Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

önce menümü yazayım sonrada geçmişe bakarım fırsat bulabilirsem

menüm

sabah:3 kaşık yulafezmesi,3 kaşık yoğurt,3 zeytin,1 çatal da yumurta

ara:çeyrek ayva

öğle: 3 kaşık nohut (3 parça da kuşbaşı et vardı),2 kaşık pilav,1 bardak ayran

ara:yarım elma

akşam:ızgara soğan,3 kaşık nohut (sade),1bardak ayran

spor:50 dk. eliptik,100mekik
su:1.5 litre

.

kahvalti(08:00)
1 bardak soguk dogal inek sütü (1yk kakaolu sekersiz)
1 muz

saat(13:00)
3 adet ceviz

saat(15:30)
1 büyük portakal

aksam(18:05)
1 tabak kapuska,
100 gr yogurt

spor yok, su cok cok az.

Evet malesef ben de spor salonuna gitmiştim iki sene önce o kadar çabalıyorum 200 kalori ancak oluyordu yaptığım. Kalori yakmanın öyle kolay olmadığını görünce de daha özenli beslenebiliriz. Zaten zayıflamanın çoğu diyet %20 spor %80 diyet gibi bir şey . 255 kalori harcamışsın çok iyi

1 muz

3 adet ceviz

1 büyük portakal

1 tabak kapuska,
100 gr yogurt

spor yok, su cok cok az.

Menünü beğendim , suyun da tam olsaydı keşke

beslenme de spor da güzel canım:)

Canım geçmiş olsun . zayıflanam için söylemiyorum sağlığın için doktorun tavsiyelerini izle. Aynen dediğin gibi kötü kolestrolü yen :13: Zaten yasakladığı şeyler sağlıksız olanlar , hazır katkı maddeli ürünler hepimize zararlı malesef. Yürüyüşte iyi gelecektir eminim sana :)

Kızlar haftaya salı Ankaraya gidiyoruz. Net olmamakla beraber 1hafta kadar yokum. Hem size haber vereyim dedim hem de 3 öğün dışarıda nasıl en zararsız atlatırım fikir verir misiniz ?

Sabah kahvaltını zaten ayarlarsın canım belki kepekli tost veya yarım simit gibi dışardan bir şeyler yiyebilirsin. öğlen ve akşam da çorba salata / tavuk salata vs tüket. Aman diyim fastfood tüketme. Karatay hoca , lahmacun ve ayrana da izin veriyor lahmacunun hamuru ince olduğundan. Ara öğünler için de çantanda meyve veya kuruyemiş bulundurabilirsin . Veya süt alıp içebilirsin.

Güzel bir menü Kaptan. Öğleden sonraki ara öğünde midenin kazınma sebebinin elma olduğunu düşündüm. Elma beni hep acıktırmıştır.Sende nasıl etki yapar bilmiyorum ama

midemi usuttum sanirim, iki gundur midem agriyor, bugun ozellikle fena. gecmezse sabah saglik merkezine gidecegim. (doktora gitmeyi de hic sevmiyorum ya ) menu de mide agrisindan dolayi duzensiz oldu.

sabah: iki dilim etimek, sanirim yaklasik 50 gr lor, 1 yumurta, 5-6 kokteyl domates, bir salatalik

ara: 10 gr badem, bir avuc kuru uzum

ara: 1 avuc sari leblebi

ara: bir elma, 200 gr yagsiz yogurt

ara: 1 muz, bir greyfurt, bir parca bitter cikolata

ara: bir kase bol sutlu nesfit

su: 2 litreyi kesin gecti, sirf ofiste 1.5 litre ictim. yurtta da birkac bardak ictim.

spor: 20 dk yuruyus, 25 dk bisiklet.

Son düzenleme:
kızlaaar, 4 km daha yürüyüp gelerek bugünkü sporumu toplamda 8 km yürüyüş ile tamamladım...ve inanılmaz iyi hissediyorum maşallah yarın ola hayrola artık bakalım aynı performansı yarın da sergileyebilecek miyim....

süppersinnnnn

1 muz

3 adet ceviz

1 büyük portakal

1 tabak kapuska,
100 gr yogurt

spor yok, su cok cok az.

Ayyy ben senin menülerinde resim görmeyi çok seviyordum amaa :26: kapuska harika duygu veriyor bana çok severim..

4. takım kabul etti beni yardmların için tşk ederm.

Hayırlı olsun canım, en güzel şekilde kilo vermeler, arada yine uğra ve gelişmeleri bildir olur mu

Çok geçmiş olsun canımmmm :26::26::26: ama şimdiye kadar gördüğüm en enteresan menüydü, neden hep ara?

Sana ohaa diyebilirmiyimm bak deli ettin şimdi beni, atacam kendimi eliptiğin üstüne

Sana ohaa diyebilirmiyimm bak deli ettin şimdi beni, atacam kendimi eliptiğin üstüne

içimizdeki hanımefendiyi çıkaralım lütfen oha diyebilirsin, yuhhh diyebilirsin istediğini de güzelim, yeşil çayımı içiyorum şimdide...bu saatten sonra yorma sen kendini kıyamam

içimizdeki hanımefendiyi çıkaralım lütfen oha diyebilirsin, yuhhh diyebilirsin istediğini de güzelim, yeşil çayımı içiyorum şimdide...bu saatten sonra yorma sen kendini kıyamam

Canım yaaa bazen içimdeki öküz hortlayıp ce eeee diyor sen bu kadar yürü ben hanımefendi kalayımmm. olduuuuuu gözlerimm dolduuuuu

Canım yaaa bazen içimdeki öküz hortlayıp ce eeee diyor sen bu kadar yürü ben hanımefendi kalayımmm. olduuuuuu gözlerimm dolduuuuu

kıskanmayalım lütfen nazar etme nooolur, yürü senin de olur :) canım benim yaa, bu hafta biraz cozutmak istiyorum spor ve diyet konusunda

kıskanmayalım lütfen nazar etme nooolur, yürü senin de olur :) canım benim yaa, bu hafta biraz cozutmak istiyorum spor ve diyet konusunda

Her sınıfta bir çalışkan öğrenvci olur yaa, sende bizim grubun çalışkanısın helal sana ama hiç gaza gelip koşacak halde değilim

iste midem agridigindan canim cok bisi yemek istemedi ama bisiler de yemem gerekiyordu.

midem agrimasa ben de yururdum hic degilse 1 saat ama of off

geçmiş olsun..sağlık her şeyden önemli, iyileş yürürsün yine, önce sağlık... ben çıkıyorum kızlar 10.30 da uyumuş olmam lazım, sabah 6 gibi uyanıyorum, biliyorsunuz ki gençlik hormonu 11 ile gece 3 arası salgılanıyormuş, kaçırmamak gerek

Her sınıfta bir çalışkan öğrenvci olur yaa, sende bizim grubun çalışkanısın helal sana ama hiç gaza gelip koşacak halde değilim
canıms
ın...vallahi amacım gaza getirmek değil :) ben kaçıyorum artık canlar, yarın görüşürüz inşallah, sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…