Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çalıştırmasa ağırmaz herhalde sertap süper ya kadın güzelleşti bu ara sanki

Son düzenleme:
Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum beyaz tenliyim kaşlarım hem kalın hem koyu renk saçıma kaynak düşünüyorum birde ne renk ya sarımseviyorum ama emin olamıyorum

kizlar herkese iyi aksamlar

biliyorum gec oldu ama bu hafta cok yogunduuu.

Menulerimi yazayim

Dünkü menüm

Sabah
1 yumurta ile yapilmis omlet
2 yk patates
1gozleminin 4/1
1dilim peynirin ceyregi
1yk kahvalti sosu

Oglen yemegim yok kahvaltim cok saglamdi

Ara ogun
2 galeta

Aksam
2 kofte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

su ; 1.5 lt
spor; 2 saat yuruyus

Bugunnnn

Sabah
dunle aynisii ek olarak 1 dilim ekmege surulmus nutella

Ara Ogun
turk kahvesi
3parca bitter

Oglen haliyle acikmadimm

aksam
3yk brokoli
4 yk manti

su ; 1 lt +1 yesilcay
spor:3.5 saat ev isi

kizlar kahvaltim meshurdur bu haftasonu sadece kahvaltim icin gelen misafirlerim vardi. ekstra bisey yapmadim cunku hafta sonu kahvaltim hep zengindir Allahima cok sukur

bu arada bu hafta 7 gunluk bi diyet programim var ( gorumceme doktor verdi herkes yapabilirmis ) zayiflamak icin degil bu icindeki odemi toksinlerimi ne atmak icin daha once yapmistim 1 haftada 3 kilo falan verdim tabiki spor falanda yaptim amacim kilo vermek degildi aslinda ama oyle olmustu )

opuyorum sizleriii

toplight haklısın takım ruhuna göre hareket etmemiz lazım yazdıklarınızdan kendime ders çıkarttım bundan sonra msj sayımıda yazmayı düşünüyorum dün çok yoğunduk alışveriş akşam arkadaşimin nişanı derken eve gelince baya bir yorgunluk int giremedim bugnde misafirim vardı ona hazırlık ağirlama toplama derken bu saate geldi birde içim de biraz rahattı sanki hafta sonu biraz müsademiz var gibi ama saldım iki gündür zaten kiloda veremiyorum diyetisyen diyetimi değiştirdi yarından itibaren inş başlıyorum herkese kolay gelsin

menulerin haftasonuna göre çok çok iyi tebrikler

Çalıştırmasa ağırmaz herhalde sertap süper ya kadın güzelleşti bu ara sanki
Son halini hiç görmedim ama bana çok zayıf geliyor.
Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum beyaz tenliyim kaşlarım hem kalın hem koyu renk saçıma kaynak düşünüyorum birde ne renk ya sarımseviyorum ama emin olamıyorum
Beyaz tene her renk gider durumda ama kaşların çok koyuysa ve fikkat çekiyorsa direk sarıya boyatmak yerine röfle düşünebilirsin.

canim istersen tamamen boyamak yerine golge attir. saclarin siyah ya da koyu kahve diye tahmin ediyorum, kumraldan sariya kadar birkac ton golge attirabilirsin. daha hos duruyor tamamen sariya boyamaktan bence.

Ne çok yürümüşsün öyle Kalorisi az bir liste hatta akşam yemeğin ara öğün gibi az kalorili. Ama bol sebze meyve ve süt, ara öğünde de badem olması nedeniyle beğendim.

Ne çok yürümüşsün öyle Kalorisi az bir liste hatta akşam yemeğin ara öğün gibi az kalorili. Ama bol sebze meyve ve süt, ara öğünde de badem olması nedeniyle beğendim.

okul acilinca ne olacagi belli degil, firsat varken biraz spor yapayim dedim. kalori konusunda da ogle sanki cok yedim gibi geldi. dengelemek icin aksami azalttim. zaten yemekten sonra yuruyuse cikacaktim, dolu mideyle spor yapilmiyor, o yuzden hafif oldu boyle.

Son düzenleme:
günaydınlar....bu gün dükkanı ilk ben açayım.ohhh dünya varmış be okullar açıldı.okullar açıkken sanki ben daha düzenli oluyorum yoksa bakmayın ohh çektiğime.

:13:

duzeltiyorum, dunku menunun aksam arasinda 4 tane de yalanci sarma vardi.

ben menünü beğendim gayet güzel.

canım menün güzel .ebru da harika.

Teşekkür ederim Sevda

Aaa hem ne güzel hem de ne tehlikeli bir iş.
Eşim yapacak var ta tepsiyi bitiririm ..

aynen tatlım ya .kendimi bazen çok zor tutuyorum.

güzel menün hafif ve tatlı.

maşallah vala

Sıkı başladım ve ilk defa spor yapıyorum:) alışkanlık olur inşallah

tatlım hm nin de dediği gibi röfle olabilir .sarı saç güzel ama kaşların çok belirginse abes kaçabilir.

menülerin güzel abartılı birşey yok.ayrıca bir ara şu diyet listesini de paylaşırmısın tatlım.

.

Dümdüz Karnın 4 Düşmanı
Jillian, dümdüz bir karna kavuşmak için uzak durman gerekenleri açıklıyor. Bu düşmanların hayallerini yıkmasına izin verme.
Stres: “Hayatta kalman için savaşan hormon olan kortizol seviyen yükseldiğinde, vücudun yağ depolama moduna geçer. Bu yüzden stres senin için bir numaralı tehlikedir; yalnızca genel sağlığın için değil, metabolizman için de.”
Çok fazla süt ürünü: “Lif oranı yüksek olan yiyecekler ye; bunlar vücudunu aktif tutar. Süt ürünleri ise çok fazla tüketildiğinde sindirim sistemini alt üst eder ve şişkinliğe sebep olur.”
Kötü karın ekipmanları: “Spor salonundaki karın aletini kullanıyor ve 50 kiloyla mekik çekiyorsan, bunu yapma. Sırtını incitebilirsin. Ve herhalde kalın bir vücudun olsun istemezsin.”
Alkol: “Sana su kaybettirir, sonra da şişkin hissettirir.” Jillian, mutlaka içeceksen bir kadeh şarap ya da içine misket limonu sıkılmış tekila içmeni öneriyor.

benim bunlardan uzak durmam gerek demekki.

.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr, iş günü geldi çattıı..az sonra işe gidiyorum, öğleden sonra görüşmek üzere..çok öperimm

tabiki canim bugun ise gitmedi m yarin gidic3m bi dosyaya aktarmistim yarin iletirim yorumun icinde tesekkur ederim sevdaci.m

Günaydın 5. takımdaki sevgili arkadaşlarım
İlk girdiğim yer nedense hep burası :)
Şimdi size hafta sonu bilançomu açıklıyorum................
Tartı - 78,7 gösterdi yani çok şükür ki 2 günlük dengesizliğin sonucu sadece 100g olmuş Cumaya kadar en az yarım kg hedefliyorum gönlümden geçen 77,9u görmek...
Gelelim ne yedik ne içtik:18:

Cumartesi:
Kahvaltı - 12:00
- 2-3 yk lor+yarım kk light peynir (tabakta kalan)
- 2,5 dl tam buğday ekmeği
- salçalı kahvaltılık sos (kendim yaptım)
- çay

Öğle yok akşama da pratik olsun istedim buzluktan çıkardım daha önce yiyemeyip kaldırdığım bir plastik kaptı

Akşam - 18:30
- 1 tabak kıymalı salçalı makarna (kaşıkla ölçmedim )

Ara - 20:00
- 1 kase kakaolu puding

Su 1-1,5lt
Spor yok - temizlik yaptım

Pazar
Saat - 12:00 - kahvaltı tam yapamadım geç kalktım sadece 2-3 tatlı kaşığı lor yedim misafirliğe gidecektk geç kalktım aç kalmak da istemedim

Saat - 15:00-16:00 gibi
- 1 kase makarna salatası
- 2 parmak kalınlığında elmalı un kurabiyesi gibi bişey :)
- 1 dilim bisküvili pudingli pasta
- çay

Akşam - 19:00
- 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği

Su - 1lt anca oldu suyum bitti
Spor - misafirlikten dönünce yarım kalan temizliğe devam ettim

Cumartesi canım puding istenişti ama makarnayla birlikte yoğun kh oldu dün de geç kalktım aslında akşam yemeğini hafif salata yoğurtla geçirmeyi planlıyordum komşum sağolsun yemeği yeni kapatmış sıcacık getirdi ben de ekmeksiz yedim suyunu yemedim dün de yer sil süpür yaptım cumartesi balkonları yıkadım çamaşır yıka as - baya evi talan ettim

Bu hafta lahana haftası olacak kızlar - dün pazardan küçük bir lahana aldım hafta sonuna kadar epey idare eder beni - bir lahana detoksu da ben yapmış olurum hem gerçi sizin gibi çorba falan olmaz da kapuska yapacağım bir haftada zor biter

günaydınlarrr dün hiç giremedim nete o yüzden sizde bayaa sohbet etmişsiniz sabahleyin ilk olarak neler yazdıklarınızı okuyayım dedim menülere genel yorumu lily yapacağından menülere girmedim

durumda cım belki biraz sert oldu ama inan çok üzdün beni bu seni 3. uyarışım olduğu için biraz sert oldu çünkü daha önce 2 defa daha uyarmıştım ama sen onları okumadığın için bu sefer başlık atarak ve topğarlamamız gerektiği için öyle yazmak zorunda kaldım
hm22 de aşağıdaki mesajında benim neden böyle bir uyarıda bulunduğumu anlatmış inanın arkadaşlar ben kaptan olmak istemedim gerçekten kaptanlık çok özveri isteyen herkesle tek tek ilgilenmesi gereken birisi bana göre ben çünkü eski kaptanım jujudan böyle gördüm ben onun yaptığı nın yarısını bile yapamıyorum bir taraftan işler bir taraftan çocuklar bi de şu aralar sınav stresi o yüzden sizlerden ricam lütfen takım kurallarına göre hareket etmeniz

kolay gelsin canım katılıyorum sana

Uyarmayı kasttedmedim canım uslup bence biraz daha normal olmalı luci gibi.odaöaynı şeyi söylüyor ama kırmadan.
umarım anlaşmışsızdır tatlım ama anlaşılan işe yaramış bak ne güzel haftasonu sohbetlerinde seni görmek beni inan çok mutlu etti

tatlım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara biraz geç olsa da kocaman öpüyorum seni

canım şiyi yolculuklar kendine iyi bak

hayırdır canım hastaneye eşin için mi kendin için mi gideceksiniz?

teşekkür ederim dağyolu canım
gelelim benim menülerime dün akşam hariç iyi idi ama dün akşam maalesef cozuttum sadece 2 öğün yedim yavaş yavaş karatay a dönmeye başladım ama akşam 1 kurabiye 2 küçük kare çikolata (1 pakette 16 kare mi oluyor?) 7-8 adet badem le
ama onu telafi edeceğim onun harici menülerim haftasonu karatay a uygundu
ctesi 30 dk parkurda koşu yürüyüş karışık ve 20 dk aletleri kullandım dünde 2 saat çarşı pazar alışverişi dolandım durdum akşam bozmayaydım iyi idi bu hafta çarşamba gün istanbula gideceğim cuma gece döneceğim o yüzden bu haftaki bildirimi kendiniz yapacaksınız arkadaşlar haberiniz olsun

Herkeslere selammm

Bugun ise gitmedim cunku bi is gorusmem var guzel bir kahvalri yaptimm

Guzel bir gun ve hafta gecirmemizi diliyorummm

Üye adı Başlangıç kilosu Hangi etapta yarışmaya başladı Şu anki kilosu Bu hafta vermesi gereken kilo Hedef Kilo
durumda 68 341 63,9 200 gr 50
Toplight 343 72,8 300 gr 65
luci221177 87 344 80 300 gr 75
Gamze_M 69,8 345 67,4 300 gr 64
Lily86 79,9 345 78,6 300 gr 70
Dagyolu 66 345 65,5 200 gr 60
ebru_kzl 92,3 346 89,8 300 gr 65
elis23 75 346 73 300 gr 65
vazgecmekyok 100,6 346 96,9 300 gr 55
Zynpkc 64,5 346 63,2 200 gr 55
Hnd 71 346 68,7 300 gr 60
sevda_M 75,6 346 74,7 300 gr 70
hm22 85,7 347 84,2 300 gr
bayanbaloncuk 61 347 59 100 gr

kızlar liste yapmaya çalıştım bilmiyyorum oldu mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…