• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Luci'nin mutfağı bugünde kullanıma kapanmıştııırrr:):56:

sabah: 08:00

uyanınca sirkeli karışım
bulgur lapası kısırı (bol marul,maydanoz,domates,salatalık, nane ve acı pul biber ile)
1 kase yoğurt

öğle: 12:00
yeşil salata (marul,maydanoz,havuç rende, domates ile )
ızgara tavuk gögüs 80 gr civarı
1 kase yoğurt

ara: 15:30
1/3 elma (bu ara canım tatlı çekiyor ya hayırlısı..sırf tatlı isteğim yüzünden yedim yine)

akşam: 17:00
bulgur lapası kısırı (bol marul,maydanoz,domates,salatalık,taze soğan, nane ve acı pul biber ile)
1 kase yoğurt

(bu arada lapa için bulguru sabah 1 çay bardağından daha az demliyorum sabah ve akşama paylaştırıp yiyorum... kısırdan çok sanki yeşil salataya serpiştirilmiş haşlama bulgur gibi oluyor)

su:3 litre
spor: akşam açık havada 1 saat yürüyüş

yatmadan önce kiraz saplı bitki çayı içilecek... yarın ola hayrolaaaa....

BU ARADA KIZLAR BİLDİRİMLER İÇİN LÜTFEN SABAH GEÇ KALMAYIN. KAPTANIMIZ DA BURADA DEĞİL, SIKINTI YAŞAMAYALIM LÜTFENNN :):52:

Ben de öyle diyorum artık ..
Eylüle kadar istediğim kiloya insem yeterli olacak, eşime kalsa zaten hiç belli olmuyor kilom :1:

geçen gğnlerde bunun muhabbeti olmuştu tatlım şimdi kilon belli olmaz kilo verincede sen daha mı güzel görünüyorsun diyorlar =)))

biz en iyiy kendimizi iyi hissedeceğimiz kilolarda olalım :9:

uyarın için teşekkürler şu an raporu okuyamayacağım çıkıyordum işten hepinize iyi akşamlar :3: buna yarın sabah bakarım artık
kızlar elimizden geldiğince erkenden bildirim yapmaya çalışalım en geç 12 diyoruz luci zaten takip ediyor sağolsun ama ben de çıkmadan hatırlatayım dedim herkese iyi akşamlarrrrr:3:

Yarın güzel sonuçlarla bekliyoruz Lily ..

uyanınca sirkeli karışım
bulgur lapası kısırı (bol marul,maydanoz,domates,salatalık, nane ve acı pul biber ile)
1 kase yoğurt

1 kase yoğurt

1/3 elma (bu ara canım tatlı çekiyor ya hayırlısı..sırf tatlı isteğim yüzünden yedim yine)

bulgur lapası kısırı (bol marul,maydanoz,domates,salatalık,taze soğan, nane ve acı pul biber ile)
1 kase yoğurt

(bu arada lapa için bulguru sabah 1 çay bardağından daha az demliyorum sabah ve akşama paylaştırıp yiyorum... kısırdan çok sanki yeşil salataya serpiştirilmiş haşlama bulgur gibi oluyor)

BU ARADA KIZLAR BİLDİRİMLER İÇİN LÜTFEN SABAH GEÇ KALMAYIN. KAPTANIMIZ DA BURADA DEĞİL, SIKINTI YAŞAMAYALIM LÜTFENNN :):52:

Afiyet olsun Luci, yarın için en çok lapa sonucunu merak ediyorum.

yok olur mu öyle şeyyy gider miyim hiççççç? Ben hepinizi çok seviyorum kolay kolay ayrılamam sanırım:16: ama ideal kiloma kavuşmak istediğimden kendimce hedef koydum o yüzden yani yoksa Allah bir keder vermedikçe anca beraber kanca beraber:29:

öyle valla - napalım biz de böyleyiz:1:

benm de aynen bahanem çikolata:17:

heyttt beee yürü anca beaber tabikisiiii

geçen gğnlerde bunun muhabbeti olmuştu tatlım şimdi kilon belli olmaz kilo verincede sen daha mı güzel görünüyorsun diyorlar =)))

biz en iyiy kendimizi iyi hissedeceğimiz kilolarda olalım :9:

Tabi ki öyle, kilo konusunda en önemli şey kişinin kendini mutlu hissettiği kiloda olması diye düşünüyorum zaten.
Benim o kilom 58 falan ama işte o kiloda kalmak pek zor oluyor.

Afiyet olsun Luci, yarın için en çok lapa sonucunu merak ediyorum.

saol canım ben deeee... keşke biraz daha vakit olsaydı da 5 gün falan yapabilseydim, kısmet artık yarın bekleyip göreceğiz inanılmaz doyurucu ve hiç şişirmiyor o açıdan pek bi keyifliyim maşallah :):nazar:

Tabi ki öyle, kilo konusunda en önemli şey kişinin kendini mutlu hissettiği kiloda olması diye düşünüyorum zaten.
Benim o kilom 58 falan ama işte o kiloda kalmak pek zor oluyor.

biz bu sekilde gidersek hedef kiloya geldiğimizde koruma evresini en şekilde yaparız sen merak etme. Ben bu yaşıma kadar ilk defa hayatımı bu yönde değiştirdim. Ve çokda mutluyumm

Kızlar üzülerek belirtmek istiyorum ben bir süre aranızda olamıcam eşimin ve benim sağlık problemlerimiz var büyük ihtimal kan ilacı , b12 vitamini gibi ilaç takviyeleride alıcam bu yüzden kilo verme olayım bir süre durulabilir. Izleyici olarak takıp etmeye çalışıcam ama yarışma olarak malesef artık aranızda olamıcam farklı bir sinerjiniz var sizin tanımıyorum hiçbirinizi ama hepinize kanım kaydı resmen umarım hedeflerinize ulaşabilirsiniz hoşçakalın :5:

saol canım ben deeee... keşke biraz daha vakit olsaydı da 5 gün falan yapabilseydim, kısmet artık yarın bekleyip göreceğiz inanılmaz doyurucu ve hiç şişirmiyor o açıdan pek bi keyifliyim maşallah :):nazar:

Hadi bakalım, benim cumadan sonra planım başka ama son 2 gün sana eşlik edip lapa da yapabilirim, bu hafta olmayacak ama belki haftaya güzel sonuçlar alırım ..

biz bu sekilde gidersek hedef kiloya geldiğimizde koruma evresini en şekilde yaparız sen merak etme. Ben bu yaşıma kadar ilk defa hayatımı bu yönde değiştirdim. Ve çokda mutluyumm

Ben akıllanmıyorum Zeynep hiç, ne güzel kilo veriyorum 36 bedenlerde rahat rahat geziniyorum sonra hooop ..

günaydın tatlııım, biz birbirimize yoldaş oluruz değil mi canım benim :) ben de bugün koşu bandımı askı olarak kullanmayı bir kenara bırakıp artık kullanıma açacağım senden heveslendim :)

Kesinlikle kullan canımm.. :54:

Az once sunu farkettim ki, ARTIK MORBID OBEZ DEGILIM! :D BKI'm 35'in altina indiginden beri sadece obezim :P:P :33:

83 kg'nun altina inince obezlikten de kurtulup sadece kilolu olacagim insallah. :52:

Süppersinnn, tebrik ederim ve en kısa zamanda terfi etmeni dilerim :54::54::54:

Kızlar dün akşam kitap okumaya başladım, genelde akşamları başlamam kitaba çünkü bırakamayıp sabah ederim ama dayanamadım işte, kitabı bırakıp uyuyamadım ama nasıl da acıktım anlatamam resmen midem gurulduyordu, saat de olmuş 4. Eşim de aynı şekilde acıkmış. Neyse dedim sen ye, yok sensiz yerim yemezsin derken ikna ettim. Makarna yaptı yedi ve ben yemedim ki makarna en sevdiğim şeylerdendir.

Akşam yemedim diye sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlamış bu da yumurtam :1:

Eki Görüntüle 976448

Bugün sadece kahvaltım azıcık fazlaydı, ki çok da olduğunu düşünmüyorum onun haricinde kaçamaksız devam ediyorum.
Bakalım yarın tartı ne gösterecek.

Anamm anam anaaammm :27::27::27::27:

uyanınca sirkeli karışım
1 kase yoğurt

1 kase yoğurt

1 kase yoğurt

Luciiiiiiiiiiiii menün süperrrr ve eskiden yediklerine şaşırdım ama birazda kendimi buldum :27: mesela 4 lahmacuun bana anca yetiyordu, 2 simit ve 1 poğaça yerdim bir kerede :27::27::27:

Lilimmmm yüreği güzel arkadaşım benimm, çok teşekkürler harika bilgilerin içinn.. Beslenme şeklime gelince, farkındayım canım ve düzenlemeler getiricem bu konuyaa :46::46:

Bu gün çarşıya gittim direk okuldan... Çok yoğun bir gündü, doğum günü olan öğrencimiz vardı, çocuklar coştular :27::27: oradan çıktım çarşı için yürdüm ve yürüdümmmm :27::27::27: o kadar yoruldum kii :18::emir_bebek:

.

Hadi bakalım, benim cumadan sonra planım başka ama son 2 gün sana eşlik edip lapa da yapabilirim, bu hafta olmayacak ama belki haftaya güzel sonuçlar alırım ..

Ben akıllanmıyorum Zeynep hiç, ne güzel kilo veriyorum 36 bedenlerde rahat rahat geziniyorum sonra hooop ..

ama burada hep birlikte akıllancazzzz :1::1::1:

daha önce buradamıydın sankım öyle seyler hatırlıyorum kaptanlık falan

Hemm kendini iyide hissedersin böyle olunca canım :54:

Kızlar üzülerek belirtmek istiyorum ben bir süre aranızda olamıcam eşimin ve benim sağlık problemlerimiz var büyük ihtimal kan ilacı , b12 vitamini gibi ilaç takviyeleride alıcam bu yüzden kilo verme olayım bir süre durulabilir. Izleyici olarak takıp etmeye çalışıcam ama yarışma olarak malesef artık aranızda olamıcam farklı bir sinerjiniz var sizin tanımıyorum hiçbirinizi ama hepinize kanım kaydı resmen umarım hedeflerinize ulaşabilirsiniz hoşçakalın :5:

Önce sağlık tabiki sen daha iyi bilirsin kendini ama lütfen bu dönemde dikkat et kendini bırakınca ipin ucu kaçıyor ..

ama burada hep birlikte akıllancazzzz :1::1::1:

daha önce buradamıydın sankım öyle seyler hatırlıyorum kaptanlık falan

Akıllandırın beni dee :1:
Evet zeynep daha önce 3. takımda kaptanlık yapmıştım 56 kiloya kadar düşmüştüm. Nasıl oldu anlamadım Eylülden bu yana böyle bir anda bu kiloya çıktım.

canım benim Allah şifa versin inşallah eşine ve kendine dikkat et imkanın olursa tekrar burada görmek isteriz seni Allaha emanet ol

Kesinlikle kullan canımm.. :54:
Luciiiiiiiiiiiii menün süperrrr ve eskiden yediklerine şaşırdım ama birazda kendimi buldum :27: mesela 4 lahmacuun bana anca yetiyordu, 2 simit ve 1 poğaça yerdim bir kerede :27::27::27:

Bu gün çarşıya gittim direk okuldan... Çok yoğun bir gündü, doğum günü olan öğrencimiz vardı, çocuklar coştular :27::27: oradan çıktım çarşı için yürdüm ve yürüdümmmm :27::27::27: o kadar yoruldum kii :18::emir_bebek:
.

maalesef canımcım koşu bandı yine kullanıma giremedi, üşendim yine yaaaa :((((
canım aynen ben de çok yerdim çook doymak bilmezdim:17:
sen dinlendir canım kendini biraz kasların şişmiştir bu kadar harekete koşturmaya, yarın büyük güüüünnn:)

Akıllandırın beni dee :1:
Evet zeynep daha önce 3. takımda kaptanlık yapmıştım 56 kiloya kadar düşmüştüm. Nasıl oldu anlamadım Eylülden bu yana böyle bir anda bu kiloya çıktım.

canım suan kaçtasın çizelgen olmadıgından göremiyorum :50::50::50:

ama 1 kere yaptıysan yine yaparsın akıllan beeeee:40::40::40::40::40:

maalesef canımcım koşu bandı yine kullanıma giremedi, üşendim yine yaaaa :((((
canım aynen ben de çok yerdim çook doymak bilmezdim:17:
sen dinlendir canım kendini biraz kasların şişmiştir bu kadar harekete koşturmaya, yarın büyük güüüünnn:)

aynenn hayatım, yok pc başında otursamda süper iyi geliyor, ayaklarım şişti yahuu :27: maydonoz suları, kiraz sapı çayları içtim :27::27:

84.2ydim geçen hafta, çizelge yapıp görüp moralimi bozmak istemedim şimdilik.

kilo vermeye başlayınca görmek hozşuna gidecek. Bence moral bozma en iyi morali sen kendi kendine vereceksin ve bu çok işe yarıyor. Bak istersen hergün bende moral verebiirm :1::1::1:

Back
X