- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.621
biraz kh'lı menü olmuş gibi... spor+su için
bu menüde de kh fazla olmuş sanki akşam... bu arada spora yeni başladıysan bir anda yükleme ağır gelmiş olabilir kademeli olarak arttırsan?
çikolata bisküviyi öğle olarak sayman seni aç bırakmadı mı? bence onu ara öğün sayıp hafif bir ana öğün yapsan sanırım daha tok kalırdın gibime geldi
oh oh harika ne güzel uzunca yürüyüş yapılmışmenü de on numara
menüler güzel ya hafta sonuna göre iyi atlatmışsın bencebu 7 gunluk menüyü de alsak?
yeni listen nasıl bişey acep?:44:
bu yukarıda paylaştığın tam benlik zira hem kortizonu ilaç olarak dışarıdan almak hem de stresli bir hayat sürmek bende aşırı ve dengesiz yağlanmaya sebep oldu artık içmiyorum gerçi ama aldıklarımı vermem lazım yani bendeki durumu net ifade eden bir yazı olmuş paylaşım için teşekkürler
oh afiyet olsunher zmaan olmaz böyle zaten biliyoruz anne sofrası bambaşka tabii onlar ne yapsa yenir - telafisini fazlasıyla yapacağından eminim o yüzden pişman olmamakla en iyisini yapıyorsun
bu son cümlene kesinlikle katılıyorum benim için de uyku önemlidir 2 gun uykusuz kalınca 3. gun hastalanıyorum o derece etkili yani... menüne gelirsek sanki ana öğünlerin yani öğle- akşam az olmuş gibi onun hariicnde on numara beş yıldız
valla lucicim azmine ve iradene hayranım maşallahiyi atlatmışsın bu arada ben de kapuska yapacağım ama tavuklu ya da kıymalı mı yapsam sadece sebze yemeği olarak mı yapsam emin olamadım çünkü beni 1 hafta götürür bozulur mu endişem de var:44: fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...
leslie normal tempolu bir yürüyüş gibi aslında. kilo verdiriyor - sıkılaşma konusunda birşey diyemeyeceğim ama ben kilo verdiğimde inceliyorum da - zaten yağ yaktıran şey de sadece sıkılaşma hareketleri değil önemli olan ter atma leslie fazlasıyla ter attırıyordu bana.
evet birçok kas çalışıyor ben bu postür duruşu sayesinde daha dik durmayı öğrendim lesliden
canım bu mevzuya artık yazıp uzatmak istemedim ama yazını görünce es geçemedim
hepimiz farklıyız kimimiz çok duygusal kimimiz daha ciddi ama biz bir grupta olduğumuzdan birliktelik önemli ben de ağır eleştirilerden rahatsız olurdum tabii ama kaptanımızın uyarısını çok sert yaptığını süşünmüyorum evet biraz sertti ama bence olması gerekenden daha sert değildi - ben bu gruplara girerken şunu düşünmüştüm eleştiriler sert olabilir ama bunlar birbirimize çekidüzen vermek birbirimizi motive etmek içindir - bu grupta herşeyin tatlı dille çözüldüğünü gördüm ve daha da motive oldum hepimiz birbirimize destek için varız ben hepinizi çok seviyorum ilk girdiğim ve bazen tek yazdığım topik burası artık ev ve işten sonra 3. evim gibi oldu
evet canım uyguladığım zaman ayda 5kg vermiştim şimdi çalıştığımdan eve gidince yatmak dinlenmek istiyorum aslında lesliye de başlamam ve devamlı yapmam lazım çünkü diyet tek başına yeterli değil sporla desteklenmesi lazım
Gamzeciğim doğum günün kutlu olsunben yazmıştım bir ara bugun kimin doğum günü diye kimseden ses çıkmadı tabii günü şaşırmış olabilirim ama bugunlerde birinin doğum günü olduğunu biliyordum demek ki yanlış hatırlamamışım
Rabbm sevdiklerinle sağlık, huzur ve mutluluk içinde güzel bir ömür versin inşallah nice mutlu yıllara
ben de evdeyken diyet ve sporu götürüyordum malum evdeydim ama şimdi herşeyi bir arada yapmakta zorlanıyorum bakalım spora da bir zaman ayıracağım hepsini sıraya koymam lazım
canım nefret etme geçmiş olduğu yerde kalsın eminim bugunden itibaren düzene koyarsın senarada öyle atakları hepimiz yaşıyoruz
kız sabah aç acına nasıl durdun? menün de az geldi gözüme
şimdi anlaşıldı :) ama kahve şekersiz ve sütsüz de sanırım acıktırmıştır diye düşünmüştüm
aynen ben de... artık bıkkınlık oluşmuş herhalde... ben de az olsun kalıcı olsun mantığı güdüyorum ayda 2 kg da versem yeter ki vereyim diyorum kasmıyorum o yüzden çünkü artık iradem zayıfladı zamanla...
evet canım doğru söylüyorsun bir de gün içinde yediklerimiz o kaçamak sayılabilecek şeyi tolere ediyorsa kaçamaktan sayılmıyor zaten
dediğin gibi benim 14 yıldır kaçıncı diyetim kimbilirbence de luci kesinlikle görür 75leri
Sevdacığım ben abartılı birşey görmedim açıkçası - herşeyden yemişsin ama ölçüyü kaçırmadan ve dengeli - o yüzden okurken bile gözüme batmadı - afiyet olsuntartıya olumsuz bir yansıma yok değil mi?
bu şarkıyı hiç duymamıştım işaret dilindeki videosunu izlemiştm format aynıydı demek ki klibi de benzetmişler sen paylaşınca gördüm orijinalini
ben de depresif şarkılar dinlemeyi sevmem zaten gün boyu yoruluyoruz bir de psikolojimi kendi elimde bozuyormuşum gibi geliyor öyle şarkılarla... insanız bir anımız bir anımıza uymayabiliyor bu dengesizlik değil aslında - evli misin? yalnız mı yaşıyorsun ya anımsayamadım o yüzden soruyorum mesela ben yalnız yaşıyorum arada böyle ağlama ihtiyacı hissediyorum nedensiz - sonra kendimi sorguluyorum bu neydi ne hissediyorsun diye kendimle yüzleşmeye çalışıyorum - insanlar hep yüzü güleç lily'i görüyor
aynen ben de...sanırım bu bir savunma mekanizması... içten içe yalnızlık psikolojisine giriyoruz ve o yalnızlık hissini bastırmak için yeme atakları yaşıyoruz
ben de eskiye nazaran daha dikkatliyim ama en kötü ihtimalle çikolataya sarıyorumdur o kadar...
İşte karar aşamasındayım saçlarımda dökülüyor durmasını bekliyorum,inan evin her yerinde saç
Kızlar herkesçyakışan kiloya göremi hedefini belirledi.her zayıfta güzel olmuyor bazı insanlara balık eti daha yakışıyor.röfle Bencede.ya ben çok genç gösteriyorumn zaten gencim çocuk sanıyolar şişman bir çocuk:) aslı karahana benziyorum o sanıyolar beni :) ama kadın gibi görünmek istiyorum ben liseli gibiyim
hayırlı olsun inşallah istediğin gibi bir iş olur peki sen işe başlayınca bebeğe kim bakacak bakıcı ayarladın mı aileden birileri mi bakacak?
bu arada biz zaten küşmemiştik ki ben biraz kızmıştım hallettiksorunu bak iyi ki de kızmışım seni buralarda görünce diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben mutlu ıoluyorum
ben artık sabunu bıraktım saçlarımı bıttım sabunla yıkıyorum çok da iyi oluyor saçlarımın hem dökülmesi durdu hemde boyanın yıpratmasını geçirdi
haa bu arada haftasonu kuaföre gitmeyeyim saçlarımı kendim boyayayım dedim buzlu kahve diye bi renk aldım resmen siyah oldu saçlarım yaa eski hali kumraldı inşallah bi an önce düzelir gerçi herkes çok beğeni ama benim hiç bu kadar koyu renk olmamıştı
biraz kh'lı menü olmuş gibi... spor+su için
bu menüde de kh fazla olmuş sanki akşam... bu arada spora yeni başladıysan bir anda yükleme ağır gelmiş olabilir kademeli olarak arttırsan?
çikolata bisküviyi öğle olarak sayman seni aç bırakmadı mı? bence onu ara öğün sayıp hafif bir ana öğün yapsan sanırım daha tok kalırdın gibime geldi
oh oh harika ne güzel uzunca yürüyüş yapılmışmenü de on numara
menüler güzel ya hafta sonuna göre iyi atlatmışsın bencebu 7 gunluk menüyü de alsak?
yeni listen nasıl bişey acep?:44:
bu yukarıda paylaştığın tam benlik zira hem kortizonu ilaç olarak dışarıdan almak hem de stresli bir hayat sürmek bende aşırı ve dengesiz yağlanmaya sebep oldu artık içmiyorum gerçi ama aldıklarımı vermem lazım yani bendeki durumu net ifade eden bir yazı olmuş paylaşım için teşekkürler
Tabiki kilo verince inceliyoruz ama bazı sporlar kilo verdiğinden çok duruyor ya öyle değil.
İşaret dili ile olan nasıl buraya ekleyebilir misin ?
Istediğim şeylerden biri işaret dilini öğrenmek
Evliyim Lily eşim alıştı artık yıllardır beraber olduğumuz için ama onun haricinde ben insanların arasında duygularımı belli etmem yine de şikayetçiyim bu kadar değişimden. Belki bilinçaltımda bir nedenş vardır da işte bilmiyorum .
Benimde çok dökülüyor saçımı yerde görünce temizliğe başlıyorum bitmiyor bir türlü.
Ben 58 60 civarı beğeniyorum kendimi.
Kaç yaşındasın ?
Ben de dertliyim çocuk gibi görünmekten
Eşimi kaç kere abim zannettiler çok benziyoruz zaten.
Tecrübe olarak yıkadıkça akacağını söyleyebilirim koyu renk sert gçsteriyor şahsen çikolata tonlarına bayılıyorum.kahkül yakışıyorsa kestir koyu renk deyince kahkül ve kırmızı ruj geliyor aklıma.ay avukatı bekliyorum gelmediöhala çişim geldi heycandan
Ay aynen abim 26 ama 15 sanıyorlar
günaydınlarrr dün hiç giremedim nete o yüzden sizde bayaa sohbet etmişsiniz sabahleyin ilk olarak neler yazdıklarınızı okuyayım dedim menülere genel yorumu lily yapacağından menülere girmedim
-----------------------------------
gelelim benim menülerime dün akşam hariç iyi idi ama dün akşam maalesef cozuttum sadece 2 öğün yedim yavaş yavaş karatay a dönmeye başladım ama akşam 1 kurabiye 2 küçük kare çikolata (1 pakette 16 kare mi oluyor?) 7-8 adet badem le
ama onu telafi edeceğim onun harici menülerim haftasonu karatay a uygundu
ctesi 30 dk parkurda koşu yürüyüş karışık ve 20 dk aletleri kullandım dünde 2 saat çarşı pazar alışverişi dolandım durdum akşam bozmayaydım iyi idi bu hafta çarşamba gün istanbula gideceğim cuma gece döneceğim o yüzden bu haftaki bildirimi kendiniz yapacaksınız arkadaşlar haberiniz olsun
Selam sana da güzel bir hafta dilerimHerkeslere selammm
Bugun ise gitmedim cunku bi is gorusmem var guzel bir kahvalri yaptimm
Guzel bir gun ve hafta gecirmemizi diliyorummm
güzel olmuş kaptan - eğer ki excelde hazırladıysan önce word'e kopyalayıp sonra buraya eklersen aynı tablo gibi çıkıyorÜye adı Başlangıç kilosu Hangi etapta yarışmaya başladı Şu anki kilosu Bu hafta vermesi gereken kilo Hedef Kilo
durumda 68 341 63,9 200 gr 50
Toplight 343 72,8 300 gr 65
luci221177 87 344 80 300 gr 75
Gamze_M 69,8 345 67,4 300 gr 64
Lily86 79,9 345 78,6 300 gr 70
Dagyolu 66 345 65,5 200 gr 60
ebru_kzl 92,3 346 89,8 300 gr 65
elis23 75 346 73 300 gr 65
vazgecmekyok 100,6 346 96,9 300 gr 55
Zynpkc 64,5 346 63,2 200 gr 55
Hnd 71 346 68,7 300 gr 60
sevda_M 75,6 346 74,7 300 gr 70
hm22 85,7 347 84,2 300 gr
bayanbaloncuk 61 347 59 100 gr
kızlar liste yapmaya çalıştım bilmiyyorum oldu mu
işte buuuuuuuuuuuukizlar günaydin, kac kere yazdim internet gitti durdu ya
2 günlük yeme ataklarim cok sükür bugun son buldu, harika bir baslangic yaptim günekaldigim yerden devam ediyorum yani. 2 gündür jillian a ara vermistim ama bugun yeniden kaldigim yerden basladim plank squat ve mekik de hic birakmamistim zateen. kan grubuma göre beslenmeye basladim, insallah bi süre böyle devam edebilirim, 2 günün ardindan bugun kesin artidayim o yüzden tartilmadim ama cuma mutlaka 59 un altinda cikicam söz veriyoruuum.
halledersin sen eminimtesekkür ederim canimevet iyi bir kahvalti benim vazgecilmezim. artik daha sade ve hafif menülerle karsinizda olucam ama cumartesi pazar yedim de yedim bi toparlanayim
anladım - bende bir kalori kitabı var okuldayken aldırmıştı hocamız bazen onu kullanıyorum biraz Amerikan kaynaklı yazılmış ama az çok fikir veriyor hatta diyetisyene ödünç vermiştim kaloriler hemen hemen aynı demişti - ben de kalori hesabı yapmayı yıllar önce öğrenmiştim az çok yani gram gram değil tabii - diyetisyen kalori sayımı yapmamam için beni uyarıyordubesinlerin kalorisini gramina gore hesapliyorlar canim. her site de sanirim ortalama domates icin farkli bir agirligi baz aliyor. mesela elma 60 kalori diye bir oturmus kani var ama cogu elma o 60 kalorilik elmadan daha buyuk. ben 2010'daki diyetimde birkac ay her seyi tartip kalorisini, besin degerlerini hesaplayip diyet yapmistim. o yuzden kalorilere bayagi bir asina olmustum. kalorisini ve besin degerlerini hesaplayamadigim yiyecekler oldugundan cok sinir oluyordum, o yuzden biraktim.
başladım tabiicanım bu liste takım içi listemiz ama ben tablo yapmayı beceremediğim için hepsi birbirine girmiş
lily cim yorumlarına başlamışsın tatlım
hoşgeldinGünaydın hanımlar
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle inş cumaya kadar hedeflediğiniz kiloları verirsiniz :))
işe geç geldim yazamadım hemen malup haftasonu gelen maıllerı temızlemek biraz süre aldı.
Bu hafta kahvaltılarımı meyveyle geçiştirmek istiyorum siz nerdesiniz.
Haftasonu misafirlikte olduğumuzdan ötürü pek sağlıklı beslenemedim.
ayyy zorluğunu hayal bile edemiyorum:44: gelmiş geçmiş olsun bir dha yaşanmasın inşallahcanim o aksam yni cuma aksami evdede sular yoktu hemde ctesi sabaha kadar anlicann zor bi gunduu
okurken yüzümde tebessüme neden oldun ya kıyamam o kadar yoracak ne vardı kendini? bi de topuklu ayakkabıyla zor olmuşturİş görüşmesindeyim ara verdik kaçtım hemen galiba olacak:) pazarlıkta anlaşabilirsek.hiç bişiy yemedim hala heycandan.bu arada çok komik yürüyorum dizlerimi bükemiyorum ağrıdan ay birde topuklu ayakkabı.kaç gün dahansürere bu kas ağrıları acep
beni de hep çocuk sanıyorlardı bi de minyon tipli olunca - mesela ben 20-22 yaşındayken biri bana kaça gidiyorsun diye sormuştu okul bitti dedim eee lise okumayacan mı dediKızlar herkesçyakışan kiloya göremi hedefini belirledi.her zayıfta güzel olmuyor bazı insanlara balık eti daha yakışıyor.röfle Bencede.ya ben çok genç gösteriyorumn zaten gencim çocuk sanıyolar şişman bir çocuk:) aslı karahana benziyorum o sanıyolar beni :) ama kadın gibi görünmek istiyorum ben liseli gibiyim
ben de mutlu oluyorum durumda arkadaşımızı sık görünceeeehayırlı olsun inşallah istediğin gibi bir iş olur peki sen işe başlayınca bebeğe kim bakacak bakıcı ayarladın mı aileden birileri mi bakacak?
bu arada biz zaten küşmemiştik ki ben biraz kızmıştım hallettiksorunu bak iyi ki de kızmışım seni buralarda görünce diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben mutlu ıoluyorum
ben artık sabunu bıraktım saçlarımı bıttım sabunla yıkıyorum çok da iyi oluyor saçlarımın hem dökülmesi durdu hemde boyanın yıpratmasını geçirdi
haa bu arada haftasonu kuaföre gitmeyeyim saçlarımı kendim boyayayım dedim buzlu kahve diye bi renk aldım resmen siyah oldu saçlarım yaa eski hali kumraldı inşallah bi an önce düzelir gerçi herkes çok beğeni ama benim hiç bu kadar koyu renk olmamıştı
ya menüme şöyle başka bir gözle baktım da aşırı berbattttAslında menün biraz fazla olmuş ama 100 gram etkilediği için önemli değil
-----------------
Yarışmaya katıldığım için başlık açtım tek tarif var
------------------------------
Protein daha çok kilo verdirir diye biliyordum ama takıldım kaldım ..
Tecrübe olarak yıkadıkça akacağını söyleyebilirim koyu renk sert gçsteriyor şahsen çikolata tonlarına bayılıyorum.kahkül yakışıyorsa kestir koyu renk deyince kahkül ve kırmızı ruj geliyor aklıma.ay avukatı bekliyorum gelmediöhala çişim geldi heycandan
motive olduysan ne mutluVictorya secret mankenlerine bakınca hırslanıp yüklendim boydan noksanım ama neden öyle olmayayım dedim:) fazla hayalökurmuşta olabilirim ama beni motive etti
Tabiki kilo verince inceliyoruz ama bazı sporlar kilo verdiğinden çok duruyor ya öyle değil.
İşaret dili ile olan nasıl buraya ekleyebilir misin ?
Istediğim şeylerden biri işaret dilini öğrenmek
---------------------------------
Evliyim Lily eşim alıştı artık yıllardır beraber olduğumuz için ama onun haricinde ben insanların arasında duygularımı belli etmem yine de şikayetçiyim bu kadar değişimden. Belki bilinçaltımda bir nedenş vardır da işte bilmiyorum .
--------------------------
Ben de dertliyim çocuk gibi görünmekten
Eşimi kaç kere abim zannettiler çok benziyoruz zaten.
Lily sürekli artı çıkınca yiyesim gelmiyor.
O kadar dikkat ediyorum bugün 84.4 çıktım.
Ay aynen abim 26 ama 15 sanıyorlar
bana da yüzün küçük gösteriyor derler hiç çok güzel bir kızsın dememişlerdir hep çok şirinsin tatlısın şekersin sanki 10 yaşında bir kız çocuğuyla konuşur gibi...Bana da 17 18 diyorlar.
İleride iyi olur bize de boşver
tabii ki de olacaksın hem de eksilerleHiç merak etmeyin canımcım bu hafta listede olucam inş :))
gunaydin gunaydin!
cumaya 4 gun kaldi
kızlar meraba
diyetisyene gittim aklımda bazı sorular vardı onları sordum dedim bazı arkadaşlar karatay yapıyor haftada 1 den fazla kiloda veriyorlar bende mi yapsam olumsuz şeyler söyledi o tarz beslenme sporculara veriliyor yurt dişında bu diyeti yasakladılar bazı hastalıklar saydı ilerde oluyormuş daha önceden bir diyetisyene daha gitmiştim onada sordum oda yasaklandığını söylemişti kızlar ben bana söyleneni yazdım belki size faydası dokunur herkes de aynı şeyleri söylemiyor iyice araştırmak lazım e peki ben niye veremiyorum diyince biz bir robot değliz vs başladı anlatmaya neyse sadece 1 haftalık olan diyetime başladım bugun çok farkı yok ama böyle ilerleyeceğim
Lily 20 gün önce hastanedeyiz kayıt yapan bayan ile konuşuyoruz. Durdu durdu baktı ayy dayanamayacağım söyleyeceğim sen kadar şeker ne kadar tatlısın öyle dedi. Kendimi kedi gibi hissettimmotive olduysan ne mutlu
ay ne kötü ya eşini abin sanmalarıbenim de kardeşimi abim sanarlar hep - kardeşim derim abin şöyle böyle diye konuşrular ısrarla kardeşim o abim değil derim
o bilinçaltını su yüzüne çıkartabilirz istersenişaret diline gelince onu da ekleyim diyordum yorumlardan sonra sen sorarak işimi kolaylaştırdın :) video bu ama nasıl çıkacak bilmiyorum video olarak görüncek mi ki?:44:
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/UcDV2-bukiA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
belki yememekten metabolizman yavaşlamıştır biraz arttırınca verirsin belki
bana da yüzün küçük gösteriyor derler hiç çok güzel bir kızsın dememişlerdir hep çok şirinsin tatlısın şekersin sanki 10 yaşında bir kız çocuğuyla konuşur gibi...
kızlar meraba
diyetisyene gittim aklımda bazı sorular vardı onları sordum dedim bazı arkadaşlar karatay yapıyor haftada 1 den fazla kiloda veriyorlar bende mi yapsam olumsuz şeyler söyledi o tarz beslenme sporculara veriliyor yurt dişında bu diyeti yasakladılar bazı hastalıklar saydı ilerde oluyormuş daha önceden bir diyetisyene daha gitmiştim onada sordum oda yasaklandığını söylemişti kızlar ben bana söyleneni yazdım belki size faydası dokunur herkes de aynı şeyleri söylemiyor iyice araştırmak lazım e peki ben niye veremiyorum diyince biz bir robot değliz vs başladı anlatmaya neyse sadece 1 haftalık olan diyetime başladım bugun çok farkı yok ama böyle ilerleyeceğim
Lily 20 gün önce hastanedeyiz kayıt yapan bayan ile konuşuyoruz. Durdu durdu baktı ayy dayanamayacağım söyleyeceğim sen kadar şeker ne kadar tatlısın öyle dedi. Kendimi kedi gibi hissettim
Çıkaralım hadi bilinç altımıHipnoz olmak istiyorum aslında.
Şurada 2 hafta olmadı ben diyete başlayalı nasıl yavaşlar hemen. İlaç kullanıyorum ama tiroid için acaba işe yaramıyor mu diyorum.
Çok beğendim. İşaret dilini het programda uygulamalılar bence. Makina kafadaki kadın da çok iyi.
Sen biliyor musun ?
Uygulayamıyorum ben ama karatayın kesinlikle sağlıksız olduğunu düşünmüyorum.
Ancak tam bilmeden dukana yakın zanneden kişiler böyle düşünüyor.
ben de yavaş yavaş karatay tarzı beslenmeye başladım işin gerçeği sabahleyin ekmeksiz 1-2 ceviz ile yumurta yedim accık da peynir
öğlen yemek olarak kuru üzüm ve yoğurt akşama da yeşil mercimek çorba ile tavuk yiyeceğim gamze cim bu uygunmudur? (haa öğleyin ev için ekmek almıştım 1/2 dilim yedim taze tam buğday 1 haftadır hiç yemiyordum kötü mü oldu?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?