Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canım . Kahvaltı ve akşam öğünü hafif kalmış haklısın ama bünyeni tanımışsın madem ona göre beslen. Az ve öz yiyecekseen tavsiyem proteini ihmal etme. Karbonhidratı yağı normalden az tutmuşsun zaten.

geçen gün karnbahar yaptım bi türlü pişmedi saat 8e yakın yemiştim yemeği lahanayı da yıka ayıkla doğra zaman alır gibime geldi yoğurtlu havuç salata meze tarzı oluyor havucu az yağda pişirip üstüne yoğurt döküp 1-2 dl ekmekle yerim diye düşündüm hem sebze hem yoğurt hem ekmek yemiş olurum diye... eve gidince bakayım ya duruma göre lahanayı da yapabilirim bilemedim şimdi:44:

allah allah halbuki karnıbahar 15-20 dk da pişer neden öyle geç pişti ki? bana havucu rendelemektense lahanayı doğrayıp pişirmek daha kolay geldi de

allah allah halbuki karnıbahar 15-20 dk da pişer neden öyle geç pişti ki? bana havucu rendelemektense lahanayı doğrayıp pişirmek daha kolay geldi de
tamam onu yapayım bari zaten ne zmandır lahana yiyesim var

kızlar bnm mesai biter yarın görüşürüz herkese iyi akşamlar

Evet canım doğru diyorsun proteinide şöle dengede tutucam. Örneğin bir sabah süt, bir sabah yumurta , bir sabah peynir böle böle bır kıvam oluşturup dengesini kurim diyorum. Ay hayırlısıyla bir gitsin şu göbekte başka bir şey istemiyorum

ellerine sağlık şahnucum gayet güzel olmuş..

bu gün tartıya çıkmadım .inşallah yarın bakalım ne gösterecek.genellikle hafta sonları ve fazla yediğimi düşündüğüm zamanlar hemen tartıya çıkmak istemiyorum.fazlalık görünce motivasyonum ister istemez düşüyor.

sende içinde yaşıyorsun sanırım benim gibi sıkıntını,kimseye hissettirmeden.

aynen çok haklısın o konuda tatlım.sen yalnız yaşadığın için öyle gerçi ama bazen insan evin içinde başkaları olsada kendini yalnız hissedebiliyor.ama artık yalnız hissetmek yok çünkü burası var...

sana katılıyorum herkese de zayıflık yakışmıyor .iskelet gibi duranlar da var çok çirkin bir görüntü bence..

yakışmıştır sana şahnur,biraz kullan daha sonra açtırıp tekrar boyatabilirsin.

.

off ya. en son mesaj yazdığım yerden itibaren 31 sayfa olmuş. valla kaptan bana çok kızacak yine. gelmiyorsun diye.

eşin için çok geçmiş olsun canım .protein daha çok kilo verdirir belki ama bünye alıştıktan sonra belli bir direnme sürecine de girebilir sadece protein diyetinde deil her diyet için geçerli...ama irademizi sağlam tutmamız gerekli.

canımsınnn...hep beraber inşallah gidecek bu kilolar hepimiz birbirimize destek olucaz.

saç dökülmesi demeyin sinirim bozuluyo valla ,aynen benimde öyle.bende şimdi minoxil şampuan kullanmaya başladım .inşallah faydasını görürüm

Bana da 17 18 diyorlar.
İleride iyi olur bize de boşver

allahım dert ettikleri şeye bak ne güzel işte...

100 gr la çok iyi atlatmışsın demekki hareketin çoktu yaktın...gerçi o kadar da abartılı deildi bence...

.

.

merhaba herkese.
çok yoğun bir gündü. giremedim bir türlü.

off ya. en son mesaj yazdığım yerden itibaren 31 sayfa olmuş. valla kaptan bana çok kızacak yine. gelmiyorsun diye.

ebru hoşgeldin balım.tatlım çok geçmiş ya sayfalar önce sana yazılanlar varsa onları cvbla .sonra burdaki sohbetten geri kalma daha sonrada diğerlerine göz gezdir.bende ilk zamanlar öyleydim.

merhabalarr. bende bu gruba katılmak istiyorum acaba bu mümkün mü

canım ben fazla anlamıyorum gerçi ama liste sanırım dolu.ama kaptanımızla konuşabilirsin , grubumuza girip paylaşım yapabilirsin.

.

kahvalti(10:00)
1 tanesi tek, 1 tane cift sarili (cift sarili oldugunu bilmiyordum yumurtanin) toplam 2 yumurtadan, 1 cay kasigi tere yagiyla yaptigim tuzsuz omlet,
avuc ici kadar kuru peynir.

aksam(18:00)
8 yk sari kabak yemegi,
100 gr yogurt

sporlarim,
jillian 30 days shred level 2 nin 5. gününü yaptim,
150 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 18. günü tamamladim.
155 tane squat cektim ve 18. günü tamamladim
155 tane mekik cektim ve 18. günü tamamladim

1.5 lt su ictim onu 2 ye tamamlarim

evet az olmuş öğle öğünü dışındakiler gerçekten az.

Avukatım biraz maaşım az olucak ama çalışcaö

hayırlı olsun canım.

çok güzel olur derim de gitmişsin zaten...
.

canım ben fazla anlamıyorum gerçi ama liste sanırım dolu.ama kaptanımızla konuşabilirsin , grubumuza girip paylaşım yapabilirsin.

.

peki anladım umarım olur bende dün başladım rejime paylaşım yapayım daha iyi gelir dedim ondan yazdım

ohhh maşallahhh menün az mı olmuş ne sanki.

peki anladım umarım olur bende dün başladım rejime paylaşım yapayım daha iyi gelir dedim ondan yazdım

inşallah canım ama sen mümkün olduğunca gel aramıza sohbetlerimize katıl .menülerini paylaş.birbirimizden destek alarak vericez inşallah kilolarımızı.

.

sabah:2 y.k yulaf ezmesi,3 y.k yoğurt

öğle:1 portakal,1 elma,çeyrek ayva doğrayıp üzerine 3 y.k yoğurt biraz da tarçın koyup yedim

ara:1 avuç çekirdek

akşam:1 tabak haşlanmış karnıbahar üzerine yine 3 kaşık yoğurt biraz pul biber,salata
bir çatalda makarna oğlum yerken canım istedi..

spor:60 dk eliptik yapıldı,100 mekik yapıcam
su: kendime 2 litrelik sürahi ayarladım yarısından fazlasını içmişim onu bitirmeye çalışıcam

.

inşallah canım ama sen mümkün olduğunca gel aramıza sohbetlerimize katıl .menülerini paylaş.birbirimizden destek alarak vericez inşallah kilolarımızı.

.

teşekkür ederim canım. inşallah vereceğim 5 kilom var inşallah onuda mayıs hazirana kadar vermek istiyorum. bugün pilatese başladım evde kendim buraya da yazmak istedim destek almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…