Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Luciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aç değilsen devam hayatımmm.. yok öyle sefa süre süre diyet yapmak..Bazen metobolizmayı tokatlamak gerekiyor, uyuyunca doyacaksın hayatım direnn

Protein harbi bir niğmet bizler için yaaa

Bu arada bu gün toplantı vardı okulda, hem çocuklarla hemde aileleriyle uğraşıınca yorulmuşum, biraz uzanayım derken sızıp kalmışım, şimdi yemeğimi yerken yazıyorum, az sonra da hazırlanıp okula gidicemm :18:

Menüm

Sabah
1,5 kk peynir
2 zeytin

Ara çeyrek elma+ 2 fındık (taze kırılmış)

Öğle
1 porsiyon tek yumurtalı ıspanak (fırında)
1 küçük kase yoğurt

Ara 1 avuç kadar sütsüz special K

Akşam
2 orta boy tavuk (ızgara)
1 küçük kase yoğurt
1 porsiyon yeşil salata

Spor: 45 dk. açık havada yürüyüş
Su: devamm

.

aynen tatlım devaaam, iyiyim merak edilecek bi durum yoktur yani :) sen neden bu saatte okula gideceksin bakiim?

kız çok az değil mi? tamam tok olabilirsin ve süt ve ürünleri metabolizmayı hızlandırır kilo vermeyi kolaylaştırır ama besinsiz kalma bak spor da yapmışsın

yok tatlım yoğurt,süt, yulaf ezmesi-ki biliyorsun çok yararlı- salatalık,ceviz,portakal her şey yedim çook şükür :)

Tatlım yaaa ben öğrenciyim halaaa akşamda derslerim var, öğrenim gördüğüm okul yani içim dışım okul oldu

et yok luci cim yumurta da yok bak bunları bu diyet döneminde az yedin aman gözünü seveyim biraz daha protein al

gamzoş tatlım senin sabah yumurtan yok şekerim
gamze öğrenciler için değil kendi dersi için gidecek okula akşam okulunda okuyor ya şekerim

Arkadaşlar mutfağım kapanmıştır bu arada çok doyduğum için bir tanesini yemekten vazgeçtim ve seçimim yoğurt oldu sadece 1 kaşık alabildim :26:

yok kuzum geçen haftalarda her sabah 2 yumurta yemiştim neredeyse yumurtlayacaktım, hele tavuk, marketlerde tavuklar tükendi benim diyetim yüzünden :) sen istanbuldayken kaçırdın menüleri de ondan sana öyle geldi :)

bende menümü yazyım bunun dışına çıkmayayım

sabah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
ara
1 elma
öğle
4 kaşık zyağlı bamya
1 kepçe çorba
ara
1 elma
ara
7-8 leblebi 2 fıstık 3 kuru üzüm (midem çok kazınmıştı)
akşam
bol yeşillikli 1 tabak kısır
yoğurt veya ayran hangisi olursa artık başka da bişey yemem artık buraya yazdım ya

su şu ana kadar 2,5 lt
spor maalesef yok

sabahtan beri soracam hep bir şey girdi araya, sevda nerede bugün 3 gündür yok ortalıkta, merak ettim...

Gbertçem onu zatennnnnn, bir ara gördümm..çok edepsizsin dedim amaa onun çocuklar büyük yaa, eşi de erken geliyor..Eşinden kurtulamıyor kadıncağız

Afiyet olsun kaptancığım, kısırı yemişsin sonunda

Kızlar ben çıkar yavaştan, geldiğimde illaki uğrarım, çok öperim herkesiii.Diyeti bozan Ajdar olsunn

biliyorum sekerim m.etmee

aman eksik kalmasında canım protein yıkımı olmasın vücutta da önemli olan o

yok kaptancım o en son aşama, ölüme götürür Allah korusun daha önce yakılacak çoook şey var vücutta, en başta yağlar hep aklıma takılıyor bu afrikada çocuklar hep aç, görüyoruz tvlerde, o çocuklar değil protein hiç bir şey yiyemiyorlar , içme suları bile yok ve çoğu da yaşıyor ( Rabbim yardımcıları olsun) demek ki o kadar kolay değil proteinsizlikten, besinsizlikten ölmek diye düşünüyorum...

yok tatlım akşama yiyeceğim de şimdiden menümü yazayım dedim unuturum değilse

canım ben haziranda 10 günlüğüne iş için afrikaya gitmiştim de su kaynakları araştırmasına çok zor yaa hatta benim profilimde resimleri de var bakmak istersen ben de artık çıkıyorum iyi akşamlarrrr

bakayım hemen canım... iyi akşamlar sana da yarına görüşürüz

amannn kimsecikler kalmamış ben de yürüyüşe gidiyorum akşama bi ara uğramaya çalışırım... görüşürüz...öptüüm

selam kızlarrrrr.

hafta sonu misafirler vardı.evim okadar dağılmışki ancak topladım.çamaşırdı, ütüydü ,sil ,süpür derken.
hafta sonu cozutmam fazla olmadı ama diyet gibi de deildi yani normal orta halli geçti.tek zararım spor yoktu işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…