- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #105.101
Luci'nin mutfağı bugünde kullanıma kapanmıştııırrr:)
sabah: 08:00
uyanınca sirkeli karışım
bulgur lapası kısırı (bol marul,maydanoz,domates,salatalık, nane ve acı pul biber ile)
1 kase yoğurt
öğle: 12:00
yeşil salata (marul,maydanoz,havuç rende, domates ile )
ızgara tavuk gögüs 80 gr civarı
1 kase yoğurt
ara: 15:30
1/3 elma (bu ara canım tatlı çekiyor ya hayırlısı..sırf tatlı isteğim yüzünden yedim yine)
akşam: 17:00
bulgur lapası kısırı (bol marul,maydanoz,domates,salatalık,taze soğan, nane ve acı pul biber ile)
1 kase yoğurt
(bu arada lapa için bulguru sabah 1 çay bardağından daha az demliyorum sabah ve akşama paylaştırıp yiyorum... kısırdan çok sanki yeşil salataya serpiştirilmiş haşlama bulgur gibi oluyor)
su:3 litre
spor: akşam açık havada 1 saat yürüyüş
yatmadan önce kiraz saplı bitki çayı içilecek... yarın ola hayrolaaaa....
BU ARADA KIZLAR BİLDİRİMLER İÇİN LÜTFEN SABAH GEÇ KALMAYIN. KAPTANIMIZ DA BURADA DEĞİL, SIKINTI YAŞAMAYALIM LÜTFENNN :)

sabah: 08:00
uyanınca sirkeli karışım
bulgur lapası kısırı (bol marul,maydanoz,domates,salatalık, nane ve acı pul biber ile)
1 kase yoğurt
öğle: 12:00
yeşil salata (marul,maydanoz,havuç rende, domates ile )
ızgara tavuk gögüs 80 gr civarı
1 kase yoğurt
ara: 15:30
1/3 elma (bu ara canım tatlı çekiyor ya hayırlısı..sırf tatlı isteğim yüzünden yedim yine)
akşam: 17:00
bulgur lapası kısırı (bol marul,maydanoz,domates,salatalık,taze soğan, nane ve acı pul biber ile)
1 kase yoğurt
(bu arada lapa için bulguru sabah 1 çay bardağından daha az demliyorum sabah ve akşama paylaştırıp yiyorum... kısırdan çok sanki yeşil salataya serpiştirilmiş haşlama bulgur gibi oluyor)
su:3 litre
spor: akşam açık havada 1 saat yürüyüş
yatmadan önce kiraz saplı bitki çayı içilecek... yarın ola hayrolaaaa....
BU ARADA KIZLAR BİLDİRİMLER İÇİN LÜTFEN SABAH GEÇ KALMAYIN. KAPTANIMIZ DA BURADA DEĞİL, SIKINTI YAŞAMAYALIM LÜTFENNN :)