Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aklına takılanları sormn ve cevap alman güzel bence - ben diyetisyene gittiğimde çok boş geçiyordu ben aklıma takılanları sorarken bile çekiniyordum artık aramızda muhabbet olmayınca
bu arada yasaklanan karatay değil dukan diye biliyorum çünkü karatay diyeti daha çok bizim ülkemizde uygulanıyor tabii yurt dışında da ünlenmiş olabilir ama genel mantığı GI yani glisemik indeks diyetiyle yakın - düşük Glisemik indeksli besinlerin tüketilmesi sonucu insülin salınımını azaltmak. ben uygulamasam da bazı yazılarında doğru bulduğum noktalar da var yiğidi öldür hakkını yeme demişler
yabancılar buna GI diet diyor Fransızlar montignac bizse karatay tabii ufak tefek farklılıklar olsa da genel mantık aynı

ayyy ne güzelll hep mutlu ol

-işaret dilini biraz biliorum kursa gitmiştim videolarla da kendimi geliştirdim diyebilirim
- ay o ne tatlısın muhabbetine hiç gelemem çok can sıkıcı
- bilinçaltı mevzuna da bi el atalım ya

gamzem tatlım öğlen kuru üzüm mü olmamış? kuru kayısı olunca kuru üzümde olur diye yorumlamıştım ama sabah da yağda yumurta yapmıştım o yüzden canım istemedi diye accık peynir değilse daha çok olabilirdi

elis cim bu çok az olmuş yaa tatlımm sen emzirmeyi kesmiştin dimi? bana göre bu hiç sağlıklı değil

az olduğunun nedenini açıklamışsın, Rabbim yardım etsin

Aminn, hep beraber inşaallah canım..

Yani tatlım meyve yerine protein ağırlıklı yemek olaymış diye düşündüm..:44::44:

Evet canım kestik 4 ay emdi benım kızım Ama napım olmuyor başka türlü spor yapıcak vaktım de yok az yiyim diyorum napım ne ekleyebilirm sence :44:

sagol canim, kaldigim yerden devam ediyorum bugunn. destegin icin cok ama cok tesekkürlerr

Hani ben listede:)

sanırım hem yeşil mercimek hem çorba karataya uygun değil:44: yani tahminim bu yönde

Eliscim menün çok az bu şekilde miden küçülür belki ama kaybolmaz :) ve normal beslendiğinde geri kilo alman kaçınılmaz olur bence dağyolunun beslenme listesini takip ederek yol almaya çalış en azından dengeli ve sağlıklı bir beslenme listesi

hosbulduk canimmm

Evet canım kestik 4 ay emdi benım kızım Ama napım olmuyor başka türlü spor yapıcak vaktım de yok az yiyim diyorum napım ne ekleyebilirm sence :44:

az yiyip sık sık yesen metabolizmayı hızlandırsan proteini artırsan ne bileyim bilemedim şimdi öğle tatillerinde yürüyüş yapabilirsin benim tek sporum öğle tatillerinde yaptığım yürüyüşlerim maalesef çalışınca başka şansım olmuyor

gamzem akşam proein alacağım için öyle beslendim aslında dün enginar kereviz kabak ve havuçla abuk subuk bir yemek pişirdim zeytinyağlı işe onu getirecektim unutmuşum o yüzden hamur işi olmasın diye böylşe oldu

sagol canim, kaldigim yerden devam ediyorum bugunn. destegin icin cok ama cok tesekkürlerr
rica ederim birimiz hepimiz hepimiz birimiz için

Avukatım biraz maaşım az olucak ama çalışcaö
iş bulmana çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
maaşın az da olsa sorun olmaz yaa kendine göre bir çevre edinirsin ileride kendi iş yerini de açarsın belki...

Benim saçımda o model güzel olmuştur bence.işşşşş buldu mmmmmmmmmm

hayırlı olsun canımmm boşver maaş az olsun ilk başlarda tecrübe de gerekli insana eğer çok maddi probleminiz yoksa

lily cim yeşil mercimek çorbası uygun olmalı diye biliyorum pirinçli çorbalar ve unlu çorbalar yasak diye biliyorum ama:26::26::26:

kızlar bugun meyve getiremedim işe - o yüzden de gün içinde yiyemedim
akşam yemeğinde yoğurtlu havuç yapsam sonrasında meyve yesem sizce nasıl olur? öğlen omlet yedim akşam da sebze olsun istiyorum
lahanayı da yarına pişireyim diye düşündüm:44:

anladım yani unsuz mercimek yemeği gibi... yasak olmayabilir de çorbayı görünce sadece tahminimi söyledim

canım şimdi baktım da karatayın kitaplarındaki iftar menülerinde var yeşil mercimek yemek demiş ama benimkisi çorba oldu işte
bu arada yoğurtlu havuç ne kadar tok tutar seni? lahana yemeği hemen olur bence fazla vaktini almaz bi de meyve yiyebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…