- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.721
Luci'nin mutfağı 17:00 de kapanacakkkk :)
sabah: 07:00
uyanınca sirkeli karışım
1 fincan sade ve şekersiz nescafe
öğle: 12:30
2 yk yulaf ezmesi+ az light süt ve 1 dilim portakal ile+ bol tarçınlı
ara:
1 kase yoğurt içine 1/2 salatalık ve 1 yk yulaf, bol nane ile
akşam: 17:00
1 bardak light süt bol tarçın ile+ 3 adet ceviz
su:3,5 litreyi bulacak yatana kadar
spor: 40 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş (4 km) saat: 11:00
açık havada 1 saat yürüyüş 4 kmyi buluyor 18:00
metabolizmamı darmaduman edeceğimi söylemiştim bir de böyle deneyeyim bakiim neler olacak 4 günde... şaşırtmayı başarabilecek miyim, çok şükür yoğurt ve süt enerjimi sağlıyor ve gayet tok hissediyorum şu an :)
yok kaptancım bir şey olmaz merak etme sen, tamam akşam sütümün yanına 3 ceviz ekliyorum ama tok hissediyorum inan... protein ile beslenme beni ayakta tutuyor, yulaf ezmesi de çok tok tutuyor...bugün yulaf ezmeli protein günüm olsun benim de :)
Luciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aç değilsen devam hayatımmm.. yok öyle sefa süre süre diyet yapmak..Bazen metobolizmayı tokatlamak gerekiyor, uyuyunca doyacaksın hayatım direnn
protein harbi bir niğmet bizler için yaaa
Bu arada bu gün toplantı vardı okulda, hem çocuklarla hemde aileleriyle uğraşıınca yorulmuşum, biraz uzanayım derken sızıp kalmışım, şimdi yemeğimi yerken yazıyorum, az sonra da hazırlanıp okula gidicemm :18:
kız çok az değil mi? tamam tok olabilirsin ve süt ve ürünleri metabolizmayı hızlandırır kilo vermeyi kolaylaştırır ama besinsiz kalma bak spor da yapmışsın
aynen tatlım devaaam, iyiyim merak edilecek bi durum yoktur yani :) sen neden bu saatte okula gideceksin bakiim?
yok tatlım yoğurt,süt, yulaf ezmesi-ki biliyorsun çok yararlı- salatalık,ceviz,portakal her şey yedim çook şükür :)
Tatlım yaaa ben öğrenciyim halaaaakşamda derslerim var, öğrenim gördüğüm okul yani içim dışım okul oldu
aynen tatlım devaaam, iyiyim merak edilecek bi durum yoktur yani :) sen neden bu saatte okula gideceksin bakiim?
yok tatlım yoğurt,süt, yulaf ezmesi-ki biliyorsun çok yararlı- salatalık,ceviz,portakal her şey yedim çook şükür :)
anladım canım yaaa, ben de uyuyup uyanınca sabah oldu sandın işe gideceksin zannettim
et yok luci cim yumurta da yok bak bunları bu diyet döneminde az yedin aman gözünü seveyim biraz daha protein al
gamzoş tatlım senin sabah yumurtan yok şekerim
gamze öğrenciler için değil kendi dersi için gidecek okula akşam okulunda okuyor ya şekerim
hahahahahah zaten öyle zannettim..Sevda aradıı, onun aramasına uyandımm.. eyvahhh işe geç kaldım diyorumm
sabahtan beri soracam hep bir şey girdi araya, sevda nerede bugün 3 gündür yok ortalıkta, merak ettim...
sabahtan beri soracam hep bir şey girdi araya, sevda nerede bugün 3 gündür yok ortalıkta, merak ettim...
bende menümü yazyım bunun dışına çıkmayayım
sabah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
ara
1 elma
öğle
4 kaşık zyağlı bamya
1 kepçe çorba
ara
1 elma
ara
7-8 leblebi 2 fıstık 3 kuru üzüm (midem çok kazınmıştı)
akşam
bol yeşillikli 1 tabak kısır
yoğurt veya ayran hangisi olursa artık başka da bişey yemem artık buraya yazdım ya
su şu ana kadar 2,5 lt
spor maalesef yok
inşallah kaptan
aynen - ben saygıya çok değer veriyorum aşk meşk bir yere kadar...
Cipsi ben demiştim - bana tuz yasak da bazen öyle canım çekince yiyorum
biliyorum takılıyorum işte ben de
kız çok az değil mi? tamam tok olabilirsin ve süt ve ürünleri metabolizmayı hızlandırır kilo vermeyi kolaylaştırır ama besinsiz kalma bak spor da yapmışsın
aman eksik kalmasında canım protein yıkımı olmasın vücutta da önemli olan o
yok tatlım akşama yiyeceğim de şimdiden menümü yazayım dedim unuturum değilse
Gbertçem onu zatennnnnn, bir ara gördümm..çok edepsizsin dedim amaa onun çocuklar büyük yaa, eşi de erken geliyor..Eşinden kurtulamıyor kadıncağız
Afiyet olsun kaptancığım, kısırı yemişsin sonunda
Kızlar ben çıkar yavaştan, geldiğimde illaki uğrarım, çok öperim herkesiii.Diyeti bozan Ajdar olsunn
yok kaptancım o en son aşama, ölüme götürür Allah korusun daha önce yakılacak çoook şey var vücutta, en başta yağlarhep aklıma takılıyor bu afrikada çocuklar hep aç, görüyoruz tvlerde, o çocuklar değil protein hiç bir şey yiyemiyorlar , içme suları bile yok ve çoğu da yaşıyor ( Rabbim yardımcıları olsun) demek ki o kadar kolay değil proteinsizlikten, besinsizlikten ölmek diye düşünüyorum...
yok tatlım akşama yiyeceğim de şimdiden menümü yazayım dedim unuturum değilse
canım ben haziranda 10 günlüğüne iş için afrikaya gitmiştim de su kaynakları araştırmasına çok zor yaa hatta benim profilimde resimleri de var bakmak istersen ben de artık çıkıyorum iyi akşamlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?