- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.761
zeynepcim gördüm canım çok saol ama ben senin menüyü uygularsam kilo alırım vallahi, günde 4 porsiyon meyve ömrümde yemedim :) bayan baloncuk teşekkür ederim canım bi araştırayım bakalım benim ab(-) ne yemeli acep :)
sagol canimplank i birakicam ama cok zorlamaya basladi vucudumu
menün harika görünüyor canimben de cok severim sogan izgarayi
bu arada baska kimler ögrenci ya ben gözümden kacirdim heralde, vazgecmekyok ögrenci hatirladigim kadariyla.
canim herkesin vucudu farkli ya, önce vucuduna iyi gelen sistemi bulmak lazimm
ya sinir oluyorum su spor salonlarina, ne demek kimse gelmedi plates yok. cok sacma...
sagol tatlim
afiyet olsun, güzel görünüyor menünn
caniim yediklerin cok az degil mi? vucut daha sonraki evrelerde yavaslatmasin kilo verimini
boyuna göre kilon gayet normal görünüyor, gerci bende 20 yasinda 167 boyunda 59 kiloyum. bölgesel incelme icin plates deneyebilirsin
benim yediklerim mi az? yok canim, normalde 6 ogun doya doya yiyorum. aksamlari yuruyuse ciktigim ya da spor yaptigim icin hafif yemeye calisiyorum. onun disinda menumun kalorisi burdaki menulerin hatta senin menulerinin de kalorisinden cok cok fazladir.
vallahi canım banada fazla ben zaten ara öğünü zorla yapıyorum bide bu cok fenaaa..
Ben noktası virgülüne kadar yapmadım sadece ana öğünlerime dikkat ettim ara öğünleri listedekilerden ama kafama göre yedim. Mesela bir ara öğünde hem meyve hem süt varsa birini yedim içtim eğer mide durumum aç ise ikisinide yaptım
Kendime göre uyarladım yanii
tam dün akşiama doğru ebru görünmedi diyecektim sen gelmiştim aferim sanaoff ya. en son mesaj yazdığım yerden itibaren 31 sayfa olmuş. valla kaptan bana çok kızacak yine. gelmiyorsun diye.
canım şu an takım listesine değil ama aramıza katılabilirsin sohbetlerimize katılabilirsin bu şekilde 2 arkadaşımız var seni de takım içi listemize alırızmerhabalarr. bende bu gruba katılmak istiyorum acaba bu mümkün mü
ne güzel ne aktif bir grup böylevalla kıskandım ben 14. gruptan makbule ama işte bizim gruba çok az kişi devam edince onlar da çok az gelince böyle başka gruplarda geziniyorm bi meraba diyim dedim
yıllar önce diyetisyene gitmiştim. banada ara öğünlerde süt ve meyveyi bir arada veriyordu.
meyvenin özünde şeker vardır. ara öğününü sadece meyve ile yaparsan kan şekerin hızla yükselir. meyvenin yanında süt içersen kan şekerini dengede tutarsın demişti.
günaydınlarrrrrrr
bu arada
kızlar gece küçük oğlanın uykusu kaçmış 4-6 arası onu uyutacam diye uğraş 6,30 da büyük oğlan karın ağrısı ile kalktı sonra kustuı vs onu hastaneye götürdüm kan verdik okuluna bıraktım siz bu aradaa bayaa bi sohbet etmişsiniz
az sonra menümü de paylaşacağım luci hoşgeldin bu aradaaa
teşekkür ederimm bende öyle yapıyorum ozaman artık burdayımmcanım şu an takım listesine değil ama aramıza katılabilirsin sohbetlerimize katılabilirsin bu şekilde 2 arkadaşımız var seni de takım içi listemize alırız
günaydın kaptancım, hoşbulduum, özledim sizleri... çok geçmiş olsun bu arada, ah çocuklar... inşallah sıkıntılı bir şey çıkmaz, Allah acil şifalar versin
saolasın luci cim bakalım sonuçları 3,30 da çıkacak dr a gösterecem
menüme gelince
sabah
1 yumurta az tereyağında yapılmış
accık peynir
2 diş ceviz
2 zeytin
ara
1 pet bardakda kuru üzüm
1 küçük yoğurt
akşam
1 tabak karşık zeytinyağlı yemek (enginar kereviz havuç kabak karışımı)
1 adet derisiz tavuk baget
1 adet meyve
1 küçük kase yoğurt
su
3 lt
spor
45 dk tempolu yürüyüş
karaty cı arkadaşlar pek olmamış heralde benim dünki menüm dimi?
Günaydın 5. takım sakinleri
Lucim hoşgeldin
Kapuskayı aslında etsiz pişirecektim 1 yk zeytinyağı koymuştum ama tadını bişeye benzetemedim içine 100g kıyma koydum güzel oldu ama sanki yağlı gibi geldi bana halbuki kıyma çok yağlı değildi:44: sanırım az yağlıya alıştığımdan öyle birşey hissettim bir de ben et varsa pek yağ eklemem
kıymayı da poşetlere 100g olacak şekilde tartarak buzluğa atmıştım bu şekilde porsiyon kontrolü daha kolay oluyor
kesinlikleeeee
bu gün tartıya çıkmadım .inşallah yarın bakalım ne gösterecek.genellikle hafta sonları ve fazla yediğimi düşündüğüm zamanlar hemen tartıya çıkmak istemiyorum.fazlalık görünce motivasyonum ister istemez düşüyor.
sende içinde yaşıyorsun sanırım benim gibi sıkıntını,kimseye hissettirmeden.
aynen çok haklısın o konuda tatlım.sen yalnız yaşadığın için öyle gerçi ama bazen insan evin içinde başkaları olsada kendini yalnız hissedebiliyor.ama artık yalnız hissetmek yok çünkü burası var...
.
hoşgeldinmerhabalarr. bende bu gruba katılmak istiyorum acaba bu mümkün mü
canım aslında az yedim hareket çok muydu diye düşündüm yazını görünce - evet evi talan edip dip köşe temizlik
canımsınnn...hep beraber inşallah gidecek bu kilolar hepimiz birbirimize destek olucaz.
--------
100 gr la çok iyi atlatmışsın demekki hareketin çoktu yaktın...gerçi o kadar da abartılı deildi bence...
.
.
sabah doyurucu bir kahvaltı olmuş da akşama kadar nasıl durdun öyle üstelik hem spor yapıyorsun hem de akşam kabak+yoğurt yemişsin ekmeksiz - dukan mı yapıyordun???:44: yediklerin sağlıklı tabii ama arttırabilirsin gibime geldi - sporun zaten on numarakahvalti(10:00)
1 tanesi tek, 1 tane cift sarili (cift sarili oldugunu bilmiyordum yumurtanin) toplam 2 yumurtadan, 1 cay kasigi tere yagiyla yaptigim tuzsuz omlet,
avuc ici kadar kuru peynir.
aksam(18:00)
8 yk sari kabak yemegi,
100 gr yogurt
sporlarim,
jillian 30 days shred level 2 nin 5. gününü yaptim,
150 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 18. günü tamamladim.
155 tane squat cektim ve 18. günü tamamladim
155 tane mekik cektim ve 18. günü tamamladim
1.5 lt su ictim onu 2 ye tamamlarim
Menün güzel canım hatta çekirdek bile - çok abartı değilmiş sonuçta 1 avuç - hem çekirdek ihtiyacımız olan çinkoyu almamızda önemli bir besinmiş, afiyet olsunsabah:2 y.k yulaf ezmesi,3 y.k yoğurt
öğle:1 portakal,1 elma,çeyrek ayva doğrayıp üzerine 3 y.k yoğurt biraz da tarçın koyup yedim
ara:1 avuç çekirdek
akşam:1 tabak haşlanmış karnıbahar üzerine yine 3 kaşık yoğurt biraz pul biber,salata
bir çatalda makarna oğlum yerken canım istedi..
spor:60 dk eliptik yapıldı,100 mekik yapıcam
su: kendime 2 litrelik sürahi ayarladım yarısından fazlasını içmişim onu bitirmeye çalışıcam
.
ne güzel ne aktif bir grup böylevalla kıskandım ben 14. gruptan makbule ama işte bizim gruba çok az kişi devam edince onlar da çok az gelince böyle başka gruplarda geziniyorm bi meraba diyim dedim
aç mı gezdin yineBugunkük mutfak kapanmıştır gerçi hiç bişiy yememişim heycandan unuttum:) sabah bir muz akaşam bir dilim ekmek ve peynir yarım saat yürüyüş
VayyyyyyyMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara 3 kayısı + 7 fındık + 1 kaşık special K
Akşam
3 adet orta boy soğan ızgara
3 kaşık yoğurt
Ara 1 paket eti form mısır patlağı ( 120 kalori ) Okuldaydım, acıktım ve yedim..
Spor: 45 dk. açık havada yürüyüş + 25 dk. yürüyüş bandında yürüyüş + 45 dk. ayrobik step
Su: tamamdır
.
Her zaman beklerizteşekkür ederim umarım herkes en kısa zamnda hedefine ulaşır bizim takım kapaılacak gibi benden bşka bi arkadaş daha devam ediyor başka da kimse gelmiyor artıkaktif sohbet mükemmel oluyor aslında neyse takım dağılırsa favori takımım burası :)
hımmm 1. arayı atlamışsın et hiç yok bu yeni listenin menüsü mü?Sabak 4 kaşik gevrek yarım su bardaği sütle
Ara yapamadım
Öğlen 1 kase çorba 1 d.ekmek 2 kaşik patlıcan salatası 2 kaşik ıspanak salatalık
Ara 1 meyve
Akşam 1 kepçe çorba 3 kaşik yoğurt 1 salata
Ara 1 meyve 1 çay bardaği süt
2 lt su
Spora gittigim de ki seansa kimseler gelmediğin den plates yapamadık spor aletleriyle çalıştım 1 saat
Okudum canım çok güzel fullllllll motivasyon dolu bir yazı olmuş yüreğine sağlıkKızlaaarrrr ben bir ara bireyselde 1. olmuştumbaşarı hikayemi okumak istermisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=744
.
kesinlikleeeeeben yalnız da yaşasam sıkılmıyorum şükür - dün bir arkadaş var dışarıdaymış hadi sen de gel çay ısmarlayım dedi düşündüm bir an pijamaları çekmişim şimdi hazırlan falan zaman alır bi de ben evimde zaman geçirmekten şikayetçi değilimdir - ona bu saatte çıkmayım dedim tabii erkekler bizim gibi değil istediği zaman çıkıyor o yüzden garipsedi hatta sıkılmıyor musun diye sordu
hoşgeldingruplar içinde kalabalık bir takımız ama paylaşımda bulunabilirsin kendi grup içi listemize ekleriz seni
canım aslında az yedim hareket çok muydu diye düşündüm yazını görünce - evet evi talan edip dip köşe temizlikyaptım
sabah doyurucu bir kahvaltı olmuş da akşama kadar nasıl durdun öyle üstelik hem spor yapıyorsun hem de akşam kabak+yoğurt yemişsin ekmeksiz - dukan mı yapıyordun???:44: yediklerin sağlıklı tabii ama arttırabilirsin gibime geldi - sporun zaten on numara
Menün güzel canım hatta çekirdek bile - çok abartı değilmiş sonuçta 1 avuç - hem çekirdek ihtiyacımız olan çinkoyu almamızda önemli bir besinmiş, afiyet olsun
Hoşgeldin
Nerede motivasyon orada bizher zaman bekleriz gel sohbetimize katıl
aç mı gezdin yine
Vayyyyyyybu menüyü çok beğendim spor da harika
Her zaman beklerizSizin takım da inşallah kapanmaz yeni gelenler olursa size yönlendrmek lazım grup arayışında olanlar için
hımmm 1. arayı atlamışsın et hiç yok bu yeni listenin menüsü mü?
Okudum canım çok güzel fullllllll motivasyon dolu bir yazı olmuş yüreğine sağlık
günaydınnnnnnnnnnnn.....
oyyy kız hiç mi acıkmadın gün içinde..
Ya işim varsa ben hiç acıkmam sıkılıyorsam yemek isterim böyle bişiy:)
aynen tatlım yumurta ve peynir olunca doyurucu oluyor ...
menün herzamanki gibi gayet sağlıklı..beğendim
çok güzel bir menü...
ben geçen hafta yaptırdım hormon testlerinden bazılarını .troid bezleri normaldi benim.ama her banyodan sonra elime geliyor işte.sanki bu aralar biraz azaldı.geçenlerde birtane kanalda hiç duydunmu bilmiyorum şems arslan diye bir bayan var kimyagermiş galiba.güzel bazı öneriler sundu yaptım iyi geldi gibi sanki
Okudum canım çok güzel fullllllll motivasyon dolu bir yazı olmuş yüreğine sağlık
Sabah daha çok yiyebilirsin kaptan, ekmek olunca tabi uymuyor karataya, canan hocaya arada yiyebilir miyiz diye soruyorlar. Diyetteyken hayır diyor diyet sonrasın günde 1-2 dilim tam tahıllı ekmek olabilir diyor.
Mercimek yemek şeklinde mi unsuz mu eğer öyle ise tabi ki uygun.
Kuru meyveler biraz tatlı oluyor o yüzden çok sık tavsiye edilmese de diyete aykırı değil.
Bence bir diyetisyene gidebilirsin, çünkü geçekten çok az, bu şekilde kilo verirsin vermesine de ne kadar koruyabilirsin bu çok öenmli.
Ben bu sene sınava hazırlanıyorum tekrar Lily 2 üniversite için. O bir bitsin o kadar çok şey istiyorum ki, kurs olmasa bile kitap ile kendimi geliştirebilirim diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun.
Mesleğinden memnun musun ?
Biz eşimle 2. üniversiteleri okumak istiyoruz. Hoş onun 3 ama teki aöf.
Eşim de hukuk okumak istiyor ne dersin önerir misin ?
Havuç çok şekerli olabilir akşam Lily ama olmaz değil tabi.
Teşekkür ederim Sevda. Bakalım biraz proteini azaltayım ne olacak ..
Saç dökülmesine neden tiroid olabilir bakalım benim son umudum çünkü o kadar çok şey kullandım ki olmayınca olmuyor.
Afiyet olsun maşallah çok güzel olmuş.
Kaptan cevap yazar ama en kötü listede olmadan paylaşım yaparsın bak ben de öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?