- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.661
BEN BU GÜN KÜ MENÜMÜ PAYLAŞIMCAM KIZLAR SİZİNLE AKŞAM NE YİYECEĞİM BELLİ ÇÜNKÜ.
SABAH:
1 Adet ayva
1 bardak su
ÖĞLE:
1 KASE ÇORBA
2 YK TAVUKLU PİLAV
SALATA
ARA ÖĞÜN:
1 FİNCAN YEŞİL ÇAY , BİR PARÇA KEK
AKŞAM:
1 PORSİYON CACIK( BAHARATLI )
21:00 DE 1 FİNCAN YEŞİL ÇAY.
SU İÇMEYE DEVAM EDİYORUM HALA ŞUAN 5 BARDAK. ( BARDAĞIMI BÜYÜTTÜM :) ) MENÜMÜ AZ BULABİLİRSİNİZ BELKİ AMA BEN ANCA BÖLE VERİYORUM KIZLAR KİLO AKŞAM ÇORBA BILE ICSEM YARIYOR BANA BUNU ANLADIM AZ YİCEM Kİ BİR MÜDDET KÜÇÜLSÜN MİDEM AKŞAM BİRAZ DA HAREKET EKLİCEM. KIZIM DAHA KÜÇÜK O YUZDEN GECE UYKUM COK AZ UYKUMU ALIYOR OLSAM BEN ÇOK GÜZEL KİLOMU VERİRİM ÇOKTA YÜRÜYÜM
geçen gün karnbahar yaptım bi türlü pişmedi saat 8e yakın yemiştim yemeği lahanayı da yıka ayıkla doğra zaman alır gibime geldi yoğurtlu havuç salata meze tarzı oluyor havucu az yağda pişirip üstüne yoğurt döküp 1-2 dl ekmekle yerim diye düşündüm hem sebze hem yoğurt hem ekmek yemiş olurum diye... eve gidince bakayım ya duruma göre lahanayı da yapabilirim bilemedim şimdi:44:canım şimdi baktım da karatayın kitaplarındaki iftar menülerinde var yeşil mercimek yemek demiş ama benimkisi çorba oldu işte
bu arada yoğurtlu havuç ne kadar tok tutar seni? lahana yemeği hemen olur bence fazla vaktini almaz bi de meyve yiyebilirsin bence
geçen gün karnbahar yaptım bi türlü pişmedi saat 8e yakın yemiştim yemeği lahanayı da yıka ayıkla doğra zaman alır gibime geldi yoğurtlu havuç salata meze tarzı oluyor havucu az yağda pişirip üstüne yoğurt döküp 1-2 dl ekmekle yerim diye düşündüm hem sebze hem yoğurt hem ekmek yemiş olurum diye... eve gidince bakayım ya duruma göre lahanayı da yapabilirim bilemedim şimdi:44:
tamam onu yapayım bari zaten ne zmandır lahana yiyesim varallah allah halbuki karnıbahar 15-20 dk da pişer neden öyle geç pişti ki? bana havucu rendelemektense lahanayı doğrayıp pişirmek daha kolay geldi de
Afiyet olsun canım . Kahvaltı ve akşam öğünü hafif kalmış haklısın ama bünyeni tanımışsın madem ona göre beslen. Az ve öz yiyecekseen tavsiyem proteini ihmal etme.Karbonhidratı yağı normalden az tutmuşsun zaten.
Üye adı Başlangıç kilosu Hangi etapta yarışmaya başladı Şu anki kilosu Bu hafta vermesi gereken kilo Hedef Kilo
durumda 68 341 63,9 200 gr 50
Toplight 343 72,8 300 gr 65
luci221177 87 344 80 300 gr 75
Gamze_M 69,8 345 67,4 300 gr 64
Lily86 79,9 345 78,6 300 gr 70
Dagyolu 66 345 65,5 200 gr 60
ebru_kzl 92,3 346 89,8 300 gr 65
elis23 75 346 73 300 gr 65
vazgecmekyok 100,6 346 96,9 300 gr 55
Zynpkc 64,5 346 63,2 200 gr 55
Hnd 71 346 68,7 300 gr 60
sevda_M 75,6 346 74,7 300 gr 70
hm22 85,7 347 84,2 300 gr
bayanbaloncuk 61 347 59 100 gr
kızlar liste yapmaya çalıştım bilmiyyorum oldu mu
Sevdacığım ben abartılı birşey görmedim açıkçası - herşeyden yemişsin ama ölçüyü kaçırmadan ve dengeli - o yüzden okurken bile gözüme batmadı - afiyet olsuntartıya olumsuz bir yansıma yok değil mi?
ben de depresif şarkılar dinlemeyi sevmem zaten gün boyu yoruluyoruz bir de psikolojimi kendi elimde bozuyormuşum gibi geliyor öyle şarkılarla... insanız bir anımız bir anımıza uymayabiliyor bu dengesizlik değil aslında - evli misin? yalnız mı yaşıyorsun ya anımsayamadım o yüzden soruyorum mesela ben yalnız yaşıyorum arada böyle ağlama ihtiyacı hissediyorum nedensiz - sonra kendimi sorguluyorum bu neydi ne hissediyorsun diye kendimle yüzleşmeye çalışıyorum - insanlar hep yüzü güleç lily'i görüyor
aynen ben de...sanırım bu bir savunma mekanizması... içten içe yalnızlık psikolojisine giriyoruz ve o yalnızlık hissini bastırmak için yeme atakları yaşıyoruz
ben de eskiye nazaran daha dikkatliyim ama en kötü ihtimalle çikolataya sarıyorumdur o kadar...
Kızlar herkesçyakışan kiloya göremi hedefini belirledi.her zayıfta güzel olmuyor bazı insanlara balık eti daha yakışıyor.röfle Bencede.ya ben çok genç gösteriyorumn zaten gencim çocuk sanıyolar şişman bir çocuk:) aslı karahana benziyorum o sanıyolar beni :) ama kadın gibi görünmek istiyorum ben liseli gibiyim
hayırlı olsun inşallah istediğin gibi bir iş olur peki sen işe başlayınca bebeğe kim bakacak bakıcı ayarladın mı aileden birileri mi bakacak?
bu arada biz zaten küşmemiştik ki ben biraz kızmıştım hallettiksorunu bak iyi ki de kızmışım seni buralarda görünce diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben mutlu ıoluyorum
ben artık sabunu bıraktım saçlarımı bıttım sabunla yıkıyorum çok da iyi oluyor saçlarımın hem dökülmesi durdu hemde boyanın yıpratmasını geçirdi
haa bu arada haftasonu kuaföre gitmeyeyim saçlarımı kendim boyayayım dedim buzlu kahve diye bi renk aldım resmen siyah oldu saçlarım yaa eski hali kumraldı inşallah bi an önce düzelir gerçi herkes çok beğeni ama benim hiç bu kadar koyu renk olmamıştı
Bende de çoğu var arkadaş ...
Aslında menün biraz fazla olmuş ama 100 gram etkilediği için önemli değil
Eşim için gideceğiz kaptan.
Vücudu şişiyor solunum yolu falan kapanıyor ama nedeni de bilinmiyor.
Umarım güzel geçer iş görüşmen.
Elimden geleni yapıyorum ama veremiyorum kaptan
Hoşgeldin tekrar bayanbaloncuk ..
Yarışmaya katıldığım için başlık açtım tek tarif var
Protein daha çok kilo verdirir diye biliyordum ama takıldım kaldım ..
biraz kh'lı menü olmuş gibi... spor+su için
bu menüde de kh fazla olmuş sanki akşam... bu arada spora yeni başladıysan bir anda yükleme ağır gelmiş olabilir kademeli olarak arttırsan?
çikolata bisküviyi öğle olarak sayman seni aç bırakmadı mı? bence onu ara öğün sayıp hafif bir ana öğün yapsan sanırım daha tok kalırdın gibime geldi
oh oh harika ne güzel uzunca yürüyüş yapılmışmenü de on numara
menüler güzel ya hafta sonuna göre iyi atlatmışsın bencebu 7 gunluk menüyü de alsak?
yeni listen nasıl bişey acep?:44:
bu yukarıda paylaştığın tam benlik zira hem kortizonu ilaç olarak dışarıdan almak hem de stresli bir hayat sürmek bende aşırı ve dengesiz yağlanmaya sebep oldu artık içmiyorum gerçi ama aldıklarımı vermem lazım yani bendeki durumu net ifade eden bir yazı olmuş paylaşım için teşekkürler
Tabiki kilo verince inceliyoruz ama bazı sporlar kilo verdiğinden çok duruyor ya öyle değil.
İşaret dili ile olan nasıl buraya ekleyebilir misin ?
Istediğim şeylerden biri işaret dilini öğrenmek
Evliyim Lily eşim alıştı artık yıllardır beraber olduğumuz için ama onun haricinde ben insanların arasında duygularımı belli etmem yine de şikayetçiyim bu kadar değişimden. Belki bilinçaltımda bir nedenş vardır da işte bilmiyorum .
Benimde çok dökülüyor saçımı yerde görünce temizliğe başlıyorum bitmiyor bir türlü.
Ben 58 60 civarı beğeniyorum kendimi.
Kaç yaşındasın ?
Ben de dertliyim çocuk gibi görünmekten
Eşimi kaç kere abim zannettiler çok benziyoruz zaten.
Bana da 17 18 diyorlar.
İleride iyi olur bize de boşver
yorumları lily yapacak yazısını görünce çok onore oldumteşekkür ederim kaptan
menü kötü değil hatta benmkine bakarsak hiçbişey
Selam sana da güzel bir hafta dilerim
güzel olmuş kaptan - eğer ki excelde hazırladıysan önce word'e kopyalayıp sonra buraya eklersen aynı tablo gibi çıkıyor
bu arada hedef kiloyu 70e inince değiştircem - ben de kendi listeme ekleyeyim aynını ki elimizde bir nüsha daha bulunsun
işte buuuuuuuuuuuubiliyordum bu yazını görmeden yazmıştım telafi edeceğini
halledersin sen eminim
anladım - bende bir kalori kitabı var okuldayken aldırmıştı hocamız bazen onu kullanıyorum biraz Amerikan kaynaklı yazılmış ama az çok fikir veriyor hatta diyetisyene ödünç vermiştim kaloriler hemen hemen aynı demişti - ben de kalori hesabı yapmayı yıllar önce öğrenmiştim az çok yani gram gram değil tabii - diyetisyen kalori sayımı yapmamam için beni uyarıyordu
başladım tabii
hoşgeldinben de elisi görmedim herhalde hafta sonu girmiyor bakalım gün içinde yazmış mı diye düşünürken gördüm yazını hafta sonu geride kaldı bugun yeni bir gün yeni bir başlangıç - menülerin takipte olacak haberin ola
ayyy zorluğunu hayal bile edemiyorum:44: gelmiş geçmiş olsun bir dha yaşanmasın inşallah
okurken yüzümde tebessüme neden oldun ya kıyamam o kadar yoracak ne vardı kendini? bi de topuklu ayakkabıyla zor olmuştursen kademeli olarak arttır sporu bence bu hafta 15-20 dk ile başlayıp haftaya yarım saate çıkar sonra 45 dk şeklinde... o zaman hem alışır vücudun hem de spordan bıkmazsın
beni de hep çocuk sanıyorlardı bi de minyon tipli olunca - mesela ben 20-22 yaşındayken biri bana kaça gidiyorsun diye sormuştu okul bitti dedim eee lise okumayacan mı dedi
3 yıl önce kapandım bi de biraz kilo aldım şimdi de abla yenge diyorlar
soruna gelince, ben hedefimi 70 yaptım çünkü 55 yazsam daha hedefe çok var deyip motivasyonum düşer küçük hedefler koyarak devam etmek istedim yoluma - yani 70e ulaşınca hedef 60a düşecek sonra da inşallah 50leri hedefleyeceğim
ben de mutlu oluyorum durumda arkadaşımızı sık görünceeeeyokluğu hissediliyor avukat arkadaşımın
ya menüme şöyle başka bir gözle baktım da aşırı berbattttAllahtan 100 gramla atlattım
başlığına da boş bi arada detaylıca bakacağım sana sözüm var
merhaba herkese.
çok yoğun bir gündü. giremedim bir türlü.
off ya. en son mesaj yazdığım yerden itibaren 31 sayfa olmuş. valla kaptan bana çok kızacak yine. gelmiyorsun diye.
merhabalarr. bende bu gruba katılmak istiyorum acaba bu mümkün mü
BEN BU GÜN KÜ MENÜMÜ PAYLAŞIMCAM KIZLAR SİZİNLE AKŞAM NE YİYECEĞİM BELLİ ÇÜNKÜ.
SABAH:
1 Adet ayva
1 bardak su
ÖĞLE:
1 KASE ÇORBA
2 YK TAVUKLU PİLAV
SALATA
ARA ÖĞÜN:
1 FİNCAN YEŞİL ÇAY , BİR PARÇA KEK
AKŞAM:
1 PORSİYON CACIK( BAHARATLI )
21:00 DE 1 FİNCAN YEŞİL ÇAY.
SU İÇMEYE DEVAM EDİYORUM HALA ŞUAN 5 BARDAK. ( BARDAĞIMI BÜYÜTTÜM :) ) MENÜMÜ AZ BULABİLİRSİNİZ BELKİ AMA BEN ANCA BÖLE VERİYORUM KIZLAR KİLO AKŞAM ÇORBA BILE ICSEM YARIYOR BANA BUNU ANLADIM AZ YİCEM Kİ BİR MÜDDET KÜÇÜLSÜN MİDEM AKŞAM BİRAZ DA HAREKET EKLİCEM. KIZIM DAHA KÜÇÜK O YUZDEN GECE UYKUM COK AZ UYKUMU ALIYOR OLSAM BEN ÇOK GÜZEL KİLOMU VERİRİM ÇOKTA YÜRÜYÜM
Avukatım biraz maaşım az olucak ama çalışcaö
kızlar bugun meyve getiremedim işe - o yüzden de gün içinde yiyemedim
akşam yemeğinde yoğurtlu havuç yapsam sonrasında meyve yesem sizce nasıl olur? öğlen omlet yedim akşam da sebze olsun istiyorum
lahanayı da yarına pişireyim diye düşündüm:44:
canım ben fazla anlamıyorum gerçi ama liste sanırım dolu.ama kaptanımızla konuşabilirsin , grubumuza girip paylaşım yapabilirsin.
.
kahvalti(10:00)
1 tanesi tek, 1 tane cift sarili (cift sarili oldugunu bilmiyordum yumurtanin) toplam 2 yumurtadan, 1 cay kasigi tere yagiyla yaptigim tuzsuz omlet,
avuc ici kadar kuru peynir.
aksam(18:00)
8 yk sari kabak yemegi,
100 gr yogurt
sporlarim,
jillian 30 days shred level 2 nin 5. gününü yaptim,
150 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 18. günü tamamladim.
155 tane squat cektim ve 18. günü tamamladim
155 tane mekik cektim ve 18. günü tamamladim
1.5 lt su ictim onu 2 ye tamamlarim
peki anladımumarım olur bende dün başladım rejime paylaşım yapayım daha iyi gelir dedim ondan yazdım
inşallah canım ama sen mümkün olduğunca gel aramıza sohbetlerimize katıl .menülerini paylaş.birbirimizden destek alarak vericez inşallah kilolarımızı.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?