- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.581
Zorlayabilir ilk zamanlarda ama basenleri inanılmaz çalıştırıyor ve sıkılaştırıyor.
Ben de zaman zaman tatlııı diye geziniyorum o yüzden anlıyorum.
Su çok önemli ama ben de son zamanlarda hiç içemiyorum.
Yanıma şişeye alıp oturunca içmeye çalışıyorum ama onu bile unutuyorum çoğu zaman.
Ne güzel gitti çok severim Sertap Ereneri ..
yok be tatlım yeni bitti de , benim gerçi o konuda problemim varya hormonal dengesizlik.belki ondan olabilir .teşekkür ederim yorumun için.
tatlım bu hafta sıkı tutarsak inşallah gidecek .
.
menulerin haftasonuna göre çok çok iyi tebriklerkizlar herkese iyi aksamlar
biliyorum gec oldu ama bu hafta cok yogunduuu.
Menulerimi yazayim
Dünkü menüm
Sabah
1 yumurta ile yapilmis omlet
2 yk patates
1gozleminin 4/1
1dilim peynirin ceyregi
1yk kahvalti sosu
Oglen yemegim yok kahvaltim cok saglamdi
Ara ogun
2 galeta
Aksam
2 kofte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
su ; 1.5 lt
spor; 2 saat yuruyus
Bugunnnn
Sabah
dunle aynisii ek olarak 1 dilim ekmege surulmus nutella
Ara Ogun
turk kahvesi
3parca bitter
Oglen haliyle acikmadimm
aksam
3yk brokoli
4 yk manti
su ; 1 lt +1 yesilcay
spor:3.5 saat ev isi
kizlar kahvaltim meshurdur bu haftasonu sadece kahvaltim icin gelen misafirlerim vardi. ekstra bisey yapmadim cunku hafta sonu kahvaltim hep zengindir Allahima cok sukur
bu arada bu hafta 7 gunluk bi diyet programim var ( gorumceme doktor verdi herkes yapabilirmis ) zayiflamak icin degil bu icindeki odemi toksinlerimi ne atmak icin daha once yapmistim 1 haftada 3 kilo falan verdim tabiki spor falanda yaptim amacim kilo vermek degildi aslinda ama oyle olmustu)
opuyorum sizleriii
menulerin haftasonuna göre çok çok iyi tebrikler
Son halini hiç görmedim ama bana çok zayıf geliyor.Çalıştırmasa ağırmaz herhalde sertap süper ya kadın güzelleşti bu ara sanki
Beyaz tene her renk gider durumda ama kaşların çok koyuysa ve fikkat çekiyorsa direk sarıya boyatmak yerine röfle düşünebilirsin.Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum beyaz tenliyim kaşlarım hem kalın hem koyu renk saçıma kaynak düşünüyorum birde ne renk ya sarımseviyorum ama emin olamıyorum
Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum beyaz tenliyim kaşlarım hem kalın hem koyu renk saçıma kaynak düşünüyorum birde ne renk ya sarımseviyorum ama emin olamıyorum
ben de yazayim menumu.
sabah: 1 kepekli peynirli pogaca, 1 kekikli limonlu domates
ara: 10 gr badem
ogle: 1 tavuk sinitzel (sanirim 200 kalori filan ediyor) bol yesillikli salata (hatta sadece yesillik, marul, maydonoz, roka, biraz avokado, biraz brokoli)
ara: 1 buyuk greyfurt
aksam: 1 dikdortgen bitter cikolata, 1 buyuk bardak yagsiz sut (400 ml ye yakin sanirim bardak) bir muz
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: toplam 145 dk acik havada yuruyus (14.4 km etmis) sabah ikindi aksam seklinde uc parca halindeydi yuruyusler. tutu masallah bana
Ne çok yürümüşsün öyleKalorisi az bir liste hatta akşam yemeğin ara öğün gibi az kalorili. Ama bol sebze meyve ve süt, ara öğünde de badem olması nedeniyle beğendim.
:13:
duzeltiyorum, dunku menunun aksam arasinda 4 tane de yalanci sarma vardi.
Ben de bugün 18:15 te yemeyi bıraktığımdan mutluyum
Sabah yarım simit 1 domates 2 kk kaşar peyniri
Öğlen 1 kase tarhana çorbası 1 dilim kepekli ekmek 3 köfte
Ara 1 elma
Akşam 7 yk kaşık nohut yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt. Spor 30 dk yürüyüş :)
Bugunki menüm sabah yarın dilim ekmek ligt peynir 5 zeytin
Akşam iki kaşık pilav 4 kaşık patates yemeği ve 2 kepçe tarhana çorbası 3 lt su 50 dk spor 2 fincan kahve
Ay sspor her yerimi aağrıtı ebru şallı çıldırmış:)
Teşekkür ederim Sevda
Aaa hem ne güzel hem de ne tehlikeli bir iş.
Eşim yapacak var ta tepsiyi bitiririm ..
Ben de menümü yazayım ..
Sabah :
- 2 dilim kızarmış kepekli ekmek. Biri ballı diğeri Salçalı
Öğle :
- 1 sade türk kahvesi
- 2 kare çikolata
- 2 kakaolu bisküvi
Akşam :
- Ton balıklı salata
Ara :
- 1 bardak süt
- 2 fincan biberiye içtim.
-Suyu 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum.
Eki Görüntüle 969875
ben de yazayim menumu.
sabah: 1 kepekli peynirli pogaca, 1 kekikli limonlu domates
ara: 10 gr badem
ogle: 1 tavuk sinitzel (sanirim 200 kalori filan ediyor) bol yesillikli salata (hatta sadece yesillik, marul, maydonoz, roka, biraz avokado, biraz brokoli)
ara: 1 buyuk greyfurt
aksam: 1 dikdortgen bitter cikolata, 1 buyuk bardak yagsiz sut (400 ml ye yakin sanirim bardak) bir muz
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: toplam 145 dk acik havada yuruyus (14.4 km etmis) sabah ikindi aksam seklinde uc parca halindeydi yuruyusler. tutu masallah bana
Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum beyaz tenliyim kaşlarım hem kalın hem koyu renk saçıma kaynak düşünüyorum birde ne renk ya sarımseviyorum ama emin olamıyorum
Sıkı başladım ve ilk defa spor yapıyorum:) alışkanlık olur inşallah
kizlar herkese iyi aksamlar
biliyorum gec oldu ama bu hafta cok yogunduuu.
Menulerimi yazayim
Dünkü menüm
Sabah
1 yumurta ile yapilmis omlet
2 yk patates
1gozleminin 4/1
1dilim peynirin ceyregi
1yk kahvalti sosu
Oglen yemegim yok kahvaltim cok saglamdi
Ara ogun
2 galeta
Aksam
2 kofte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
su ; 1.5 lt
spor; 2 saat yuruyus
Bugunnnn
Sabah
dunle aynisii ek olarak 1 dilim ekmege surulmus nutella
Ara Ogun
turk kahvesi
3parca bitter
Oglen haliyle acikmadimm
aksam
3yk brokoli
4 yk manti
su ; 1 lt +1 yesilcay
spor:3.5 saat ev isi
kizlar kahvaltim meshurdur bu haftasonu sadece kahvaltim icin gelen misafirlerim vardi. ekstra bisey yapmadim cunku hafta sonu kahvaltim hep zengindir Allahima cok sukur
bu arada bu hafta 7 gunluk bi diyet programim var ( gorumceme doktor verdi herkes yapabilirmis ) zayiflamak icin degil bu icindeki odemi toksinlerimi ne atmak icin daha once yapmistim 1 haftada 3 kilo falan verdim tabiki spor falanda yaptim amacim kilo vermek degildi aslinda ama oyle olmustu)
opuyorum sizleriii
günaydınlar....bu gün dükkanı ilk ben açayım.ohhh dünya varmış be okullar açıldı.okullar açıkken sanki ben daha düzenli oluyorum yoksa bakmayın ohh çektiğime.
ben menünü beğendim gayet güzel.
canım menün güzel .ebru da harika.
aynen tatlım ya .kendimi bazen çok zor tutuyorum.
güzel menün hafif ve tatlı.
maşallah vala
tatlım hm nin de dediği gibi röfle olabilir .sarı saç güzel ama kaşların çok belirginse abes kaçabilir.
menülerin güzel abartılı birşey yok.ayrıca bir ara şu diyet listesini de paylaşırmısın tatlım.
.
durumda cım belki biraz sert oldu ama inan çok üzdün beni bu seni 3. uyarışım olduğu için biraz sert oldu çünkü daha önce 2 defa daha uyarmıştım ama sen onları okumadığın için bu sefer başlık atarak ve topğarlamamız gerektiği için öyle yazmak zorunda kaldımÜzgünüm daha dikkat ederim canım teşşekür ederim bişiyler yazdığın için ama yinede bence uyarırkende uslup önemli bende kaptanımızdan bunu rica ediyorum.ben zaten sizsiz yapamıyorum ki.bu arad. Ebru şallının bacak inceltme hareketleri benimkileri inceltirse sizinle paylsşscsğım şimdi çıkıyorum dışarı çıkacağız görüşürüz öpüyorum
kolay gelsin canım katılıyorum sanaDurumda ben daha önceden başka bir takımın kaptanlığını yaptım.
İnan sınırlı olan zamanımı takıma ayırmak için uğraşıyordum. Sonra zamanla sadece liste yazıp çıkan üyelet olmaya başladı ve bu durum giderek arttı ses çıkarmadıkça. Toplight uzun zamandır buraları bilen bir arkadaş. Emin ol sadece senin için değil ileride başkalarını da önlemek amacı ile yazdığını düşünüyorum. Çünkü şöyle bir durum oluyor ilk başta kimseye uyarıds bulunmayınca sonra adaletsizlik olmasın diye ses çıkaramıyorsun. Neyse öyle işte samimiyetine güvenerek ben de biraz öncesind3n bahsetmek istedim.
İyi eğlencelet akşam için. Biz de maç izlemeye gideceğiz.
Luci hadi geç bu sınavı. Güveniyorum sana ..
umarım anlaşmışsızdır tatlım ama anlaşılan işe yaramış bak ne güzel haftasonu sohbetlerinde seni görmek beni inan çok mutlu ettiUyarmayı kasttedmedim canım uslup bence biraz daha normal olmalı luci gibi.odaöaynı şeyi söylüyor ama kırmadan.
tatlım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara biraz geç olsa da kocaman öpüyorum seniGünaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrişe son 1 gün kala fena uyudum
Dün doğum günümdü, sevda arkadaşım dışında kimse kutlamadı, eşimde hatırlamadıgece tam son saatlerde söyledim artık ayyy ne üzüldü ne üzüldü, yada üzülmüş numarası yaptı
Amannn fena da olmadı aslında, pastadan yırttıkcanım arkadaşım kutladı yaa o bana yeter
.
canım şiyi yolculuklar kendine iyi bakkaptancım ben yarın sabah izmire gideceğim ve tüm gün görüşmelerim olacağı için giremeyeceğim bilgisayarım yanımda olacak otobüste girebilirsem akşam dönüşte girmeye çalışacağım... bugünkü menümü yazarak ayrılıyorum, öptüm hepinizi kendinize ve diyetlere çook dikkat edin
pazar
sabah: 08:00
2 fincan sade ve şekersiz nescafe
öğle: 12:00
1/2 sokak simidi
1 kk peynir
1 yumurta
1/2 domates+ biber
akşam:
henüz acıkmadım 17-18:00 gibi cacık yemeyi planlıyorum
su:3 litre olacak yatana kadar
spor: 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş
hayırdır canım hastaneye eşin için mi kendin için mi gideceksiniz?Tebrik ederim seni luci, ben de ufak ufak şöyle 75 65 diye gitmeyi çok istiyorum bakalım.
En azından ilk ay hafta 1.5 kg versem sonra 1'er de olur.
Bir kaç hafta sonra da biz yine hastaneye gideceğiz bir süre burada olamayacağım bakalım nasıl olacak.
Ben de öyle yapıyorum genelde, başka türlü devam etmiyor, hani 5-10 kg verecek olursun 1-2 ay dişini sıkarsın o zaman yapabilirim ama benim 30 kga yakın vermem gerekiyor.
Lucinin iradesi gerçekten kuvvetli o şekildeyken de rahat devam edeyim diye kaçamak yapmak gereksiz ..
Bence de kaçamak değil ama sürekli de yememeke gerekli diye düşünüyorum haft 1-2 falan ..
toplight haklısın takım ruhuna göre hareket etmemiz lazım yazdıklarınızdan kendime ders çıkarttım bundan sonra msj sayımıda yazmayı düşünüyorum dün çok yoğunduk alışveriş akşam arkadaşimin nişanı derken eve gelince baya bir yorgunluk int giremedim bugnde misafirim vardı ona hazırlık ağirlama toplama derken bu saate geldi birde içim de biraz rahattı sanki hafta sonu biraz müsademiz var gibi ama saldım iki gündür zaten kiloda veremiyorum diyetisyen diyetimi değiştirdi yarından itibaren inş başlıyorum herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?