu hafta sıkı tutarsak inşallah gidecek .
.
1 kibrit kutusu kadardı evet.su aslında çok fazla içmek istiyorum ama kışın suyla fazla aram yok .yazın 2-2.5 litre kadar içiyorum .ama artık çoğaltmaya çalışıcam .telefona alarmmı kursam ne su içmek için.aslında iyi fikir gibi sanki.
.
[video=youtube;e0o6qMDgEbY]http://www.youtube.com/watch?v=e0o6qMDgEbY[/video]
süper bir ses...
Kızlar nasılsınız ?
Ben düne göre 500 gram fazla çıktım. Neden oldu anlamadım ..
Zorlayabilir ilk zamanlarda ama basenleri inanılmaz çalıştırıyor ve sıkılaştırıyor.
Ben de zaman zaman tatlııı diye geziniyorum o yüzden anlıyorum.
Su çok önemli ama ben de son zamanlarda hiç içemiyorum.
Yanıma şişeye alıp oturunca içmeye çalışıyorum ama onu bile unutuyorum çoğu zaman.
Ne güzel gitti çok severim Sertap Ereneri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?