Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Victorya secret mankenlerine bakınca hırslanıp yüklendim boydan noksanım ama neden öyle olmayayım dedim:) fazla hayalökurmuşta olabilirim ama beni motive etti

Tabiki kilo verince inceliyoruz ama bazı sporlar kilo verdiğinden çok duruyor ya öyle değil.

İşaret dili ile olan nasıl buraya ekleyebilir misin ?
Istediğim şeylerden biri işaret dilini öğrenmek

Evliyim Lily eşim alıştı artık yıllardır beraber olduğumuz için ama onun haricinde ben insanların arasında duygularımı belli etmem yine de şikayetçiyim bu kadar değişimden. Belki bilinçaltımda bir nedenş vardır da işte bilmiyorum .

İşte karar aşamasındayım saçlarımda dökülüyor durmasını bekliyorum,inan evin her yerinde saç

Benimde çok dökülüyor saçımı yerde görünce temizliğe başlıyorum bitmiyor bir türlü.

Ben 58 60 civarı beğeniyorum kendimi.
Kaç yaşındasın ?
Ben de dertliyim çocuk gibi görünmekten
Eşimi kaç kere abim zannettiler çok benziyoruz zaten.

Tecrübe olarak yıkadıkça akacağını söyleyebilirim koyu renk sert gçsteriyor şahsen çikolata tonlarına bayılıyorum.kahkül yakışıyorsa kestir koyu renk deyince kahkül ve kırmızı ruj geliyor aklıma.ay avukatı bekliyorum gelmediöhala çişim geldi heycandan

Lily sürekli artı çıkınca yiyesim gelmiyor.
O kadar dikkat ediyorum bugün 84.4 çıktım.

Ay aynen abim 26 ama 15 sanıyorlar

Benim saçımın doğal rengi çikolata tonlarında seviyorum değiştirmiyorum o yüzden geçenlerde de perçem kestirdim.

Iff o tuvalet kötü cidden haftasonu eşimle maç izledik sözde ben de ilk yarı yok tutmaktan ..

yorumları lily yapacak yazısını görünce çok onore oldum teşekkür ederim kaptan
menü kötü değil hatta benmkine bakarsak hiçbişey

Herkeslere selammm

Bugun ise gitmedim cunku bi is gorusmem var guzel bir kahvalri yaptimm

Guzel bir gun ve hafta gecirmemizi diliyorummm
Selam sana da güzel bir hafta dilerim

güzel olmuş kaptan - eğer ki excelde hazırladıysan önce word'e kopyalayıp sonra buraya eklersen aynı tablo gibi çıkıyor
bu arada hedef kiloyu 70e inince değiştircem - ben de kendi listeme ekleyeyim aynını ki elimizde bir nüsha daha bulunsun

işte buuuuuuuuuuuu biliyordum bu yazını görmeden yazmıştım telafi edeceğini

tesekkür ederim canim evet iyi bir kahvalti benim vazgecilmezim. artik daha sade ve hafif menülerle karsinizda olucam ama cumartesi pazar yedim de yedim bi toparlanayim
halledersin sen eminim

anladım - bende bir kalori kitabı var okuldayken aldırmıştı hocamız bazen onu kullanıyorum biraz Amerikan kaynaklı yazılmış ama az çok fikir veriyor hatta diyetisyene ödünç vermiştim kaloriler hemen hemen aynı demişti - ben de kalori hesabı yapmayı yıllar önce öğrenmiştim az çok yani gram gram değil tabii - diyetisyen kalori sayımı yapmamam için beni uyarıyordu

canım bu liste takım içi listemiz ama ben tablo yapmayı beceremediğim için hepsi birbirine girmiş

lily cim yorumlarına başlamışsın tatlım
başladım tabii

hoşgeldin ben de elisi görmedim herhalde hafta sonu girmiyor bakalım gün içinde yazmış mı diye düşünürken gördüm yazını hafta sonu geride kaldı bugun yeni bir gün yeni bir başlangıç - menülerin takipte olacak haberin ola

canim o aksam yni cuma aksami evdede sular yoktu hemde ctesi sabaha kadar anlicann zor bi gunduu
ayyy zorluğunu hayal bile edemiyorum:44: gelmiş geçmiş olsun bir dha yaşanmasın inşallah

okurken yüzümde tebessüme neden oldun ya kıyamam o kadar yoracak ne vardı kendini? bi de topuklu ayakkabıyla zor olmuştur sen kademeli olarak arttır sporu bence bu hafta 15-20 dk ile başlayıp haftaya yarım saate çıkar sonra 45 dk şeklinde... o zaman hem alışır vücudun hem de spordan bıkmazsın

beni de hep çocuk sanıyorlardı bi de minyon tipli olunca - mesela ben 20-22 yaşındayken biri bana kaça gidiyorsun diye sormuştu okul bitti dedim eee lise okumayacan mı dedi
3 yıl önce kapandım bi de biraz kilo aldım şimdi de abla yenge diyorlar

soruna gelince, ben hedefimi 70 yaptım çünkü 55 yazsam daha hedefe çok var deyip motivasyonum düşer küçük hedefler koyarak devam etmek istedim yoluma - yani 70e ulaşınca hedef 60a düşecek sonra da inşallah 50leri hedefleyeceğim

ben de mutlu oluyorum durumda arkadaşımızı sık görünceeee yokluğu hissediliyor avukat arkadaşımın

ya menüme şöyle başka bir gözle baktım da aşırı berbatttt Allahtan 100 gramla atlattım
başlığına da boş bi arada detaylıca bakacağım sana sözüm var

zaten şu an nerdeyse sadece kahkül hani şu arkası kısa önü uzun olan modelller var ya o tarz dı saçım biraz kısa kes dedim kuaföre gecen o da tam kısaltmış ilkokuldan bu tarafa bu kadar kısa olmamıştı :)

Victorya secret mankenlerine bakınca hırslanıp yüklendim boydan noksanım ama neden öyle olmayayım dedim:) fazla hayalökurmuşta olabilirim ama beni motive etti
motive olduysan ne mutlu

ay ne kötü ya eşini abin sanmaları benim de kardeşimi abim sanarlar hep - kardeşim derim abin şöyle böyle diye konuşrular ısrarla kardeşim o abim değil derim
o bilinçaltını su yüzüne çıkartabilirz istersen işaret diline gelince onu da ekleyim diyordum yorumlardan sonra sen sorarak işimi kolaylaştırdın :) video bu ama nasıl çıkacak bilmiyorum video olarak görüncek mi ki?:44:
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/UcDV2-bukiA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lily sürekli artı çıkınca yiyesim gelmiyor.
O kadar dikkat ediyorum bugün 84.4 çıktım.

belki yememekten metabolizman yavaşlamıştır biraz arttırınca verirsin belki

Ay aynen abim 26 ama 15 sanıyorlar

Bana da 17 18 diyorlar.
İleride iyi olur bize de boşver
bana da yüzün küçük gösteriyor derler hiç çok güzel bir kızsın dememişlerdir hep çok şirinsin tatlısın şekersin sanki 10 yaşında bir kız çocuğuyla konuşur gibi...

kızlar meraba
diyetisyene gittim aklımda bazı sorular vardı onları sordum dedim bazı arkadaşlar karatay yapıyor haftada 1 den fazla kiloda veriyorlar bende mi yapsam olumsuz şeyler söyledi o tarz beslenme sporculara veriliyor yurt dişında bu diyeti yasakladılar bazı hastalıklar saydı ilerde oluyormuş daha önceden bir diyetisyene daha gitmiştim onada sordum oda yasaklandığını söylemişti kızlar ben bana söyleneni yazdım belki size faydası dokunur herkes de aynı şeyleri söylemiyor iyice araştırmak lazım e peki ben niye veremiyorum diyince biz bir robot değliz vs başladı anlatmaya neyse sadece 1 haftalık olan diyetime başladım bugun çok farkı yok ama böyle ilerleyeceğim

Çok iyi yapmışsın tatlım, ayrıca uyarın için de çok teşekkürlerrr

Lily 20 gün önce hastanedeyiz kayıt yapan bayan ile konuşuyoruz. Durdu durdu baktı ayy dayanamayacağım söyleyeceğim sen kadar şeker ne kadar tatlısın öyle dedi. Kendimi kedi gibi hissettim

Çıkaralım hadi bilinç altımı Hipnoz olmak istiyorum aslında.

Şurada 2 hafta olmadı ben diyete başlayalı nasıl yavaşlar hemen. İlaç kullanıyorum ama tiroid için acaba işe yaramıyor mu diyorum.

Çok beğendim. İşaret dilini het programda uygulamalılar bence. Makina kafadaki kadın da çok iyi.
Sen biliyor musun ?

Uygulayamıyorum ben ama karatayın kesinlikle sağlıksız olduğunu düşünmüyorum.
Ancak tam bilmeden dukana yakın zanneden kişiler böyle düşünüyor.

ben de yavaş yavaş karatay tarzı beslenmeye başladım işin gerçeği sabahleyin ekmeksiz 1-2 ceviz ile yumurta yedim accık da peynir
öğlen yemek olarak kuru üzüm ve yoğurt akşama da yeşil mercimek çorba ile tavuk yiyeceğim gamze cim bu uygunmudur? (haa öğleyin ev için ekmek almıştım 1/2 dilim yedim taze tam buğday 1 haftadır hiç yemiyordum kötü mü oldu?)

Kaptancığım yakın ama çok uygun değil sanıyorum, çünkü karatayın kahvaltısı accık peynir değil en az 1 kk ve öğle pek uygun olmamış kaptancığım bende çok memnunum karataydan, ilk defa bu kadar sağlıklı ve tok olarak diyet yapıyorum

BEN BU GÜN KÜ MENÜMÜ PAYLAŞIMCAM KIZLAR SİZİNLE AKŞAM NE YİYECEĞİM BELLİ ÇÜNKÜ.

SABAH:

1 Adet ayva
1 bardak su

ÖĞLE:

1 KASE ÇORBA
2 YK TAVUKLU PİLAV
SALATA

ARA ÖĞÜN:

1 FİNCAN YEŞİL ÇAY , BİR PARÇA KEK

AKŞAM:

1 PORSİYON CACIK( BAHARATLI )

21:00 DE 1 FİNCAN YEŞİL ÇAY.

SU İÇMEYE DEVAM EDİYORUM HALA ŞUAN 5 BARDAK. ( BARDAĞIMI BÜYÜTTÜM :) ) MENÜMÜ AZ BULABİLİRSİNİZ BELKİ AMA BEN ANCA BÖLE VERİYORUM KIZLAR KİLO AKŞAM ÇORBA BILE ICSEM YARIYOR BANA BUNU ANLADIM AZ YİCEM Kİ BİR MÜDDET KÜÇÜLSÜN MİDEM AKŞAM BİRAZ DA HAREKET EKLİCEM. KIZIM DAHA KÜÇÜK O YUZDEN GECE UYKUM COK AZ UYKUMU ALIYOR OLSAM BEN ÇOK GÜZEL KİLOMU VERİRİM ÇOKTA YÜRÜYÜM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…