Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yoresel degil biz konyaliyiz ama konyalilar bilmiyor bunu pek. cok eski konyalilar biliyordur belki. cok arastirmadim. kuru ekmekleri tuketmek icin guzel bir yontem bence. ekmek kuru olmazsa hamur olur yalniz

kesinlikle güzel bir yöntem...oy oy oy konya deyince ağzım sulandı, mevlana,etli ekmek, tandır... istedi canım şimdi

güzel fikirmiş bu bende kabak alınca yapayım hatta kuru kabağı haşlayıp yapsamda olur sanki
yoresel degil biz konyaliyiz ama konyalilar bilmiyor bunu pek. cok eski konyalilar biliyordur belki. cok arastirmadim. kuru ekmekleri tuketmek icin guzel bir yontem bence. ekmek kuru olmazsa hamur olur yalniz

bende konyalıyım hemşeri çıktık iyi mi konya da tirit çok yapılkır bayatlamış ekmekleri değerlendimek için sanırım ama patlıcan tiridini bende duymamıştım

kuru kabaktan olur mu bilemedim hiç denemedim ama, sen yine de normal kabaktan yap kaptancım aynı lezzete erişemeyebilirsin... bak sen hemşerilere, süppersiniz :)

ehehe bir de konyalilar eti de sever, o yuzden de yapiliyor olabilir.

Bakıcıyı buldum daha önceden ewe temizliğe geliyrdu temizliğini beğenmemiştim ama kadın iyiydi onu sewmiştim inşallah Allahım yanıltmasın bebek bırakmak çok zor heleki bu dewirde.dilide yokmkonuşamıyorki yavrum sıkıntısını anlatsın bugun yine bütün gün beraberiz yavrumla gene iştahsız

kıyamam ona ben, Allah bağışlasın... inşallah iyi çıkar bakıcın, akşam eve geldiğinde bebeğinin huzurundan-huzursuzluğundan anlarsın canım, ama çok kafayı takıp kendini de bebeği de tedirgin etme...iyi düşün iyi olsun :) ne zaman başlıyorsun hayırlısıyla? pazartesi mi?

Kızlar nasılsınız ?
Geçmişi okudum ve lucinin deprem olayından çok etkilendim. Güzel yüreğine sağlık.
Bu arada süprizlerin de çok güzelmiş. İtiraf ediyorum ben de akşam azıcık pasta yedim
Bugün spor yapmayı planlıyoruz bakalım biraz. Yogamı da ihmal ediyorum gece de yoga yapıp güzel bir hün geçirmek istiyorum. Aşırı bir gerginlik var üstümde.

A ne çiçekler kurumadı mı

teşekkür ederim canım, gamze ile sabah dertleşirken döküldü birden geçmiş anılarımız...efkarlandık, hüzünlendik... hepimizin yüreğine sağlık güzel arkadaşlarım, imkanımız olsa hepimiz daha neler neler yaparız biliyorum ama her şey imkanlar dahilinde...

yoga haa??? süppersin inanılmaz rahatlatıcı, bir ara bizim şirkette tai chi uzmanımız vardı ondan feyz alırdık ara sıra :)

Canım senin için çok iyi bir motivasyon kaynağı. Biz de takım arkadaşların olarak desteğiz .Ama bir kez başardıysan yine olur. Ki bence diyetin iyi gidiyor. Kararlısın

Aynen gülümm, sağlık olsun gerisii çok basittt

Evet kızlarrr, kahvaltımı yaptım ve geldimmm kesinlikle cozutmadımm herşeyin tadına baktım ama birer çatal zaten akşam menümü paylaşınca sizlerde okuyacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…