Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun Luci, 1 haftadan bir şey olmaz ama çok uzatma bu süreci.

Hadi ya kaptan, acaba özel hastanelerdeki diyetisyenlere giderken sağlık güvencesi geçerli olmuyor mu sadece fark ödeyip, tabi anlaşması var ise ?
Akay hastanesini duydun mu hiç nasıl acaba ?
bir de haftalık gidemem zaten de 1-2 ayda 1 gidilmez mi diye düşünüyorum. Yoksa öyle olacaksa hiç gerek yok mu ?

Çok zor Lily ya herşeye dikkat etmek ama sağlık işte ..

Çok beğendim menünü Gamze ..

Afiyet olsun kaptan, kısırın yağı çok değil dimi ?

Gayet güzel olmuş afiyet olsun.

kahvalti(08:00)
1 bardak soguk dogal inek sütü (1yk kakaolu sekersiz)
1 muz

saat(13:00)
3 adet ceviz

saat(15:30)
1 büyük portakal

aksam(18:05)
1 tabak kapuska,
100 gr yogurt

spor yok, su cok cok az.

Çok az olmamış mı menün ?

Ne yazık ki tamamen engelleyebileceğimi zannetmiyorum fast foodu. Eşim burada ben yemiyoruö diye hiç yemiyor. Orada da yememesine kıyamıyorum ama oldukça az tutmaya çalışacağım.

Afiyet olsun gayet dengeli olmuş.

Harikasın Luci.

Evet iddia atıyorum ortaya Luci bu hafta 2.8 kg verecek diyorum. Var mı arttıran

Menümü de yazayım kızlar .

Sabah :

- Yarım bazlama
- 1 dilim peynir
- Yarım domates

Akşam :

- 2 parmak köfte
- 2 Nugget
- 3 soğan halkası
( Hepsini fırında yaptım. Eşime kızarttım. Yanındaki patates kızartmasından da hiç yemedim. )
- Salata
- 2 kaşık yoğurt

Suyum az oldu hemen biraz daha içeyim.

70 dakika da yürüyüşüm var.

Bravooooo, akşam yemeğinde gösterdiğin üstün başarıyı ayakta alkışlıyorum

Arkadaş bu insanlar yediği her yemeği neden resimleyip paylaşırki üstelik sağlıksızlar, salata ızgara vb sağlıklı gıdalar olsa hadi neyseeeeee

Yemek paylaşımlarını görünce 3 kere yutkunup hemen burayı açıyorumm Yaşasın

.

Bravooooo, akşam yemeğinde gösterdiğin üstün başarıyı ayakta alkışlıyorum

Size verdiğim söz sayesinde yoksa kesin ucundan tırtıklardım.

Ayy Gamze bu sitenin hatunları da pek marifetli bayılıyorum yaptıklarına ama bu sıralarda canım istemiyor.

Size verdiğim söz sayesinde yoksa kesin ucundan tırtıklardım.

Ayy Gamze bu sitenin hatunları da pek marifetli bayılıyorum yaptıklarına ama bu sıralarda canım istemiyor.

Hadiii uyuyak taaa sabah çabuk olsun kahvaltı zamanı gelsin hahahhahahaha

Harikasın Luci.Evet iddia atıyorum ortaya Luci bu hafta 2.8 kg verecek diyorum. Var mı arttıran

teşekkür ederim tatlım...yahu benim üzerimden neden iddiaya giriyorsunuz olan bana olacak, kabul etmiyorum ben bu iddiayı :)))))

sevgili takım arkadaşlarıma, başka takımlardan burada neler oluyor acep diye kafasını uzatanlara, gıgıl amcadan bulup bi bakıp çıkayım diyen ziyaretçilere-gelen geçenlere, acep beni de alırlar mı aralarına ya da ammannn bunlarınki de iş mi diyenlere, herkeslere günaydınlaaarrrrrrrr, musmutlu, keyifli, güneşli, az kalorili, bol diyetli, sporun olduğu, kaçamağın akıllardan kovulduğu bir gün dileriiiimmmmmm :)

hahahahhaha haleee jaleee gibi olmuş buuu günaydınnnnnnnnnnnnnn, çok mutlu bir gün olsun inşaallahh

hahahahhaha haleee jaleee gibi olmuş buuu günaydınnnnnnnnnnnnnn, çok mutlu bir gün olsun inşaallahh

saol tatlım, inşalllah çoook güzel, keyifli, bol kazançlı bir gün olsun. Sana da hayırlı işler dilerim, Rabbim zihin açıklığı versin de bebişleri güzel güzel eğit

saol tatlım, inşalllah çoook güzel, keyifli, bol kazançlı bir gün olsun. Sana da hayırlı işler dilerim, Rabbim zihin açıklığı versin de bebişleri güzel güzel eğit

Amin canım benimm, regl olucam yaa hiç keyfim yok inan ama bu keyifsizlik hiç bir şeye engel olamaz.. ödemlerim oluşmaya başladı, bu gün maydonoz suyu içmeye başlamak istiyorum..normal karatay tarzı beslenmeye başladım bu hafta..bakalım hayırlısı canım..ama gerçekten insanın karnı nasıl güzel doyuyor

aynen, karatay müthiş de haftada 1 kilo verdiriyor bu hafta ben daha çok vermek istiyorum Allahın izni ile, ama bakalım kısmet.... bu arada kendime önceki ve sonraki yaptım 42 gün önceki ve 42 gün sonraki acayip şaşırdım :) özelden gönderebilecek olsaydım gönderirdim ama özelden foto gönderilmiyooor

abowwwwww, albüme koy hemen sil balımmmm

kızlar ders çalışıyorum haftasonu sınavım var ben izin almak istiyorum ikisine birden konsantre olamıyorum hafta sonundan sonra inş tekrardan güzel bir başlangıç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…