- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.501
Aynen gülümm, sağlık olsun gerisii çok basittt
Evet kızlarrr, kahvaltımı yaptım ve geldimmmkesinlikle cozutmadımm herşeyin tadına baktım ama birer çatal zaten akşam menümü paylaşınca sizlerde okuyacaksınız
ohhh afiyet olsun canım...tabi ya bi değişiklik olmuştur senin için de... ara sıra gerekli böyle aktiviteler...yiyip içmiyoruz diye insanlardan da soyutlamamlıyız kendimizi aslında
Evet canım kesinliklee, ödemim azaldı gibi bu gün, sabah tartıldım tam 300 gr. az geldim
ohh süpper, ben tartılmadım bugün dün akşam içtiğim biralar kesin yaramıştır bana o sebeple 2-3 gün tartı cısss, moralim bozulmasın...yarın hamama gidersem atarım artık ödemi ben de...
lucimmmmmmmmmmmmm hadi spor yapalımnmmmm
yaaa??? olur kuzum yapalım hazırlanayım o halde, leslie yapayım ben de 1 mil, seni mi kıracağım :)
ya da müzik açıp dans edeyim moralim yerine gelir belki :)
haydi o halde bi 20 dakika hoplayıp zıplayıp enerji atalımmmmm :) kaçtım ben de :))))
Ayyyyy geldim balımmmm, 35 dk yaptım..fena terledim..bir duş yapayım ve hemen geleyim..bu arada videonun linkini verebilirmisin?
teşekkür ederim canım, gamze ile sabah dertleşirken döküldü birden geçmiş anılarımız...efkarlandık, hüzünlendik... hepimizin yüreğine sağlık güzel arkadaşlarım, imkanımız olsa hepimiz daha neler neler yaparız biliyorum ama her şey imkanlar dahilinde...
yoga haa??? süppersin inanılmaz rahatlatıcı, bir ara bizim şirkette tai chi uzmanımız vardı ondan feyz alırdık ara sıra :)
Ahh luci keşke imkanımız olsa neler neler yaparız da işte ..
Evet çok seviyorum ben yogayı kadınlar kulübünden bir ablam sayesinde başladım saolsun. Ne zaman yapsam kuş gibi hafifleyip uyuyorum. Her gün yapıyordum ama bu sıralarda olmuyor.
Luci sirket senin galiba değil mi ? Ne üzerine çalışıyorsunuz ?
ayyy bende dağıldım gittim gamzem şahaneydi pek bi eğlenceliymiş bu persian zumba :) mesaj olarak atıyorum şimdi linki... 50 dakikalık video ama ben 20 dakika dayanabildim çok güzel ter atılıyor :) sayende canım, ayaklandırdın durduk yerde bizi :)
gamzem hazır mısın şekerim persian zumba diye bi video buldum onlarla zıplaşayım bari ben de dedim, başlayalım mı?
Varyaaaa lucimmm, facede biri paylaşmış ve açar açmaz dedim bu lucimin dediği herhaldesüper bişiymiş yaaaa
eveeet süperdi, canıma okudu vallahi, ama çook keyif aldım...şekerim yaza kadar incecik kalır sporu da hafta da 1-2 gün yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?