- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.441
Eki Görüntüle 978269 Eki Görüntüle 978270
sevgili eşimin sevgililer günü sürprizi :) paylaşmak istedim sizlerle...vallahi 1 ufak çatalcık yedim, o da nezaketen... zaten sevmem ben kremalı pasta :) pastanın gerisi dolapta veee ben direniyorum yemeyeceğim, eşimin tuzaklarına düşmeyeceğim işteeee!!!!
Canım sen hangi şehirdeydin yaa, unuttum inan..:26: burda da yağmur varda (sakarya)acaba yakınmıyız dedim
Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Wuuuuuu anam ne romantik adammışşbende kendi kendime aldım hediyee bu arada kucim ofis resimlerinize bayıldım, ayyy ne huzurlu bir mekann
günaydın tatlım, nasıl oldun bugün? düne göre daha iyi misin? böbreğinde sanca hala var mı? bi doktora görün gamzem, Allah korusun, bir şey çıkmasın, üşüttün mü nooldu sana canım benim
ben denizlideyim tatlım, ahhh keşke yakın olsaydık, atlar gelirdim :)
İşte benim karnem
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-39.html#post31069075
İşte benim başarı hikayem (hangi başarıysa artık)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-878.html#post31072543.
oyyy kurban olurum ben sana yaa, iyiym balım, üstelik gezmelerini hediyelerini hiç kıskanmadım kii
Bellii olur balım yaa, belki yine fırsatımız olur
tatlım sen bu yazını sık sık oku, bak ne yollardan geçmişsin neden şimdi ümitsizliğe kapılıyorsun...kendine sakın haksızlık etme!!!
canımsın sen benim kıskanmayacağını adım gibi biliyorum senin ve diğer arkadaşlarımızın da..üzüntülerimiz gibi sevinçlerimizi de paylaştığımız bir alan burası, kardeş gibi hissediyorum ben birbirimizi
yakın olsaydım pastayı kucaklar gelirdim dibine vururduk diyetinduymasın kimseler :))))
Aynen canım yaaa, şimdi ilk kez okudum da mezun olduktan sonraa, yapamadığım bir kaç eksiğim varmış bunu anladım..şimdi bu eksiklikleri tamamlamak için Rabbim bana yol gösterdi, yine şükürler olsun
canım benim Allahım yardımcımız olsun..yazında depremden bahsetmişsin,deprem zamanını hatırlıyorum inşallah bir kaybınız yoktur... Allahım ne zor zamanlardı, o dönem ben 5* bir otelde halkla ilişkiler uzmanı olarak çalışıyordum. deprem olduğunda nasıl kahroldum ve o gece evdeydim,yalnızdım... babam vefat edeli 1 yıl olmuştu ve gece uyurken babam geldi beni uyandırdı dedi ki git bana pamuk getir gel, ben de söylene söylene gittim banyodan pamuk aldım karşı koltukta oturan babama pamuğu verdim ve gittim yattım, gece saat 3 de depreme uyandığımda-ki denizlide de oldukça şiddetli hissettik- pamuk karşı koltuğun üstünde duruyordu..ben bu durumdan çok etkilendim(dedim ki babam birilerine yardım etmemi istiyor-pamuk yaralarda kullanılır) ve otele gittim tvden deprem görüntülerini ağlaya ağlaya izlerken kalktım dedim ki yardım ekibi oluşturup gidelim...1 günde 2 tır dolusu malzeme topladık, portatif tuvaletler, yer ocakları, günde 10000 kişilik yemek çıkaracak kadar malzeme, aklına gelen tüm malzemeleri toplayıp, çadırlar vs 17 kişilik ekip depremin 2.günü gecesi gölcük gözlementepeye vardık, 10 gün orada elimizden geleni yapmaya çalıştık..sonrasında kızılay yemek çıkarmaya başlayınca ve ordu gelince ayrıldık...Rabbim kimseye böyle bir felaketi yaşatmasın diyorum, hatırladıkça o günleri göz yaşlarımı tutamam, aynı şimdiki gibi
Ne kadar duyarlı davranmışsınız, günlerce yersiz aç kaldık ama daha da önemlisi en yakınlarımdan kaç kişiyi kaybettik :26: genç genç insanlar..Canım öyle bir şey rabbim daha yaşatmasın ama tarifi imkansız bir korku ve yaşama sevincini bitişi
canım benim bilmez miyim yüzlerce insanla tanışıp yüzlerce olay dinledik o süreçte inan ağlamaktan gözyaşı kurur mu insanın, gözyaşlarımız akmaz oldu...geri dönmek istemedik ama 10.gün patron istanbuldan 2 tır daha malzeme ile geldi ve halimizi görünce adamcağız mahvoldu hemen dönüyorsunuz dedi ben 10 günde 8 kilo vermiştim orada, koşturmadan üzüntüden..Allah kayıplarımızın mekanını cennet eylesin çook zor dönemlerdi çok ağlaya ağlaya döndük dönmek istemiyoruz biz burayı bırakamayız diye..biz bile aylarca kendimize gelemedik o dönem
Offffffff canım offfff
Kızlar bu arada ben bu gün bir yere kahvaltıya davetliyim, saat 10:30 gibi gidicem sanırım..Cozutmamak için söz veriyorum fakat, çok acıkmayayım ve saldırmayayım diye 1 saat önce 1portakal ve yarım elmayla yapılmış yoğurtlu meyve salatası yedim..İyi yapmışım değil mi
bugün evdeyiiiim, bissürü film ayarladım kendime, hava da yağmurlu birara çıkıp biraz alış veriş yapacağım ama tüm gün sinema keyfiii :) hepinize keyifli eğlenceli bir gün dilerim şekerler :)
çok iyi yapmışsın arkadaşım, gözün dönebilirdi yoksa sofra karşısında :)
benim de uzun bir yapilacaklar listem var, oncelikle bir yapilacaklar listesi hazirlamam gerekiyorcok calismam lazim coook.
canımsın lucimmm, git bir hava alda gell
canım dün akşam beyazda izledim, İrem Dericinin Olmadan Ölme diye bir listesi varmış, çok mantıklı ve akıllıca geldii
benim de uzun bir yapilacaklar listem var, oncelikle bir yapilacaklar listesi hazirlamam gerekiyorcok calismam lazim coook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?